Hirdetés
- iPhone topik
- Mobiltelefon rövid tesztek, vélemények, összehasonlítások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Töltő már van a Galaxy S26 Ultrához
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Mozgás közben is megtalálhatod az Apple új nyomkövetőjét
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grenczii
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Elszúrták,ha bárkinek nem jön aznap/másnap visszajelzés hogy átadták a Sprinternek akkor ügyfélszolgálat. 2 óránként
hívtam Szilviát és Nikolettet hogy intézzenek már nekem valamit annak érdekében hogy történjen valami este fél 6kor jött az email a Sprintertől hogy holnap kézbesítés. 
-
Grenczii
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Na akkor csak nekem nem volt szerencsém
Nemrég beszéltem az ügyfélszolgálattal és mondtam nekik ennyi idő alatt gyalog is kihozhatta volna bárki (Csütörtök délelőtt rendeltem)
Úgyhogy most hívja a logisztikát meg a Rabent meg mindenkit szerintem elkeverték...
Kértem visszahívást hogy mondja meg hogy mit sikerült neki kitalálni... -
Oposzumtoszó
senior tag
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Sejtettem, hogy tisztában vagy vele, nem is kötekedésből írtam, csak beszélgetünk.
Amúgy igen, sajnos sokak nincsenek tisztában a telefonokban található lencsék képességeivel és erre még rátesz egy lapáttal a gyártók weboldalán közzétett, stúdió körülmények között készült, agyonszerkesztett fotósorozat, amivel az adott készüléket promózzák.
Valamelyik nap verőfényes napsütésben a kertben lévő rózsákat szerettem volna lencsevégre kapni. Siralmas képek születtek, node nem azért, mert annyira béna vagyok.
Túlexponált és a színtelítettség is borzasztó volt. Automatán készültek, mert nem mindig van kedve az embernek profi módban babrálni.
-
Oposzumtoszó
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Az nagyon jó ár. Hihetetlen mennyire lement az ára, főleg annak tekintetében, hogy mit kapsz a pénzedért. Én vaciláltam a vásárlásnál az S22 Ultra és e között. Aztán rájöttem, hogy megint kiadni egy talicska pénzt egy "sablon" telefonért, ami pár héten belül unalmassá válik, hiba lenne.
-
bcl
senior tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én november közepe óta használom, és még mindig megvan a wow-faktor, mikor kinyitom!!
Jó, már csak azért nem nyitogatom, hogy nyitogassam (valljátok be, hogy az első időkben mindannyian csináltátok!!!
), de ha kell, bazi jó, hogy lehet, és még mindig nagyon tetszik, megvan az a "hűdejó" érzés. -
zh1972
tag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Én csak 85%-ig töltöm, igaz sokat vezetek és gyári samsung wireless van a kocsiban, ami csalás, de így talán egyszer kétszer merült csak le napközben. (Sokat használom nyitva is, főleg munkára: outlook, excel, project, planner, stb.) Nem panaszkodom! Kárpótol a töltögetésért a belső kijelző! ,

-
vilmose33
őstag
válasz
-)Verso(-
üzenetére
Helló
Ez úgye sok mindentől függ, nálam össze van kapcsolva SGW4-el,gondolom ez is kicsit fogyaszt, ma ráértem játszani így 1 nap 7 órát ír,ha dolgozom akkor persze több. Lényeg nekem ki szokott bírni egy napot,de ha sokat nyomogatom illetve játszom akkor le lehet simàn meríteni 1 nap alatt, de ez így van bármelyik csúcs telefonnal. Talán az újjabb IPhone-k kívételek.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo T14S Thinkpad FHD IPS i5-1135G7 16GB RAM 256GB SSD Intel Iris XE Graphics Win11 Pro Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / GTX 1080Ti 11GB / 256SSD + 2TB HDD
- Logitech z5500 5.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Konzol felvásárlás!! Nintendo Switch
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

hívtam Szilviát és Nikolettet hogy intézzenek már nekem valamit annak érdekében hogy történjen valami este fél 6kor jött az email a Sprintertől hogy holnap kézbesítés.