- Yettel topik
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
Új hozzászólás Aktív témák
-
CyberJedi
tag
válasz CyberJedi #62980 üzenetére
temasek's UNOFFICIAL CM10.2 BUILD V27 van fent nálam, iszonyatosan gyors, egyedül a kamera FC-zett eddig 1x.döbbenet a sebessége a gyári rom után, OC nélkül ráadásul...
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
törölt tag
Azért nem tudom, mit vàrunk. Ez egy eszköz, hasznàlati tàrgy, és azért (technikai mércével) màr nem mai csirke. Mint tech-leszbi én is szeretném, hogy szàrnyaljon a rendszer, bugmentes legyen, és még a lakàst is kitakarítsa. Viszont néha komolyan megkérdöjelezem az efajta dolgok valòs értékét. Végülis elég szomorù, ha egy-egy lag tönkreteszi a napomat... Ezért nem is vàltottam még, és nem is tervezem a közeljövöben. Elég nehéz megàllni, de különben tényleg a technikai fejlödés rabja leszek. Na, megyek, "szerzek magamnak" egy életet, hàtha bejön.
-
lafaty80
addikt
válasz Gizmo94 #63089 üzenetére
Nézzenek oda, kik jönnek még ide
Épp akartam kérdezni mi helyzet S4-el, de pár hozzászólásban vázoltad is. Benéztem S4 topikba (utolsó 50-100 hsz-t csak persze) de mintha az ittenit olvasnám, ez már Samsung S topik jelenség lesz, úgy látom...
Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
borsodika
őstag
válasz t_a_m_a_s #63094 üzenetére
Ha 1 frissen telepített s3-at megnézek simkártya és google szinkron nélkül azaz üres névjegyzék tartalommal sem tölt be egyből a tárcsázó így itt nem a névjegyzék méretéről van szó sajnos persze az lenne a logikus következtetés. Több ismerősömnek is van S3-as készüléke a szoftver rajtuk vagy a hivatalos 4.1 vagy az utolsó kiszivárgott 4.2 leak és sajnos mindenki panaszkodik a tárcsázó lassúságára. Nem azt akarom ebből kihozni, hogy nem vagyok képes várni 3-4-5 másodpercet amíg betölti a tárcsázót hanem innen is látszik, hogy hiába az erős hw ha a szoftver nincs megfelelően optimalizálva rá.
[ Szerkesztve ]
Kétféle vélemény van: az enyém és a helytelen.
-
maxim01
aktív tag
válasz Jacksonrodeo #63051 üzenetére
Persze, válaszoltam is neked... Nem volt bepipálva.
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz borsodika #63083 üzenetére
Érdekelne, hogy ti mennyi adatot tároltok a névjegyzékben, illetve hány fiók, facebook stb névjegyzékét szinkronizáljánok, hogy ilyen lassú...
Nekem 370 névjegyem van, névjegyenként több telefonszámmal, e-mailcímmel, lakcímmel stb, meg 20-30 névjegyhez van fénykép is, de elég pikk-pakk betölti, max 2 másodperc, de inkább kevesebb.
Holnap majd jól beletépünk...
-
-
-
-
zlatan77
aktív tag
válasz nggabi #63077 üzenetére
Akkor viszont nincs más megoldás.
Ez van,ezt kell szeretni.(#63078) havri1
Ezer más forrásból be lehet szerezni.
Egyébként minden szolgáltatónál függetlent árulnak.
Amúgy nekem például nem kellene.Nem bővíthető,gyengébb zene,gyengébb kamera,üveg hátlap,fizikai gomb hiánya,amoled hiánya.(#63080) borsodika
Egyáltalán nem.
Főleg,mert max 2-3 másodperc amit várni kell.Azt is csak újraindítás után.
Egyébként meg fel kell tenni egy tárcsázó appot és ennyit sem kell várni.[ Szerkesztve ]
-
zlatan77
aktív tag
válasz kelzsoca #63064 üzenetére
Én is kitaláltam magamnak.
Teszek a frissítésekre nagy ívben.
A jelenlegi 4.1.2 is tökéletesen megfelel nekem. Valószínűleg a vásárlók 95% is így van ezzel. Éppen ezért nem is nagyon törik magukat a gyártók.
A következő android amiben valami eget rengető újítás lesz az kb. a 6-os verzió lesz.
Addigra meg már úgyis elavult lesz az S3.
Én sosem értettem,hogyha valakinek nagyon fontos a legfrissebb android,akkor miért nem nexust vesz.(#63074) Gizmo94
Én meg pont a mérete és a nevetséges túl árazása miatt nem vennék sosem iphone-t.[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz kelzsoca #63072 üzenetére
Igen, felettébb kitörő örömmel fogadtuk.. :S Lehet, hogy kobzom vissza asszonytól az i5-öt.
borsodika Sajnos ez van, tökéletesen egyetértek.. Én használok i5-öt is néha és optimalizáltságban, smoothságban rommáveri a droidot sajna. Telefonálni is jobb a méret miatt. Az Android kütyüzni kell, meg mert szeretem a szabadságát, csoda dolgokat lehet kihozni belőle, míg az iOS zárt és unalmas..
A Samsung meg a szívem csücske ezer éve, de az idei év azt hozta, hogy egyre inkább kezd elegem lenni belőle...[ Szerkesztve ]
-
borsodika
őstag
válasz Gizmo94 #63071 üzenetére
Nekem nem volt még soha almám sőt utáltam is őket. Viszont akárhogy nézem papíron akár az i5 fele annyit tud mint az s3 mégis 100x gyorsabb a jó rendszer miatt. Én más gyártót meg se néznék már android alatt mert a forrás ugyan az és gyártó függő, hogy ki mit hoz ki belőle. Itt a Google-nek kéne visszamenni a gyökerekhez és ezt a virtuális módba való futtatást átírni/megszüntetni mert hiába a nagyon erős hw (csúcskategóriás készülékek nem kevés pénzért) ha a szoftver nincs rá optimalizálva. Emellett a 2 magvas alma szépen teszi a dolgát persze itt is van pro-kontra ezért sem egyszerű az esetleges átállás kompromisszumot kell kötni.
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz apaszka #63070 üzenetére
Én nem szoktam részemről fikázni más gyártót. Sőt, a HTC One véleményem szerint jobb, mint az S4. Volt, eladtam Samsung fanatizmus miatt. Szeretem az S4-et is, de ami jobb, az jobb. Az i5 teljesen más, nincs összehasonlítási alap. Ha viszont a Samsung is lockos lesz, nem szenvedek vele tovább.
-
apaszka
veterán
válasz Gizmo94 #63069 üzenetére
Lehet szidni, vagy fikázni más gyártót, de a valóság, hogy azért mi csak álmodunk olyan rendszerről, mint a htc, vagy ne menjek messze, az asszony telefonját mikor megvettem, néztem a honlapjukat, hogy miként megy a huawei -nél a frissítés. Látom ám, hogy korrekt elérhetőség, és ráadásul szem előtt a fejlesztőknek ott van a teljes forráskód. Hoppá ! Mondom, ez samsungéknál miért nincs így?
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
apaszka
veterán
válasz kelzsoca #63064 üzenetére
Szintén ez a terv.
Annyiban más, hogy először is gyári szép állapotra kell hoznom a telefonomat.
Amint ez meglesz, megy piacra. Zsír gyári, és új lesz.Aztán lépek.
Mint régebben mondtam, soha lg nem kell többé, de samsung sem.Teljesen igazad van,egyet kell érteni veled.
Ezek is csámpás szeműek, mint az LG.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
borsodika
őstag
válasz FrankMonzano #63063 üzenetére
Ők vállalták be, hogy minden árkategóriába x készülékkel jelen akarnak lenni. Ha az olcsóbb kategóriás telefonokhoz nem is csinálnak verzió frissítést csak hibajavítást az oké, a középkategóriáshoz 1 verziófrissítést na de a csúcskategóriára? Ezt már anno sgs esetében is eljátszották arra a plafon 2.3.6 volt ics-t azért nem kapta meg mert a Samsung gyenge hw-re hivatkozott erre a szinte vele azonos hw-s újabb kiadású Samsung telefon meg már gyárilag azzal jött.... Na az meg a másik, hogy nem képesek JB óta a gyári tárcsázót megcsinálni, hogy ne kelljen rá éveket várni. Na mindegy is 1 szónak is 100 a vége: Érdekes a Samsung szoftveres támogatottsága.
Szerk: Sajnos én is kezdek egyetérteni kelzsoca-val.
[ Szerkesztve ]
-
kelzsoca
félisten
válasz FrankMonzano #63063 üzenetére
Én már kitaláltam magamnak valamit, érkezik az iOS7-es, nem kizárt hogy csere lesz i5-re, vagy maradok Androidnál, de akkor Nexus széria.
-
-
kelzsoca
félisten
válasz LouiS22 #63056 üzenetére
Sajnos ez nem olyan jó dolog, hogy ilyen sűrűn érkeznek Android verziók, mert így S3-ra a 4.2-t, és ezek szerint már a 4.3-at is el lehet felejteni, tehát lehet várakozni a 4.4-re, ami jelen esetben megint a Samsung malmára hajtja a vizet.
Lényegében így soha egyetlen verzió sem fog elkészülni erre a telefonra, mert mindig bejelentik a friss verziót. -
sheep
addikt
a google maps az egy f*s lett a frissítés után, utálom
régen sokat használtam, de most egyszerüen használhatatlan.
A régi változatnál csak bemondtad hova menjen, 99%-ban felismerte pontosan a beszédet, és már tervezett is.
Most, bemondod hova mennél, megtalálja, de semmi tervezés,előjön egy rohadt menü ezernyi lehetőséggel,. semmi tervezés vagy indulás opció, a tököm tele van az egésszel. Ráadásul fagy is.
Asszem jobb ha felrakod a sygicet9800X3D, INNO3D GEFORCE RTX 4090 X3 OC , Kingston DDR5 6000 64Gb, Gigabyte B650M Aorus Elite AX, HP Reverb G2
-
t_a_m_a_s
addikt
Tudom, nem hirdetünk, de ha érdekel valakit az aláírásomban lévő tok, keressen bátran!
Holnap majd jól beletépünk...
-
LouiS22
veterán
Sziasztok, én azt szeretném kérdezni, hogy mikor lesz már végre KitKat az S3-ra? Már lassan 12 órája, hogy bejelentették.
Bocs, nem tudtam kihagyni!
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
Songo
senior tag
Sziasztok
csak nálam fagy szét a gyári navi ha hívást kapok?
Hogy lehet ezt orvosolni?
Esetleg visszarakni a frissítés elöttit mert ez a verzió amúgy sem tetszik :Sköszi
-
-
zlatan77
aktív tag
válasz BigBlackDog #63043 üzenetére
Feldobtam.Néhány dolog nagyon hiányzott már.
Korábban S1-en és S2-őn is használtam.
Csak attól tartok,hogy most hozzászokom a jóhoz és tuti hamarosan jön a 4.2.2 vagy a 4.3,ahhoz meg,majd nem lesz Jkay. -
RedCat
senior tag
VPN gyors ki/be kapcsolására létezik gyorsabb megoldás, mint a beállítások/egyéb/vpn/vpn on kapcsoló megkeresése és átkapcsolása?
-
zlatan77
aktív tag
válasz BigBlackDog #63043 üzenetére
Köszönöm.Akkor azt hiszem érdemes lesz feldobnom.Régóta keresek erre megfelelő megoldást.
-
zlatan77
aktív tag
A JKay-ben lévő 2g/3g kapcsoló egyből vált a hálózatok között vagy csak a beállításokhoz visz?
-
Kori_27
csendes tag
válasz maxim01 #62945 üzenetére
Hali
Számológépbe beírod, hogy -1
Na jó.. Próbáld kidobni az ikont és újra kirakni oda alulra. Vagy a menüben is ott van az 1es? Soft reset: hangerő gombok + bekapcs gomb 8 mp, és újra indul. Akksi ki, majd be. Hard reset tuti megoldaná, nézz utána google-n, hogyan kell, de az macerás, mert mindent letöröl...
Sok sikert
Üdv!
Kori“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)
-
Kori_27
csendes tag
Sziasztok!
A cikk nagyon jó, de így utólag (eléggé utólag, mert már szeptember van xD) találtam benne egy hibát. És mivel még mindig sokan vásárolnak S3-mat (szerintem az ár csökkenésével talán most még többen megtehetik), nem lenne jó hamis kétségekkel eltántorítani a leendő vevőket.Azt írjátok, hogy a kamera szembefényben homályos. Ez mindig így is lesz, ha fotózás előtt nem törlitek le az ujjzsírt a kamera üvegéről. Három húzás a pólóm szélével, és nappal szemben olyan gyönyörű képeket készít, hogy csak nézek. Tehát a kamerával semmi baj nincsen, egyszerűen olyan helyen van, hogy használat közben gyakran megfogja az ember (nekem pl pont oda esik az ujjbegyem).
Mindenesetre köszönöm az írást, még így is egyértelműen meggyőzött, hogy az S3 a legjobb választáűs ebben a kategóriában. Great Job Bog!
“Mindenki tudja, hogy bizonyos dolgokat nem lehet megvalósítani, mígnem jön valaki, aki erről nem tud, és megvalósítja.” (Albert Einstein)
-
sid87
senior tag
válasz CyberJedi #62980 üzenetére
Azt lehet tudni mennyi ideje használod? Multitasking mániás vagyok, és ha azzal jobb a rendszer, használnám.
Pár napja ASUS memopad hd 7 tulaj is vagyok, és a multitask ég és föld az SIIIhoz képest. Nem értem miért ilyen trágya itt ez a dolog. Pedig az is 1 giga ramos.
iPhone 12 Pro Max (Telenor) | Apple Watch S6 | iPad Pro 10.5 | MacBook Air M1 16Gb | Pana Lumix LX100II | burgerem.blog.hu
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #63031 üzenetére
Nem fogják előröl kezdeni. Túl késő.
Viszont ha jobban optimalizálnák, még jobb lehetne.
Némely gyár meg is teszi, de a samu sajnos nem nagyon igyekszik. Inkább mindig az újra koncentrál.
Ez van.Én várok még kicsit, aztán lépek. (Többek őrömére itt)
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
eastone1
senior tag
X száz hozzászólással ezelőtt ajánlottak nekem egy olyan progit amivel a gpu-t lehet húzni, de nem lelem. Ha valaki ismerné megköszönném.
-
-
Gergosz2
veterán
válasz Mitya17 #63028 üzenetére
Istenem az lte topikban minek írsz ilyen baromságokat hogy 1 hét múlva jön, utána meg rohansz ide kérdezősködni
Nem nem jött még ki, elvileg q3 -ra van beígérve + még valamennyi idő mire a szolgáltatók is megcsinálják a sajátjukat.
(#63029) frozzyZTE
[ Szerkesztve ]
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
Mitya17
csendes tag
Sziasztok! Nektek melyik android van fent? Illetve melyik most a legfrissebb? Kijött már a 4.3 hivatalosan?
-
kentucky
őstag
válasz mgTerminator #63014 üzenetére
Én kajak nem vagyok NORMÁLIS
-
apaszka
veterán
válasz FrankMonzano #63022 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Teljesen off, de tudtom nélkül ma key lime pie-t ebédeltem!
-
maxim01
aktív tag
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
ihnatakos
csendes tag
Átlagosan mennyi használt ram a normális?
-
-
ihnatakos
csendes tag
Köszönöm szépen mindenkinek a segítséget!
-
-
apaszka
veterán
válasz #01696768 #63010 üzenetére
Szerinted a kitkat_ban javítják ezeket?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz ihnatakos #62997 üzenetére
Nem tudom, mi számít gyors merülésnek. Én sosem kapcsolom ki a mobilnetet, wifit is csak néha, ha idegesít, hogy felajánlja a hálózatokat az utcán. De ez is ritka. Viszont tény, hogy néhány app (nálam facebook, skype, akkor is, ha kilépek) be tud ragadni, ezt úgy oldom meg, hogy Clean Master-ben tolok chache ürítést (tasks). De Gsam Monitor is megmutatja, mi ragad be, ha zavar, szedd/tiltsd le az appokat.
-
ihnatakos
csendes tag
válasz Burgburger #63001 üzenetére
Tudom azért mondtam h a 2 mp et fél re mert mindig elfelejte mugy legalább szem előtt volna
-
-
tothbalazs88
csendes tag
Üdv mindenkinek !
Egy kis segítségre lenne szükségem : Emlékeim szerint gyári 4.1.2 T-s rom alatt a kamera jelenet üzemódok között volt olyan hogy : tüzijáték, ellenfény, éjszakai. A problémám az hogy jelenleg a jelenet üzemmódok a gyertyafénnyel bezárulnak és nincs közötte olyan hogy tüzijáték. Ha az Instaweather alkalmazáson keresztül indítom a kamerát ott van. Ez mitől lehet ? Rosszul emlékszem hogy az alap kamerába is kelene ilyennek lenni vagy másnak sincs ?
A válaszokat előre is köszi
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Yettel topik
- BMW topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Asszociációs játék. :)
- Milyen házat vegyek?
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest