Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
Van erről valami infó? Csak azért, mert elvileg a Fold 3 csak 4 "főverzió" + 1 év biztonsági frissítésre jogosult. Az A15 a 4. amit megkaptunk.
Az A15-höz. Eddig nem sokat változást vettem észre, inkább csak bosszankodtam, mert átállított jó pár személyre szabott beállítást és azt túrom, hogy visszaállítsam.
Talán két dolog ami eddig tetszik. A média lejátszó gyors elérése a bal felső sarokban, és nyitott állapotban a tálca felhúzása alulról.
Az "alap" beállítások és kinézet számomra túl iOS-esre sikerült. -
Beantech
aktív tag
Szia,
Fold fólia cserében én is múlthéten raktam fel egy újat a fold 5-re foldos pályafutásom alatt ha jól számolom már 8 fóliát raktam fel (ismerősnek is nem saját mind). Sosem hagytam nyitva éjszakára a telefont - véleményem szerint pont kinyitva feszül jobban a fólia és összecsukva tapad rá jobban a hajlításnál a kijelzőre.
-
helixP
nagyúr
Na, ezt közben felraktam.
Baromi egyszerű volt a felrakás, meglepett.
Este felraktam, nyitva hagytam a készüléket egész este, hogy rendesen meg tudjon száradni.Reggel becsuktam, most kinyitottam, a hajtás mellet fél centi sávban feljött középen, szóval ez egyelőre így nem oldotta meg a problémámat.
Fólia nélkül nekem 3 hónap alatt végigrepedt a kijelző a legutóbbi alkalommal, 2 hetet meg nem tudom nélkülözni, hogy gariban cseréljék.
Szóval kicsit most meg vagyok lőve.Írtam pár mobilszervíznek, hogy van-e fólia és fel is rakják-e, de még válaszra se méltattak.
-
Venyera7
senior tag
-
Retro DJ
aktív tag
-
helixP
nagyúr
Megjött a standard válaszom:
"A készülék kijelzője külső mechanikai hatás következtében megsérült, mely sérülés nem kezelhető jótállás körében.
A fentiek ellenére és az eddig tapasztalt kellemetlenségek miatt, valamint kérését figyelembe véve méltányossági javítást szeretnénk felajánlani Önnek készülékére, amely egyszeri alkalomra szóló díjmentes javítás.”
Nekem úgy tűnik, hogy csak meg kell írni a fellebbezést, ha a belső kijelző kapcsán visszajön a szerviztől. Valószínűleg az Oktogon szerviz nem dönthet erről saját hatáskörben, a Samsung Hungarynek meg dokumentálnia (engedélyetetnie?) kell ezt a fajta javítást.Szóval most épp örülök, gondolom kb. 2 hét, mire kész lesz.
-
helixP
nagyúr
Folytatódik a stand-up comedy: Kiderült, hogy téves volt a kommunikáció az oktogoniaktól és nem szerelték meg a készüléket, cserébe viszont kaptam egy 250 ezres árajánlatot. Mechanikai behatás miatti grancia vesztési miatt (keret, 2 akksi, kijelző)
=====================================================
Kérés:
Akinek sikeres volt a fellebbezése korábban, megtenné, hogy elküldené nekem a szövegezést, vagy a pontokat, amire hivatkozott csak hogy ihletet merítsek az én levelemhez?
Köszönöm előre is!
==================================================== -
Venyera7
senior tag
Az a baj, hogy fehérvári vagyok,illetve a garanciajegyet sem adta a vodafone a készülékhez, szóval mindenképpen menni kell valamelyik üzletbe. Remélem minden simán megy majd így, viszont ha visszadobják a telefont javítás nélkül, akkor még teszek egy próbát az Oktogonnál. De bízom benne, hogy egy olyan partnercéggel,mint a voda nem b@szakodnak, mint egy magánszeméllyel.
-
vilmose33
őstag
Nekem még 1 évesen tört be,valószínűleg a félig feljött fóliától. Oktogóni szervizben azt mondták az én hibám. Felhívtam a Samsung supportot, bekértek mindent :garancia jegy ,számla. Telefont bekérték,bevizsgálás után ,kicseréltek ingyen színte mindent. Nekem pozitív a tapasztalatom.
-
TODI1111
veterán
-
TheMiller
tag
Szakértő legyen a talpán aki.. (és feltétlen jó indulatot se nézek ki belőlük) én ezért ebbe bele se mennék, illetve tanácsot se adnék szívesen
Nekem nem volt rajta a fólia, szerintem fél évig is akár, de nem repedt be, nyilván cserélték is. Nyitáskor nem váltott kijelzőt. -
Decske
senior tag
-
-
Venyera7
senior tag
Ahogy nézegettem a fólia árakat,sztem ez lehet a legolcsóbb azok közül amelyek jók a kijelzőre. Én tettem egy próbát az aliexpresses fóliávial,az nem jött be. Lehet van olyan ami jó ott, ezt nem zárom ki, de sok idő amíg megjön és sztem 2-3 félét minimum kell rendelni,mert nem tudni hogy melyik lesz jó. Esetleg annyit tudok segíteni,hogy elküldöm azt amit én rendeltem, mert azzal lehet szűkíteni a kört.
-
amstorm
aktív tag
háát whitestoneost csak pakkban lehet venni én innen vettem (top4mobile.hu) telós appon APP10 kóddal lejön 10%
-
Venyera7
senior tag
Itthon én sem találtam külön csak a belsőt, szvsz olcsóbban nem lehet megúszni a belső fóliat, mintha itthoni bolból vennél egy kitet.
-
djapor96
senior tag
Nem csak 2 embernek valamelyik nemzetközi fórumon is ez a vélemény körvonalazódik ki, pár hónapja olvastam róla. A lényeg ezzal, hogy feljön a fólia már nem a teljes felületen tapad és ahol a leragadtfelület széle van, hajtáskor egy vonalban húzza (2x1) meg a felületet, kvázi megpróbálja emelni azokon a pontokon. Ez a feszültség vezethet a repedéshez.
-
Sumptuous
senior tag
Ha a hajlításnál megnyomogatod a sajátod (nem azt.. hanem a telefont
) akkor láthatod, hogy van egy kis rugalmassága azon a részen a kijelzőnek. Mivel a ragasztós felületű fólia ha fel van válva, többféleképpen is visszatapadhat rá becsukáskor, (emiatt az apró rugalmasság miatt.) a következő kinyitásnál lehet, hogy egy kicsit jobbrább, vagy balrább feszíti a kijelzőt. Na ezt vagy kibírja párszor még, (mert azért elég erős konstrukció,) vagy nem. De az is előfordulhat, hogy olyan szerencsétlenül sikerül neki visszatapadni, hogy a következő kinyitásnál megfeszül, és ha nem figyelsz minden nyitásnál, mennyi erőt használsz, akkor egy ilyen esetnél tönkreteheted a fóliával a kijelzőt.. Most ezt hogy bizonyítod, az más kérdés.. De ha végiggondolod, nem butaság ez.
-
depence
tag
Hydrogel fóliát tettem fel. A csomagban volt foldhoz való széles elsimító. Szépen fekszik, öngyógyító.
Alul,-fölül közepén ahol hajlik ott maradtak kb.2mm-es bubik de az ott meg is fog maradni.
Nem nehéz felrakni. 10 ezreket dobálni a gyári fóliáért egyik legnagyobb fxxxg. De ez az én véleményem.Toknál más a helyzet, olyat használok am a zsanért is védi, az is AliExpress es. Teljesen jó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Robbanj a jövőbe egy új Ryzen 7 5800X-szel! Kamatmentes rèszletre is!!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged