Új hozzászólás Aktív témák
-
Gubu0101
veterán
válasz
Snoop27 #1536 üzenetére
Nem voltam sose iphone/ios parti.De a 2 ev 12 pro hasznalat mellett ugy megszoktam,megszerettem,hogy az android nem igazan hianyzik.Kulonosebb bajom nincs a foldal,csak ez a ketto.Nem napi, szinte folyamatos hasznalatra lett kitalalva.Kb egy orat melozok utana van fel ora szunet,akkor mas nem tudok csinalni csak telotnyomkodni,mint most is
Ezen a poros szutyvadek helyen meg nem teszem le tolteni a telefon,foleg ugy hogy jonnek mennek,ha nem latom mar zsebre is vagja valaki.Na majd kialakul mi lesz.Most is vissza ment masodlagosnak,hagy huzza a zsebem,legalabb nem fuj el a szel
Új hozzászólás Aktív témák
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Háztartási gépek
- E-roller topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Delta Force (2024)
- Xbox Series X|S
- Autós topik
- Projektor topic
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Windows Phone felhasználók OFF topikja
- További aktív témák...
- Honor 90 lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Pro 128GB Yettel Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4470
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 17 Pro Max 256 gb sötétkék (deep blue) - azonnal átvehető Budán
- Samsung Galaxy A35 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Törött, Hibás iPhone felvásárlás!!
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 144Hz képfrissítés
- GYÖNYÖRŰ iPhone Xs Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3537, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest