- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Élő adás Utazómajommal és Kerek Istvánnal az AI kapcsán
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
helixP
nagyúr
Amúgy az a lehetőség jól látom, hogy az a feature kikerült, hogyy ha volt egy futó lejátszás egy forrásból (pl. Power amp) amit pause-oltál, majd egy másik forrásból megnyitottál egy másikat (Pl. Spoty), akkor az értesítési sávban tudtál jobbra-ballra simítással váltani a két app gyors vezérlői között?
-
helixP
nagyúr
Amúgy nekem úgy összeomlik a kamera és rebootba löki a rendszert, hogy öröm nézni, amikor kinyitom a telefont, hogy a külső kamerákkal csináljak szelfit és keresőket a külső kijelzőt használjam.
-
-
helixP
nagyúr
Na, ezt közben felraktam.
Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat.
Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék.
Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak.
-
helixP
nagyúr
válasz
Lajmund #2944 üzenetére
Szia,
Egy év után feljött a fólia, aztán elkezdett repedni a kijelző, 2024 tavasszal gariban cserélték, most már jön fel a fólia.
Akksi elég tré, pedig azt is cserélték tavasszal. Nagyjából reggel 7 és 5 között lemerül, tehát naponta legalább még egyszer rá kell töltenem, pedig nem nyomkodom ész nélkül.Amúgy szeretem, valszeg a következő is Fold lesz.
-
helixP
nagyúr
Nekem is megjött a SpeedShop-os csomag.
Teljesértékű Spen és töltő. Nem is értem, ez hogy érte meg nekik. Ha kiszedik ezt a kettő dolgot és külön értékesítik, még azzal is jobban járnak. -
helixP
nagyúr
válasz
vilmose33 #2854 üzenetére
Nem főverzió, de elég masszív a feature lista.
-
helixP
nagyúr
Megjött a standard válaszom:
"A készülék kijelzője külső mechanikai hatás következtében megsérült, mely sérülés nem kezelhető jótállás körében.
A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri alkalomra szóló díjmentes javítás.”
Nekem úgy tűnik, hogy csak meg kell írni a fellebbezést, ha a belső kijelző kapcsán visszajön a szerviztől. Valószínűleg az Oktogon szerviz nem dönthet erről saját hatáskörben, a Samsung Hungarynek meg dokumentálnia (engedélyetetnie?) kell ezt a fajta javítást.Szóval most épp örülök, gondolom kb. 2 hét, mire kész lesz.
-
helixP
nagyúr
Folytatódik a stand-up comedy: Kiderült, hogy téves volt a kommunikáció az oktogoniaktól és nem szerelték meg a készüléket, cserébe viszont kaptam egy 250 ezres árajánlatot. Mechanikai behatás miatti grancia vesztési miatt (keret, 2 akksi, kijelző)
=====================================================
Kérés:
Akinek sikeres volt a fellebbezése korábban, megtenné, hogy elküldené nekem a szövegezést, vagy a pontokat, amire hivatkozott csak hogy ihletet merítsek az én levelemhez?
Köszönöm előre is!
==================================================== -
helixP
nagyúr
válasz
depence #2819 üzenetére
Gondolom, már felesleges lenne linket kérnem hozzá, mert Alin egy pár hónap alatt kipörögnek a hirdetések.
Amúgy most jeleztek az Oktogonról: "Javítás befejezése", mehetek érte. Remélem, ezt azt jelenti, hogy javítottak is rajta valamit, nem pedig azt, hogy ők befejezettnek tekintik a folyamatot
-
helixP
nagyúr
Aki esetleg sikerrel tett fel és használ "zsanér védő fóliát" vagy "skint" milyet vásárolt?
Anno én is tettem fel, de kinyitott állapotban összegyűrődött, valószínűleg túl vastag volt.
Köszi -
helixP
nagyúr
Update a garis történetemről:
Most beszéltem az Oktogoniakkal, és úgy tűnik, hogy már meg is rendelték a készülékhez az alkatrészeket, amik a jövő hét elején érkeznek, így nincs kizárva, hogy már a hét második felében elkészül a készülék (kedden még bevizsgálás alatt volt).Tehát úgy néz ki, talán engem nem szívatnak mindeféle méltányossági körökkel.
-
helixP
nagyúr
Friss élmény egy gariztatás első lépései kapcsán:
Oktogon Samsung szervíz, 2022 júliusban vásárolt, ajándékként hozzám került telefon, klasszik belső screen repedés miatt vittem(de működőképes maradt).- Számlám nem volt, csak jól kitöltött garijegy, de egy pillanatig nem problémáztak rajta
- A zsanéron apró karcok voltak, úgyhogy számítottam rá, hogy elkezdenek kötekedni. Így is lettMegkérdezték, hogy keletkezett a karc (nyilván NEM esés miatt
) és jelezte, hogy mivel a belső screen és a zsanér egy elem (?), ezért bevizsgálják majd, hogy van-e köze a külső behatásnak a kijelző repedéséhez. Jeleztem, hogy pontosan tudom, hogy a repedés típushiba ami 1-1,5 év után jön elő, karcoktól függetlenül. Megbeszéltük, hogy sem ők, sem én nem tudjuk bizonyítani a karcok keletkezésének, és a kijelző repedésének időbeliségének sorrendjét.
Szóval bevizsgálják és jeleznek.
Szívesen veszek Tőletek levelezéseket, amik a végén méltányossági cseréhez vezettek, vagy egyéb "jó gyakorlatot"
Köszi mindenkinek az eddigi segítséget.
-
helixP
nagyúr
Amúgy legteljesebb backupramki mit ajánlana?
Samsung Cloudnál van jobb? -
helixP
nagyúr
Gesztus vezérlést használok, a mostani frissítés után lett egy vízszintes vonal képernyő alján. Ezt hogy tudnám eltüntetni?
-
helixP
nagyúr
válasz
Dr Bubo #2626 üzenetére
A kolléga azt kérdezte, hogy egyáltalán kellhet-e neki ilyen jellegű kütyü. Erre ugyanezt mondom: sokat jegyzetelsz / rajzolsz stb.? Ha erre az a válasz, hogy igen, utána jön az, hogy melyik is lehet jó.
Amúgy elég kicsi a tudás-beli különbség, ehhez képest elég nagy az ár-beli különbség. A emberek 90%-nak elég a fold edition.
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
Pulsar + Decske: Tuti van összefüggés a két dolog között? Eddig az volt a mondás, hogy ha elkezd feljönni a fólia, azonnal kapjuk le, mert van összefüggés a repedés és a feljövő fólia között.
amúgy én kb. Júniusban szedtem le és elég jól megélt mikrokarcok nélkül. Most ősszel vettem észre egyelőre 3 db pár mm-es repedést a hajtás mentén. Úgyhogy akár összefüggés is lehet
-
helixP
nagyúr
Lőjjetek le, ha sok belőlem, meg a garanciás témámból, de...
A telefont ajándékba kaptam, garijegy szépen ló van töltve, ár, vásárlási idő, pecsét, akurés stb. de számla nincs. A kereskedő Bravo Phone nem is ad (nem nekem történt az értékesítés, szerintem ez logikus is ).
Samsung szervíz el fogja így majd fogadni? -
helixP
nagyúr
Akinek volt kijelző repedések a hajtás mellett, annak úgy indult, hogy lett egy pár mm-es apró repedés, ami aztán tovább "fejlődött"...?
-
helixP
nagyúr
'ÉS' feltételt tud kezelni a Bixby? Pl. Este 11 után ÉS vezetéknélküli töltés esetén történjen valamilyen esemény?
Köszi...amúgy van Bixby topic?
-
helixP
nagyúr
válasz
Winchester95 #2529 üzenetére
Kamera lényegesen jobb a 4-esnél már.
Első kijelzővédő üveg: Ringke Invisible Defender ID. -
helixP
nagyúr
válasz
Kincsesss #2484 üzenetére
Annyira off, hogy erre külön topic van
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
Venyera7 #2373 üzenetére
Köszönöm a segítséget srácok!
Ahogy jön fel a hajtásnál a gyári, úgy lesz ez egyre szekszibb opció.
Nem drágállom a gyári felrakást sem, de nem tudom egy napra nélkülözni a telefont, sajnos.
Meg rengeteg fóliát / tempered glass-t / self healing fóliát stb.-t tettem fel és azért még mindig lutri, hogy hogy sikerül. -
helixP
nagyúr
válasz
Sumptuous #2343 üzenetére
Nem kell elolvasni még egyszer, értem én.
De honnan tudjuk ilyen marha biztosan, hogy a leváló fólia teszi tönkre a kijelzőt? Én csak erre vagyok kíváncsi. Milyen bizonyíték van erre azon túl, hogy egy-két embernek pont akkor ment tönkre a kijelző is, amikor a fólia elindult (mindkettő várható egy év után, egymástól függetlenül)
És ne értsd félre, most nem kötekedek, hanem tényleg jó lenne ezt empirikusan igazolni
-
helixP
nagyúr
-
helixP
nagyúr
válasz
depence #2280 üzenetére
Tudsz képet mutatni, hogy hogy sikerült?
mióta telefonom van, magam rakom fel a fóliát, de szerintem elég necces a Foldok belső kijelzőjéről leszedni / felrakni. Nagyon puha, kb. ha ránézel már megsérül, a fólia leszedésnél, rásimításnál simán benyomódhat.
Biztos, aki bátor, az nekiállhat egy fél misis telefonnál egyelőre kihagyom. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- A Samsung bemutatta az Exynos 2500-at
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Milyen egeret válasszak?
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- DELL PowerEdge R630 rack szerver barebone - 2xSocket 2011v4 , 24x DDR4 DIMM, H330 RAID, 39369Ft+ÁFA
- Samsung Galaxy S25 Ultra 1TB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 27UL550-W - 27" IPS / 3840x2160 4K / 60Hz 5ms / HDR10 / AMD FreeSync
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest