- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kína vezeti az okosórapiacot, a Huawei az első helyen
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Ekkor és itt mutatkozik be a Galaxy S25
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Buds 5 és Buds 5 Pro - feláron vagy féláron?
- iOS alkalmazások
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
hacki87
senior tag
válasz
havri1 #64299 üzenetére
Nekem az ebay kimarad se számlám se semmim :-) igaz nem is kell én is eltudom költeni a fizum a bankok állam segítsége nélkül is mert nem olyan sok :-) szóval nálam marad majd vmi itthoni forrás, esetleg egy háznál javításnál megprobálom cseréltetni, ami azért necces mert egyik peca nyomot hagyott rajta. Bár az "éleinél" kopik magától is.
-
havri1
félisten
válasz
hacki87 #64298 üzenetére
Vagy ebay
héccázkilencáz
Hiába utángyártott, annyi a különbség, hogy kb 1 mm -el kisebb rajta a samsung felirat, vagy fél mm..
Ha nincs mellette a gyári, meg nem mondanád, hogy ez nem az(most ezt raktam rá, gyári a dobozában még)
Vagy pl gyári:
New Original OEM Housing Battery Back Cover Door for Samsung Galaxy S3 i9300
[ Szerkesztve ]
havri
-
Gizmo94
veterán
válasz
havri1 #64294 üzenetére
Ehh, szeretve van, de ez munkatelefon.
Éppen most ejtettem le megint szegényt, de ez neki már napi rutin és felüdülés. Akkufedél kéne valami.. de nem ebayről, hanem valami itthon elérhető vakera.. Legjobb lenne gyári, de láttam régebben valami lapos fekete carbon izékét, az is jól nézett ki. És rá kéne már szánni magam a kijelzőüveg cserére is lassan,amíg el nem vágja egyszer az ujjam, ez tény..
[ Szerkesztve ]
-
Gizmo94
veterán
válasz
guest666 #64273 üzenetére
Oda se neki.. Az enyém olyan pókhálósra van törve, hogy potyognak kifelé belőle a törmelékek és hibátlan minden tekintetben... Mondjuk egy hátlapot már igazán megérdemelne, mert az sincs rajta jó ideje és ugyan a működést szintén nem befolyásolja, de néha olyan snassznak érzem ezt a becelluxozott akksit.
Télleg, mennyi erre a csóró telefonra egy gyári kék vagy feka hátlap? Használt is jó.. Vagy carbon, vagy mittomén, csak fémes ne legyen..
-
kodoboy
tag
válasz
#01696768 #64050 üzenetére
De nincs hozzá gyári garjegy, hanem valami T-s saját! A Mammutban vásároltam T-pontban!
Intel Core2Quad 6600, Asus P5Q-EM, Asus V60 Cooler, Geil Black Dragon 4*1Gb DDR2 1066Mhz, Asus DV-215D, FSP BlueStorm II 500W, Thermaltake DH202 HTPC Case(iMON+VFD), Logitech MX5500
-
galaxytab
csendes tag
válasz
Dinamiq #64278 üzenetére
Szia! Ez azt jelenti hogy egy teljes Garmin (img) térképet (ami gyakorlatilag csomó img + egyéb fájl), simán bele lehet tenni a oruxmaps/mapfiles mappába, és látni fogja? Geoláda adatbázist milyen formátumban ismeri fel, és hova kell másolni, szintén a mapfiles-ba? Üdv!
-
havri1
félisten
MIUI alá milyen kernelt?
Nem találtam, biz isten kerestemhavri
-
Varszegig
veterán
válasz
Burgburger #64235 üzenetére
Feltettél egy olyan progit, ami air push reklámokat használ. Jellemzően az élő háttérképek ingyenes verziói ilyenek. Addons detector progi megtalálja a tettest, és le tudod szedni.
[ Szerkesztve ]
-
Laraxior
titán
válasz
havri1 #64279 üzenetére
77MB? Ez tényleg Slim...nagyon is
""Mi a hazugság ára? A legnagyobb veszély, nem az, hogy elhisszük, hanem az, hogy ha rendszeresen hazugságokat hallunk, akkor már egyáltalán fel sem ismerjük az igazságot. S akkor mit tehetünk? Mi mást tehetnénk, hogy lemondunk még a valóságnak a reményéről is és egyszerűen beérjük történetekkel."
-
havri1
félisten
-
Dinamiq
tag
válasz
dancsuri #64220 üzenetére
Pont ez a lényeg, hogy már nem kell a MOBAC. Az új OruxMaps már vektoros térképet is kezel és nem is akár milyet! Megy rajta a Garmin img formátum. Ezzel érdemes lenne kiegészíteni a linkelt leírást is. Amióta android van még nem volt egy ilyen megoldás egy szoftverben sem!
-
voyi
aktív tag
Most hogy hétvége van és időm is van,kicsit kipróbálgattam a ROMokat,többek közt a CM 10.2-t is. Amit már páran előttem is említettek, az AOSP böngésző nagyon zavaróan laggol(zoom,görgetés), továbbá nálam a titanium backup se működött rendesen, szintaktikai hibát írt ki visszaállításnál. Nemtudom,mennyi köze van ennek ahhoz,hogy 4.2.2 alatt csináltam a biztonsági mentést és 4.3as android alatt akartam megcsinálni a visszaállítást. Szóval maradok a jól bevált 4.2.2-nél aztán megvárom míg kijön a gyári 4.3as rom,aztán majd ROMmá zúzom a telóm
Amúgy nagyon jónak tűnik ez a googy max kernel kelzsoca romja alatt, stweaksben kíváncsi vagyok hogy muzsikál a scooby doo sound engine
Aláírás
-
SipiBcs
őstag
Oupsz... nem ide!
[ Szerkesztve ]
"Ha választanod kéne a barátnőd és az ötöslottó között, te milyen kocsit vennél?"
-
guest666
aktív tag
Keresztbe repedt végig az üveg, majdnem a felénél. Sajnos nem kötöttem rá biztosítást
Mondjuk láttam már sok pókhálós telót is, úgy használták... de azért nem örvendek túlzottan -
FrankMonzano
őstag
a legujabb cm nightlynal az alapsav verzioja : xxemc2. van olyan vajon ami ujabbra epul ? most figyeltem meg ezt a jelenseget.
-
Probaljatok ki az UC browsert, kegyetlen gyors!
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
kentucky
őstag
Annyira várom, hogy felrakjam
Más: mostanában tök lassú a HSDPA/3G a telefonon 80bit-es sebességű pontosan, és csak akkor javul meg ha az apn-en átállítok valamit, majd visszaállítom, utána ugyan olyan gyors egy ideig :S Azt tudom, hogy a probléma nem modem,kernel,rom függő!
[ Szerkesztve ]
-
Bubukain
senior tag
válasz
mgTerminator #64260 üzenetére
sejtettem hogy én basztam el
ma is tanultam valamit, köszi. -
SteveJobs
őstag
Sziasztok !
Haverom oda adta telefonját , mert csak a samsung felirat jelent meg miután kivette a zsebéből , Semmilyen frissítést nem csinálta vele . Az 5. ROM-ot próbálom már mindent szépen fel lehet telepíteni el is fogadja a készülék de vagy a BOOT animációnál vagy a Samsung feliratnál nem lép tovább . Mivel hogy 5. ROM-ot próbálom (legutolsó Omega) hardveres probléma lehet ?
Előre is köszönöm válaszotokat ! -
kovicska
aktív tag
-
dancsuri
veterán
-
FrankMonzano
őstag
rootoltam a telot es feltettek a cm romot. eddig patika. remelem majd vissza is tudom allitani ha kell. egyszer mar sikerult
-
törölt tag
Sziasztok!
Van olyan módszer amivel root nélkül le tudom menteni az EFS mappát?
MÁS:
Valaki használ wireless töltőt a telefonhoz?
Köszönöm.
-
Goldmen75
őstag
Ennyire más az LTE???
Sziasztok!
Ma lettem S3 LTE tulaj!
S2 jelly bean után, fura kicsit...tudok erre is tenni?Jelenleg ez van rajta: 4.1.2.
I9305XXBME1Bár azt mondják jó a gyári romja is, meg hallottam néhány bug-ról főzött romokkal kapcs.ban.
Vélemény?Köszönöm előre is!
Suma?!??!?!
[ Szerkesztve ]
-
Imii
tag
Sziasztok!
Gyors és érdekes kérdés:
Miért van az, hogy csak GSM módban (beállítások-egyéb beállítások-mobilhálózatok-hálózati mód) tökéletes minden, míg ezt automatikusra állítva a hívó félnek bemondja, hogy nem vagyok elérhető, majd nekem küld egy sms-t, hogy volt elmulasztott hívásom. Ez az esetek kb 50-60%-ban van így. A telefon gyári T-mobilos, piszkálva sosem volt.
Mi lehet az oka, és mi a megoldása?
Köszönöm! -
visionbp
tag
válasz
Burgburger #64243 üzenetére
Vagy azt, ami a "khm" kategóriába tartozik, letörlöd, és esetleg megveszed... Nem lenne egyszerűbb? Hm?
-
LouiS22
veterán
válasz
Telepítettél valami szar spammer appot, vagy esetleg nem legális forrásból beszerzett program ajándéka.
Mielőtt kérdezel, nézd meg az 1. számú hozzászólást, vagy használd a keresőt, azért van!
-
dancsuri
veterán
válasz
Burgburger #64233 üzenetére
Odinnal történő felrakáshoz nem kell
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Gergosz2
veterán
válasz
wtf? Spam?
Nokia 6030 Hardcore User // I Panic Restaurant by Taito
-
kentucky
őstag
Valamelyik nap végre részese lehettem a HD hanghívás élmények
nagyon király
-
kovicska
aktív tag
válasz
Andrew10 #64230 üzenetére
Ezek szerint vodafonos vagy, vagy átállítod a produckt kódot, és akkor autómatikusan frissül, vagy majd simán odinnal felteszed.
Ahhoz hogy megváltoztasd a producktot, rootolni kellene a telefonod, nem bonyolult, [link]
Ezt letöltöd, kicsomagolod, és simán odinnal felteszed,a PDA sorba kell beilleszteni, majd ezután letöltöd ezt : [link] és ezzel át tudod állítani.[ Szerkesztve ]
Mortui Vivos Docent
-
Burgburger
tag
Modtanában az értesítések között megjelenik egy csillag és egy szöveg: Gratulálok! A telefont kisorsolták! Te vagy a heti nyertes. Mi a rákom lehet ez? Mondjuk mindig olvasás nélkül törlöm.
-
dancsuri
veterán
válasz
Burgburger #64227 üzenetére
bármelyikre felrakható bármelyik
költekezz, hogy más is költekezhessen!
-
Andrew10
aktív tag
Értem köszi.
-
apaszka
veterán
válasz
FrankMonzano #64205 üzenetére
Egyre jobbak. Alig mondható hiba bennük. Egyedül az aksi idő. Bár az is simán kihúzza a napot már.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
galaxytab
csendes tag
válasz
havri1 #64201 üzenetére
Nem voltál elég rámenős.
Én a tabbal küzdöttem velük frissítés ügyben, aztán már kvázi Koreával leveleztem, és végül sikerült. A telóra a webshopos árból is alkudtam (mondjuk, volt mire hivatkoznom - rendszeres hálózati hibák). Nem azt mondom, hogy szemtelennek kell lenni, de ne hagyjuk magunkat. Ha már piacgazdaságnak csúfolják ezt a katyvaszt... Kösz.
-
Andrew10
aktív tag
Srácok az hogy lehet én a vodafonnál vettem, és ugyan ezt irja ki? Most olvasom hogy ez független ram.Vagy rosszul értem.? I9300XXEMG4
-
Bubukain
senior tag
válasz
mgTerminator #64193 üzenetére
az mitől lehet hogy a twrp-vel készítettem egy mentést, és a visszaállítás után rettenetesen belassult az egész betöltődés, de annyira hogy még 10 perc után is csak a samsung logot láttam.
semmilyen wipe nem segített, újra kellett installálnom a rendszert.
csak a system és a data particiókról csináltam a backupot, és ezt raktam vissza egy full wipe után. -
Dinamiq
tag
Lehet, hogy mást is érdekel a téma, ezért leírom a tapasztalatom.
Aki túrázáshoz használná a telefont eddig nem igazán volt hibátlan megoldás. A leghasználhatóbb térkép itthon a turistautak térképe. Már eljutottunk oda, hogy számos program ezeket a térképállományokat kezeli, de csak raszteres formába. (Locus, stb.)Ez azért gond, mert így sok helyet foglal a térkép és egy adott nagyítás alá már nem lehet menni. Ez 100-200m-t jelent, ami sokszor kevés lehet. Persze a Locus is fejlődik, és került bele vektoros térkép, de nincs normális turistautak. Hiányzik a túra út kiemelés, és a szintvonalak. Ezek mellett elég lassú is a térképek kezelése. A többi programmal is hasonló gondok vannak.
A másik megoldás a Navitel. Ez vektoros formába tárolja a térképeket. Elég jó alkalmazás, de nem kezeli az iránytűt. Nem forgatja a térképet, csak ha egy adott sebességgel halad az ember. Mondanom sem kell, ez nem mindig jön össze. Hegymenetben elég sokat lehet vele bénázni.
A megoldás a problémákra az Oruxmap!
Kezeli a raszteres és a vektoros térképeket is. Ráadásul megeszi a Garmin img formátumát!!! A turistautak.hu oldalról is tölthető le térkép, de nekem az openmaps kimondottan túrázásra szánt térképe vált be. Minden működik benne. A turista utak kiemelve, ikonokkal és színnel jelölve. Vannak szintvonalak és DEM adatok is. 3D-ben is megnézhető az útvonal. Természetesen útvonalak és a geoládák is feltölthetők a térképre. A garminos Mapsource és a Basecamp is használható az adatok feltöltéséhez.
Ennél én jelenleg nem tudok jobb megoldást. Így ingyen hasonló tudáshoz juthatunk, mint ha egy igazi túrázós GPSünk lenne!
-
havri1
félisten
válasz
galaxytab #64180 üzenetére
Ahogy a fórumon látom, csak nagyobb értékű javításnál adnak ilyen fóliát. Alaplap, kijelző.
Előző javításnál nem ezt a fajtát adta, hanem a fél dolláros kínait, pedig volt nála ilyen, láttam :-)
Ha nem felejtem el, lefotózom a dobozát, van rajta cikkszám, azonosító, stb.
Ebben a dobozban 2 db fólia van.havri
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iPhone 16 Pro Max 256GB desert/sivatagi titán új, bontatlan, gyári független
- Nagyon jó ár Új állapot 100% akksi apple gari 2025.01.31-ig 55k értékű kiegészítő.
- iPhone 14 PRO - Black - Garancia
- Apple iPhone 15Pro 512GB, Natural Titan, Icentre vásárlás, makulátlan, független + kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest