Új hozzászólás Aktív témák

• apaszka

veterán

válasz visionbp #64686 üzenetére

Talán teljesen nem kellene hinni a cikk írójának,mivel nem 100% ot szokta írni egyik sem!
    Viszont szerintem azért elgondolkodtató.

Azt tudjuk,hogy a CM nagyon jó csapat,és ahol van forráskód,ott tökéletes a ROM. Ezen szerintem senki nem vitázik.

A Google-t viszont nem értem ha igaz a cikk,hogy mit gondolt annó? De mondjuk a cikk irója kicsit régebbi infókra alapozta a cikket.
    "A csoport előtt legalább két nagy konfliktus is áll. Nem biztos, hogy a Google jó szemmel fogja nézni, hogy az Androidra építő kis cég felhasználókat próbál elszipkázni tőle. Korábban egyszer már indult pert a CyanogenMod ellen, hogy az ne csomagolja a rendszerrel a Gmailt és a többi Google szoftvert. "

Véleményem,hogy a rövidebbet a Google fogja húzni,mivel ha a CM,ék új alapokra teszik a rendszert,akkor google lehúzhatja a rolót. Bele gondolok,hogy tényleg saját rendszert készítenének,és nem egy virtuális közegben futtatnák a ROM ot??? Mekkora érvágás lenne a számok harcában? De most tényleg? Nem kellene millió magos proci ,meg minden . Csak szépen hasítana a rendszer?

Ez egy új kis csapat pl nagy rókákkal persze. De ha tényleg megcsinálják? N9 hardverén szépen futott már régóta a rendszerük! Ők is tudják az android appokat futtatni,és megvan a nagy bázis programok tömkelegével amit nem kell nekik gyorsan kirántani a kabátból mint a winfoséknak ,és gyenge HR -es készülékeken szépen elmennek!

Szóval szerintem a közeljövőben megfog indulni a harc értünk vevőkért/felhasználókért! Hogy ki lesz a győztes? Szerintem ki nem lesz nagyképű ,és a babérjain fog ülni! :F

[ Szerkesztve ]

https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html

Új hozzászólás Aktív témák