Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
asderr #65926 üzenetére
Én ma fogadtam meg,hogy törlöm magam végleg róla!
Ebben a hónapban (27000 forint érték) nem jött meg "augusztusi rendelés-szeptemberben érkezett volna")
2. áig meg kellett volna jönni egy télikabátnak, 3 toknak és fóliáknak. Semmi nem jött meg! Az ideg szét b@sz!Ugye több mint egy hónapig várod,aztán meg a fele csaló,és küldi az ebay,hogy sajna besz@ptam .
Hiába adja vissza a pénzt ,ha időben szólsz az ebay-nek.azzal nem vagyok előrébb!Én most hagytam abba,holott vagy 2-300000 ért kaptam már meg cuccokat!
-
apaszka
veterán
válasz
asderr #64983 üzenetére
Nem létezik 4.2.2 erre még, Így nincs miről vitatkozni a szervizzel!
Mondjuk az kicsit aggályos,hogy pl nem a rom miatt ég be a kijelző,de nem foglalkoznak vele,mert kizáró ok!
Rakd vissza full gyárira mint priviben kibeszéltük!
Csak az lesz jó a szervizesnek!
Szép gyári állapot! -
Gizmo94
veterán
válasz
asderr #64888 üzenetére
H van mentésed, akkor akárhogy elmegy, vissza tudod rakni az efs mentésből, no para.
Amíg bootloader van, addig gond nincs, ha van efs backup.Hát ha szervizben csinálták a backupot nyilván életképes... Milyen formátumban van és mekkora a mérete? Image-ben lehet kicsi is...
-
apaszka
veterán
-
apaszka
veterán
válasz
asderr #64067 üzenetére
Ebben a pillanatban hívtam a Samsung központot.
Újra megkérdeztem a prémium szerviz szolgáltatást,hogy jár e nekem . Mondtam nekem nem Magyar nyelvű a garancia papírom,hanem WARRANTY CARD van ráírva.
Azt mondta,hogy ha megvan a számla,,és kivan töltve helyesen a garancia,akkor jó,és jár!
Na ez kiderül a jövő héten. Bejelentem gariztatásra.
Természetesen majd megírom mi lesz a vége,mert már nagyon kíváncsi vagyok rá,hiszen itt elbizonytalanítottak páran.
De ha tényleg nem lesz gond így akkor ez nagy dolog lesz,és sok kérdést rendbe rak.
-
kelzsoca
félisten
válasz
asderr #63594 üzenetére
===========
EFS mentés
===========Elkészítettem a kis alkalmazást windows alá, innen letölthető: letöltés
A sikeres EFS mentéshez készüléknek rootoltnak kell lennie, és a samsung driverek telepítve kell legyenek a PC-re!
- Letöltöd a tömörített állományt, kicsomagolod bárhová.
- Az USB hibakeresést engedélyezd a telefonon.
- Kösd össze a telefont a PC-vel USB kábel segítségével.
- Indítsd el a kis alkalmazást, várd meg amíg lefut.
- Az EFS képfájlt a készülék belső tárhely gyökerében találod (/sdcard/efsbackup.img néven) -
havri1
félisten
válasz
asderr #63565 üzenetére
Ha a legfrissebb (MG4) van fent, arra nem jó a régi mentés. Mert menet közben írja át, így sztem nem fog működni.
Ha ICS alatt volt efs mentés, akkor annak mennie kell - elvileg - XXEMC2-XFEMC1 alatt is, de ezt majd megerősíti szervizes kolléga.
Ha igen, akkor én most feltenném a helyedben a repartos XXEMC2-XFEMC1 -et, arra rá az efs mentés.
Gari miatt csinálod? Mert akkor kell egy CSC átállítás is, illetve countert nullázni.
Ezek már megvannak?
Gyári független vagy szolgáltatós a téglád? -
havri1
félisten
válasz
asderr #63513 üzenetére
Nekem azt mondta, hogyha cserél helyszínen, akkor be kell küldenie a cseredarabot a központba, ahol megnézik. Root, custom rom kiderül. Garancia veszélyben. (ha észreveszik). Ahogy előttem szóló szavait használva : lehet lerázó duma..
Több infóm nincs..Mobilnet vagy wifi kell a cseréhez, mert valamit aktiválnia kell vagy mittudomén' minek.. -
Gizmo94
veterán
válasz
asderr #63412 üzenetére
Ment, sok sikert.
apaszka Hát jahh.
arsenix Márpedig alighanem minden gondod szoftveres, a telefonodnak pedig semmi baja, nem roncs az. Pontosan az kellene neki, egy full factory reset, ha pedig utána is fennáll, akkor egy négyfájlos annak is, majd a kívánt rom. Egyből helyrejönne minden szoftveres baj..
-
futor
aktív tag
válasz
asderr #62867 üzenetére
..sajnos én is saját káromból tanultam pár hete, ugyan ezekkek a probémákka , ami most nálad jelenztkezik.
Itteni szerviz is lökött rajta valamit, de a végleges megoldást nekem kellett megoldanom.
Root Explorer fájlkezelő program fog majd segiteni az ide-oda másolásban meg ez a youtoobe videó !!!
[link] -
futor
aktív tag
válasz
asderr #62864 üzenetére
Barom voltam, nem olvastam utána, nincs EFS mappa mentésem
0. Miután már a hajadat téped, először is nyugodj le, valszeg meg tudod oldani, segítséget a fórumon találsz mindig.
1. Másold ki root explorerrel a /efs mappádat az sd kártyára, majd másold ki a PC-re is (csak a biztonság kedvéért)
2. Töröld az /efs mappát (DE CSAK AKKOR, HA AZ ELSŐ PONT SZERINT KIMENTETTED MÁR MÁSHOVA!)
3. Vedd ki az akksit, rakd vissza és indítsd el a készüléket. (Ekkor megint lesz /efs mappa a telefonon, de ezt az Android hozza létre, nem az eredeti mappád!)
4. Menj be az /efs mappába, és töröld az nv_data.bin, valamint nv_data.bin.md5 fájlokat.
5. Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az IMEI mappát, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába.
Az SD-n lévő EFS mappa mentésből másold ki az .nv_data fájlt, és rakd be a rendszer gyökér EFS mappába. (A PONT SZÁNDÉKOSAN VAN AZ nv_data ELŐTT, AZ A FÁJL KELL NEKED, valamint lehet, hogy .nv_data.bak névre hallgat)6. Csinálj a .nv_data fájlról egy másolatot a rendszer gyökér /EFS mappába, hogy két darab .nv_data fájlod legyen
7. nevezd át az egyiket nv_data.bin -re, a másikat nv_data.bin.bak -ra. (FIGYELJ, A PONT IS KIKERÜLT A NEVE ELŐL!)
8. Nyisd meg a PC-n a parancssort az ADB mappában (ha nem tudod, miről beszélek, olvasgass az ADB-ről), vagy használd a Terminal Emulator progit a Play-ről a telefonon, és gépeld be az alábbi parancsokat:
adb shell ( Csak ha PC-ről csinálod, Terminal emulatorban ez a lépés nem kell)
su ( A superuser rákérdez, engedélyezd neki a hozzáférést! )
chown 1001:radio /efs/nv_data.bin9. Vedd ki az akksit, tedd vissza, indítsd el, és ellenőrizd az eredményt. *#06#
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Bezámítás! Lenovo Legion 5 17ACH6H Gamer notebook - R7 5800H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB WIN11
- Bomba ár! HP ZBook 15 G3 - i7-6820HQ I 16GB I 256GB SSD I Nvidia VGA I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest