Hirdetés
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #64686 üzenetére
Talán teljesen nem kellene hinni a cikk írójának,mivel nem 100% ot szokta írni egyik sem!
Viszont szerintem azért elgondolkodtató.Azt tudjuk,hogy a CM nagyon jó csapat,és ahol van forráskód,ott tökéletes a ROM. Ezen szerintem senki nem vitázik.
A Google-t viszont nem értem ha igaz a cikk,hogy mit gondolt annó? De mondjuk a cikk irója kicsit régebbi infókra alapozta a cikket.
"A csoport előtt legalább két nagy konfliktus is áll. Nem biztos, hogy a Google jó szemmel fogja nézni, hogy az Androidra építő kis cég felhasználókat próbál elszipkázni tőle. Korábban egyszer már indult pert a CyanogenMod ellen, hogy az ne csomagolja a rendszerrel a Gmailt és a többi Google szoftvert. "Véleményem,hogy a rövidebbet a Google fogja húzni,mivel ha a CM,ék új alapokra teszik a rendszert,akkor google lehúzhatja a rolót. Bele gondolok,hogy tényleg saját rendszert készítenének,és nem egy virtuális közegben futtatnák a ROM ot??? Mekkora érvágás lenne a számok harcában? De most tényleg? Nem kellene millió magos proci ,meg minden . Csak szépen hasítana a rendszer?
Ez egy új kis csapat pl nagy rókákkal persze. De ha tényleg megcsinálják? N9 hardverén szépen futott már régóta a rendszerük! Ők is tudják az android appokat futtatni,és megvan a nagy bázis programok tömkelegével amit nem kell nekik gyorsan kirántani a kabátból mint a winfoséknak ,és gyenge HR -es készülékeken szépen elmennek!
Szóval szerintem a közeljövőben megfog indulni a harc értünk vevőkért/felhasználókért! Hogy ki lesz a győztes? Szerintem ki nem lesz nagyképű ,és a babérjain fog ülni!
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Horgász topik
- Windows 11
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest