- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer 6 LTE - ne butáskodj!
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
daty5
tag
Köszönöm a segítségeteket, igazán rendesek voltatok!
Eddig tartott rövid Fold 3 "tulajdonosságom".
Eladtam, és tegnapelőtt meg is vettem az utódját.
Ez egy Z22 Ultra lett.
Hogy miért adtam el?
Egyszerűen nem tudtam megszokni.
Ameddig megvolt, összesen 20x ha ki volt nyitva.
Rettegtem, hogy valami baja lesz a belső fóliának, vagy a kijelzőnek.
Bezárva meg szívás volt, mert sokkal kisebb volt mint az elődje.További jó fórumozást!
Üdv!
Daty
-
daty5
tag
Na, eddig volt meg a Z Fold 3-am.
Hétfőn viszik, én pedig kedden kapom az utódját, az S22-t.
Egyszerűen nem tudtam megszokni, meg elrettentett ez e belső fólia, meg belső kijelző repedés mizéria, pedig Prémium biztosítás van rajta.
Mióta nálam van, 20x sem volt kinyitva.
Állandóan lecsúszott róla az ujjam, erőltetni meg nem mertem/akartam.További jó fórumozást mindenkinek!
-
daty5
tag
Gubu, Decske!
Köszönöm, hogy megírtátok megnyugtató véleményeteket!
Tesztekben én olyan 200.000 nyitást olvastam, ezért is volt megdöbbentő ezt olvasnom.
Csak az a gond, hogy most már végképp nem tudom, hogy mit csináljak...
Biztosítás van rajta az igaz, de annyira nincs több százezer forintom kidobni. -
daty5
tag
Tudja valaki, hogy IMEI szám alapján hogyan lehet megtudni, hogy meddig garanciás egy készülék?
Köszönöm! -
daty5
tag
És a tokokhoz mit szóltok?
Melyiket vegyem? -
daty5
tag
Mindenkinek nehéz kinyitni tok nélkül?
Mert az enyémet az.
Megkönnyíti a kinyitást ha teszek rá egy tokot?
Másik kérdésem az, hogy használ valaki vezeték nélküli fülhallgatót hozzá?
Köszönöm. -
daty5
tag
Igen tudom, hogy megadhatja magát a SIM, de mivel nálam még ilyen nem volt, így kockáztatok.
Azt szintén tapasztalatból tudom, hogy kevés karaktert lehet írni egy kontakthoz, főleg ha használod a hosszú magánhangzókat.
Meg adatot is keveset lehet felvinni rá.Igen, anno próbáltam a Gmailt, de azzal is voltak problémáim.
A SIM-mel nincsenek. -
daty5
tag
A beépített "Messages" és "Üzenetek" programmal kísérleteztem.
Kiderült, hogy a messages sokkal több "okosabb" mint a másik, több mindent lehet benne állítani, mint pl a jelzőhangot, és csengőhangot is, sajátot is!
Még akkor is, ha a kontaktok a SIM-re vannak mentve.
Ha a telefonra mentem, akkor is annyi állítási lehetőség van, mint ha SIM-re mentem.
Régebben mentettem, telefonra, ide-oda, de meguntam, hogy néha gond volt a "költözéssel", azóta csak SIM-re mentek. -
daty5
tag
A gyári Aramid tokra mindre rá van írva hátulra, hogy Samsung, a felirat nélküli az után gyártott?
-
daty5
tag
Tényleg nem.
A "messages"-nek több beállítási lehetősége van a 3 felső pontnál, mint az "üzenet"-nek, még úgy is, ha SIM-re mentem a számokat.
Úgy néz ki, lassan sikerül beállítani, csak ehhez a jelzőhangot is át kell másolni más mappába.
Ha sikerül, megírom.
Persze, lehet, hogy ez annyira nem érdekeli a profikat, akik komolyabb problémákat oldanak meg, de nekem fontos.Így tok nélkül elég nehéz kinyitni a telefont, és bárhogy ódzkodok ellene, kénytelen leszek venni rá valami nagyon vékony tokot, ha másért nem, azért, hogy könnyebben ki tudjam nyitni.
Tudom, hogy egy vékony tok annyira nem véd, de vettem rá biztosítást is.
Ez kicsit megnyugtat.
Most tudnék rá olcsón gyári szilikon tokot is venni, meg gyári Aramid tokot is.
Melyiket javasolja valaki tapasztalatból?Köszönöm!
-
daty5
tag
Igazából nem értem az egészet.
A kintin az üzeneteket erőlteti a bentin a messagest.
Nem egyforma ikont tettem ki? -
daty5
tag
A telefonról annyit, hogy most volt töltve 48 órája, igaz, csak nyomkodtam, azt sem mindig, és most ért 13 százalékra!
Szerintem ez jó. -
daty5
tag
Este még először átmentettem a telefonra, de nem sokra mentem vele, mert úgy csak a hívás "zenéjét" lehet módosítani.
Az első tipp nem jött be, mert nekem nem jelentek meg olyan opciók, amilyeneket írtál.
Próbáltam képernyőképet feltenni, de egyenlőre nem sikerült, majd megpróbálom később.A második - nyitott telefonnal - más menüket ad ki a 3 pontra, majd erről is küldök képernyőképet, de sikerült átállítanom, mert ott van egyéni jelzéshang.
De... csak "wiber messages" hang van benne beállítható, ide kellene bevarázsolni az enyémet ha tudnám hogy hol van ez, de egyenlőre a fájl kezelőben nem találom, de rajta vagyok!Köszönöm szépen, hogy foglalkoztál a problémámmal, és nagyot léptem előre!
-
daty5
tag
Megköszönném, ha valaki segítene megoldani a jelzőhanggal és a duplakoppal kapcsolatos problémámat is.
-
daty5
tag
És még valami.
Egyszerűen nem tudok semmiféle alkalmazást kitenni a belső képernyőre, sőt néha a külsőre sem.
Nem találom az ikonokat.
Hol keressem őket? -
daty5
tag
Tudom, hogy másnak nevetségesnek tűnnek majd kérdéseim, de egyszerűen nem találom a dolgokat ezen a telefonon egyenlőre.
Első kérdésem az lenne, hogy a dupla koppintásos feloldást/lezárást hol lehet módosítani?
(Nincs rajta semmi biztonsági lezárás, mint ujjlenyomat, rajzolás stb...)
Második kérdésem az, hogy miként lehet egyedi csengőhangot/jelzőhangot tenni egy szám SMS-ére.
Magyarán azt szeretném, ha a bankom úgy jelezné ha tranzakció történt, hogy egyedi hanggal értesít.
Az alap értesítési hangot azt tudtam módosítani, de az nem jó, mert akkor azt mindenhol módosítja.
Egyedi mp3 csengőhangot nem is lehet betallózni, vagy csak én nem találom.Segítségeteket előre is köszönöm!
-
daty5
tag
Sajnos még nem volt Samsung telefonom, így alaposan megszenvedek a testreszabásával.
Nem tudom, hol kell kinyitni, hol kell "betörni" bezáráskor.
Csak próbálkozok.
100%-ról 76-ra csökkent, de szinte egész nap nyomkodom, igaz, a nagy képernyőt nem nagyon használtam eddig.
10.00-kor kezdtem belakni, 11.00-kor már tudtam vele telefonálni.
Van amit fél óráig keresek benne.
Első nap után csak annyit tudok mondani, hogy a súlya szokatlan, a többivel ki vagyok békülve. -
daty5
tag
Megköszönném, ha megírná valaki!
-
daty5
tag
Ezeket a tokokat néztem ki.
Van valamelyikről tapasztalatotok?https://fr.aliexpress.com/item/1005005047679941.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.6a3a5224o7dLao&algo_pvid=52f9829a-61da-4e07-8ab3-5af8b0573966&algo_exp_id=52f9829a-61da-4e07-8ab3-5af8b0573966-35&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000031445490986%22%7D&pdp_npi=2%40dis%21HUF%2110072.4%216950.32%21%21%21%21%21%40210318cf16710260627131859e820d%2112000031445490986%21sea&curPageLogUid=9SUZDbOHcg4E
https://tokbolt.hu/20197-forcell-focus-kemeny-tok-samsung-galaxy-z-fold3-5g-keszuelekhez-fekete.html
https://top4mobile.hu/Katalogus/38/konyv-tokok/49441/beline-case-leather-case-samsung-z-fold-3-brown-5904422911911
https://fr.aliexpress.com/item/1005003502113687.html?spm=a2g0o.productlist.0.0.605a38c90ZrLbE&algo_pvid=a2d99f45-7081-4185-a240-0ce87898d2dd&algo_exp_id=a2d99f45-7081-4185-a240-0ce87898d2dd-0&pdp_ext_f=%7B%22sku_id%22%3A%2212000026081490647%22%7D&pdp_npi=2%40dis%21HUF%21%217781.38%21%21%21%21%21%40210318be16583953013572052e2416%2112000026081490647%21sea&gatewayAdapt=glo2fra
Egyenlőre nem tudom, hogy miként lehet lerövidíteni a linkeket, bocs.
-
daty5
tag
Megérkezett a telefonom!
A belső képernyőn látható hibák fénytörések, meg ilyesmi.
Mert, hogy átnéztem milliméterről -milliméterre a kijelzőt, fikarcnyi hiba sincs rajta.
Egyenlőre még töltőre sem merem dugni, mert úgy lehűlt a szállítás során.
Estére remélem felmelegedik, és nekiláthatok a "belakásnak". -
daty5
tag
En is arra alapoztam hogy masok is hasznaljak kijelzovedo nelkul es semmi baja.
De ami leginkabb a vedofolia nelkuli hasznalat fele terelget az az, hogy meg nagy varosokban is maceras feltetetni egy ujat.
En az isten hata mögött lakok egy kilometerrel.
Itt meg az osszehajthato telefonról sem hallottak meg a gsm boltokban sem.
Akkor most 3-6 havonta utazzak Pestre foliat csereltetni?
Vigyem fel, majd 2 het utan menjek fel érte?
De ha van jo otleted, szivesen meghallgatom. -
daty5
tag
válasz
ADAM1337 #1744 üzenetére
Ezt meregettem en is az elobb.
Valahogy csak megszokom.
Biztosan mas lesz meg rajta/benne sok minden.
Mar varom hogy a kezembe foghassam.
Ez a belso folia dolog bosszant, foleg hogy egyre tobben irjak.
Egyenlore ugy gondolom hogy ha nekem felvalik, leveszem rola es nem teszek/tetetek ra masikat.
Csak akkor nem tudom hogy fog alakulni a garancia. -
daty5
tag
Sziasztok!
2 nap alatt végig olvastam mind az 1.742 hozzászólást.
Olvastam jót is, rosszat is.
Nagyon jót is, és nagyon rosszat is.
Ha szerencsém van, akkor még a héten ideér a telefonom.
Ha nincs, akkor a jövő héten.
Szóval az olvasás után kíváncsian várom, hogy milyen lesz az új telefonom.
Sosem volt még ilyen a kezemben.
De mióta megjelent az első Fold, piszkálja a csőrömet, hogy egyszer ki kellene próbálni egy ilyet is, nem csak mindig a hagyományos telókat.
Jelenleg egy két éves LG Velvetem van, amivel meg vagyok elégedve.
Szóval... kíváncsian várom a "nagy találkozást".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple Iphone 13 - 128 GB (éjjfekete) Garanciális
- Xiaomi Mi8 - 6/128 - fekete
- Apple iPhone 16 Pro Max (Új, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Sivatagszínű titán)
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- 127 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest