- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Huawei Mate 9 - Mate evangéliuma
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zho-lee
addikt
-
-
bobie
tag
Csak azt nem értem miért kalap sz*r a 4.3?! Pedig ezt is úgy várta mindenki mint a fiam a Jézuskát.
Nálam szépen megy ez is de 4.1.2 vel is szépen ment. Nem rootolok full full gyári
A 4.4 szépen szalad az N5-ön és társain. Ezen nem fog akkor se ha megkapja hidd el. Az iPhone más tészta de ezt Te is tudod, ott inkább az IOS meg a hype ami frankó a vas meg felejtős. -
eengir
tag
Sokan szeretik és használnak is custom ROMokat, de azok mindig némi kompromisszummal járnak. Általában kevésbé stabilak mint a gyáriak. Gondolj bele, jóval kevesebben használják, kevésbé is tesztelik.
Hogy megéri-e használni? Ezt szerintem mindenki maga döntse el tapasztalat alapján. Én próbáltam sok custom-ot még S2-n és mindig gyári lett a vége, mert napi szinten az működött. S3-on is biztos ki fogok majd probálni egyet-kettőt, de egyelőre nincs rá igényem. Valahogy mindig túl hosszú a "nem működő" dolgok listája. Ez persze az én véleményem.
-
szunyi777
őstag
Akkor a Boeffla letöltési oldalról kell neked a a Samsung JB 4.3 (Version 5 only!!!) .
Van belőle stabil és teszt kernel is...
Én az AOSB alatt a teszt 5 használom.. -
szunyi777
őstag
Szia
Igen csak flash recovery
Igen járhat következménnyel ! BOOTLOOP !
De ha csinálsz egy Nandroid mentést (Backup) Recovery alol, akkor legfeljebb visszaállitod...
Úgyhogy no para...Melyik rommal szeretnéd? Mert több féle Boeffla kernel is van...
Van Samsung alapú, Cm alapú és OMNI..
És kell majd hozzá a marketből a Boeffla config V2 . -
GtCaT
tag
Legyen EFS mentés és Nandroid mentésed a most működő rendszered alól.
Felteszed az új romot. Ha működik, akkor minden ok.Egyébként pedig EFS gond esetén az én megoldásom:
Tehát a kiindulás: működő 4.3 vagy 4.4.2 után romolgattam, és nincs hálózat, EFS kakukk.
1. Wipe -ok után felteszek egy romot, ami tutira felülírja a modemet.
(Ilyen a Neatrom 6.5, ennél Aromában lehet választani a modemet, defaulton hagyom.)
Ez már egy működőképes rendszert eredményez. (EFS ok lesz.)
2. Mehet vissza az előző Nandroid mentés (Nálam a Revolution 32.) és utánna lenyuxom... -
bzs73
őstag
Android_Revolution_HD-SGS3_32.0-JK-D
az xxugmk6 az az alapsáv, modem.
Ez egyébként I9300XXUFME7.GtCaT:A v20 még 4.1.1 volt.
-
borsodika
őstag
A 4.3-as efs nem kompatibilis egyik verzióval sem visszafele. Kísérletezgetni tudsz de van esély rá, hogy elszáll és nem lesz imeid.
-
-
Oceanus
tag
-
-
szunyi777
őstag
Az ébresztési idő itt is fent áll, 1-2 mp.. Lehet orvosolni a mély alvás kikapcsolasaval, de én nem használom úgy... Kibirom várni...
Az aksi, és sebesseg az egyedi romoknál változó 4.4.2 nel is..
És felhasználó függő is a fogyasztás..
Szerintem a 4.4.2 es romok már sokkal jobbak, mint egyes 4.3... -
borsodika
őstag
Most, hogy visszaemlékszem mintha nem is lenne hivatalos 4.2 csak leak verzió bocsi az elírásért. Érdembeli különbség nem sok van 4.3-ba benne van a Gear támogatás és elmondhatod, hogy 4.3
. A 4.1.2-es illetve a 4.2.2-es leak szoftver sokkal jobban bánt a memóriakezeléssel.
-
borsodika
őstag
- Vissza lehet-e tennie a 4.2-es rendszert és ha igen,hogyan? Igen, sammobile.com-ra regisztrálnod kell és letudod szedni a 4.2-es szoftvert rá
- Milyen must-have alkalmazásokat használtok/érdemes használni? Ízlések és pofonok amit használtál IOS-on nagy eséllyel van androidra is vagy ha nem akkor 1 hasonló
- Az s3 meddig lesz még támogatva szoftverfrissítés terén? A 4.4-et biztosan megkapja hivatalosan még lehet, hogy a következőt is de már az 1Gb ram lesz a korlát.
Ha le van zárva a készülék kijelzője,és amikor "életre akarom kelteni" a telefon gombjaival,akkor nem rögtön lép életbe a használat,hanem kb 1 mp-es késéssel. Ezen lehet állítani? Vagy ez a normális?Ez a 4.3 egyik betegsége.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- AKCIÓ! FEHÉR ipad pro 13" M4 billentyűzet, VADIÚJ! EU-MAGYAR átvilágítós (lézeresen)
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest