- Indiában szeretnek TV-zni
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A CNET, IGN és PCMag kiadója is beperelte az OpenAI-t
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Új hozzászólás Aktív témák
-
apaszka
veterán
válasz
visionbp #64686 üzenetére
Talán teljesen nem kellene hinni a cikk írójának,mivel nem 100% ot szokta írni egyik sem!
Viszont szerintem azért elgondolkodtató.Azt tudjuk,hogy a CM nagyon jó csapat,és ahol van forráskód,ott tökéletes a ROM. Ezen szerintem senki nem vitázik.
A Google-t viszont nem értem ha igaz a cikk,hogy mit gondolt annó? De mondjuk a cikk irója kicsit régebbi infókra alapozta a cikket.
"A csoport előtt legalább két nagy konfliktus is áll. Nem biztos, hogy a Google jó szemmel fogja nézni, hogy az Androidra építő kis cég felhasználókat próbál elszipkázni tőle. Korábban egyszer már indult pert a CyanogenMod ellen, hogy az ne csomagolja a rendszerrel a Gmailt és a többi Google szoftvert. "Véleményem,hogy a rövidebbet a Google fogja húzni,mivel ha a CM,ék új alapokra teszik a rendszert,akkor google lehúzhatja a rolót. Bele gondolok,hogy tényleg saját rendszert készítenének,és nem egy virtuális közegben futtatnák a ROM ot??? Mekkora érvágás lenne a számok harcában? De most tényleg? Nem kellene millió magos proci ,meg minden . Csak szépen hasítana a rendszer?
Ez egy új kis csapat pl nagy rókákkal persze. De ha tényleg megcsinálják? N9 hardverén szépen futott már régóta a rendszerük! Ők is tudják az android appokat futtatni,és megvan a nagy bázis programok tömkelegével amit nem kell nekik gyorsan kirántani a kabátból mint a winfoséknak ,és gyenge HR -es készülékeken szépen elmennek!
Szóval szerintem a közeljövőben megfog indulni a harc értünk vevőkért/felhasználókért! Hogy ki lesz a győztes? Szerintem ki nem lesz nagyképű ,és a babérjain fog ülni!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Beszámítás! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook 15 Studio G3 - Intel Xeon I 32GB I 512SSD I 15,6" FHD I Nvidia I Cam I W10 I Gar
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest