- iPhone topik
- Ezekben a változatokban lesz elérhető a OnePlus 13 Kínán kívül
- Eufy X10 Omni - lát, de nem néz
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
havri1
félisten
MH2 valaki?
havri
-
CyberJedi
tag
válasz Bubukain #62987 üzenetére
Bubukain: sajnos nem ismerem a launchereket, ezért nem tudom megmondani... A nagy neveket ismerem, de sosem telepítettem őket, ezért nem tudom melyik melyik.
(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
ihnatakos
csendes tag
-
Kajt
tag
Sziasztok!
Van olyan hátlap a készülékhez ami gumiszerű (pl szilikon) anyagból van? Anno Ace, most ZTE Grand X IN van és kacsngatok az S3-ra
Bárhogy keresek rá, mindig csak tokokat ad ki. Nem szeretném, hogy nagyobb legyen a telefon, így gondoltam utána megyek, van-e hozzá csúszásgátlós hátlap... köszi a tippeket -
kentucky
őstag
Vissza szeretnék menni 4.1.2 -re, mert hiányzik a stabilitás, és az akkuidő, de mivel az android 4.2-től felfele sdcard/0 mappa alatt tárolja az adatokat, nem lehet "kivágni" ezt a 0-át onnan, hogy ne kelljen kimentenem az adatokat meg utána visszamásolni?
-
apaszka
veterán
válasz ihnatakos #62993 üzenetére
-Gyorsan merül?
Sok oka lehet. Talán 3G -t kapcsold ki ,és csak akkor használ,ha netezel aktívan . Aztán vannak appok mik merítik / ébresztgetik a telefont.amiket ki tudsz szűrni.
Erre is több app van. Ez egy a sok közül.- Töltés lassú?
Vagy a töltőd,vagy a kábeled hibás. De újabban kontakt hibát is mondtak itt.
Ezzel tudod ellenőrizni a töltést!
Cserélj kábelt,és meglátod a különbséget ,remélhetőleg.https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
ihnatakos
csendes tag
Sziasztok egy nagyon nagy segítséget szeretnék kérni mert kicsit aggódok. A telefonom a napokban nagyon gyorsan merül és nagyon nagyon lassan tölt ha felrakom a töltőre és nyomkodom még akkor is csak lefelé megy. Kérlek titeket segítsetek. Előre is köszönöm!
4.1.2-es verzióm van (sajnos nem értek az androidhoz de lehet ez fontos )
[ Szerkesztve ]
-
-
apaszka
veterán
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
kentucky
őstag
Egyébként nem megy archívba a fórum, és nyitnak egy újat?
-
Bubukain
senior tag
temasek romon melyik a default launcher?
-
trobi28
addikt
Elhagyom a topicot,köszönöm mindenkinek a segítséget
Boldogok a tudatlanok, akiket nem terhel gondolat súlya!
-
CyberJedi
tag
Skaccok egy pozitív élményem szeretném megosztani:
temasek's UNOFFICIAL CM10.2 BUILD
A fenti romot raktam fel próbaképpen, és iszonyatosan gyors, egyszerűen vadállat. Ha ilyen lesz a hivatalos 4.3, az nagyon rendben lesz!
Bug-mentes, a kamera app-ot le lehet cserélni 4.2-es verzióra, és akkor ott sincsenek FC-k.
Mellesleg ha valakinek lecserélte a Google-Talk-ot a Hangouts nevű förmedvény, innen tudja visszarakni a régi verziót: http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=44158878&postcount=26 Leírás a topikban, hogy hogyen kell eltávolítani előtte a Hangouts-ot.
Üdv mindenkinek
CM 10.2 rulez!(Vajon mi ez?) ''Gaff had been there... and let her live. '4 years' - he figured. He was wrong. Tyrell had told me Rachael was special. No termination date. I didn't know how long we'd have together. Who does?...''
-
Ujio
csendes tag
Sziasztok!
Sötétben foltok látszanak a kijelzőn, de csak akkor amikor fekete a háttér, mondjuk amikor lehúzom a tálcát. Az ragasztó? Régebben volt már róla szó, de akkor nem tulajdonítottam neki nagy jelentőséget. Azt garanciálisan cserélik? Mert azért azt nem mondanám, hogy létszükség, mert tényleg csak este zavaró de kíváncsi vagyok. Segítsetek légyszi. Köszönöm!
-
Varszegig
veterán
válasz Jacksonrodeo #62966 üzenetére
Ezzel a multitaskot kapcsolod ki
-
zlatan77
aktív tag
válasz LouiS22 #62950 üzenetére
Én nem értem,miért van néhányakban a Samuval szemben ez a pesszimizmus.
Nézzük csak miket kaptak meg eddig a Galaxy S szériák:
S1: Eclair,Froyo,Gingerbread
S2:Gingerbread,ICS,Jelly Bean
S3: ICS,JB,...,így szinte biztos,hogy KLM.Melyik gyártó mondhatja ezt el magáról? (nexus nem ér)
-
Viktor89
aktív tag
Biztos már volt kérdés,de nem találtam rá választ. A gyári launcherrel ha elrejtek egy alkalmazást a menüből,akkor hogy tudom újra előhozni?Bocs,pont megtaláltam,ki gondolta volna,hogy lejebb is lehet görgetni...
[ Szerkesztve ]
-
Grecky
senior tag
Volt egy ilyen kérdésem:
Sikeresen rootoltam a telefont, az EFS partíciót is mentettem, már csak két kérdésem lenne, hátha valakinek hasonló igényei vannak:
-2g/3g kapcsoló az értesítési panelban
-az emelkedő csengés kikapcsolásaEgyik fórumtárs a JKay framework-öt ajánlotta, ezzel mindkét fent igényem megoldható?
Gyári MG4-es ROM van fent + root.
Találtam ebből egy ilyet: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2376179Esetleg ezzel a lezárt képernyőn az értesítések előnézete is megoldható?
Köszi a válaszokat előre is!
Hardveraprós hirdetéseim-> https://tinyurl.com/Grecky82
-
LouiS22
veterán
válasz kelzsoca #62955 üzenetére
Mint ahogy a HTC is hosszas kínlódás után frissítette a tavalyi csúcsmodell HOX-ot, és nagyjából nem is lehet számítani folytatásra.
Az biztos, hogy a mindig az az állás, hogy az új csúcsmodell (jelen esetben az S4) a prioritás, a régebbiek meg várjanak sorukra és reménykedjenek. Ki emlékszik már a tavalyi marketing kampányra? És nem feltétlenül a magyar piacból indulok ki. Az én agyamban az idei S4 180 perces, mindent kékbe borító bemutatója él. Agymosott lettem?
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
ToMmY_hun
senior tag
válasz trigorin #62954 üzenetére
Én a Poweramp-ot javaslom. Vásárlás előtt ki tudod próbálni, jól paraméterezhető és tényleg semmi gond nincs vele. Én azt használom már fél éve nagy megelégedéssel.
kelzsoca: Köszi az infót, régen is emiatt töröltem le. :/
[ Szerkesztve ]
C programmers never die, they are just cast into void.
-
kelzsoca
félisten
válasz LouiS22 #62950 üzenetére
beígérem a frissítést, aztán kiadom az új modellt és elfeledkezem a régiekről? Ha nem tetszik, vedd meg az újat.
Ez csak rövidtávon működhet, és főleg a kínai cégek szokása, azért egy Samsung ezt nem fogja megtenni, főleg nem úgy, hogy egy tavalyi csúcsmodellt járat le, amire marketing szempontból is rengeteget költött.
(#62954) trigorin
Poweramp.
(#62947) ToMmY_hun
Hamarabb lemerül az akksi azonos használat mellett, mint gyári rommal.
[ Szerkesztve ]
-
trigorin
aktív tag
Aszondod? Én hangkártya problémára kezdtem gyanakodni. Bluetooth-os fülessel sokkal jobb a hangminőség ugyanis. Persze a számok első hangjai lemaradnak-dolog ott is megvan.
Ha nem ciki ilyet kérdezni itt, van valami javaslatod más zenelejátszóra, ami tényleg jó?
Köszi.[ Szerkesztve ]
-
trigorin
aktív tag
Van egy S3-asom már kb. fél éve. A zenelejátszással kapcsolatban volna kérdésem. A kezdetektől furcsa volt, de egy másik telefonnal összehasonlítva most eléggé szembetűnőnek tartom a működését. Szóval a zenéket (mp3) általában úgy játssza le, hogy a számok elején az első fél másodperc, de legalábbis az első egy-két hang lemarad. A másik, hogy igazából nincs valami jó hangminősége sem a saját hangszóróján, sem fejhallgatót közvetlenül beledugva. Utóbbi persze jobb, de egy másik telón (szintén androidos) érezhetően jobb a hangminőség.
És ami a legfurcsább, hogy néha olyan, mintha lassabban játszaná le a számokat. A ráta 1.0-ra van állítva, ennek ellenére néha mintha lassabb lenne a tempó. Ilyenkor újraindítva a telót általában már nem tapasztalom ezt.Ismert jelenségek a fentiek más számára is? Van valami tippetek ezekkel kapcsolatban?
-
LouiS22
veterán
válasz korcsillio #62938 üzenetére
Ennyi év után sem tanultad még meg, hogy az okostelefonok gyártóinak üzletpolitikája: beígérem a frissítést, aztán kiadom az új modellt és elfeledkezem a régiekről? Ha nem tetszik, vedd meg az újat.
[ Szerkesztve ]
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
maxim01
aktív tag
válasz FrankMonzano #62946 üzenetére
Sajnos akku ki-be után is ott virít... Bosszantó, nem tudom hogy a fenébe lehet eltüntetni, haveromat már nagyon zavarja, két napja ott fityeg.
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
ToMmY_hun
senior tag
Gondolom páran használnak itt CM10-et. Tudnátok mondani valamit az akksiidőről egy gáyri romhoz képest?
C programmers never die, they are just cast into void.
-
maxim01
aktív tag
Sziasztok! Barátom telefonján volt egy nem fogadott hívás, a telefon ikonon megjelent egy piros 1-es. Sehogy sem tudom eltüntetni. Rábökött a nem fogadott hívásra megnézte ki volt, sőt törölte az összes hívást, újraindította, de nem tűnik el a kis piros egyes.. Van erre valami megoldás? Köszönöm előre is!
Iphone 6, Samsung Galaxy S3, Google Nexus7
-
mgTerminator
veterán
válasz korcsillio #62942 üzenetére
Én is note 2re cserélnék de sajna nem találtam normálisat :/ itt nyiregyen volt egy, elmentem megnézni, és hát persze hogy át volt írva az imei. Ezek után meg netről venni tuti fix hogy nem fogok!
-
korcsillio
addikt
válasz FrankMonzano #62939 üzenetére
Csak kíváncsiságból írtam nekik,amúgy meg egész nap itthon unatkozok,ráérek írkálni azért csinálom
Nexus nem kell,de ha el tudnám adni annyiért hogy vegyek egy használt note2-t,szó nélkül megtenném.... -
csepeli1
csendes tag
válasz FrankMonzano #62937 üzenetére
Mivel még 1 hétig itthon vagyok, akkor már a gépet használom...
Azért van ilyen telefonom mert az előző samum (l700) 5 évig bírta, és most olyat akartam ami legalább 2-3 évet még bír (ár érték arányba meg szerintem ez volt a legjobb..)
A mai világba érdekel még valakit, hogy kinek milyen telefonja van? Persze leszámítva a 15 éveseket, hogy hűűűű így úgy amúgy.S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
havri1
félisten
Nesze semmi fogd meg jól, marketing válasz.
Még azt is elképzelhetőnek tartom, hogy egy program vágta össze a választ, a szavakra rákeresve az emailodbólhavri
-
FrankMonzano
őstag
Miert rugozol ezen :d ? Ezt eddig is tudtuk,hogy meg fenyevek amig megerkezik. Nem vetted eszre,hogy ha kijon a kovetkezo "S",az elozo szeria rohamosan visszaesik update teren ? Onmagadat akarod megnyugtatni,hogy a samuval levelezel vagy ennyire raersz :d? Vegyel egy nexust ha a frissitesekre akarsz izzadni.
-
korcsillio
addikt
Tisztelt Ügyfelünk!
Köszönjük, hogy hozzánk fordult kérdésével.Egyelőre nem rendelkezünk hivatalos információval arra vonatkozóan, hogy mikor fog érkezni a 4.2.2-es Android frissítés, mivel a koreai központ még nem küldött erre vonatkozó tájékoztatást. Abban az esetben, ha a frissítés elérhetővé válik, négy módon lehet majd feltelepíteni:
1. a telefonkészülékben a Menü-Beállítások-A telefon névjegye útvonalon van lehetőség manuálisan elindítani (ehhez stabil wifi kapcsolat szükséges)
2. a Kies program segítségével, amelyet a http://www.samsung.com/hu/support/usefulsoftware/KIES/JSP linkről tölthet le, és azonnal felajánlja a frissítést, amint az elérhetővé válik
3. Smart Kioskjainkkal; ezekről a https://my.samsung.hu/smartkiosk/ linken tájékozódhat
4. márkaszervizeinkben (az Önhöz közel eső szervizekről a http://szervizpont.samsung.hu/ linken szerezhet tájékoztatást).
Bízunk abban, hogy válaszunk teljes körű és hasznos volt Önnek. Amennyiben további segítségre van szüksége, az Ön szíves rendelkezésére állunk e-mailben, a honlapunkon megtalálható online chat szolgáltatásunkon keresztül, vagy a díjmentesen hívható 06-80/726-7864-es ügyfélszolgálati telefonszámunkon.
Tájékoztatjuk, hogy kérdésének adtunk egy nyilvántartási számot: 2910680388. A gyorsabb és hatékonyabb segítségnyújtás érdekében erre is tud hivatkozni következő megkeresésünkkor.
Üdvözlettel,
Samsung Electronics Magyar Zrt.
Ügyfélszolgálat
Kérjük, ne válaszoljon erre az üzenetre! Az erre a levélre küldött válaszüzenetek egy nem használt postafiókba kerülnek.
Ennyit arról hogy mikor kapunk frissítést,még a samsung sem tudja...
-
FrankMonzano
őstag
válasz csepeli1 #62928 üzenetére
Nem tudom,hogy ti simogatjatok csak a telot,nekem 10-12 ora alatt lemerul boven . Hasznalom is rendesen,netezes 3g/wifi van,hogy gps. De netezni nagyon sokat netezem rola. Nem tudom aki 4 napig huzatja ezt a telefon miert nem vesz egy 3310 nokiat,mert kb ilyen felhasznalasra az is megfelel. Miert van ilyen telefonod,hogy elmondhasd,hogy egy s3-ad van ?
[ Szerkesztve ]
-
Bandeee
tag
Emberek, miért tűnnek el a csoport csengőhangjaim, amit beállítok és elmentek???
4.1.2.ős S3-masom van!! Elmentem őket, pár napig még okésak is, aztán eltűnnek francba, és vissza áll alapértelmezettre mind....Köszi a válaszokat...
-
Gaabor80
aktív tag
Van valakinek gyári audió dokkolója DA-E650?
Érdekelne egy-két tapasztalat... -
csepeli1
csendes tag
válasz gyuri81 #62929 üzenetére
Jajam, írtam is hogy "lehetetlen" elérni. csak valaki ajánlott itt egy progit hogy mutatja hogy mikor kelt fel a teló, nekem időkép 750x keltette fel.. letöröltem, mondom megnézem mennyivel bírja tovább, ha kicsit használom, és egyfajta saját rekordot elérek. bár nehéz visszafogni magam, de nemsokára meglesz a 4 nap , aztán csókolom
S3 LTE, napról napra jobban szeretem ;)
-
kacsuszka
aktív tag
válasz lord.lakli #62924 üzenetére
kösz és bocsánat
-
lord.lakli
őstag
-
veterán
Picit teszteltem hétvégén az S3-at üzemidő tekintetben! XXEMG4 rom
Kikapcsoltam a wifi-t illetve a mobilnetet és meglepő eredményre jutottam! Ebben az állapotában a telefon nem fogyaszt semmit! Éjszaka max 2%-ot evett ( repülő üzemmód nem volt bekapcsolva)
Szombat reggel vettem le a töltőről a készüléket és hétfő este 6 órakor kért enni![ Szerkesztve ]
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kacsuszka
aktív tag
hali
s3 lte-t ugyan ugy kell szoftverezni mint a simát?
esetleg egy 4.1.2 gyári rom mega-s linket tudnátok adni? -
havri1
félisten
Az MF7 még régebbi mint az MG4 ill MG2. Régi efs kell hozzá.
(amúgy fura ez az efs vesztés. Most MG6 romról telepítettem a régi Slimromot, és nem kellett efs helyreállítás. Simán van hálózat, imei is. Pedig ez is dowgrade)Bubukain: ne ott. A lista alján lesz olyan menü, hogy advanced option (ez a rendszer "fül" alatt található) .
[ Szerkesztve ]
havri
-
dancsuri
veterán
azért lesz néhány ujdonság az IFA-n
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
LouiS22
veterán
válasz havri1 #62887 üzenetére
Akkor mondom a varázslatot
Van benne egy olyan, hogy backup contact links (A Névjegy beállítások részben találod). Az azt tudja, hogy az összepárosított emberkék gmailes contactjának note részében (ami a felhőben van tárolva) elhelyez egy taget, amit a program utána képes kiolvasni és az egyszer párosított emberek már párosítottak lesznek. Ezt a feature-t még HTC-s koromban rakattam bele az appba (A HTC már az elején gondolt erre a párosítás parára, azért használják ezt a taget és tényleg működik). Tégy vele egy próbát, ha nem jó, a gmailben is van revert to korábbi állapot, egészen 30 napig visszamenően.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz _seth_ #62911 üzenetére
Nekem ami a gyári 4.1.2-n működött, az ezen is.
Egy hibát találtam benne : ha pl ide írtam vele, és a hsz-t akartam szerkeszteni, beleböktem a hsz-be, és akartam lefelé görgetni, össze vissza ugrált az egész oldal... De tényleg csak ezt találtam benne.
RAM ugyanúgy elfogy, Akksi jól bírja.havri
-
_seth_
veterán
válasz havri1 #62903 üzenetére
Ebben a 4.2.2-ben minden tökéletes már?
Intel i7 13700KF - Gigabyte B760 Gaming X - Crucial DDR5 PRO 2x24 GB - Gigabyte RTX 4060 Gaming OC - Crucial T500 PRO 1TB + P5 Plus 2TB - TP-Link Archer TX50E - Zalman Megamax 600W - Gigabyte C301 RGB Black - Arctic Liquid Freezer III 360 RGB Black - SAMSUNG Odyssey 49" C49HG90DMRXEN
-
törölt tag
Sziasztok!
Galaxy S3 LTE szoftveresen külömbözik a sima S3-tól valamiben? Úgy értem ugyan az a romolás menete, ugyan úgy lehet rootolni stb? Ami működik romolósdi az S3-on az megy itt is?
Köszönöm.
-
havri1
félisten
válasz -Jolly- #62901 üzenetére
ME7 az utolsó relase belőle, nekem bevált, de visszatértem inkább a hivatalosra..
[Leaked JB Firmware] I9300XXUFME7 (4.2.2) - ODIN Firmware [21-06-13]
(#62902) kodoboy: Én úgy vettem észre, hogy a Samsung programjainak a push értesítéseiért felelős, én alapból törlöm..
[ Szerkesztve ]
havri
-
kodoboy
tag
A Samsung Push Service program mire jó? Kell egyáltalán a telefonra? Sok értelmét nem látom, legalábbis eddig!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
-Jolly-
csendes tag
Erről tud valaki valamit?
http://techkalauz.hu/android/hirek/samsung-galaxy-s3-android-4-2-2-pre-release-1116
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest