- iPhone topik
- Akciófigyelő: Ha kéne vezeték nélkül CarPlay és Android Auto...
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- IP59-re szigetelte a Vivo az X Fold5-öt
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Venyera7
senior tag
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok
Tudna valaki ajánlani a belső kijelzőre fóliát ? Sajnos itthon egy boltban sem találok whitestone fóliát, mással nincs tapasztalatom.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Dr Bubo #2890 üzenetére
Itt van egy teszt a fóliákról, keress rá a jobbakra, hátha van még valami raktáron itthon, olcsón. Sajna régi már a készülék és nem nagyon gyártanak fóliát a nevesebb gyártók...
-
Venyera7
senior tag
Nekem 6 hónapot bírt a telefon a javítás óta... Volt néhány nagyobb leejtés, de tokban használom a készüléket. Semmi hiba nem jelentkezett ezután...
Viszont 2 napja úgy döntöttem, hogy csap alá teszem és kicsit elmosom, miután megszáradt már nem lehetett teljesen kinyitni, mint ahogy a képen is látszik. Pár kinyitás után ismét belülről megszúrta valami a kijelzőt(gondolom a zsanér valamelyik alkatrésze)...Ui:
Szerencsére a biztosítás él még a telefonra, ismét 36k önrész ellenében javítják. Viszont közölték velem, hogy egy keszülékre háromszor lehet érvényesíteni, szóval, ha harmadszor is tönkremegy, akkor javítás után eladom a telót.
-
Venyera7
senior tag
Alighanem a héten átvehetem a telefont, kiváncsi leszek mit cseréltek. Elég gyorsan ment szerintem.
helixP#2833
Tiszta vicc... Sajnos én nem csináltam a zsanérról képet, megpóbáltam felpolírozni, hogy ne legyen karc a gariztatás miatt rajta. Kiderült hogy sajnos ez nem járható út, mert csak króm bevonat van rajta 1-2 mikron vastagságban...
-
Venyera7
senior tag
Egy jó opció lehet annak, akinek nem javítják garaciában a telefonját.
Viszont nyilván nem 1 hónap elteltével célszerű káresetet jelenteni.
Bár kérdés mennyi önrészt kell fizetni és megéri e, tekintve a készülék használt piaci értékét. A vodafonnál ez 2500ft-ba kerül havonta... Csak nyilván ott a náluk vásárolt készülékre let kötni.
Ui.: közben tegnap leadtam a vodafonehoz a készüléket javításra, 1-1.5hetet mondtak rá. -
Venyera7
senior tag
Voltam a vodafonenál és kiderült,hogy van biztosítás a telefonra, szóval megtörtént a kárbejelentés is. Megjavítják vagy cserélik a telefont, 36e forint önrészt kell fizetnem. Az ügyintéző mondta, amikor meglátta a telót modta,hogy felejtsem el hogy ezt gariban javítják...
-
Venyera7
senior tag
Olvastam a hozzászólásokat és feltünt, hogy a zsanéron bármilyen karc/kopás kizáró ok lehet...
Nos nekem azért vannak rajta apró pontszerű benyomódások és kopás is van rajta, pedig tokban volt. Ilyen esetben lehet szét sem szedik és visszadobják? -
Venyera7
senior tag
Az a baj, hogy fehérvári vagyok,illetve a garanciajegyet sem adta a vodafone a készülékhez, szóval mindenképpen menni kell valamelyik üzletbe. Remélem minden simán megy majd így, viszont ha visszadobják a telefont javítás nélkül, akkor még teszek egy próbát az Oktogonnál. De bízom benne, hogy egy olyan partnercéggel,mint a voda nem b@szakodnak, mint egy magánszeméllyel.
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Sajnos megadta magát a belső kijelzőm... valami belülről a kijelző alol (szerintem a zsanér) megnyomta. Gyártói garaniciát hol tudom megnézni,hogy van e még a telefonra? Nem emlékszem,hogy a dobozában lenne garanciajegy.
-
-
Venyera7
senior tag
-
Venyera7
senior tag
Ahogy nézegettem a fólia árakat,sztem ez lehet a legolcsóbb azok közül amelyek jók a kijelzőre. Én tettem egy próbát az aliexpresses fóliávial,az nem jött be. Lehet van olyan ami jó ott, ezt nem zárom ki, de sok idő amíg megjön és sztem 2-3 félét minimum kell rendelni,mert nem tudni hogy melyik lesz jó. Esetleg annyit tudok segíteni,hogy elküldöm azt amit én rendeltem, mert azzal lehet szűkíteni a kört.
-
Venyera7
senior tag
Itthon én sem találtam külön csak a belsőt, szvsz olcsóbban nem lehet megúszni a belső fóliat, mintha itthoni bolból vennél egy kitet.
-
Venyera7
senior tag
válasz
amstorm #2366 üzenetére
Megjött a Whitestone prémium fólia, összeségében pozitív a veleményem eddig róla,pár apró levegő buborék lett a kapkodásom miatt,de legalább az első hajlításnál nem jött fel középen. Egy negatívum azért van vele kapcsolatban,hogy középen mintha meg lenne törve a fólia hajszál vékonyan és ezért ott töri a fényt. De még így is fényévekkel jobb,mint középen elváltan.
-
Venyera7
senior tag
válasz
Maxximus #2357 üzenetére
Most néztem én is ezt. Elég jónak tűnik,rendelek egyet,remélem bírja legalább addig amíg a gyári (4 hónapot bírt nálam).
-
Venyera7
senior tag
Tettem egy próbát egy aliexpresses belsó fóliával nem jött be... Az első hajlításnál feljött középen. Marad a szervíz.
-
Venyera7
senior tag
Csak fólia csere esedékes még, fél éves a telóm.
Sefneni
Egyszerűen nem értem egy hivatalos szervíz miért viselkedik így. Engem gyakorlatilag lepattintottak... A telefonos elérhetőségük is át van írányítva egy olyan számra, ami mindig foglatat jelez. Napokon keresztül próbáltam elérni őket telefonon sikertelenül. -
Venyera7
senior tag
Voltam a fehérvári Samsung szervízben a fólia csere miatt, azt mondták nekem ott, hogy csak a budaörsi szervizben tudják megcsinálni... Igaz lehet ez vagy csak nem akarják megcsinálni?
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Középen teljesen fejött a fólia, van még gari a telómra és biztosítás is. Kérdés a következő ingyen cserélik a fóliát a belső kijelzőn?
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Adatkábellel a gépre dugva a teló nem csinál semmit csak tölt. Nem ugrik fel ablak sem a file átvitelről sem így nem tudok adatot mozgatni...
-
Venyera7
senior tag
Ezt a tokot csak ajánlani tudom. Nagyon jó tapintásra is és a hinge védelem sem mágneses, hanem mindkét oldalon rögített. Ár értékben szerintem nagyon jó.
-
Venyera7
senior tag
Sziasztok!
Tapasztalatok érdekelnének,hogy kinek milyen tok vált be. Olyat szeretnék ami védi a zsanért is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Medence topik
- Milyen autót vegyek?
- Kerékpársportok
- War Thunder - MMO Combat Game
- Fájdalmasan gyenge kijelzőt válaszott a Switch 2-höz a Nintendo
- Milyen TV-t vegyek?
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÖRÖK GARANCIÁVAL - OLCSÓ, LEGÁLIS SZOFTVEREK 0-24 KÉZBESÍTÉSSEL - Windows - Office - LicencAruhaz.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged