- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
Új hozzászólás Aktív témák
-
joey04
titán
a samunál az a jó, hogy lehet ki-be kapcsolni a gyorstöltést. xiaominál sajna nem lehet szoftveresen...
-
fogtunder
nagyúr
ó a Note 7. én használtam pár hétig, amíg nem kedztek nagyon erőszakosak lenni már, hogy adjam vissza, a mai napig az egyik legjobb Samsung telefonnak tartom. ahogy mondani szokták kár érte, kiváló ügynök volt.
azt meg értem, hogy évekig azért nem merték erőltetni, de az már régen volt és a Huawei P30 Prom akkuja két év után se döglődik a gyorstöltéstől. ideje lenne továbblépni.
-
Tigerclaw
nagyúr
A 2 millio unit meglepoen jonak tunik. Az elemzos 5.2 millio meg valoszunileg csak egy hasrautos alom, meg ha varhatoan tobbet is adnak el. Jo lenne latni mellette ugyanezeknek az elemzoknek a tavalyi, tavalyelotti joslatat. Viszont igy megse tunik bukasnak, meg ha messze is van a Top 10-tol, mivel minden tekintetben retegtermek.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B760 WIFI i9 14900KF 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3090 Trinity OC 24GB LIAN LI PC-O11D 750W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő