- Yettel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
Új hozzászólás Aktív témák
-
icemad
nagyúr
válasz
Dr Bubo #2975 üzenetére
Most mondanám, hogy jó sokáig ültek rajta, de ez nem lenne igaz. Nekem a Fold 3 és Fold 5 javítás 3 nap volt, itt Hollandiában, úgy, hogy egyik nap vitte a futár, második nap szerelték, harmadik nap nálam volt. Samsungnál kértem a javítást. Sógorom bevitte szolgáltatóhoz javíttatni a Fold 6-ot, 2 hete ülnek rajta. Talán ezen a héten megkapja. Ugyanúgy Hollandiában. Sok függ attól, hogy hova, kihez viszed. Nálam egy hét (5 munkanap) a maximum, amit hajlandó vagyok várni egy javításra műszaki cuccnál.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Lehet nem ide való a kérdésem. Fold 3-on használom a Bing keresőt. Na ez dobál fel az értesítési sávba cikkeket, időjárás előrejelzést, ilyesmiket. Legtöbbje érdekelne is, de mindent spanyolul tol az arcomba. Az igaz, hogy nyáron voltunk Spanyolországban nyaralni, de mikor volt az már? Beállítások között nem találtam semmi olyat, ami erre hatással lenne. Legalább angol vagy holland lenne. Valaki tud erre megoldást?
Ezzel van problémám:
-
-
icemad
nagyúr
Megint jött szoftver frissítés,de úgy látom csak biztonsági.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Nálam már elérhető lett az új one ui 5.1.1.
-
icemad
nagyúr
Azt tudja valaki, hogy a telefon mennyi esim kártyát támogat/tud kezelni? Gyanítom csak egyet.
-
icemad
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #2200 üzenetére
Ez azért eszköz függő is. Pl oled verziós Nintendo switchnél a kijelző része és ez világosan levan írva a használati útmutatóban is.
-
icemad
nagyúr
válasz
Gutenberger #2155 üzenetére
Külső kijelzőnél biztos, hogy nem passzol. Szerintem a kameránál sem.
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #2151 üzenetére
Jó hát nekem tök mindegy. Egy évig cserélik szó nélkül. Az 1 év lejárta előtt cseréltetem, akkor megint kibír 8-10 hónapot. Akkor megy apróra. Addigra talán a fold 5 ára is esik valamennyit.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható.
Ebben egyetértünk, mégis reped és törik. Nem csak nálam, másoknál is. Szóval kb mindenkinél a Samsung jófejségén múlik, hogy 2-2.5 éves telefonokon fog e/akar e kijelzőt cserélni, hogy megmaradjon a presztízse, vagy azt mondja, hogy "Hát haver, így jártál..."
-
icemad
nagyúr
válasz
vilmose33 #2104 üzenetére
Csuda egy telefon ez, mert nekem ma egyszer sem csinálta.
Egyébként nálam akkor fordult elő főleg, ha a Chrome böngésző volt megnyitva, és az volt az aktív program is.(az volt a kijelzőn) . Lehet, hogy azzal volt a gond. Kb 70 lap volt megnyitva, azt levittem 37-re. Azóta nem csinálja.
-
icemad
nagyúr
válasz
Maxximus #2093 üzenetére
Csak azért kérdeztem, mert akkor elméletileg te is tudod, hogy se kijelző, se burkolat törés esetén nem érvényes már a garancia. Beázásnál sem. Itt a Samsung adott 1 évet a belső kijelző repedésére. Az, hogy most 1-2-3 év a garancia/jótállás, az mindegy, mert, ha törik, akkor marad a biztosító. (Ha van biztosítás)
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2080 üzenetére
Hidd el, hogy én sem így terveztem. De talán még így úszom meg a "legolcsóbban". Ha tényleg kap új kijelzőt, és az is csak 9-10 hónapig bírja, akkor mit csinálok vele? Törött kijelzővel nem lehet eladni. Vagyis ellehet, de egy doboz cigi áráért. És most ott vagyok, hogy kellene egy másik telefon, de mi legyen? Fold 4? És ha azzal is így járok?
-
icemad
nagyúr
válasz
szalai112 #2078 üzenetére
Elméletileg igen. Gyakorlatilag, ha 9-10 havonta szervízbe kell küldeni kijelzőcsere miatt, az nem lesz túl gazdaságos. Se nekem, se a samsungnak. És gyanítom, hogy 9 hónap múlva nem lesz ingyen a kijelzőcsere. Szóval lehet, hogy kérek alaplap, aksi és külső kijelző cserét is, utána megy apróra. Pedig a legjobb telefonom, ami valaha volt. Így meg még nehezebb túladni rajta....
-
icemad
nagyúr
Szuper... Nekem is elkezdett repedni a belső kijelző. 3 helyen, összesen kb 1.5cm hosszan. Még nem nagyon látszik, de gondolom ez idővel rosszabb lesz.
-
icemad
nagyúr
válasz
Maxximus #2054 üzenetére
Pár ilyen eset még és a Samsung visszahívja az egészet. Az a baj az ilyen hírekkel, hogy semmilyen információt nem tartalmaznak. Hol használták a telefont? Milyen körülmények között? Mert, ha pl Alaszkában kint - 40 fokban, utána bevitték a lakásba 21 fokba és bőszen elkezdték ki/be csukni a telefont, akkor simán elképzelhető, hogy megadja magát a kijelző és törik, mint az üveg.
-
icemad
nagyúr
Közben eux rom-ra kijött a one ui 5.1. Eléggé sok újdonságot ír, kb 1.4 GB, szóval valóban egy nagyobb frissítés.
-
icemad
nagyúr
Sziasztok. Xbox gamepass app nálatok jól működik a belső kijelzőn? Nálam olyan, mintha "ghost touch"-os lenne, görgetésnél összevissza ugrál... Más program nem csinál még hasonlót sem.
-
-
icemad
nagyúr
Eux-ra tegnap megjött a januári biztonsági frissítés.
-
icemad
nagyúr
válasz
Something_ #1873 üzenetére
Az a gond, hogy nekem zsanérvédős tokom van, aminél a védő rész kinyitva hátracsúszik. (supcase ub pro) És emiatt nem találok olyan autós tartót, amibe kinyitva belefér. A tok meg kell, mert sokszor dolgozok gyárakban, üzemekben. Oda kell a jó védelem, még akkor is, ha figyelek a telefonra.
-
icemad
nagyúr
válasz
Something_ #1870 üzenetére
+Beantech:
Használsz valamilyen tokot, amikor ebbe rakod? Ha igen, akkor milyet? -
icemad
nagyúr
Többen írtátok a biztosítást... Ennek mennyi a havi díja és mennyi az önerő Magyarországon? Mert amilyen összegeket kaptam itt Hollandiában, úgy rohadtul nem éri meg.
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #1846 üzenetére
Nagyon jól tudod, hogy mire értettem és miről van szó. Az, hogy itt most értetlenkedsz, az nem változtat semmin. Maximum magadat dühíted vele. Jótállási feltételekben világosan le van írva, hogy milyen meghibásodásra vonatkozik.
-
icemad
nagyúr
válasz
vinczetibor #1844 üzenetére
Gondolom te is tudod, hogy nem ennyire egyszerű a helyzet. Ha (!) külső behatás érte a telefont, akkor nem kötelező cserélni a kijelzőt. Egy éven belül megcsinálják ingyen , mert jófejek. Másrészt itt egyértelműen látszik, hogy a hajtás mentén tört, ez viszont gyártási és/vagy tervezési hiba is lehet. Ebben az esetben a gyártó felelőssége megoldani a javítást, ha még él a jótállás. Jelen esetben a gyártó jófejségén múlik a dolog, de szerintem egy polgári peres eljárás során is a vevőnek adnak igazat, ha tudja bizonyítani, hogy gyártási és/vagy tervezési hiba történt. (Ami itt a képek alapján eléggé valószínű.) Csak ez ugye sok pénz és sok idő.
-
icemad
nagyúr
Lényegében egy keretprogram, amihez különböző modulokat lehet letölteni. Mindegyik modul másra jó. Pl navigációs sáv módosítása, értesítési sáv módosítása, zárképernyő, óra, alkalmazásváltó, stb. Annak jó, aki szereti módosítani a gyári dolgokat. Ebben a videóban a fontosabb dolgokat szépen bemutatják: [link]
-
icemad
nagyúr
Kijött a decemberi biztonsági frissítés, és már Galaxy storeból is elérhető a Good Lock app. Csupa meglepetés.
-
icemad
nagyúr
Nem. Nem a mikrofon hangját veszi fel. Legalábbis én nem úgy tapasztalom. Amikor egy működő gyárban dolgozok, ott esélytelen így felvenni bármit is. De mégis tisztán és érthetően hallom a másik felet. Én csak azért dobtam fel ezt a lehetőséget, mert kb 5 perc telepíteni és tesztelni. A régió váltás meg egy kicsit több idő. Meg PC is kell hozzá. Szóval két lehetőség van, mindenki eldöntheti, hogy neki mi a szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Vezetékes FEJhallgatók
- Windows 11
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- Nintendo Switch
- PlayStation 5
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- szinte új iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 3 év garancia
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS MASTER RTX 3070 8GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged