Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
Nem sokkal, sajnos a Samsung még mindig nem tudta megoldani(kb 10 éve) azt, hogy a készülékeiket normálisan optimalizálja! Gyakorlatilag még ha nem is használod tehát készenléti módban van, akkor is merül simán óránként 1%-ot, de inkább többet! Direkt teszteltem éjszaka, minden kikapcsolva 88%-ról reggelre 8 óra alatt lement 75%-ra, vicc
Kínai "fos" telefonom, 1%-ot merül ugyan így kikapcsolva minden, egy éjszaka alatt! -
-
-
-
-
Értem, köszi mindkettőtöknek
-
-
-
-
-
-
válasz
Oposzumtoszó #933 üzenetére
Nagyon jó minőségű, csak egy a baj, hogy én nem igazán használok tokot😂 Hirdetem amúgy igen jó áron, ha kell esetleg írj rám privátban
Ahogy néztem még közel is vagy👍
-
válasz
Oposzumtoszó #931 üzenetére
Nem is vettem annak
-
válasz
Oposzumtoszó #929 üzenetére
Persze, én tisztában vagyok ezekkel, csak sokan egy Nikon minőséget várnak egy "telefontól"😉
-
-
-
válasz
Oposzumtoszó #921 üzenetére
Jól döntöttél, ez minden tekintetben jobb és különlegesebb készülék, szerintem...
-
-
Tényleg még annyit akartam kérdezni,hogy mivel én a fóliákat sem igazán szeretem a telefonokon, ami gyárilag rajta van kívül illetve belül, azt nyugodtan leszedhetem, vagy inkább ne piszkáljam? Mintha az első Foldnál lett volna valami a belső fóliával, hogy van aki leszedte és így gyakorlatilag tönkre tette a telefont🤔 Itt már máshogy van, vagy ugyan úgy nem szabad leszedni?
-
válasz
Oposzumtoszó #915 üzenetére
Köszönöm, akitől vettem adott hozzá egy gyári flip bőrtokot ami amúgy 37K lett volna
Mondjuk én nem igazán használok tokot, de lehet ehhez fogok alkalmanként! Itt vettem amúgy hardverapron, ember kihozta kedvezményekkel 440-ért, kipróbálta neki nagy volt, én meg átvettem tőle 350-ért🙂 Szerintem ennyiért jó deal volt...
ADAM1337-Igen szerintem is van benne bőven, én ezek után nem is nagyon tudom elképzelni,hogy sima telefont használjak, komolyan! És nem gizdaságból meg ilyenek, mert régen kinőttem már abból így 54 évesen 😅
-
Na így pár nap használat után egy kis szösszenet 😃
Féltem a kijelző időtől, nos nálam teljesen vegyes használat mellett simán hozta a 5-6 SOT-ot, és még nincs ugye "beállva" az aksi még csak 3 töltés ment bele, de szerintem meglesz a 6-7 óra, ha eléri az aksi a maximális kapacitását! Tehát 1 napot simán kibír ami egy ekkora kijelzőnél szerintem nagyon jónak számít, halkan jegyzem meg eddig egyik telefonom sem bírt többet, pedig azokban nagyobb aksi volt és fele ekkora volt a kijelző 😅 Másik amiről azt gondoltam, hogy nem lesz jó az a töltési idő, mert sokan azt mondták, hogy kevés a 25W, nos nekem 20%-ról csutkára töltve 1 óra, ami szintén nagyon jónak mondható, Mi11ultra 120W-os töltővel annak is kellett 35-40 perc szvsz...ezt se értem aki ezen ki volt kiakadva🤔 Eddig semmi akadással vagy anomáliaval nem találkoztam! Száz szónak is egy a vége, aki erre azt mondja rossz, azt csak irígységből teszi -
-
Na megvettem ma, eddig azt mondom életem legjobb és legszebb telefonja
Brutál egy jószág, most laktam be ismerkedünk, de nagyon oda meg vissza vagyok tőle
-
-
Még egyszer köszönöm mindenkinek, elvileg ma veszem meg, majd írok, hogy milyen màr várom
-
Köszönöm a válaszokat
-
Sziasztok
Nem valami aktív a topik, de azért kérdeznék😅 Gondolkozom egy ilyen készüléken, de nekem nagyon fontos, hogy 1 napot kibírjon a telefon! Tehát a kérdésem tényleg igazak a rémhírek,hogy 3-4 óra kijelző időt bír maximum, illetve,hogy a töltés is másfél két óra?😳
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Synology NAS
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Spórolós topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 55G3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest