- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1412 üzenetére
Szerintem ezt a frissítést max pár napja lehet elérni. Így sok tapasztalatot nem fogsz találni. Az újdonságok jók, az új tálca tényleg nagyon jó. (nem mellesleg hasznos is.) Aksiról nincs tapasztalatom, én is délelőtt raktam fel. Animációk nekem folyamatosak, szóval szerintem nem is lett lassabb. Ha gondolod, várj pár napot/hetet, hogy több infód legyen.
-
válasz
ribarszki #1224 üzenetére
Nincs gond a kamerával természetes fényben és "standstill" tehát nem mozgó fotózásnál. Rosszabb fény viszonyok mellett vagy kevesebb fény és mozgó tartalom esetén viszont (számomra) nagyon gyenge volt az iPhone 13 Pro és az S22U után. Kíváncsi leszek a 4-re, nagy reményeket fűzök hozzá ezen a téren!
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1131 üzenetére
Köszönöm a hasznos beszámolót. Ezen felbuzdulva rendeltem én is egyet, 8 nap alatt itt is volt. Sajnos én nem estem hasra tőle... Aránylag egyben van, viszont alul a mikrofon lyuk borzasztó pontatlan, félig takarja a mikrofont. De a többi lyuk pl a hangszóróknál meg jó... Utólag megnézve a te képeidet, ott is látszik. Meglátjuk mennyire lesz zavaró a mindennapi életben. A többi dolog, amit írtál, az stimmel. Szerintem én maradok a gyári ceruzás flip toknál. Zsebben hordva az védi a külső kijelzőt is. Nem tudom, hogy hosszabb távon melyik lenne a jobb.
-
Gubu0101
veterán
válasz
ribarszki #1184 üzenetére
Hát ha a külföldi samsung szervíz kicseréli,akkor kellene a magyarnak is,szerintem
Végül is egy cég.Amúgy fel kell hívni az itthoni samu szervízt és megmondják.
Mondjuk van 1 extra garancia,ami a belső kijelzőre vonatkozik és azt egyszeri alkalommal cserélik,ha olyan sérülés éri,levannak írva a feltételek. -
-
Grenczii
tag
válasz
ribarszki #1133 üzenetére
Köszönöm a hosszú beszámolót, a zsanér védelem miatt érdekes lehet egy ilyen nekem is . Most Samsung Aramid tok van de valamilyet még kéne vennem.Spigen Armorok közül egyik se bizalomgerjesztő, UAGba ha lenne Monarch hozzá megvenném de csak a Civilian van (ha nem kamuznak webshopokba a raktárkészletről meg ugye nagyon nem olcsó)
Ha nem lesz sehol Spigen Ultra Hybrid lehet bepróbálok egy ilyet Aliról.
Ha hasonló minőségű a "műanyag" mint a Spigen akkor nem lehet rossz.
Eddig egy Alis tok se volt nálam hosszú életű. -
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1049 üzenetére
Ilyesmivel én sosem szórakozok. 5g-t sem kapcsolom le, nem azért fizetek érte. Lényegében az lenne a fontos, hogy 2-2.5 óra SOT meglegyen a belső nagy kijelzőn , meg mellette esetleg a zenehallgatás. De elméletileg ez nem lenne akadály. Esetleg nézek hozzá valami komolyabb powerbankot. Most voltam az egyik MediaMarkt üzletben megnézni, valóban lenyűgöző az egész telefon megvalósítása.
-
icemad
nagyúr
válasz
ribarszki #1046 üzenetére
Akkor nem igazán értem a fanyalgókat. Netszerte azt lehet olvasni, hogy az akksi baromi gyenge ehhez a képernyőhöz/tudáshoz. De amit itt írtok, az teljesen vállalható.
Az én felhasználói szokásom nagy vonalakban:
7 óra után kb 15-20 perc netezés (hírek, időjárás, email)
9:30 körül ugyanez fél óráig
12:30 körül ugyanez.
16:00 körül kap töltőt.
Napközben kb 4-5 hívás +messenger, WhatsApp
Ezen kívül nem mindig, csak alkalmakkor kb 4-5 óra online zene. Vagy BT fülhallgatóval, vagy jbl go-val. Ha a zenét is bekapcsoltam Bluetoothon, akkor 16:00 előtt jóval, kb 14:00 körül az s20 5g már megadta magát. Ahhoz képest ti nagyon jó eredményeket értek el. -
Grenczii
tag
válasz
ribarszki #1028 üzenetére
Köszi az infot, fel is hívtam a Samsung ügyfélszolgálatot , a Raben a logisztikai partnerük és ők fogják átadni a Sprinter futárszolgálatnak.(ez 2 nap alatt nem sikerült)
De hogy témánál maradjunk belső fólia kinél hogy bírja? Azt olvastam Redditen akinek leválik a Whitestone-t teszi a helyére mert az szinte olyan mint a gyári.
UAG Civilian tokot használ valaki? Aramid mellé lehet kéne valami "combosabb" tok. -
-
válasz
ribarszki #996 üzenetére
Ahogy #997 is írták, a fóliák talán a legjobbak és semmi értelme le szedni vagy cserélni őket. Az elsőt idővel igen, de a belsőt én nem cserélném.
Tokból én az eredeti bőr tokot próbáltam, az nekem bejött. Bár én is tok nélkül használom általában csak, ha "durvább" este elé nézek akkor teszek fel tokot.. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- DELL T40 EMC Szerver
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 64GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 (ELKELT)
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest