- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2916 üzenetére
KIJELZŐVÉDŐ FÓLIA FOLIA OCHRONNA WHITESTONE PREMIUM FOIL GALAXY Z FOLD 3 (8809365405404)
én innen rendeltem anno -
válasz
Venyera7 #2877 üzenetére
Ja, ezt megértem. Nekem ezért van egy halott fold3 a fiokombs, mert össze törtem a külső kijelzőt kb 1 hónaposan, (jobb alsó sarokban egy pici repedés) és még 1 évig használtam. Aztán a két oldal közötti átvezető kábel elkezdett elszakadni, és végül meghalt. Nyilván a sérülés miatt nem garis.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
Venyera7 #2829 üzenetére
– 30%-os önrész terheli az Ügyfelet a javítás árából, minden olyan szervizelés esetén, amikor egy védelmi esemény történik adott készülék tekintetében.
– 40%-os önrész terheli az Ügyfelet készülékcsere esetén és azon javítások esetében, amikor több védelmi esemény vagy eseményláncolat történik adott készülék tekintetében.Kivételt képeznek ez alól a Samsung Galaxy Fold és Flip készülékcsalád termékei, melyek esetében 35% önrész terheli az Ügyfelet a szervizelés díjából egy védelmi esemény esetén. Csere vagy több védelmi esemény esetén 45% önrész terheli az Ügyfelet.
-
vilmose33
őstag
válasz
Venyera7 #2799 üzenetére
Vagy a my vodafonból vagy a vodafone oldaláról , be lépés után, le tudod tölteni. Persze ha beviszed vodafone boltba akkor nem kell.
Ha Samsung boltba szeretnéd leadni akkor viszont kell a számla és a garanciapapírja is, tapasztalatom szerint.
Vodafone boltban is kinyomtatják. -
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2376 üzenetére
Hydrogel Film én ilyet vettem előre, hátulra meg a zsanérra egyelőre jóféle, de ugye a belső kijelző az más tészta ilyen szempontból
-
helixP
nagyúr
válasz
Venyera7 #2373 üzenetére
Köszönöm a segítséget srácok!
Ahogy jön fel a hajtásnál a gyári, úgy lesz ez egyre szekszibb opció.
Nem drágállom a gyári felrakást sem, de nem tudom egy napra nélkülözni a telefont, sajnos.
Meg rengeteg fóliát / tempered glass-t / self healing fóliát stb.-t tettem fel és azért még mindig lutri, hogy hogy sikerül. -
Sumptuous
senior tag
válasz
Venyera7 #2353 üzenetére
Összecsukva pont hogy rásimul a képernyőre, úgy nem jut be alá semmi..
Egy apró beszámoló, hátha érdekel valakit:
Én végül a 2es és 3as után átmentem s22ultrára, most meg egy Fold 4-re. Na ez már egész jó cucc. Az akkuidő szerintem pazar: [kép] Én főképp a zoomobjektív miatt váltottam korábban 22-re, de aztán hiányozni kezdett a nagy képernyő.. így jött a Fold 4-es. Ebben már 3X-os a zoom, ami csak egyel komolyabb, mint a 3asban lévő 2x, de adott körülények között sokat jelent, de sajnos még mindig nem elég. Hátha a Fold 5 kapna 5x-öst, azzal már kibékülnék.
A külső képernyő szélesebb, ez is kellemes update, illetve a 8+gen1 már tsmc node-on készül, és ez szerencsére érezhető a melegedésen (pontosabb annak hiányán) illetve fogyasztásban is. Gyorsaságban nem volt panasz a 3ason sem, de ez még rátesz egy lapáttal, és van az s23 szeriából megörökölt energiatakarékos teljesítményprofil is. Szerintem az ufs 3.1 leváltása 4-esre nagyobb gyorsulást fog eredményezni, mint amit az új soc. Kicsit magasabb mindkét kijelző fényereje is, ez ebben a napos időben jól is jön.
A hangzása is jobb, de ez lehet csak placebo.. A belső képernyő viszont alacsonyabb, ez az egy dolog zavar benne :"D A zsanér teljesen másmilyen, érzésre is máshogyan viselkedik, kicsit gagyibb hatása van, de elvileg tartósabb.
És van egy ilyen érdekesség is: a belső képernyő támogatja a "force touch"-ot.
Ha találok még valami különbséget, és érdekel valakit, leírom. Bár eléggé halottak ezek a foldos topikok...
-
amstorm
aktív tag
válasz
Venyera7 #2351 üzenetére
Whitestone Samsung Galaxy Z Fold 3 kijelzővédő nekem ez egyelőre bejött igaz ez ilyen hydrogel folia de 2 hete kb fent van gond nélkül
-
Decske
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Giant Talon 0 Sport - Hardtail Mountain Bike
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070Ti 8GB Rampage SHIVA TT 500W
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest