- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelzsoca
félisten
Megalakult a Cyanogen Inc. - egy korszak vége?
Valószínűleg ez a szabadon elérhető custom romok végét is jelentheti egyben, vagy olyan csonkított/lebutított szoftverek fognak érkezni, amik a jövőben megjelenő extra fejlesztéseket nem kapják meg.
-
Aki kelzsoca ROM-ját használja, tapasztalt olyat, hogy amint egy appban megjelenik a reklám, kifeketedik a kép?
Never let your sense of morals prevent you from doing what's right.
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #64696 üzenetére
A Nokia is bája szerintem ezt a házasságot a winfossal. Míg nincs kicsengetve teljesen addig azért fájdítsák a szívüket,hogy jobb lett volna a Googléval egybe kelni!
Azért van pofájuk lenyúlni a dizájnt!
(#64697) kali
Igaz ,vagy igazság![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz FrankMonzano #64696 üzenetére
nem most kezdte az apple sem, már régebben is így csinálták, a régi típuson nem repül a rendszer, ez üzletpolitika, vegyék az emberek az újabb telefonokat.
az android esetén jobban ráfogható a gyengébb hardverre.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
Tybike81
őstag
Ha felteszek egy Cm 10.2 alapú 4.3-as androidot és nem tetszik hogy tudok vissza állni gyári 4.1.2-re?
Mit érdemes feltenni a 4.3-as romokból amiben működik minden?Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
apaszka
veterán
válasz visionbp #64686 üzenetére
Talán teljesen nem kellene hinni a cikk írójának,mivel nem 100% ot szokta írni egyik sem!
Viszont szerintem azért elgondolkodtató.Azt tudjuk,hogy a CM nagyon jó csapat,és ahol van forráskód,ott tökéletes a ROM. Ezen szerintem senki nem vitázik.
A Google-t viszont nem értem ha igaz a cikk,hogy mit gondolt annó? De mondjuk a cikk irója kicsit régebbi infókra alapozta a cikket.
"A csoport előtt legalább két nagy konfliktus is áll. Nem biztos, hogy a Google jó szemmel fogja nézni, hogy az Androidra építő kis cég felhasználókat próbál elszipkázni tőle. Korábban egyszer már indult pert a CyanogenMod ellen, hogy az ne csomagolja a rendszerrel a Gmailt és a többi Google szoftvert. "Véleményem,hogy a rövidebbet a Google fogja húzni,mivel ha a CM,ék új alapokra teszik a rendszert,akkor google lehúzhatja a rolót. Bele gondolok,hogy tényleg saját rendszert készítenének,és nem egy virtuális közegben futtatnák a ROM ot??? Mekkora érvágás lenne a számok harcában? De most tényleg? Nem kellene millió magos proci ,meg minden . Csak szépen hasítana a rendszer?
Ez egy új kis csapat pl nagy rókákkal persze. De ha tényleg megcsinálják? N9 hardverén szépen futott már régóta a rendszerük! Ők is tudják az android appokat futtatni,és megvan a nagy bázis programok tömkelegével amit nem kell nekik gyorsan kirántani a kabátból mint a winfoséknak ,és gyenge HR -es készülékeken szépen elmennek!
Szóval szerintem a közeljövőben megfog indulni a harc értünk vevőkért/felhasználókért! Hogy ki lesz a győztes? Szerintem ki nem lesz nagyképű ,és a babérjain fog ülni!
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
mgTerminator
veterán
válasz mgTerminator #64690 üzenetére
Na jóvan, megoldottam
-
Varszegig
veterán
válasz apaszka #64681 üzenetére
Egyértelműen súlyos dolog, mivel jelenleg a vevőt csak a polgári peres út védi, ami gyakorlatilag semmit sem ér, hosszú évek, és a végén mit nyer? Attól az eladó nem fog megrettenni, hogy 3 év múlva ki kell fizetnie 80e Ft-ot. Ha a rendőrség foglalkozna a témával, és az ilyen gazfickók kockáztatnának 3 év dutyit, no az már talán elrettentő lenne.
És egyetértek, valóban azok szívnak, akik soha nem vertek át senkit, nem is akarnak, mert már azok sem tudják a hűséges telefonjaikat eladni.kovicska: Visszatérve még a telenyomoros ügyfélsz. ismerősödre: lehet azért tudja rosszul, mert a telenyomor kb. 1 éve vezette be a készüléktiltást, addig ők valóban nem tiltottak. (Amivel vissza is éltek sokan rendesen.) Sajnos ez egy komoly biznic, a meghirdetett szuper 0 Ft-os telókat kihozzák egy hajléktalan nevére, előfizut nem fizetik, és már hirdetik is meg "akciósan". Aztán ezzel persze lenyomják a rendes eladók árait is.
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz mgTerminator #64687 üzenetére
Nekem pár másodperc volt a partícionálás, amikor repartos romot raktam fel.
-
mgTerminator
veterán
Elkezdtem újrarakni az MG4-et egy egyfájlos rommal meg pit-el de csak Set Partitiont ír már vagy 5 perce... Meddig kell ezt csinálja?
-
visionbp
tag
válasz FrankMonzano #64685 üzenetére
Hát még a következő CM-ek milyen jók lesznek, miután két befektetőtől 7 M USD-t kaptak a fiúk...
[ Szerkesztve ]
-
kovicska
aktív tag
válasz Varszegig #64679 üzenetére
Nem kétlem hogy neked van igazad, sajnos tényleg vannak emberek akik erre játszanak, és eladják a telefont, majd a jóhiszemű vásárló szí...ja meg.
Én ezért veszek inkább saját magamnak szolgáltatótól telefont, 2 évente szoktam cserélni, és így legalább tudom hogy nem tiltanak, már hosszú évek óda DPI-is vagyok, amivel megvagyok elégedve, és megfizethető a számla.Mortui Vivos Docent
-
apaszka
veterán
válasz Varszegig #64679 üzenetére
Én azt nem értem ezekben a hozzászólásokban, hogy egyesek, hogy képzelik, vesznek valamit akciósan , és részletre.
Fizetni nem akarnak, aztán felháborodnak, hogy letiltják.
Én biztos, hogy a szerveket rájuk küldeném.Egyáltalán , hogy képzelik , hogy ilyen dolgot meglehet tenni?
Mint szavaidból kivettem, téged is zavar, hogy a sok becsületes embert ilyenek járatják le akár a világ előtt.
[ Szerkesztve ]
-
-
Brekecs
aktív tag
-
Synaptic
senior tag
Melyik a legjobban használható/stabil CM rom manapság ?
Ryzen-7-5800x3D/Asus TUF B550M Pro/Asrock-PhantomGaming-6800Xt
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #64673 üzenetére
Nem adom be a derekam. Nagyon beleléptek a lelkivilágokba.
LouiS22
Igen , felhozzák néha.
Messze van az még bizony. Ígéret úgy jó..... És nem elseje lesz a napja.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #64672 üzenetére
Ha félreteszed az utálatodat, akkor is várj a flottás dologgal, mert ha valamikor, akkor most nem éri meg csatlakozni. Hacsak nem korlátlanhoz akarsz.. Megy a cirkusz a másodperc alapon meg a hálón belüli-kívüli lebeszélhetőségen. Okt.1-től hozzák be a kellemetlen változásokat, új flottás szerződést most szar feltételekkel tudsz kötni Vodánál a korlátlanon kívül, jobb várni kicsit..
-
apaszka
veterán
válasz Pigmeus_1 #64662 üzenetére
Gondolom ez várostól, ügyintézőtől is függ persze.
Már itt a környéken bezárták az összes voda üzletet. Mór-és környékre. Fehérváron van a legközelebb.
Nekem elegem volt belőlük. Az elsők közt lettem vodás , tavaj előttig az is voltam.3x bepróbálkoztak átverni, így léptem 4 előfizuval.
Persze lehetne flottás csomagom náluk, mert kellene, és csesztetnek érte, de nagyon haragszom rájuk.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Frozzy
őstag
Volt már ??
iPhone 14 Pro Max • AirPods Pro • Apple Watch S4 • MacBook Air 2017
-
eM'82
addikt
válasz baboss #64659 üzenetére
Szia,
Nem írtad, hogy milyen FW-t használsz, illetve, hogy mit telepítettél fel legutoljára, hogy ezt műveli, valamint ez valóban nem az SGS3 Mini fóruma .
Nálam ez akkor fordult elő, ha multilang MIUI-ra feltettem egy kétnyelvű MIUI rendszert (wipe nélkül), majd utána átállítottam a nyelvet angolra. Tudtommal valamiféle jogosultsági probléma lesz. De keress rá neten. Nálam csak a reset to default settings oldotta meg a problémát...
üdv -
apaszka
veterán
[link]
Szeretnék megosztani egy cikket veletek. Tényleg jó!https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
Pigmeus_1
tag
válasz apaszka #64625 üzenetére
Évek óta vodás vagyok és nagyon meg vagyok elégedve velük.
Igaz az is, hogy BM-es tarifacsomagom van, de eddig az igazolvány felmutatása nélkül is nagyon készséges volt az összes ügyintéző.Pedig volt már SIM letiltásom, új SIM ingyen, meg szerződés felmondás, és új kötés is...
Soha semmi gond nem volt.Ellenben a T csoport!!!!
Életem egyik legnagyobb tette az volt, hogy végre valahára megszabadultam tőlük. Rettentően nagy a fejetlenség azoknál.
Csak egy lelkes felhasználó...
-
Zsocajoca
csendes tag
Üdv. Lenne egy problémám, ha az értesítősávon bekapcsolom a rezgést a telefon ugyan úgy kicsörög, mint ha nem lenne bekapcsolva. A hangerő gommbal tudom csak levenni teljesen a hangot akkor csak rezeg. Nem veszi le a hangot valamiért. Valaki tudja miért?
-
baboss
őstag
Sziasztok .
Tud valaki segíteni ? Nagyon sokszor előfordul a következő hiba. Amikor feloldom a telefonzárat A következő hibaüzenet olvasható."A(z) com.google.process.gapps folyamat leállt."
S3 mini a telefon.
Köszönöm előre is a segítséget. -
asderr
aktív tag
Udv!
4.3 hogy all?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
znagy69
őstag
válasz FrankMonzano #64652 üzenetére
Az elő fordulhat, hogy a belső "0" könyvtárat lehet törölni. Én nem tettem soha.
-
nagyúr
válasz mgTerminator #64650 üzenetére
Meg tudod velem azt a ROMot osztani valamilyen módon?
-
znagy69
őstag
válasz FrankMonzano #64645 üzenetére
Na például ezt is a rommer oldja meg. Officialban sajnos együtt kell élni vele.
-
nagyúr
válasz mgTerminator #64642 üzenetére
Ne a facebook legyen az oka, hogy ráfogd, hogy szar a modem... A FB egy kalap szar így is úgy is
Amúgy nem szakadozik jobban mint EMC3 alatt... Viszont jobban merülök mint EMC3 + Siyah kernel mellett :/
-
kacsuszka
aktív tag
hali
feltettem a 4.2.2-t az s3-amra (kb már a 20dik amire felhuztam).
Eddig mindegyik tökéletes lett, de most ez nem akar a wifihez csatlakozni...Segítsetek pls!
-
FrankMonzano
őstag
Sziasztok. Az lenne a kerdesem,hogy a 0 mappakat hogyan tudom eltüntetni ? Most az official cm 10.2-t visszaraktam. Előtte a 10.2 temasek volt,de minden romtelepitesnel lesz egy újabb 0 mappa.
[ Szerkesztve ]
-
znagy69
őstag
válasz korcsillio #64641 üzenetére
Szerintem felesleges a 4.0.4 Én mindig a 4.1.2-t raktam vissza egyből, ha bajom volt. Sőt az is frissíti magát egyből ahogy felmegy. (T-s)
-
mgTerminator
veterán
válasz ittakary #64640 üzenetére
Hát nekem pl egyes torrent fájl letöltéseknél percenként eldobja a wifit, vagy tegnap olyat is csinált (amikor torrent abszolút nem ment) hogy rá volt csatlakozva a wifire, és nem nagyon volt net, mintha ingadozott volna, meg egy helyben voltam és 2-3x akkor is eldobta. Haver iphone-jával nem volt probléma. A messengerben meg mindenkit offlinenak jelzett, a böngészőben meg fent volt egy csomó ember... Ma reggel is, wifin volt, de net nem volt, wifi ki/be aztán most megint jó...
Amikor visszaálltam gyári romra akkor ezt tettem fel és ezek csak mostanában jöttek elő...
-
korcsillio
addikt
Ha esetleg full gyárira akaron rakni a telefont(T-s) 4.0.4-et rakjak vagy mehet egyböl a 4.1.2?
-
nagyúr
válasz mgTerminator #64639 üzenetére
Mire gondolsz, mit kellene észrevennem mint probléma?
-
mgTerminator
veterán
Aki MG4-es modemet használ annak nincsennek problémái a wifivel?
-
Gizmo94
veterán
válasz zlatan77 #64636 üzenetére
S3 esetében sem az, ugyan nem fog bemattulni,de az edzett réteget elveszítheti, fénytörés lehet, amit napsütésben már meglátsz, stb.
Ha nem csak mikrokarcos az üveg, hanem mélyebb karc van, én még nem láttam szépen kiszedettet, pedig trükköztünk mindenféle 3M szarral..
Szolgáltatóvitához csak annyit, hogy egyrészt értelmetlen, másrészt én pl. áprilistól vagyok korlátlan RED-es flottában a Vodafone-nál és havi 10.790-ért havonta no limit telefon, sms, 2GB net, a lefedettség (sokat vagyok vidéken) összehasonlíthatatlanul jobb, mint a többinél, valóban. (van T-s és Telenoros kártyám is, tehát összehasonlítási alap is van)[ Szerkesztve ]
-
VBenc
tag
Hali
Egy linket kaphatok a hivatalos gyári magyar 4.1-ről? Nem működik a samfrimware.com és sürgős lenne. köszi
Mondom de mondom!!
-
zlatan77
aktív tag
válasz Gizmo94 #64635 üzenetére
Hát az a baj,hogy én sem tudom pontosan,milyen a kijelző az X8-ban.
S3 esetében viszont,akkor kockázatmentes a művelet?(#64634) kali
Szerintem nem kell félteni a vodát. Majd szépen kialakítják az LTE hálózatot is.
Egyelőre még Európában sem túlzottan elterjedt az LTE. (Ugye az Unió pont ezt tűzte ki céljául.)
De felesleges szolgáltatókon vitázni.
Mindegyik pont ugyan olyan.Az egyik az egyik téren a másik téren ad valamit,de alapvetően nincsen különbség.
Jelenleg viszont a voda 3g lefedettségét meg sem közelítik a többiek.Ez tény.[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz zlatan77 #64632 üzenetére
Óvatosan vele, jártam már úgy, hogy csak egy speciális, üvegszerű, edzett védőréteg volt a plexin, azt sikerült lecsiszolni és olyan felülete lett, mint egy nejlonzacskónak = kuka. Nem ismerem az X8-at, csak akkor állj neki, ha a kijelző borítása bizonyítottan üveg, ellenkező esetben csúnya szívás lehet...
-
legenda
válasz zlatan77 #64629 üzenetére
azért érdemes tudni, hogy a vodának mitől olyan jó a 3g lefedettség, és azt is, hogy az kapott előny nem feltétlenül marad meg, és akkor bizony a sor végére es(het)nek vissza...
az lte a jövő, legalábbis a jobb szolgáltatók számára, van több olyan hely is, ahol például a t-nél rendes 3g sem volt, de már megy a 4g/lte, persze emellett fejlesztik a 3g lefedettséget is, csak előnyt élvez az 4g/lte.
nem véletlenül nyomják már a gyártók és szolgáltatók az olcsóbb kategóriában a 4g/lte képes telefonokat.Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
zlatan77
aktív tag
Korábban valaki itt említett valami polírozó pasztát.
Tényleg el lehet vele tüntetni kisebb karcokat?
A céges X8-am elég ramatyul néz ki. -
zlatan77
aktív tag
válasz ittakary #64624 üzenetére
Mondjuk az,hogy 50-ért tied egy iphone 5?
Akinek amúgy is 10 felett van a havi díja brutál jó ár.Ráadásul korlátlanul telefonálhat amennyit akar.
Tényleg szar.(#64623) apaszka
Hol hallottad,hogy nem megy a voda hajója?
Pesten lehet,hogy a T van többségben,de vidéken tuti,hogy nem.
Egyébként én mindig jókat kacagok,mikor az ismerőseim szentségelnek minden felé,hogy nincsen 3g (akár telenyomor,akár T) én meg full térerővel böngészek.
A másik két szolgáltató az LTE hirdeti mikor még a 3g lefedettségük is egy vicc. -
eastone1
senior tag
Ezer éve vodás vagyok, nincs semmi gondom. Mióta super redes vagyok, folyamatosan telefonálok.
-
apaszka
veterán
válasz ittakary #64624 üzenetére
Az egész brutális. Mióta Magyar a góré, egy hulladék lett a vodafone szerintem.
Természetesen vállalom a felelősséget a kijelentésért. Ez az én véleményem.
( megjegyzem pert nyertem ellenük , mivel nem jelentek meg. Nekem volt igazam akkor is)
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz zlatan77 #64617 üzenetére
Szia!
Ez tényleg brutál. Értem miért nem megy a vodafone hajója. Cefet vacak csomagok vannak, és az egész egy hull@dék. Már bocsánat akit ezzel megsértenék!
Szerintem nem rúg labdába sehol kishazánkban.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
legenda
válasz kovicska #64603 üzenetére
megtehetik, és meg is teszik.
többször linkeltem már itt is a vonatkozó szabályozást, nem teszem meg ismét.
sokan keverik azzal, hogy a telefon részletének az elmaradásakor nem függeszthető fel az előfizetés, hanem csak a telefont, de fordítva megengedett, tehát a számla elmaradásakor tiltható a készülék, hiába nem részletre lett vásárolva!
feljelentést nem tehetnél emiatt, legfeljebb megpanaszolhatnád, de mivel rögzítve van a vonatkozó szabályozásban a lehetőség, így semmire sem mennél vele!
csak megkerestem, mert változott az utolsó linkelésem óta az ászf; link
7.5.2.4. Mindaddig, amíg a Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti
meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába,
valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti.csomi3; igen!
[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
veterán
valakinek nincs meg esetleg az S4 clock widget-e?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
-
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #64613 üzenetére
Igen, azt mondta az Ica is.
Viszont ha sikerül? Ha már a keret is lekapart, az üveg törött?
Jó ,profi Hőlégfuvóval próbáld meg óvatosan. Üvegnek neki álltál már nem? Ez kicsit kényesebb, de abba tudod hagyni időbe, ha nem megy. Tanács tőle, hogy be sarkánál kezd el, mert ott a leg kényesebb.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz kovicska #64609 üzenetére
Nem semmi. Falhoz velük.
Nekem is volt gondom, de ennél sokkal nagyobb. Ezek a behajtók tényleg egy senkiháziak. Nagyon tudnak nyomulni. Gyorsan lépj.
Én 7 évig harcoltam velük. Holott semmi közöm nem volt hozzá.
Betörtek, és az irataimmal éltek vissza. Hiába volt rendőrségi nyomozás.....Csak jöttek, még jelzálog is került a házamra. Gondolhatod...
[ Szerkesztve ]
-
kovicska
aktív tag
válasz havri1 #64602 üzenetére
Mondjuk a T-ről bármit eltudok képzelni, Nem voltam előfizetőjük, mégis be akarnak hajtani közel 100 e-telefonszámlát.
Bíróságra adtak, természetesen ott nem tudtak prezentálni szerződést, ( mivel nincs )ezáltal a bíróság megszüntette az eljárást.
Most meg behajtási cégnek adták tovább az ügyet, ők zaklatnak.
Ügyvéd barátom már azon gondolkodik, beperli őket.
Szóval ennyit aTrémobilról.Mortui Vivos Docent
-
Varszegig
veterán
válasz havri1 #64602 üzenetére
Elvileg is tilthatják.
Ezt már annyiszor tisztáztuk, de mindig fordítva írja le valaki. Ha telefonrészlettel maradsz el, akkor nem korlátozhatják a hívásaidat. Ha az előfizetéseddel maradsz el, akkor tilthatják a telefont, és meg is teszik. (Mindhárom szolgáltató.)[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #64594 üzenetére
Most kérdeztem meg a volt nokia szervizest ki itt dolgozik és javít telót, hogy ki lehet e cserélni a keretet az lcd törlése nélkül?
Azt mondta, hogy kilehet, de nagy a rizikó. Ha túlmelegíted , törik. Ha csak a sarka sérül, törik...De kilehet, garancia nélkül, hogy nem lesz kuka mégis.
A múltkor egyet cserélt note-on, töltés vezérlő elektronikával együtt. De ezt akkoriban írtam is.
Viszont nagyon sz@r meló , mondja.
Hőlégfuvóval lehet leszedni azt is a keretről, mint az üveget.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest