- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Megvan a Pura 80 nemzetközi startja
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
válasz
ADAM1337 #2465 üzenetére
Hát ez így nem teljesen igaz. Elég sok promóció van rá és nem is rosszak. 542-ért rendeltem meg ajándék fulessel az 512 verziót.
820 helyett ez elég jónak mondható.
Viszont igaz hogy a négy és az öt közel sem fejlődött annyit, mint amennyit fejlődhetett volna ha tényleg foglalkoznak vele nem pedig Almásat játszanak. -
válasz
torrente777 #1612 üzenetére
A gyári Samsung garancia és a SES garancia az ugyan az?
-
-
Megvettem az új iPhone-t aztán most még elvagyok vele, de már kicsit hiányzik a F4.
Egy pár napig még megvolt mellette, de múlthéten tovább adtam rajta és kimondottan hiányzik a nyitás csukás.Bár az ökosztisztéma miatt jobb az alma nekem, mert mindenem az, de akkor is brutálisan jó készülék már a 3 is szóval meg tudlak érteni!
-
válasz
Oposzumtoszó #1270 üzenetére
Belső üveg alatt gondolom a kijelzőre gondolt, mert az valóban sérülékeny és üveg!
-
válasz
Oposzumtoszó #1265 üzenetére
Igen így van. Amíg nincs bubi vagy stb addig érdemes rajta hagyni. Sokan le szedik főleg Redditen olvasom és használják gond nélkül, de szerintem sem ajánlatos.
-
Valószínűleg jönni fog valamikor rá igen.
Nem tudtam, hogy az Edge panel is ki tehető fixre, mert nem használtam kB sosem.
Viszont ez, hogy össze megy és gesztusokkal is vezérelhető kB olyan, mint egy tálca a gépen ami szerintem tényleg nagyon hasznos. Ezen kívül két nap után az akksi idő ami tényleg javult nálam. Mindenféle kímélő mód nélkül és 90% fényerő mellett használom AOD mellett ahogy mindig szoktam és tegnap pl reggel 9kor vettem le a töltőről és este 7 körül tettem fel rá átlagos nap használtom mellett 63% körül. A 3 ilyenkor már bőven 50 alatt volt nálam. A kamera az ami rengeteget javult és számomra nagyon nagy pluszt jelent mert az egyik fő gondom a hárommal az volt.Ezeken kívül még a külső kijelző szélesítése nekem tényleg pont eleget tett hozzá a kényelmesebb gépeléshez..
-
-
válasz
gyuri81 #1233 üzenetére
Semmit szerintem. Sokkal jobban bele olvad a környezetbe, de ugyan olyan használhatatlan komolyabb dolgokra.
#1232; Nem gondoltam volna, hogy az ennyire praktikus lesz, de minden téren az. Nem csak multi-tasking esetén, hanem sima alkalmazás váltás és megnyitásnál is..
-
válasz
gyuri81 #1230 üzenetére
Bementem a SES-be és volt készleten aztán úgy volt vele, hogy egye fene.
Drágább volt valamennyivel, de türelmetlen típus vagyok.
Eddig a külső kijelzőn voltam szinte végig és érezhető nagyobb lett szerintem. Nyilván nem azt mondom, hogy groundbreaking, de nekem elég nagy kezem van és kényelmesebb. Második dolog, hogy nincs a külső kijelzőn fólia, hát ez szerintem vicc kategória.. -
-
válasz
ribarszki #1224 üzenetére
Nincs gond a kamerával természetes fényben és "standstill" tehát nem mozgó fotózásnál. Rosszabb fény viszonyok mellett vagy kevesebb fény és mozgó tartalom esetén viszont (számomra) nagyon gyenge volt az iPhone 13 Pro és az S22U után. Kíváncsi leszek a 4-re, nagy reményeket fűzök hozzá ezen a téren!
-
"Tudtam játszani kb egy órát a Fold 4-el. Nyilván rengeteg videó van már fent a YouTube-on szóval az alapokat kihagynám és főként azokat a dolgokat mondanám el amit a legtöbb videó kihagy. Mindegyik észrevétel a Fold 3-hoz viszonyítva értendő.
Hardware
Egy kicsikét könnyebnek érződik (-8g), de biztosan érezhető a különbség.
A külső kijelző szélesebb (+3mm), de észrevehető a növekedés főleg pötyögésnél. Sokat szenvedetem a külső kijelzős írással a Fold 3 esetén, de a Fold 4-en nagyszerű élmény gépelni és kb olyan érzés, mint egy normál telefonon (legalábbis számomra). A képernyő méret körülbelü iPhone 12/13 minihez hasonlítható csak magasabb.
A zsanér sokkal masszívabb és nagyon merevnek érződik. Ez az egész készüléknek egy sokkal prémiumabb érzést ad.
Az egész telefon "laposabb" és kevésdbé kerekített. Az oldalakat itt is az iPhone 12/13 szériához tudom hasonlítani. A külső kijelző is kevésbé kerekített az oldalakhoz.
A kamera az rengeteget javult. Egyből elindul, nagyon folyamatos és az eredmények sokkal-sokkal jobbak, mint eddig. Az ultraszéles viszont mostmár csak 0.6 és nem 0.5 ami kicsit gáz.
A kamera sziget nagyon hasonílt az elődhöz viszont vastagabb és nagyobb. Asztalra letéve még jobban libeg.
A belső képernyőn a rejtett kamera is sokkal jobb lett. Továbbra is látható, de csak akkor, ha keresed. Legtöbb esetben (kb 99%-ban) észre sem veszed egyáltalán. Nagyon jól bele olvad mindenbe.
Mindkét kijelzőn keskenyebb a káva (1mm?), ami az egész készüléket jobbá teszi. Nem annyira észrevehető képeken vagy, ha egymás mellé teszed a 3 és 4-et viszont amikor a kezedben van a telefon és ránézel a kijelző egyszerűen lenyűgöz.
A bézs szín sokkal szebb élőben és a zsanér rész nagyon fényes.Software
Van olyan opció hogy egy "tab-ot" felteszel a képernyő legtetejére (a fő képernyőn) és ez olyan lesz, mint egy felugró ablak amivel egyből tudsz módokat váltani, mint például az osztott képernyő vagy felugró mód.
A taskbar nagyon hasznos és lehet gombokkal valamint gesztusokkal is vezérelni. Ha gesztusokat használsz akkor a gombok természetesen eltűnnek, de ugyan úgy működik. Amit sokan nem említettek meg az az, hogy egyszerűen engedélyezhető vagy blokkolható az egész Taskbar simán attól, hogy hosszan lenyomva tartjuk.
Igaz, hogy még csak a One UI41.1. van a demo készüléken, de a szöveg felismerő funkció már működik. Csak rá kattintasz és kijelöli amit akarsz.UI: Én már előrendeltem mielőtt kipróbáltam volna és szerencsére egyáltalán nem bánom. Lenyűgöző készülék és a Samsung csomó olyan problémát megoldott amivel én egy ideje "küszködtem". A két fő ok a váltás miatt az a lényegesen jobb kamera és a szélesebb képernyő. Szerintem nagyszerű újítások mégha kevésnek is tűnik és alig várom megérkezzen. Persze megértem azt aki nem ennyire molyol el a dolgokkal és nekik nem tűnnek nagy számnak ezek az újítások."
-
Elvileg ez hivatalos render leak. Hát külsőre nem sok minden fog változni, ha így lesz..
-
#1092 Belsőn nem is engedi, hogy állítsam. Hiába kattintok rá nem jön elő a menü, hogy milyen legyen..
Ezt nem teljesen értem. Külsőn be van állítva, hogy Sötét mód be viszont belül meg világos és ahogy írtam nem is tudok belépni és változtatni. Mindenhol sötétet használok és baromira fusztráló a dolog....
-
Nálatok a Facebook nyitott kijelző esetén átvált sötét módra? Külső kijelzőn igen, de a belső nálam egyszerűen nem vált át.. Ez valami bug lesz?
-
Benézek a SES-be aztán hátha van valami olcsó és jó.
Csak előre kellene külső, mert ami gyárilag rajta van igaz pár napos már sikerült fel szednem.. -
Melyik külső fólia a legajánlottabb?
-
válasz
ribarszki #996 üzenetére
Ahogy #997 is írták, a fóliák talán a legjobbak és semmi értelme le szedni vagy cserélni őket. Az elsőt idővel igen, de a belsőt én nem cserélném.
Tokból én az eredeti bőr tokot próbáltam, az nekem bejött. Bár én is tok nélkül használom általában csak, ha "durvább" este elé nézek akkor teszek fel tokot.. -
válasz
N.YCityBoy #985 üzenetére
+#984 Mind a kettő nagyon jó ár és amikor az új kijön még akkor is el fog menni annyiért, ha terveztek váltani.
S22U-ra sajna nincsen beszámítási plusz kedvezmény. -
Megint van a Samsung.com/hu-n 150e illetve 100e kedvezmény készülékbeszámítás Fold3 és Flip3 telefonokra.
-
válasz
vinczetibor #861 üzenetére
Nem az én véleményemről van szó.
Nézd meg a két telefon által készített saját képeket.
Az, hogy a DXO szerint a Fold 3 jobb képet csinál, mint az S21 Ultra pl elég vicces.
De részemről elengedem a dolgot. A lényeg, hogy számomra bőven van hová fejlődnie kamera terén és remélem a 4 ebben dobbant majd nagyot! -
válasz
vinczetibor #859 üzenetére
Ha te jobban hiszel egy teszt oldalnak, mint a saját szemednek akkor valóban nincs miről beszélni.
-
Lehet, hogyha magába nézed hibátlan, de tegyél oda mellé egy 13 Pro/Max-ot vagy Samsung S21/22U-t stb és egyből más a leányzó fekvése.
Én sokat fényképezek és nem tudtam megszokni, hogy a többihez képest mennyivel gyengébb képet csinál, mégha olyan adottsága van ami a többinek nincs.
Ezért is várom nagyon a Fold 4-et és remélem a legjobbakat. -
Megvettem amikor kijött és megvolt kb egy hónapig.
Akkor azért adtam el, mert kijött az új iPhone és kb 10 éve az a dailym szóval mentem vissza.
Most megvan ismét egy hónapja kb, de annyira jóval többet ad, mint egy sima telefon, hogy nem tudtam magam eddig rá venni, hogy vissza álljak "simára".
Kijelző idő ahogy írtad, relatív. Attól függ mennyit használod és az is, hogy melyik kijelzőt.
Én egy Simmel használom és mobilnet wifi vegyesen van, sosem merült még le egy napon belül, ha munkában volt. Otthon másabb, ha sokat nézek rajta videót akkor azért hamarabb megadja magát. Én olyan 5 óra SOT mondanék vegyes kijelző használattal.
Standby üzemben nekem kb 5%-ot merül este 11-től reggel 7-ig kb.
Belső kijelzőt már közel sem féltem annyira, mint amikor először fogtam ilyen telefont, de tény, hogy nem egy Victus és azért meg lehet karcolni a fóliát rajta bár sok olyan ember van (redditen pl) aki instant leszedte és azóta is a nélkül használja minden gond és karc nélkül.
Első kijelző szerintem nagyon hasznos én többet használom azt, mint a belsőt.
Gépelni könnyű rajta (nekem), pedig nincs kis kezem. Nyilván, ha valami "komolyabbat" csinálok akkor nyitom, de ha csak egy üzenetet olvasok el bárhonnan akkor arra tökéletes vagy pl fizetni esetleg gyors utalást végrehajtani stb szóval szerintem nagyon praktikus.Nekem két negatívum van, ami viszont bosszant is. Az egyik az amivel nem lehet mit kezdeni, az pedig az, hogy Android. Nagyon nehezen tudom megszokni a dolgokat, pedig próbálom.
A másik pedig a kamerák, azok kb egy S20 / iPhone 11 Pro szintjén vannak. 13 Pro után nagy visszalépés nekem, mert elég sokat fotózok. -
Igen, ennyiért nagyon nagyon megéri szerintem!
Gondolkoztam rajta, hogy rendelek még egyet más színben, de inkább le tettem róla és a páromnak lett egy Flip 3 kemény 193e Ft-ért!Volt S22U-m, de a Fold más kategória.
Vannak hátrányai, de előnyei számomra többet érnek jóval!
-
Hatalmas kedvezmény van most Flip 3 és Fold 3-ra a Samsung oldalán.
"Aki nyitott a foldable telefonok irányába érdemes most lecsapni a Samsung online kedvezményére. Használt készülék beszámításánál Z Flip 3-ra extra 100.000 Ft, Z Fold 3-ra extra 150.000 Ft kedvezmény, ami tovább kombinálható más kedvezményekkel, pl. a 10%-os Samsung ajánlói kupon, amit olyanoktól kérhettek, akik már vásároltak a Samsung.com online.
Így:
Z Flip 3 214.990 Ft-tól (mínusz a beszámítandó készülék kiajánlott értéke) eredeti ár: 349.990 Ft helyett
Z Fold 3 389.990 Ft-tól (mínusz a beszámítandó készülék kiajánlott értéke) eredeti ár: 599.990 Ft helyett." -
Kamera terén kb S20 / S21 (sima) szintet hoz. iPhone terén kb 11 PM-el van pariban. Nem rossz ez egyáltalán csak akkor, ha valami komolyabb fényképezéssel rendelkezőről váltasz rá. De a telefonnak nem a kamerája a lényeg persze jó lenne, ha jobb lenne az is benne.
Sokat lépett a 2-höz képest minden téren a kamerákat leszámítva szóval idénre a legtöbb pletyka a jobb kamerát és beépített tollat szajkózza. Augusztusban kiderül. -
Mi a különbség vajon a két toll között?
Fold Edition és a Pro nem ugyan az? Képeken teljesen...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 5060 Ti 16GB Zalman i3 NEO Enermax 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest