Új hozzászólás Aktív témák
-
bigkokas
tag
Szép napot..egy kis segítséget kérnék hátha valakinél volt már ilyen..
Mms üzeneteknél nem jelenik meg semmi csak az hogy nincs tárgy,méret és elévülési idő..letölteni sem tölti le csak pörög..idáig semmi ilyen nem volt..
Mi lehet elálítva?? -
bigkokas
tag
válasz
Gubu0101 #1651 üzenetére
Nem gondoltam volna hogy igy felkavarja az álló vízet a kérdésem..csak valahogy.eu eszembe jutott.mert a gyári androiddal amivel kijönek a telefonok mindig jobban ,stabilabban és tovább birják a készúlékek..és igen ez lehet még a sony z3 és samsung S6 idejében igy ment főverzió váltásná..de lehet még a Note 8 nál is igy volt..csak most már annak is őrül az ember ha 1 teljes napot kibir a telefonunk 1 töltéssel...bezzek a Z3 elment 2 napot is..
-
bigkokas
tag
Szép napot.már nem emlékszem hogy vagy ez a frissités mizéria..ha nekem THM/THM/THM/EUX/THM
akkor az szolgáltatóit kell megvárnom??
És itt nem ajánlott a teljes visszaállítás és új az új 13 belakása?? -
bigkokas
tag
válasz
vinczetibor #643 üzenetére
Akkor ott valami gond van nálad..gyári flip tokom van a telon..akkor ezek szerint nyitott állapotban ha takarja a külső kijelzőt a tok levenné a fényerőt..de nem ,nálam kivül belül állítja a fényerőt és a belső kijelzőn a kamera mellet ott a fényérzékelő balra 1 cm re..
-
bigkokas
tag
válasz
Gubu0101 #461 üzenetére
Nekem ami a belső kijelzön volt az már nagyon csunya volt ..és le is szedtem..ügye az még nem volt ilyen jó mint a fold 3 ason..de beszéltem samsungal is..ök azt mondták , nem tudnak rá foliát adni és rakni..kérdem ,hogy akkor a garancia miatt szeretnék gyárit ,nehogy ezért elvesszen..semmi gond rakjak rá ha akarok.
Győrben konkrétan a csaj azt se tudta miről beszélek..még az első fold dolgait kezde el mondani..hogy azt nem lehet leszedni mert az a kijelző része..
Ezért kell 3 as foldot venni mert az már tiszta üveg..
Székesfehérváron pedig telefo on érdeklődtem..ott se tudtak segíteni, mert nincs nem is tudja mikor lesz..duma duma....csak fizessen az ember egy vagyont az újdonságért azt ha valami van akkor inkább vegyél újjat..mert az már jobb.. -
bigkokas
tag
Szeretnék kérni megint egy kis segítséget..első kijelzőre keresnék védő űveget ,de csak foliát találok..amugy azt már vettem is egy szettet.belül tökéletes is lett..de a front kijelző már most elég gatya..(rinke) ja és a kérdés ..csak fold 3 ra találok üveget..az enyémre nem ..( z fold 2 m van).. véletlenül nem egyforma a két külső kijelző??
-
bigkokas
tag
Szép estét..fold 2 tulajként kérdezem hátha valaki tudja itt..
Hogyan lehet cach üriteni a fold 2 nél?? Note nál tudtam ,müködöt a power hangerő + és a headsett rádugva..de itt nem jön elő..
Köszönöm..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- OLED TV topic
- Nagyon erős ajánlattá kezd válni a SteamOS
- Milyen videókártyát?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Megújult a PROHARDVER!
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Kerékpárosok, bringások ide!
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2080 8GB Fractal Design Define R5 FSP 750W
- Csere-Beszámítás! Xbox One X 1TB Játékkonzol Olvass! Model 1787
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 10, Xiaomi Redmi Note 10s, Xiaomi Redmi Note 10 Pro
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest