- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Íme az új Android Auto!
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Visszatér a Pebble
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ace owner
addikt
Erdekelne valami belso statisztika hogy mennyire eri meg a samsungnak hosszutavon a foldable biznisz tekintve hogy az osszeset szinte felkell ujitaniuk onkoltsegen, nem beszelve a rengeteg marketingrol minden uj megjeleneskor. Nem csodalom hogy megint dragabb lesz az uj generacio
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Onnantol hogy tort ugysem el ra a garancia. Anno elso heten pofara ejtettem az s8 plusom ugyhogy egybol buktam az esetleges beegett kijelzo garizast. Kovetkezonek taktikusan egy mar torott note8at vettem aprorol kicsi penzert ami kibirt kb 1 evet mielott megint pofara ejtettem
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
-
Ace owner
addikt
10k ha nincs gari. Vicc hogy ott kell hagyni a telefont egy valószínűleg 15perces mutatvány miatt. Meg minek leformazni egy fólia cseréhez???? Vicc pláne annak tükrében hogy pár éve házhoz jött a szerviz ingyen, most meg ott ül 4 bohóc aki azt sem tudja mi az a root meg knox.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Ehhez a témához kicsit visszakanyarodva. Nem rég realizalodott bennem hogy mivel rootolva lett a készülékem semmi garancia nincs rá így felkerestem az előző tulaj akitől vettem a telefont. Rendkívül segítőkész volt és valószínű hogy nem ő csinálta hanem az első tulaj akitől ő vette. Természetesen felkerestuk ot is mossa kezeit azt sem tudja mi az kicsit össze vissza is beszél tuti hogy nála került rá a root.
A kérdésem igazából az hogy vissza lehet-e nyomozni bármilyen módon hogy mikor került rá ez a szoftver mert az tökéletesen megmutatna kinél tippelt a knox.
Oktogon samsungban azt sem tudták hogy mi az a root úgyhogy a hivatalos utat elengedtem inkább.
Van itt a fórumon valaki aki ért ehhez vagy jobban járok xda fórumon?Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
válasz Something_ #1377 üzenetére
Oktogon samsungban állítólag szeptembertől van gép ami rarakja de még nem volt időm elmenni. Ha időközben megnézed én várom az élménybeszámolót
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Fóliás gépről mit lehet tudni, mikor lesz és hol?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Belső fóliát lehet cseréltetni?
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! Mai nap folyaman fold3 owner lettem en is. Osszebaratkoztunk igaz a keskeny kulso kijelzot meg szokni kell.
Egy hibaba futottam bele csak, a biztonsagi mappa nem mukodik. Beallitasokban ramegyek majd 2x tovabb gomb amit az elso hasznalatnal feldob es bezarodik egy hibauzenettel. Ha a hiba tovabbra is fennall keresse fel az ugyfelszolgalatot.
Nem egetrengeto problema csak nem tudok rajonni mi okozhatjaGalaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Magneses autostartot hasznal valaki? Elbirja ezt a tegla telefont? Muszaj a racsra tennem a mostani ultrat is mert tulmelegszik az ablakon.
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Sziasztok! Nem tudjatok veletlen mennyire lehet most lekuponozni a fold3-at? Mindketto bestbuy lehetoseget lekestem sajnos. Vagyis s22 ultrat vettem de valtanek foldra mert nagyon piszkalja a bajszom miota megjelent :DD
Galaxy Fold 4
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Büszke apukák és anyukák topikja
- Trollok komolyan
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest