- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lehet, hogyha magába nézed hibátlan, de tegyél oda mellé egy 13 Pro/Max-ot vagy Samsung S21/22U-t stb és egyből más a leányzó fekvése.
Én sokat fényképezek és nem tudtam megszokni, hogy a többihez képest mennyivel gyengébb képet csinál, mégha olyan adottsága van ami a többinek nincs.
Ezért is várom nagyon a Fold 4-et és remélem a legjobbakat. -
ADAM1337
nagyúr
Nekem volt az elmúlt évekbe az alábbi telefonok:
huawei p20 pro, samsung s20, p40 pro, note 20 ultra, oneplus 8 pro, most a z fold 3, és ez kb csak a p20 pro-t tudja megverni de csak videóban, a többi telefon messze jobb volt az az igazság bár ez foldable és igazából prototype, anno csináltam összehasonlító képeket oneplus 8 pro-hoz képest nyilván nem rakták bele egyből a legjobb kamerát mert olyan árazást kapott volna, hogy nekem se ez a telefonom lenne. (így is csak az órás akció miatt vettem meg)Viszont más dologba meg ez jobb nekem, de kiváncsi leszek a következő generációra, bár én a belső kamerát minőség miatt se használom, meg alapból gépen meetelek.
-
Winchester95
őstag
Szia.
Mindenki máshogy látja a dolgokat, így a kamerát is.Csinálj egy előlapi képet egy Iphone 13-al, utána meg a tiéddel.
Látni lehet a különbséget.
Ha nem látod szerintem csak magadnak hazudsz.
Én is szeretem a fold 3-at de ez nagyon nagy gyenge pontja szerintem.Viszont a hátsó kameránál nem veszek észre nagy különbséget.
Maximum telefonon nézve.
De már szerintem évek óta nincs fejlődés érdemben. (Mondjuk nekem n8ncs is rá szükségem).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EAFC 25
- Autós kamerák
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- Gamepad
- Apple MacBook
- Milyen program, ami...?
- Honor 200 Pro - mobilportré
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- BenQ PD-2700-U Monitor - Designer 4K 27"
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Eladnád a telefonod? KÉSZPÉNZES OKOSTELEFON FELVÁSÁRLÁS azonnali fizetéssel!
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged