- Fotók, videók mobillal
- Az Oppo Find X8 Ultra lett a legvékonyabb kameramobil
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
Új hozzászólás Aktív témák
-
Decske
senior tag
-
frutti55
csendes tag
válasz
dodicsaba #1727 üzenetére
Gsm-ben ugyancsak két részben raktak fel foliát, (én sem hagytam Samsung szervizben 3-4napra ott). Kinyitáskor 1-1mm-t középen fel feljön, de utánna "öngyógyul" , vissza áll.
Csak érdekességkép:
SES Westendben megkérdeztem, hogy mennyibe számolnák be uj készülék vásárlásakor. Körbenézte az eladó, meg sem nézte imeit és ajánlott 58.000 ft-ot. Fél éves hibátlan garis készülékért!
Mondtam egy cifrát és ott hagytam. Még jó, hogy nem akartam eladni! -
fogtunder
nagyúr
válasz
dodicsaba #109 üzenetére
A vizet papíron bírja, mert mindkét fél vízálló, de a hétvégén éppen betont kellett vágni, ott szállt a por rendesen, a zsebembe is ment, nagyon nem volt szép hangja, mikor kinyitottam és onnan kiszedni lehetetlen valaha is.
Amúgy ahhoz képest, hogy miről van szó, egész ellenálló lett, nem szidni akarom, csak nekem nem való. -
fogtunder
nagyúr
válasz
dodicsaba #107 üzenetére
nekem kicsúszott a zsebemből, mikor szálltam ki a kocsiból, betonra esett, a külső kijelző sarka berepedt, plusz sérült a keret is, pedig tényleg nem volt nagy esés. sajnos a port se nagyon szereti a mechanika, a városlakó irodai patkány életmódomhoz nagyon jó lett volna, de nem fér bele, hogy külön vigyázzak rá, mikor kimegyek valamit csinálni a kertbe, szóval én visszaköltöztem az S21 Ultrába.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Szerezd meg a tökéletes házat most!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB THERMALTAKE Core V21 500W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude E6520 - i7-2760QM I 8GB I 256SSD I Nvidia I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest