- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- VoLTE/VoWiFi
- Eltűnhet a Dinamikus Sziget
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Erős specifikáció, kompakt formában
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Venyera7 #2877 üzenetére
Ja, ezt megértem. Nekem ezért van egy halott fold3 a fiokombs, mert össze törtem a külső kijelzőt kb 1 hónaposan, (jobb alsó sarokban egy pici repedés) és még 1 évig használtam. Aztán a két oldal közötti átvezető kábel elkezdett elszakadni, és végül meghalt. Nyilván a sérülés miatt nem garis.
-
Én fold3at nem vennék. Nekem volt 1 évig, de a belső kijelző, zsanér, még mindig mintha csak béta lenne. A Fold5öm hozzá képest ég és föld.
A szinte új dolog meg azért van, mert szerintem olyan a konstrukció, hogyha kijelzőt kell cserélni, szét kell darabokra szedni, és valószínű könnyebb újat felrakni, mint a régit taknyolni. -
Én most váltottam 3ról 5re, és érezhető a külső kijelző méretének növekedése. Nem nött nagyot, de én fold3on kb mindenért kinyitottam a telefont, most meg 50-50 százalékban használom. Szerintem ezért is döglött meg az átvezető kábel benne, mert én szerintem átlagon felül nyitogattam
-
válasz
szalai112 #2588 üzenetére
Igen, tudom, a kijelzőt kb 3 hónapos korában össze törtem. Igazából akkor kellett volna leadni, nem is mondtak akkor még sokat a javításra. Azóta eltelt 1.5 év, most elkezdte a hülyeségeket, nincs BT kinyitva, nincs hang kinyit, majd most már kinyitom és nincs kép sem.
Ha mindegy, ha a garit nem is fogadják el, akkor is szerintem megjavíttatom, hanem mondanak nagyon nagy számot. A kijelző cserére asszem tavaly 55ezret mondtak.helixP: szerintem is, de azért megpróbálom
-
-
Na, teljesen meghalt mostmár a telefonomba valami, és mostmár ha kinyitom kép sincs, söt a kis kijelző ki sem kapcsol. Na mindegy elö kotortam a gar levelet meg a számlát. Bárhová beadhatom? Vagy mindenképpen az oktogonra vigyem be?
-
Na újabb érdekesség, hogy ha kinyitva nincs hangja a telefonnak. Ha elkezdem becsukni, akkor egyszercsak megjön a hang. Gondolom valami szalgkábel megmakkant.
-
Sziasztok,
Van egy olyan gondom egy ideje, de csak most jöttem rá, hogy ha ki van nyitva a telefon, a rácsatlakozott bt eszközökből nem jön hang. Nem csak egy dologgal próbáltam, de csak most jöttem rá az összefüggésre. Esetleg egy SW hiba, és másnál is van ilyen? -
decemberbe volt 1 éves. Már egyszer beszéltem a szervízzel, és egész jó árat mondtak a külső kijelző cserélre. És gondolkodom, hogy ha leadom, mondom, hogy garamciába a zsanért is megnézhetnék, mert nem nyílik ki teljesen, meg a kijelzőre is mondhatnának valamit
Ja, és az aksi sem a legjobb, 5%-nál kikapcsol a készülék. -
Akkor megtöröm a csendet
Az, hogy nem nyílik ki teljesen a telefon, vajon leadható gariba?
Amúgy eszméletlen milyen csúnyán reped középen a kijelző... -
Nincs rajta fólia egy ideje. Előre azt hittem nekem sikerült valahogy megkarcolnom, de gyanúsan csak a hajtásnál jelentek meg ezek, annak meg kicsi az esélye, hogy mindig csak ott karcolnám meg
-
-
Ezt a cikket láttátok?
Nem vagyok boldog.... -
válasz
vodrosjozsi #1956 üzenetére
Csap alatt kimosható a por, és megszűnik a recsegés, és kinyitási probléma
-
köszi a sztorit, és jó látni, hogy van pozitív tapasztalat.
A minap fedeztem fel két karcot, repedést a belső kijelző hajlítás résznél. Kicsit aggódom mi lesz belőle. Fehér háttérfénynél kicsit látszik. De nálam a gari lejárt már november elején, és a külső kijelzőm is darabokra van törve egy ideje -
-
Meguntam, és leszedtem a belső kijelző fóliát. 11 hónapot bírt. Vagyis annyit sem, én bírtam annyit
A közepe már teljesen végig volt repedve, 3-3cm-t el volt válva a kijelzötöl, teljes hosszában, és néhol már szöszmöszök is voltak alá ragadva. Kinyitáskor recsegett, és most szerintem könnyebben is nyílik
Hát egy csöves középkategóriás telefonból megint egy prémium érzetü készülék lett.
És ahogy már valaki írta, a középső hajtás szinte nem is látszik igy, még annyira se, mint ujkorában. -
válasz
Freezee #1614 üzenetére
Nekem régen volt egy talán Alkatelel telefonom, közepén egy 4 irányú gombbal. Már az első perctől kezdve nehezen működött. Kb 1 hónap után vissza vittem, hogy szar. Vissza kaptam, hogy beázott. (Esö nem esett, nyár volt) volt egy iPhone 8-am. Melegedet magában a készülék, néha annyira, hogy kikapcsolt. Visszavittem egyszer vissza adták hogy semmi baja, majd mikor másodjára vissza vittem, addigra az aksi megragad kicsit és attól a hátlap megrepedt. Ketté tépték a garancia levelet, hogy sérült a készülék.
Szóval ahogy Te is írtad, nem márka függö, csak egy majd 1 milliós telefonnál lehet elvárja az ember egy kicsit másabb hozzáállást, mint ahogy a töltöt sem értem miért nem fér bele ebbe az árba. (Tudom, nem azért nincs benne, elvileg) -
-
válasz
herdsman83 #1566 üzenetére
hát amúgy erre a megoldás az, hogy nem csak a samsungban tudnak már csak fóliát rakni rá. Nekem így a 11-edik hónapban kezd csúnya lenni. És mivel a leírt tortúrát én sem akarom végig játszani, így inkább elviszem egy szervízbe, ahol pár ezerért felraknak egy újat pár perc alatt
De amúgy tök jogos az észrevételedja, és ugye nekem sikerült a külső kijelzőt össze törnöm. Annak a cseréjére azt mondták, hogy megrendelik a kijelzőt, ha megjön reggel beadom, délutánra kész. A fólia csere meg 3 nap?
-
válasz
vinczetibor #1556 üzenetére
Persze, ha tudom, hogy nem leszek töltő közelében, ki szoktam kapcsolni, és olyankor mindig meglepődőm, hogy mennyit számít az a 15%
-
-
nekem az S9 úgy égett be, hogy kint volt a kocsiba, 100 fok, és még tűzte is a nap. Mire leértem a balatonra, szépen ott maradt a helye a navinak
-
Oktogoni szervízbe azt mondták 55k a kijelző csere. Nem is vészes
-
-
válasz
vinczetibor #1467 üzenetére
Akkor kiugrom vele
De igen, arra emlékszem mikor írtad, hogy neked simán cserélték kint
Kár hogy itthon nem ilyen rugalmasak ahogy olvasom.
-
-
Nekem van egy céges iPhone, és a saját Fold3-am. Hát én eldöntöttem, hogy soha többet nem kell nekem sima telefon
-
Hát nekem, hogy a vezérlő gombok jobbra kicsibe kerültek, egyenlőre megszokhatatlan.
-
-
válasz
Gubu0101 #1317 üzenetére
Én a kantáros nadrág felső zsebeöl leszálltam, mert nekem az folyton tele megy kosszal, és mi elég fóliát már szét karolta, és a zsanért is folytok mosom, mert állandóan recseg
ribarszki: hét igeny nem a legjobb védelmük tok.
szalai112: én ilyet vettem, csak ajánlani tudom. [link]
-
Ööööö, ma sikerült megtörnöm a külső kijelzőt. Valaki tudja mennyibe kerül a javítása?
-
Én vések, betonozok, vakolok, úgy hogy a telefon a zsebembe, vagy a környékemen van, sokszot vastag por lepi be, és nem akar feljönni a fólia.
-
válasz
Oposzumtoszó #1259 üzenetére
Köszi, videók alapján ilyesmire számítok én is.
-
válasz
N.YCityBoy #1239 üzenetére
valóban
Majd élőben azért össze nézem, de képeken ha nincs alá írva, hogy melyik melyik, akkor nem tudom megmondani -
hát én nem nagyon találtam semmi olyat eddig a leírások és a képek alapján, mai miatt szaladnék lecserélni a fold3-at.
-
válasz
netboyszi #1118 üzenetére
Én kb hetente lemosom csap alatt, illetve úszott már a Balatonba és a Velencei tóba is.
Mivel elég sok por éri, és ilyenkor recseg a zsanér, elég sok vizet is szoktam kimondottan oda folyatni, mert csak úgy tudom megszüntetni a recsegést.
Nagyon nem jó ezt hallani bakker, remélem kicserélik :/
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Delta Force (2024)
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kuponkunyeráló
- Milyen okostelefont vegyek?
- Formula-1
- Magisk
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Hardcore café
- Autós topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- MikroTik CCR1009-7G-1C-1S+ Cloud Router
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E550 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I DVDRW I 15,6" HD I CAM I W10 I Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 16GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged