- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
8nemesis8
veterán
válasz Andrew10 #64199 üzenetére
Ez elvileg a függetlenre vonatkozik, függők utána még pár hét esetleg hónapot várhatnak.
fl0werstar: Tanácsodra visszaolvastam a 60 001. hozzászólástól kezdtem és 1 szó nem esett arról a hibáról, amit én itt kérdeztem.
Többször előfordult, hogy nem hallanak a túloldalon. Másik telefonról jól hallanak, az S3ról meg csak hallóznak, hogy itt vagyok e 5-6 másodpercekig aztán megint jó, ez általában a telefonálás elejét érinti...Senkinek nem volt ilyen gondja?
Bezzeg nekem sem a töltővel, sem az lcdvel nincs gondom[ Szerkesztve ]
-
Andrew10
aktív tag
Sziasztok. Igaz, hogy nem sokára jön a 4.3 ?
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #64194 üzenetére
[link] én ezt használtam .
Kelzsoca készített windows -ra programot efs mentésre.
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
MurdR
veterán
válasz FrankMonzano #64194 üzenetére
Az EFS mappa nagyon sokszor volt tárgyalva, az összefoglalóban is megtalálod. Tessék használni a keresőt.
MacBook Air 2020 - iPhone SE 2020 - iPad 8
-
FrankMonzano
őstag
udv! 3 kerdes : 1. mivel tudom lementeni az efst ? fajlkezelo ? 2. melyik a legjobb cwm ? 3. honnan tudom leszedni a legujabb cm 10.2 romot,ami frissiti magat ? elore is koszi.
-
voyi
aktív tag
válasz mgTerminator #64158 üzenetére
Na feltettem, simán olvassa az exfat fájlrendszert is, ráadásul még ami nem működött a cwm recoveryben mountolás(belső tárhely,külső microsd) , ennél tökéletesen működik.
Aláírás
-
kisdani
csendes tag
Olyan kerdesem lenne, hogy a 4.1.2 android helyett hogy tudnam legegyszerubben rarakni a 4.1.1? Elore is nagyon koszonok minden segitseget.
-
Atla
senior tag
Uj kernel Siyah alapokon. Akinek kedve támadt kisérletezgetni.
-
kovicska
aktív tag
A következő kérdéseim lennének :
Telenoros a telefonom, de föltettem ezt a független roomot I9300XXEMG4, a produckt kódot is átállítottam függetlenre.
Ha viszont esetleg szervizeltetni kell majd, vissza kell raknom a telenoros roomot, ez volt font : I9300XXEMC2
Erről készítettem mentést, vagyis az efs mappáról, két félét is, egyet a KTOOL-al,( itt img filét ) egyet pedig a ROOT EXPÉORER-el ( itt mappa mentést )
Tehát ha vissza kell majd tennem, elfog mászni az IMEI ? Hogyan tegyem majd vissza hogy nem legyen gondom ?
A produckt kódot is vissza kell tenni, de sajnos ezalatt a room alatt I9300XXEMC2 nem működött a samsung galaxy S/ SII/ SII program.
Segítséget nagyon köszönömMortui Vivos Docent
-
Atla
senior tag
válasz ninjago #64164 üzenetére
Megnyugodtam akkor.Már le is nulláztam a számlálót,majd gyári Rom + frissitések fel,és vártam volna a hibát,és hivtam volna a szervízfutárt.
Egyébként egész jó ez a gyári Rom,a hangot,meg az Xbox controller támogatást még nem néztem,de elöbbin egy kernel segíthet.Később lehet Rootolom ujra,de most picit igy hagyom. -
MunezXBK
nagyúr
válasz mgTerminator #64178 üzenetére
Én se kaptam.
-
galaxytab
csendes tag
válasz mgTerminator #64178 üzenetére
Valszeg másnak adta. Akkor ez meglehetősen esetleges. Pláne, ha nem is kell szerelni. Azt hiszem, nyomozok egyet a T pontos 'ösmerősnél'. Hátha hegyekben áll valahol. Egyes szerelők rokonainál ezek szerint biztosan. Majd beszámolok.
-
apaszka
veterán
[Fish-Eye] Kinek is kellett ?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
galaxytab
csendes tag
válasz Gergosz2 #64111 üzenetére
Jó estét mindenkinek!
Sikerült megtudnod valamit havri1 fóliájáról? A győri Samuban speciel nem is hallottak róla. Pontosabban, hosszas keresgélés (gépen) után valamelyik Minihez találtak ilyet, vagy hasonlót. De ára sem volt... Biztos, hogy gyári ez, vagy csak ennyire új? Üdv! -
voyi
aktív tag
-
wuszter
csendes tag
Nemsokára jön a szervizes,azt kérdezném,hogy régebben volt rajta custom rom meg minden.De már egy ideje minden official. (I9300XXEMC2) Amúgy ez hivatalos? Legalábbis download modban azt írja ki.Current binary:Samsung offical,system statusffical!A számlálót visszaállítottan Triangle-vel és ott már NO van.Unrootoltam is a telót.Kell még valamit csinálnom,ahhoz,hogy a szervizesnek és nekem ne legyen problémám? Köszöntem!
-
lafaty80
addikt
válasz mgTerminator #64163 üzenetére
nem csak tabletre van, bár hivatalos 4.2 vagy 4.3 ugyebár nincs, de a most fent lévő 4.3-as cm-ben benne van.
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
visionbp
tag
válasz danielgalaxy #64153 üzenetére
A leaked 4.2.2-vel egy csöppet sem lett sz@rabb a telefon hangja. Én mondjuk Poweramp-ot használok, és leginkább kocsiban, FM-transzmitteres kihangosítóval, meg repülőn fülessel hallgatom, semmi gond nincs vele. A 4.2.2-t meg kb két héttel az után raktam fel, hogy kijött.
[ Szerkesztve ]
-
-
martoon55
újonc
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
Le szeretnék tiltani a lányom Galaxy S 3 telójárol a wifit hogy ne lehessen használni vele a netet vagy csak kóddal.
Ha tudnátok ebben segíteni hálás lennék! -
törölt tag
Azt elfelejtettem az elöbb megkérdezni, hogy vajon ki lehet deríteni valahogy, hogy mitöl fagy be a rendszer? Amikor a boltban mutattam a sràcnak a beégésem, majd' 5 percbe telt, mert egymàs utàn lefagyott 1) a launcher, 2) a "beépített" lcd teszt, 3) a lock screen, és úgy amúgy àltalànossàgban amihez csak hozzàértem. Gyanítom, hogy valamelyik utility alkalmazàs tesz be (amik a rszr. kinézetébe piszkàlnak), de elképzelésem sincs, melyik... Esküszöm, lassabb a gép, mint valami alsókategóriàs dzsunkafón.
[ Szerkesztve ]
-
danielgalaxy
aktív tag
Üdv,
Esetleg nem vette valaki észre, hogy a leaked 4.2.2-vel egy rakás f*s lett a telefon hangzása? Eddig gyári telenoros rom volt rajta, azzal equalizer nevű appal brutális hangokat adott, most meg se magas, se közép, se mély, halk, erőtlen, gagyi. Valaki?[ Szerkesztve ]
-
Megamind
csendes tag
Sziasztok! Kis segítség kellene! S3-at akarom frissíteni Kies-sel, de csatlakozás után azt írja " az eszköz nem támogatja a Kies rendszerén keresztűl végrehajtott szoftverfrissítést" ! Mi lehet a gond???
-
apaszka
veterán
válasz #01696768 #64147 üzenetére
Én megigényeltem a házhoz jövőst jövő hét péntekre!
"Sikeresen elküldte helyszíni javítás igénylését
Kollégáink az igénylés feldolgozását követően (két munkanapon belül) fel fogják hívni Önt a megadott telefonszámon, hogy a javítás napját és pontos helyét egyeztessék.
Addig kérjük, adategyeztetés céljából készítse elő a készülék számláját és garancia jegyét.
Ha mégsincs szüksége a javításra, vagy módosítani szeretné a megadott dátumot, helyszínt, jelezze Telefonos Ügyfélszolgálatunknak az ingyenesen hívható 06-80-Samsung (06-80-7267864) számon."Szegénykém megérett kis generálra!
-
Atla
senior tag
Elkezdett szarakodni a telom.Hivas kozben torzit de ugy hogy semmit nem ertek a masikbol.Ha kihangositom az se segit.Miui es Boeffla kernel volt fennt.Most vissza altam gyarira.Eddig jo.Este nullazom a szamlalot ha netan szervizelni kell.A telefon masfel eves.
-
törölt tag
válasz apaszka #64145 üzenetére
Ja, csak xar az idö. (Amúgy annyi meló meg szívàs van benne, hogy kb most, 4 év utàn kezdi megérni.)
Màs: Bevittem a telót a szolgàltatóhoz, csak hogy megtudja, mi a helyzet. Ugyanaz van, mint a fülhallgatóval, Németo.ba küldik a samuhoz, kb. két hét, és postàn kapom meg. A sràc "nem làtta" a csíkot, nem mondtam neki, h menjen be a klotyóba. Mindenesetre, és ez a fontos: felvett egy jegyzökönyvet, hogy bent voltam, és ez a panaszom. Így ha késöbb leejteném a készüléket, nem foghatjàk arra. Szerintem ez zseniàlis, mert ez volt a legföbb paràm, ugyanis ejtegetem rendesen, bàr a kijelzönek sosics semmi baja. De jó, hogy ezt a részét kiiktattam. Ezt esetleg màs is megpróbàlhatja kezdödö beégéssel.
Mindez persze azt is jelenti, hogy marad a hàtterem.
(#64146) voyi : Ha erre én tudnék vàlaszolni, rég nem így nézne ki a telefonom. Sajna ehhez hülye vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Geryson
addikt
Mesterek! Egy ideje - egyszerűen fel sem fogom, hogy miért - állandóan elindul a zenelejátszó progi. Fel sem fogom miért, most is kiszálltam a kocsiból és látom, hogy megy. Letörölni ezt állítólag nem lehet, de mit lehet vele tenni? Miért indul egyáltalán el?
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
bobie
tag
válasz korcsillio #64139 üzenetére
Erre szerintem akkor lesz válasz ha valóban megérkezik
Nullán, szimplán ahogy ringat a membrán..
-
korcsillio
addikt
4.3-ban mi lesz új(nélkülözhetetlen) pl.4.2.2-höz képest?Jobban lesz optimalizálva talán?
-
voyi
aktív tag
Ami meg eszembe jutott: Bootolasnal mikor bootanimacionak kene lennie, a fullfekete kepernyo balfelso sarkaban 1 zold pixel van csak, illetve 1 et villan kozben a telo ledje pirosan. Aztan ugy rendesen betolti a rendszert.
Masik dolog:
Cwm recoveryban meglehet azt csinalni, h. belso tarhely wipeolasnal csak es kizarolag az oprendszert illetve annak beallitasait torolje? Ha igen, mikent kell megcsinalni? Ez azert lenne jo nekem, mert mivel a kulso microsdxc kartyan exfat filerendszerbenvan, ezert sajnos nemtudja a cwm recover olvasni. Ezert pl ha romot telepitek cwm recoverybol, csak a belso tarhelyrol tudom azt megtenni.[ Szerkesztve ]
Aláírás
-
voyi
aktív tag
kelzsoca 4.2.2-es romjában eltünt a bootanimáció. Próbáltam visszahozni, letöltöttem a CM 10.1es bootanimációs zip file-t xda developersről, de nemakarja a cwm recovery felinstallálni sehogyse pedig feltettem a legújabb cwm recoveryt is!
ezt megkerülve manuálisan a data\local könyvtárba bemásoltam, majd átneveztem bootanimation.zip-re ahogy azt kell,ez se oldotta meg. aztán a system\media mappába is bemásoltam, ez sem oldotta meg.
mi lehet a gondAláírás
-
Tybike81
őstag
Tényleg jön a hétvégén a 4.3-as leaked Samsung ROM?
Samsung Galaxy S24 Ultra 512gb, SGW 7 Ultra
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #64130 üzenetére
.img egy csomagolt fájlokat tartalmaz. 20 mega lesz. Azt sok helyre mentsd le. El ne tűnjön, mert az gáz.
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #64119 üzenetére
Kelzsoca csinált egy win-es programot rá. 100%-os. Keress itt rá! Szerintem tök jó.
De várjál csak telóról is megtudom keresni.http://mobilarena.hu/tema/re_samsung_galaxy_s_iii_csucstamadas/hsz_58732-58732.html
-
Lacko84
aktív tag
Vki leírhatná pontosan hol tudom kikapcsolni a naptár szinkronizálást hogy ne jelenjenek meg a facebookos nevek és születésnapok! Akár itt vagy privibe.nagyon szépen köszönöm
Iphone 6S - Lg 50LB650V - Lg NB300
-
Gizmo94
veterán
válasz roberto211 #64121 üzenetére
Tudom, hogy hibbantak tudnak lenni nagyon..
Varszegig LOOL
-
apaszka
veterán
Soha nem tudnék megkárosítani senkit! Annak ellenére,hogy párszor átvertek már . Azt sem szeretem,és nehezen viselem el,ha valaki mást akar átverni. Egyszerűen irtózom tőle,hogy mi visz rá embert,más átverésére?
A gyerekek is ezt tanulják itthon. Büszke vagyok rájuk,soha semmi gond nem volt velük.
- Ha már gazdagok nem vagyunk ,akkor legalább becsületesek legyünk.
Ezt senki nem veszi el,és nem is lehet belőle gond.
Én nem vagyok hívő sem igazán,nem úgy mint az feleségem.
Ő aztán a böcsületesség példaképe ,az egész gyülekezettel egyben.
Na de off vége!FrankMonzano
Ja jól olvastam frissítve lett nem rég ,pont az EFS gondok miatt![ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
Regebben rootoltam mar a telot,sikerult is gyarira visszahozni. Az lenne a kerdes,hogy az elso hsz. leirasa meg aktualis vagy van valami frissebb utmutato, illetve melyik a legegyszerubb es legbiztosabb efs mentesi folyamat ?
-
törölt tag
válasz roberto211 #64116 üzenetére
Igazan elgondolkodtato es a tomeges migracio...
-
Gizmo94
veterán
válasz roberto211 #64116 üzenetére
Ezt már akkor támadhatja a killer Csivi, protected.
-
Gizmo94
veterán
válasz roberto211 #64082 üzenetére
Csivavakaparáás RULEZ!
-
kovicska
aktív tag
válasz Amos17 #64107 üzenetére
Azért vannak rendes GSM boltok.
Fiamtól ellopták még régebben a telefonját, elmentünk a városban üzemelő GSM üzletbe, és szóltunk hogy ha vinnének hozzájuk olyan telefont értesítsenek, nem telt el 2-3 óra, már hívtak is hogy ott van egy HAZÁNK fia, és elakar nekik adni egy olyan telefont ami ráillik a miénkre.
A srácot feltartották amíg oda értünk, ( nem erőszakkal, hanem szóval tartották fel )
Megérkeztünk, a telefont beazonosították a papírjaink alapján, és maga az üzlet ott mindjárt értesítette a rendőrséget.
Azért vannak tisztességes boltok is.Mortui Vivos Docent
-
Amos17
tag
válasz Dapro123 #64099 üzenetére
Attól, hogy a zúggsm boltosok ezt csinálják még nem helyes ezt támogatni is... bűncselekmény mind a függetlenítés mind a "barátod" cselekedete (mármint, hogy nem adta le a rendőrségre). Kíváncsi lennék, hogy ha esetleg Te vagy a "barátod" telefonja veszne el vagy lopnák el akkor Ti hogyan állnátok ehhez a dologhoz. Gondolom rögtön jönne az, hogy hogy lehetnek ilyen mocskos disznó emberek meg gsm boltosok Ha Ti nem tartjátok be a törvényt meg az erkölcsi normákat akkor ne is várjátok el, hogy mások betartsák...
Ha esetleg egyszer (ne így legyen) jól megvernek és kirabolnak akkor ne rohanjál rögtön pofátlanul rendőrségre amikor Te sem viselkedsz különbül, mint a támadóid (ez mondjuk durvább példa mint az eredeti történet de a lényeg ugyanaz)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest