- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Magyarországon is kapható a Moto G85 5G
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ha gyári visszaállítását csinálok és indonéz csc van a telefono, vissza áll magyarra, vagy marad indonéz ?
-
Ha majd a készülékben lesz a toll is és a hajtás sem fog annyira látszani, akkor lesz érdemes cserélni....nekem.
...az új zsanértechnológia legfontosabb és leginkább várt hozadéka, a résmentesen záródó belső kijelző....
Spiegen tokban szinte semmi nem látszik abból, hogy rés lernnr ha össz van hajtva....Mindemellett a Galaxy Z Fold5 lesz az első hajlítható készülék, ami magas szintű víz és por elleni védelmet kínál, a piacon elsőként IP58-as szinten.....
Rohadtúl nem akarok víz alatt fotózni.(arra van sport cam -om vízálló tokkal és akkor lehet tenfógerben is fotózni) bőven elég az a védelem is ha bele esik véletlenül vagy megázik , nem menjen tönkre. -
válasz
Sumptuous #2354 üzenetére
Tok jó összefoglaló . Hasonlóakat tapasztaltam en is . Szinten 3- rol 4 re váltottam . A kijelző alacsonyabbsagat en már megszoktam, eleinte en is úgy éreztem higy a 3 asnak jobb képernyő mérete volt. A külső kijelző szélesebbsege viszont nagyon hasznos.
Johetenk a további tapasztalatok 👍Mas
Lehet külön állítani hogy a fő képernyő csukott és nyitott helyzetben máshogyan legyen beállítva ? Külső kijelző ne forogjon, belső meg igen ?Kepernyo szöveg méretet lehet külön külső- belső kijelzőn más méretre állítani ?
-
Akinek be repedt a kijelzője. Ti esténként vagy ha hosszabb ideog le tettétek (hétvége, nyaralás, stb) szét hajtava teszitek le? Én mindig így tetszem le és eddig nincs repedés. Nem tudom ez számít e? Gyári dobozában is így érkezik minden FOLD, gondolom nem véletlenül.
-
-
Nekem fontos a hivas rogzites. Bt on is.
Eleg a samfrimware rol leszedni az i donez rom 1 file os (csc) telepitojet azt odinal feltenni es akkor nem veszik el semmi ugye? Indonez sim sem kell hozza ugye? -
Ha szolgáltatónál vetted (T-nél) akkor 3 év a gari nem? Ha cégre van a számla, akkor 1 év?
-
Új FOLD tulajként kérdem, van jelentősége, hogy csukott vagy nyitott állapotban töltöm? (Gondolom a gyors és a vezeték nélküli melegedés miatt) Valahol olvastam, hogy nyitott állapotban javasolt tölteni.
-
Sziasztok.
Új vagyok a föld világában. Van valaki aki használ hangrogzitest hivasokra. Izraeli vagy Ázsiai rom használatával? Tapasztalatokra lennék kivancsi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RX 6700XT 12GB Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest