- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboyszi
csendes tag
válasz
netboyszi #1200 üzenetére
Szerintem az indikátor nem színeződött el akkor, mert valószínűleg a víz csak oda ment be a telfonba ahová tud, tovább nem, és gondolom az indikátorok beljebb vannak. Pl. a sim kártya tartója sem volt egyáltalán vizes. Egyes telefonokban ott is van indikátor, bár a fold 3-ban állítolag a sim tálcánál nincs indikátor...
Mert most gonodoljatok bele, akkor ha bármelyikőtök vízbe teszi a fold 3-at akkor az indikátor már elszíneződik? Nem hiszem, csak akkor színeződhet el, ha jól logikázom, ha beljebb megy a víz a szigeteléseken, különben mindenki indikátora el lenne színeződve, aki egyszer is vízbe tette a telefont. De ha már beljebb megy a víz a szigeteléseken, akkor ott azzal van a baj, nem a felhasználóval (kivéve ha olyan vizbe teszi amibe nem szabd pl. tengervíz).
Arra tippelek hogy a zsanérban volt valami sérülés pl. a szalagkábelen, valai gyári hiba, és azt érhette a víz, ami a zsanérba ment. -
Gubu0101
veterán
-
-
válasz
netboyszi #1118 üzenetére
Én kb hetente lemosom csap alatt, illetve úszott már a Balatonba és a Velencei tóba is.
Mivel elég sok por éri, és ilyenkor recseg a zsanér, elég sok vizet is szoktam kimondottan oda folyatni, mert csak úgy tudom megszüntetni a recsegést.
Nagyon nem jó ezt hallani bakker, remélem kicserélik :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Futás, futópályák
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Autós topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Google Pixel topik
- Extra D betűvel jöhet GeForce RTX 5090D utódja
- Suzuki topik
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RTX 5070Ti 16GB GDDR7 Videokártya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- AKCIÓ! HP USB C G5 Essential (5TW10AA) dokkoló hibátlan működéssel garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest