- Mobil flották
- Yettel topik
- Kezünkben a Honor Magic V5
- iPhone topik
- Megérkezett a Pixel 5 és 4a 5G
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
patow
senior tag
Heló hol lehet megnézni hogy a fügetlen telefonomon lévö alapsáv verzio mikori kiadás ,az enyémen xxugmk6 van fent és ha otán frissítek most mi van fent és érdemes e felrakni?
-
patow
senior tag
Heló , bocsi ha nagyon lámát kérdezek,egy telenoros készülékem volt amit a samsung- nál fügetlenitetem mivel lejárt a hűség és most felkínált egy kb 130mb-os frisítést,ha felteszem nem kavar be a fügetlenitésnek.És a másik kérdésem hogy érdemes feltenni ,most a i9300xxugna8 van fent a kernel 3.0.31-2429075
-
patow
senior tag
Nekem volt egy de nagyon nem vált be. Megbízhatatlanul töltött,valamint a hátlapot csúnyán kinyomta a töltést vevő lap. Ezután váltottam a hagyományos dokkolóra. Nekem konkrétan ez volt:http://www.ebay.com/itm/Qi-Wireless-Charger-for-Samsung-Galaxy-S3-i9300-S4-i9500-Charging-Pad-Receiver-/200962957683?pt=US_Cell_Phone_PDA_Chargers&var=&hash=item2eca536173
-
patow
senior tag
Heló , hogyan lehet a galériából beállítani úgy a hátérképet hogy ússzon a kijelzőn,ne úgy fixen maradjon.
-
patow
senior tag
A telenornál nagyon jó áron kiárusítás, és ha kifut az s4 biztosan esni fog árban már ha valaki nagyon cserélni akar.
-
patow
senior tag
Van e külömbség az újra indítás és a teljes ki és bekapcsolás között ,vagy teljesen mindegy hogy melyiket ejtem meg időnként Mi a véleményetek erről .
-
patow
senior tag
Ha kiveszem a telefont a zsákszerü tokból és nem nyomom meg semilyen gombját mégis bekapcsol a kijelző,ez vajon miért van ? Nem minden alkalommal .
-
patow
senior tag
válasz
eszter6666 #80889 üzenetére
Csak a 4.3-ra jött egy kisebb frisités (telenor)
-
patow
senior tag
válasz
nggabi #80828 üzenetére
Nekem mindent cseréltek papiron a hot spot fagyott le mindig ,de mégsem tudták javítani csak terelgettek végig.Egy simlis kamu társaság.Az elsö két alkalommal a saját átvevö pontjuk szervizesének sem hitték el a híbát,hiába irta rá a munkalapra mindig vissza küldték hogy igy meg úgy tesztelték és jó,hát ez felháborító.
-
patow
senior tag
Tavaly volt egy telenoros s advance -om 5 alkalomal volt samsung szervízben ugyan azzal a hibával és két hónapomba és nagyon sok reklamációmba valamint videot kellet küldenem a híbáról mire nagy nehezen kiadtak egy csere utalványt ,egy évet biztosan öregedtem ezen a cserén , A samsung szervizének a telemaxnak kel a szakvéleménye ,ők meg teljesen inkorektül állnak hozzá. A végén már a bírósággal fenyegettem meg őket mire nagy nehezen kiadták a szakvéleményt a samunak hogy nem tudják javítani .
Ezután vettem az s3-mat csere utalvánnyal plusz ráfizetéssel .
-
patow
senior tag
Ha a gyári telenoros 4.3 szoftver helyett a szolgáltatoktól független 4.3 szoftvert rakatom fel a telefonra akkor a garanciát nem befolyásolja ?
-
-
patow
senior tag
Ha lefrissítem otán a telenor upgrade-et akkor megint factory resetet kell csinálni, vagy nem muszáj újra belakni a telefont?
-
patow
senior tag
Heló valaki használ ilyen fóliát .és mi a tapasztalata ,http://www.ebay.com/itm/2-x-Original-Samsung-Galaxy-S3-Gt-i9300-Gt-i9305-Display-Schutz-Folie-Kratzfest-/380805274177?pt=DE_Handy_PDA_Displayschutzfolien&hash=item58a9c35a41
-
patow
senior tag
Heló Azt szeretnèm kèrdezi hasznàl valaki vezeték nèlküli töltöt? , ès mik a tapasztalatok. Jól müködik,nem melegszik stb. Vàlaszt ełöre is köszi.
-
patow
senior tag
Itt a cáfolat: http://www.telefonguru.hu/hir/Galaxy_S3_es_Note_2_marcius_vegere_jon_a_KitKat_2014-1-22
-
patow
senior tag
válasz
Grecky #78425 üzenetére
A technikai bevizsgálási rész a legjobb ,Hasonló hibák miatt hívtam a házhozjövö szervizt ,kb 30 percet volt nálam és újra rakta a 4.3-at és semmi nem változott, Szerintem tudta ö jól ezt már előre de előadott egy kamu javítást ,és amikor ezt szovátettem akkor gyorsan ledobott az asztalra két sz@r fóliát és elmenekült ,de talán jól is tette mert ha még maradt volna lehet hogy a fejére húztam volna a szerelő koffert . A telemax szervizel amúgy is tele a tököm mert a korábbi s advance -met 5 alkalommal küldtem fel nekik és nem javították meg
végig hazudoztak a munkalapon hogy így bevizsgálták meg úgy bevizsgálták Aztán jött a samsungal a küzdelem hogy cseréljék a készüléket ,el is tartott egy hónapig meg egy jó pár levélváltásba és azok is csak akkor léptek amikor videót küldtem a hibáról ,és megfenyegettem őket a bírósággal. -
patow
senior tag
Heló ,ha a deep sleep kivan kapcsolva akkor a procik kb mennyivel pörögnek ,bocs ha nagyon lámát kérdeztem. És ha tudtok progit rá amivel vissza tudnám nézni meg köszönném .
-
patow
senior tag
Heló Ma volt a házhoz jövö szerviz a bekapcsolás utáni kijelző késlekedése miatt .Felrakta a 4.3 -at újra odinal aztán ugyan úgy lagolt Kérdeztem tőle akkor most mi van ,erre azt mondta többet nem tud tenni ,majd jelezni fogja valahová és nagy kegyesen adott két darab védő foliát amit később felraktam és le is vettem mer olyan vastag hogy a széleken nem tapad meg. Ezzel a komoly szervizeléssel aztán kivan az ember a vízből .Ja és még odabökte hogy a deep sleep mód kikapcsolásához van program ,de akkor többet is fogyaszt
-
patow
senior tag
Heló A 3napos készenlét, 3 órás kijelző idővel végig 3 gén minimális telefonálási idővel elfogadható érték telenoros 4.3-mal?
-
patow
senior tag
Üdv azt szeretném kérdezni hogy bekapcsolás utáni kb 2 másodperc múlva jelenik meg a kijelző ,lehet ezen javítani valamivel ? Telenor 4.3 van rajta ,teljesen gyári minden.
-
patow
senior tag
Heló ,tudnátok segíteni telepitettem a 4.3 -mat és nem találom a fejlesztöi lehetöségeket
-
patow
senior tag
Kösz a választ
-
patow
senior tag
A korábbi s advance- ban volt olyan widget amivel kilehetett egyszerre lőni a feleslegesen futó alkalmazásokat ,de itt nem találom ,tudtok seggíteni?
-
patow
senior tag
Heló ma lettem egy ilyen telcsi tulaja, és azt szeretném kérdezni hogy a gyári böngészöben az oldalak nézegetése közben miért veszi le a fényerőt A választ elöre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Új és újszerű 13"-14" Gamer, ultrabook, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest