Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
asderr
aktív tag
Üdv mindenkinek!
Tegnapi nap hozzájutottam egy jópofa S3hoz elég olcsón.
Mondhatni otthon vagyok az okostelefonok világában.
Viszont segitségeteket szeretném kérni.
Gyári legfrissebb 4.2.2 alá hogyan lehetne felrakni a 240dpi-s modded touchwiz launchert?
Előre is köszi.
(Jelenleg valami custom 4.2.2 van rajta,recoveryböl probáltam felrakni,de nem sikerült :/Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Szépjóestét mindenkinek!
Esetleg tudnátok olyan romot ajánlani ami komptabilis a 240dpi-s touchwiz launcherekkel?
eddig egy gyárit,és custom 4.1.2-t probáltam,de eggyikkel sem jön összeÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Valaki help
Romolgatás közben valami probléma történt az IMEI számommal.
nem akar hálózatra csatlakozni,galaxsim unlockbol restoreoltam se semmi
ötlet?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Mindenki a saját hibájából tanul nemde?
Azért nemakarok új alaplapot venni
Miest vége a mai padkoptatásnak,megprobálom a gyári visszaállitást.
Ha azse segit,akkor nekifekszek ennek: linkÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Felraktam egy gyari mg4es romot mobile odinnal.de ugyanugy 0049 az imei
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Jóestét emberek!
Csak úgy kiváncsiságg képpen,egy Galaxy S Advanced-re mennyit kellene fizessen egy ürgének hogy odaadjam az S3at érte?
Ő szerint egy minimális összegetÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz kelzsoca #63277 üzenetére
Ha van a kereten pár fizikai sérülés(nagyon kicsi benyomodás)+plexi jobb felül bevan repedve(egy jó körömhegyni repedésröl beszélünk) és mellette a szokásos tipushiba repedés(2 is),akkor gondolom nem cseréli ki kompletten ugye?
Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
[ Szerkesztve ]
-
asderr
aktív tag
válasz kovicska #63401 üzenetére
Jóestét mindenkinek!
Agyhugykövet kaptam.
Sikeresen visszaállították az IMEI számomat.
Aztmondta a srác hogy teljes szoftver visszaállitást csináljak rajta.
odinnal visszaraktam rá a 4.2.2-t.
Táblát bent kicsapta,mintha rossz lenne az EFS mappa.
IMEI szám rendben
hálózatra nem csatlakozik.
Tipp-trükk?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
-
asderr
aktív tag
Alaplapot a kierkezo samsung kollega milyen esetben cserel?
Elotte bevizsgalja a telefont?Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Üdv mindenkinek.
Kérdésem a következő lenne,2 EFS mappából lehet 1et kreálni?
Az IMEI számot kellene az 1ikből a másikba rakni(sima IMEI mappa másolással nemsikerült)Úgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz havri1 #63564 üzenetére
Most a legfrisebb 4.1.2 van fent,KIES-sel toltam fel,nem ment fel,ezelött a 4 fájlos májusi repair rom volt fent,azon se állt vissza
Nemtudom milyen modem-en volt a mentésem
Akkor azthiszem 4.0.4 volt fentÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz havri1 #63566 üzenetére
Nem tégla,tökéletesen müködik a telefon
Tmobilos,visszaállítottam mindent,jelenleg csak az IMEI-t nemakarta visszaállítani,így minden oké.
Remélem ha szerdán kijönnek a szervízesek az IMEI-t csak az AKKU alatt és a számlán nézik megÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
válasz havri1 #63571 üzenetére
Mentés van,csak nemakar visszaállni
Miután mentettem EFS-t,,odinnal újrahúztam sima egyfájlos rommal,0049 volt az imei,efs vissza,és utána tökéletesen ment,csak a H/W:rev_ volt meg az rf cal unkown
Most a H/W,és az rf cal is jóÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
asderr
aktív tag
Sima EFS mappából nem lehet IMG file-t csinálni hogy úgy állítsam vissza?
-
asderr
aktív tag
válasz spider80 #63610 üzenetére
Énis ígyvagyok vele,már 7ezrembe került,ésmég mindig nincs IMEI
Irtam a srácnak,remélem ingyen megcsinálja,meg jóval olcsóbban,unrootolni is fogom ha készlessz,nehogy véletlen valaki letörölje az EFS mappátÚgy válaszolj másnak,ahogy elvárnád,hogy válaszoljanak neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- Milyen légkondit a lakásba?
- BestBuy topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Le Mans Ultimate
- Sikkes Chieftec házpár, akár "lopakodó" alaplapokhoz is