- Mobil flották
- Yettel topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
decemberbe volt 1 éves. Már egyszer beszéltem a szervízzel, és egész jó árat mondtak a külső kijelző cserélre. És gondolkodom, hogy ha leadom, mondom, hogy garamciába a zsanért is megnézhetnék, mert nem nyílik ki teljesen, meg a kijelzőre is mondhatnának valamit
Ja, és az aksi sem a legjobb, 5%-nál kikapcsol a készülék. -
djapor96
senior tag
Tudom lassan két hónapos írás, de a fogyasztóvédelemben ez nem így van.
Neki kell bizonyítania, hogy azért tört el, mert nem volt rendeltetésszerűen használva. Azt gondolom, hogy egy összehajtható képernyő esetén ahol egyébként nincs külsérelmi nyom a készüléken, elég nehéz bizonyítani ha a hajtás mentén reped el a kijelző. -
TODI1111
veterán
Én a [Replaio Radiot] használom.
-
-
Venyera7
senior tag
Csak fólia csere esedékes még, fél éves a telóm.
Sefneni
Egyszerűen nem értem egy hivatalos szervíz miért viselkedik így. Engem gyakorlatilag lepattintottak... A telefonos elérhetőségük is át van írányítva egy olyan számra, ami mindig foglatat jelez. Napokon keresztül próbáltam elérni őket telefonon sikertelenül. -
vinczetibor
aktív tag
Nem kell bizonyítani. A bizonyíték éppen az, hogy elreped/eltörik.
Az, hogy törésnek nevezzük azt is, ha kalapáccsal csapunk oda neki vagy leejtjük és azt is, ha rendeltetésszerűen használjuk, nem jelenti, hogy ugyan arról a dologról van szó.
Éppen a belső kijelző az, ami puha és emiatt nem is törhetne, csak repedhet. Ennek a puha belső kijelzőnek éppen az a rendeltetése, hogy hajlítható. Erre találták ki és enélkül nem is használható. Ha nem nyitjuk ki, nem tudjuk használni, és ha nem zárjuk össze, akkor nem tudjuk zsebre rakni. -
Gutenberger
tag
Tehát, ha rendeltetésszerüen használtam és a 14. hónapban pl. megreped a kijelző középen akkor vagy fizetős, vagy ha egyénileg elbirálják, akkor nem fizetős. Ebből nekem az jön le, hogy egy évnél idősebb ilyen készüléket elég kockázatos megvenni, még akkor is ha még 2 év hivatalos gari van rá.
-
Kincsesss
tag
-
Gubu0101
veterán
Igen,az accountot tiltjak,nyilvan kellemetlen mert buksz mindent ami rajta van,de magat a ps konzolt nem(legalabb is infot nem talaltam rola) .Csinalsz masik accot es jatszol tovabb.Itt [link] pedig az xbox tiltasrol van szo,tiltjak a halozatrol az teny,de nem nem fizetes miatt.Utanna is mukodik csak offline.
De ha van linked johet,most kivancsi lettem -
Beantech
aktív tag
Nekem van egy ilyen tokom [link] aminél a toll a hátulján ettől még fektetve betudom rakni a telefont úgy hogy a külső kijelzős része van alul, (megnéztem elméletileg a zsanér még kb. pont kilátszik szóval szerintem jó lehet a zsanérvédős tokhoz de ez függ a toktól nagyban.) Egyébként egy ideje a spigen airskin van fent azzal nincs ilyen gond, igaz a fogáson kivül nincs is sok haszna védelem szempontjából.
-
vinczetibor
aktív tag
Azon értetlenkedek, hogy a "szerviz" simán visszadobja az egyértelműen garanciális javításokat és az emberek simán tudomásul veszik azt és most nem csak erről az esetről beszélek.
Számos esetet lehet éppen ezen a fórumon is olvasni.
A hallgatás nem fogja megváltoztatni a helyzetet sőt, még jobban felbátorítja a szervizt, hogy mindenféle következmények nélkül kijátszhatja a jogszabályokat. -
bcl
senior tag
Ó, ezt nem tudtam a CubeACR-ről. Mintha nem régen arról lett volna szó (talán az Android 10-11 kapcsán), hogy a Google teljesen lezár minden "külső" lehetőséget a rögzítésre. A 9-10 környékén is már csak úgy működtek ezek a szoftverek, hogy az Accesbility-t használták ki, de ez is megszűnt.
Kipróbálom majd, köszi! Igen, egyszerűbb, mint a flashelés -
Gubu0101
veterán
Nem one touch easy volt asszem az alkatel mobilja,az volt az elso telefonom,kb azota van mobil a kezemben
Utobbi ~10 evben csak samsungom volt,csak android vonalon mozogtam
Nem futottam meg bele ebbe amit irtak fentebb,nyilvan ha olvastam volna vagy barki mondja akkor tudom,de igy…Most mar ezt is tudom
-
helixP
nagyúr
Mondom, lehet, hogy így van. A Samsung hivatalos szakvélemény más.
Jerry Rig csatornán beleválytak rendesen a fóliával ellátott belső kijelzőbe, majd levették és szinte minden vályat eltűnt. Aztán megcsinálták fólia nélkül is. Akkor már nem tüntek el...
Vincze: a gyári belső kijelző fólia eltávolítás is kockázatos, a belső kijelző puha volta miatt. Ez a mondás. Flip-nél is.
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Mobil flották
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Yettel topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mesterséges intelligencia topik
- Kés topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor X7B szép állapotban 6/128GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Aorus Elite RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest