- CMF Buds Pro 2 - feltekerheted a hangerőt
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
SteveJobs #2526 üzenetére
Nem normális, főleg úgy hogy a telefonra nincs gyári olyan tok ami védi a zsanért.
Aki tőlem megvette a garanciális fold3-mat felvált belső fóliával is vele is eljátszották, hogy "úgy" megsérült a telefon zsanérszerkezete hiába raknák rá a fóliát felválni bullshit szöveggel. (kb 0,5mm pici sérülés volt a telefon sarkán). úgy hogy megvonták a garis fólia cserét...
Pedig már szét kuponozva nézegettem a fold 5-t ajándék tablettel 540 körül, de ezek után... (ráadásul gyári tokja 40k annak a telefonnak) -
ADAM1337
nagyúr
Nekem is az a bajom, hogy anno a z fold 3-mat a watch 4 44mm lte-vel vettem 580-ért, az új generáció meg megkapta az s23 alap kameráját, maradt a 25w töltés, és még mindig nem az igazi a becsukott használhatóság, igaz a piacon a legjobb ip védelmes fold telefon, de valahogy 770ezerért én többet várnék el, úgy hogy semmi promoció nem várható..
Mindenesetre én egy sima s23-ra váltottam a fold 3-ról és figyelem a következő generációkat, mert amúgy hiányzik a kinyithatóság, viszont a nyüg hogy vigyázni kell a zsanérra és zsebben is vastag annyira nem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Beantech #1774 üzenetére
Felhívtam gyorsba őket, garancia időn belül 1x cserélnek fóliát, amúgy 18 ezer forint.
Mondjuk az a durva, hogy én szerintem viszonylag kevésszer nyitom ki a telefont, pl este szoktam úgy filmezni netezgetni rajta, de napközbe viszonylag kevésszer nyitom ki, csak ha több ablakba böngészek, tehát én még viszonylag lightos user vagyok ebből a szempontból.Van aki rendelt belső teli fóliát esetleg ali-ról vagy máshonnan mert jó lenne ha lenne tartalék, de 18 ezret nem ér, ahogy a gyári silicone tok se ért 14 ezret....
-
ADAM1337
nagyúr
Engem most a samsung lerazott a belső folia elvalassal...
Tavolitsam el nem lesz gond bro...Nyilvan nem szeretnem de ugy recseg ez az elvallo folia megorjit...
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Attila9711 #1709 üzenetére
Attól függ mennyiért tudod a 4-et beszerezni.
Én imádom a 3-mat, de cserélnék 4-re ha lenne rendes áron. A kamera sokat fejlődőtt az az egyetlen ok, meg hát a jobb külső kijelző arány én rendszeresen félre gépelek rajta. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Something_ #1567 üzenetére
Nekem tavaly decemberi vétel a telefonom, de amik itt sokaknak elöjött nekem nem, mind a belső és külső fólia tökéletes majdnem 1 éve, semmi nem recseg nem ropog.
Pedig zsebbe hordom és kapja a port rendesen. -
ADAM1337
nagyúr
Lehet találtam egy tokot ami ránézésre és a képek alapján nem is rossz, bár az autós tartóhoz a fém lapot betudom csusztatni a kártya tartó zsebbe.
-
ADAM1337
nagyúr
Létezik normális tok erre a telefonra ?
Spigen tough armor-nál és az uag civiliannál se elérhető rendesen a swipe back (simításos visszalépés)Pedig az uag is minőségi, csak nem értem miért kell ennyire elállónak lennie az oldalakon a peremnek.
Itt például látszik, hogy tökre elég lenne a felső bevágásnál lévő vastagság, akkor tökéletes lenne a tok. -
ADAM1337
nagyúr
Rendeltem uag civilian tokot a telomra, viszont a zsanért is szeretném védeni.
Létezik külön a zsanérra fólia ? szettben találtam csak, de nekem a zsanér fólia kéne csak. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
matteo_szg #1359 üzenetére
Nekem el is érhető, rá is toltam.
Lassan fent van. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
szalai112 #1293 üzenetére
Ez a téma időnként felmerül itt, és soha nem értem.
Nekem 2021 dec óta van meg a telefon de még fel se vált pedig zsebbe hordom nem a legjobb körülmények között használom, és még mindig tökéletes a fólia rajta.
Ha elkezdene elválni max rendelek egy fóliát n+1 fajta van már rá. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
KerekesLevi #949 üzenetére
A fémlap instant blokkolni fogja a QI töltést.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #926 üzenetére
kiváncsi lennék egy előtte utána kamera tesztre azért. (Kicsit szkeptíkus vagyok az ilyen általános javulásokat követően)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #914 üzenetére
Akkor bevált.
Szintén egy elégedett fold 3 tulaj. (Bár én a 4-et is várom, nagyon kiváncsi vagyok ennek a szériának az életútjára, szerintem van benne potenciál) -
ADAM1337
nagyúr
válasz
N.YCityBoy #891 üzenetére
Nálam 4-5 óra az átlag, most perpill 2ó5p-el vagyok 46%-on.
Ha nem csal az emlékezetem 15%-ról tölt fel kb 1 ó 10 perc alatt 100%-ra -
ADAM1337
nagyúr
Nekem volt az elmúlt évekbe az alábbi telefonok:
huawei p20 pro, samsung s20, p40 pro, note 20 ultra, oneplus 8 pro, most a z fold 3, és ez kb csak a p20 pro-t tudja megverni de csak videóban, a többi telefon messze jobb volt az az igazság bár ez foldable és igazából prototype, anno csináltam összehasonlító képeket oneplus 8 pro-hoz képest nyilván nem rakták bele egyből a legjobb kamerát mert olyan árazást kapott volna, hogy nekem se ez a telefonom lenne. (így is csak az órás akció miatt vettem meg)Viszont más dologba meg ez jobb nekem, de kiváncsi leszek a következő generációra, bár én a belső kamerát minőség miatt se használom, meg alapból gépen meetelek.
-
ADAM1337
nagyúr
Jah ott úgyis a sávszél megöli a minőséget, és ha nem számít persze.
De sajnos a belső kamera képe nem a legjobb szemcsés, majd a z fold 4-be, én már várom mit javítanak a z fold 3-mon.
Valszeg cserélni fogok rá, bár nagyon elégedett vagyok a z fold 3-al, egyedül a kamerák lehetnének jobb, meg kisebb a törés, de tippre sokat fog fejlődni most, hogy több konkurens is lett a piacon. -
ADAM1337
nagyúr
Valaki vett már zsanér védő üveget vagy bármilyen fóliát ?
Ha igen honnan és milyen mennyire van megelégedve vele ? -
ADAM1337
nagyúr
Hát tippre, ha a sima foldable már életképesebb lesz, ip68 rendes ujjlenyomat kijelző alatt akár 2 oldalt, toll stb.
Csak mire elérünk oda.
Btw amúgy én elégedett vagyok a fold 3-al, de kiváncsi vagyok merre fejlődik tovább a 4 is. ha lesz értelme cserélek mert mióta meg van mindennap azon olvasgatok vagy akár netflixezek ha úgy van stb.
Teljesen beépült a napi rutinomba ez a felhasználási mód, amit elején megkérdőjeleztem még. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
vinczetibor #629 üzenetére
Elvileg ez is meg van koncepció terén.
A 3 részes telefonnal amit levédetett. [link](#628) Decske: ujjlenyomat olvasó is lehetne a kijelzőben amúgy, én rendszerint feloldom, meg kocsiba tartónál nem férek hozzá.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
ateszapa748 #592 üzenetére
Én szeretem a fold 3-mat.
Kamera terén abszolute nincs miért szégyenkeznie, mondom úgy hogy volt P40 pro-m valamint oneplus 8pro-m, amik jobb részletességet hoztak, de a jpg konvertálása a samunak valahogy mégis jobb. az össz teljesítmény nem nyilván, de gyereket is fotozok és abszolute megfelelő.
Kijelző idő kérdéses, nekem 3-4 óra a mostani átlagom de nagyon használat függő navival jobban zabálja természetesen, bár én 2sim-el használom 2 email fiókkal, meg sok appal, videót is telon szoktam vágni feljebb linkeltem is.
Milyen egy napi használatod a jelenelgi telefonoddal ? Úgy tudnék objekten nyilatkozni, hogy bírná-e, bár az is tipp lenne. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
vinczetibor #537 üzenetére
Gyári samsung silicone tokot se nagyon, 3 hónap után lekopott a farmerbe rakástól körbe a széle.
Igaz "csak" 14 ezer forint volt. -
ADAM1337
nagyúr
-
ADAM1337
nagyúr
Van aki aktív dex user ?
Van egy régebbi alis port replikátorom, nagy hdmi + 2db 3.0 usb + sd kártya, viszont nem töltős fajta, és tegnap vágtam a telefonon videót de 1 óra alatt majdnem 40%-ot merült, használ valaki töltős replikátort, ha igen mennyire melegedős fajta ? Ebből a egerem stickjét kihuzva sütött -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #325 üzenetére
Most nézem amit írtál, nem is rossz ez a csomag ha valaki szereti a kijelző védőset.
Így tényleg jó ár érte. (emagon most 23k)
Lehet kéne egy #1 hsz-t majd összeszedni ahogy jönnek a tapasztalatok, tokokról kiegészítőkről stb.Alapvetően amit biztos beleírnék az #1 hsz-be.
-Belehet aktívvá kapcsolni az ujjlenyomat olvasót, így nem kell nyomkodni soha a gombot csak lezáráshoz. (alapból ki van kapcsolva)
-Belehet kapcsolni, hogy külső kijelzőn is folytatodjon az app ha bezárjuk, jelenleg apponként egyesével, erre sajnos nincs összes opció
-fullscreen kényszerítés bekapcsolható minden appra, egyesével. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #321 üzenetére
eSIM kell az órához, illetve multisim igen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #315 üzenetére
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
vinczetibor #313 üzenetére
Én megvárom azért az észrevételeket, esetleg link is jöhet majd róla.
Más: a spigen tough armor-t berakhatnánk ilyen nem ajánlósnak, mivel a gesture müveleteket blokkolja az előlapon.
Ki milyen tokot használ ? pro/contra -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Winchester95 #311 üzenetére
Nem védi a slim armor pro védené, de alig van olyan tok ami ott is rendesen véd, de azt nem lehet itthon kapni, ez 15k volt a gizzmo-n, ha elmúlik a hype vonat majd szétnézek addig lehet bevágom elől a kijelzőt, hogy a vissza swipe ne 2.jára menjen.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
Something_ #308 üzenetére
Én buds live-al használom, azzal rendesen megy, meg ugye az integrálva van rendszer szinten az appja.
Tavalyi "jó vétel" note 20 ultra-hoz amit kaptam, végül a telefon 14napos elállással repült vissza, és a füles maradt. -
ADAM1337
nagyúr
válasz
Something_ #306 üzenetére
Aksinál nincs mély altatásban a bt vagy az appja a fülesnek ?
-
ADAM1337
nagyúr
válasz
fogtunder #304 üzenetére
Végül kicseréltem neten rendeltem speedshop-ba egy gyári samsungra, azzal nincs probléma.
Engem is meglepett, mert látszodott a töltésen hogy fixen 85%-on tartotta utána meg 88%-on, az első software-es védelemre gyanakodtam, de gyári kábellel több lett azért az már érdekesebb.
Op8pro-mat hibátlanul töltötte. -
ADAM1337
nagyúr
Pont azért vettem ezt így egybe, hogy legyen egy különálló töltőm, mivel én rendes állampolgárként mindig eladom a telefonokkal, így soha nincs feleslegesem, a type-c c kábelt mert tudjuk hova tudom dugni
De megpróbálom a samsung kábellel, ha az a hiba legalább kilehet zárni. -
ADAM1337
nagyúr
Erre van ötletetek ?
Vettem egy ilyen töltöt: Baseus Super-Si gyorstöltő adapter, Type-C kábellel, 25W, fekete , ám de egész este alatt rajta hagyva, és kikapcsolt akkumlátor védelemmel is pontosan 85%-ra tölti a telefont.
Viszont ha rádugom a oneplus gyári töltöjére igaz nem írja ki hogy hiper szuper gyorstöltés, de feltudja tölteni 100-ra, ha a baseust csak kihuzom és vissza akkor is áll 85%-on és jelzi a töltést de nem történik semmi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest