- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
netboyszi
csendes tag
válasz
netboyszi #1200 üzenetére
Szerintem az indikátor nem színeződött el akkor, mert valószínűleg a víz csak oda ment be a telfonba ahová tud, tovább nem, és gondolom az indikátorok beljebb vannak. Pl. a sim kártya tartója sem volt egyáltalán vizes. Egyes telefonokban ott is van indikátor, bár a fold 3-ban állítolag a sim tálcánál nincs indikátor...
Mert most gonodoljatok bele, akkor ha bármelyikőtök vízbe teszi a fold 3-at akkor az indikátor már elszíneződik? Nem hiszem, csak akkor színeződhet el, ha jól logikázom, ha beljebb megy a víz a szigeteléseken, különben mindenki indikátora el lenne színeződve, aki egyszer is vízbe tette a telefont. De ha már beljebb megy a víz a szigeteléseken, akkor ott azzal van a baj, nem a felhasználóval (kivéve ha olyan vizbe teszi amibe nem szabd pl. tengervíz).
Arra tippelek hogy a zsanérban volt valami sérülés pl. a szalagkábelen, valai gyári hiba, és azt érhette a víz, ami a zsanérba ment. -
Gubu0101
veterán
-
-
válasz
netboyszi #1118 üzenetére
Én kb hetente lemosom csap alatt, illetve úszott már a Balatonba és a Velencei tóba is.
Mivel elég sok por éri, és ilyenkor recseg a zsanér, elég sok vizet is szoktam kimondottan oda folyatni, mert csak úgy tudom megszüntetni a recsegést.
Nagyon nem jó ezt hallani bakker, remélem kicserélik :/
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN GARANCIÁLIS APPLE IPHONE 17 PRO ÉS PRO MAX SZÉRIA
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- Honor magic V5 (Elopták,megtalálonak 100.000ft jutalom )
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- ÚJ Asus TUF Gaming F17 FX707 - 17.3"FHD IPS 144Hz - i7-13620H - 16GB - 1TB - RTX 4060 -3 év garancia
- iPhone 12 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3335, 94% Akkumulátor
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i3-8130U 12GB 512GB 14" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest