Új hozzászólás Aktív témák
-
helixP
nagyúr
válasz
vilmose33 #2854 üzenetére
Nem főverzió, de elég masszív a feature lista.
-
Beantech
aktív tag
válasz
vilmose33 #2724 üzenetére
Ez nekem nagyon fura hogy azt mondták ha leszeded ugrik a garancia. Egyrészt nem kötelező a müködéséhez ezért mi köze lenne hozzá. Nem vagyok benne biztos hogy nem az ügyintéző volt béna és nem tudja a szabályokat az a baj ott dolgozók sincsenek képben a foldal csak emlékeznek még a fold 1-re és annyi. Én amikor beázott a telefonom (fold 5 topikban írtam) akkor úgy adtam be a telót hogy nem az eredeti fólia volt rajta hanem általam rátett de nem szóltak egy szót se miatta. Szerintem inkább akkor kötözködnének ha fólia nélkül lenne baja a kijezőnek (mondjuk megrepedne) és úgy adnád be.
-
csolaca68
tag
válasz
vilmose33 #2164 üzenetére
Szia!
Köszönöm a válaszod. A telefon márciusban volt 1 éves. Ma beszéltem az oktogon szervizzel. Arról tájékoztattak, hogy nem lett volna szabad levennem a fóliát a belső kijelzőről, mert az a kijelző része, és garanciaesztéssel jár. Ha 1 éven belüli lene akkor promocióban cserélték volna. Így fizetős, ára 270.000 HUF. -
icemad
nagyúr
válasz
vilmose33 #2104 üzenetére
Csuda egy telefon ez, mert nekem ma egyszer sem csinálta.
Egyébként nálam akkor fordult elő főleg, ha a Chrome böngésző volt megnyitva, és az volt az aktív program is.(az volt a kijelzőn) . Lehet, hogy azzal volt a gond. Kb 70 lap volt megnyitva, azt levittem 37-re. Azóta nem csinálja.
-
Kincsesss
tag
válasz
vilmose33 #1915 üzenetére
Én is. Megvettem volna tőle a telót...annak ellenére, hogy szolgáltatós, és ő már a 2.tulaj..... Nem mert bevállalni egy új adás- vételit, ahol persze ő felelne mindenért. Elsőként jelentkeztem a hirdetésére.....Valóban kerülendő ezeknek a szolgáltatós, többedik tulajdonos készülékeknek a vétele. Messzire kerülenő..
-
herdsman83
tag
válasz
vilmose33 #1571 üzenetére
350-ért Telekomtól, gyári garival szerintem nagyon korrekt vétel volt, nem az árával van bajom, az hibátlan. Ez most egy iPhone 12 128GB ára. De az ilyen “apró bakik” miatt van az, hogy a tavalyi Samsung csúcsmodellt idén féláron utánad dobják… És vérzik a szívem, hogy ennyiért lehetne 2-3 évre is egy szuper telefon, de apróságokon mindig elcsúsznak.
-
herdsman83
tag
válasz
vilmose33 #1568 üzenetére
https://youtu.be/fuDmJUXOmdU?t=205Í - Michael Fisher itt 3 percben mesél a vonatkozó kalandjáról. Ott mondjuk megoldották pikk-pakk, de az se volt zökkenőmentes. Most, hogy kezdek lenyugodni és tisztábban látni, azon gondolkodom, hogyan tudnék megbékélni a problémával. Mert úgy más indok ellene nagyon nincs, csak apróságok. Sok oldal mobilra optimalizáltan ezen a kijelzőarányon és méreten bénán jelenik meg, minden feleslegesen óriási és ezt nem lehet állítani. Facebook-ra szintén igaz, fekvő módban egy poszt se fér ki a hatalmas kijelzőre, a külső kijelzőn átláthatóbb. Sokat gépelek mellé vele külső-belső kijelzőn egyaránt, szerintem ez idővel javulna. Ugyanakkor jó a térerő, fluid és stabil az egész, szuper a hangszóró. Meglepően jó a kamera, iPhone 12 Pro után is elégedett vagyok vele, bizonyos helyzetekben (éjjel kézből auto-n) jobb képet lőtt, nem érezném visszalépésnek. Belső kamera rejtése szerintem szuper, ha tudod hol keresd csak akkor látod, elforgatva már csak keresgéltem, hogy hol lehet... Gyári szilikon tok is teljesen jó, nem túl koszmágnes, gesztusvezérlés és qi töltés is megy, csak a zsanér meztelen. JA! Ragasztani kell a front oldali elemet, de sim slotnak nincs kivágás rajta, így ha ki akarod venni a sim-et, le kell tépned a ragasztott oldalt, ami ahogy hallom könnyen törik, a ragasztóról nem is beszélve... Ez egy baromság, rendeltetésszerű használattal kinyírható... Hirtelen ez az összkép... Sajnálom, nagyon kár érte, még alszok rá egyet...
-
Decske
senior tag
válasz
vilmose33 #620 üzenetére
Én vagy azt használom, vagy tok nélkül. Szerettem volna egy szilikon tokot, de a külső kijelzőre felpattintható rész az ragasztós, illetve nem igazán tartós (rengetegen panaszkodnak, hogy törik a "zsanér" oldali vékony része).
A tokokkal az a baj, hogy csak nagyobb lesz tőle a telefon. -
janeszgol
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- iPhone XS Max 64GB LEÍRÁST OLVASS!
- új bontatlan iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia ajándék
- Honor X6b 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23PLUS 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Álmodozol egy erősebb gamer élményről? Kamatmentes rèszletre is!
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest