Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Honor X8c - nem csap nagy cécót
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
Új hozzászólás Aktív témák
-
LouiS22
veterán
válasz
roberto211 #60396 üzenetére
Mint mondtam, nem nekem kell. Az a kör megvolt, ügyintéző Gizike fleolvasta az ismerősnek az EU forgalmazást.
Mellesleg valaki költözik haza, így jönne a telefon is.
-
LouiS22
veterán
Sziasztok!
Ismerősömnek Kínából hoznának vadi új S3-at. Kérdés, hogy itthon ezt befogadja-e a Samsung, ha netán összefosná magát a telefon? Szerintem, úgy hallottam, stb. kommentek ne, ha valakinek konkrét tapasztalata van, az viszont nyugodtan jöhet.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60393 üzenetére
gyáribol csak a wájpok mennek
lementi a mostanit ahogy van, baj esetén visszarakja és megcsinálja 0 kilométeresre
[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60392 üzenetére
Hát én a fagyasztgatást/eltávolítást ezzel a módszerrel csináltam amit írtam azt,hogy a titanium al mit lehet azt nem tudom, nem próbáltam még..
Viszont ha tényleg full üres gyári rendszerről akarsz mentést készíteni akkor én csinálnék egy fr-t és utána menteném le. Recoverytől miért szállna el a telefonkönyved? Max az fr után ha a belső memórián van de általában vagy sim-en vagy google fiókban tárolják az emberek. Gyári recoveryből nem tudom,hogy lehet e mentést készíteni mert nem is néztem ezt majd a többiek megmondják, cwm most meg twrp recoveryt használok..
-
bajszatlan
tag
válasz
roberto211 #60387 üzenetére
Fagyasztani, jegelni a titanium backup-al lehet úgy olvastam (talán ebben a topikban), értem ez alatt hogy nem kell elvileg eltávolítani a programokat mert ha befagyasztom nem indul el, de lehet félreolvastam valamit.
A rendszer mentésre visszatérve, most akkor meg kell szüntetnem a rootot, le kell futtatnom a telefon belső recovetyjét,majd backup? (a recoverynél a telefonkönyvem is elszáll gondolom)
[ Szerkesztve ]
-
Synaptic
senior tag
Mi a legújabb hivatalos rom most a samura ? Kb 10000 hsz kimaradt ,mivel ide csak a telefonjukat naponta minimum 3x romolok járnak panaszkodni . Elég unalmas olvasgatni
Nálam még a jó öreg imperium 12.5 ketyeg hónapok óta hiba nélkül .
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz
bajszatlan #60386 üzenetére
recoveryböl tudsz teljes mentést csinálni, természetesen az aktuális romro
roberto221
az ő gyárija nem az mint a mi gyárinkl[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz
bajszatlan #60386 üzenetére
Szia. Gyári rendszert úgy tudsz feltelepíteni/letölteni,hogy első hsz.-ben linkelve van egy gyári visszaállítási "cikk". Ott találsz 3+1 fájlos gyári romokat(én feltennék egy rendes magyar romot ) letöltöd a neked szükséges romot odinnal felteszed és kész. Csak a gyári samu logo lesz ,semmi más.
Ha viszont mentést akarsz csinálni az ír o2-es romról (nem tudom,hogy van neked a gari de akkor lehet ez miatt akarod lementeni) akkor gyári állapotába teszed a telót és vagy cwm vagy twrp recovery alól csinálsz egy mentést. Röviden ennyi.
Fagyasztgatás alatt viszont nem tudom mit értesz ez miatt"be tudjam fagyasztani a felesleges gyári alkalmazásokat.". Gyári cuccokat letiltani(de még itt sem mindegyiket) vagy eltávolítani lehet én az utóbbit csináltam. Fagyasztani greenify al tudsz appokat.
[ Szerkesztve ]
-
bajszatlan
tag
Sziasztok!
Én is egy s3 boldog tulajdonosa lettem. Egyenlőre nem szeretném elemjeire szedni a rendszert, rom cserét sem tervezek egyenlőre. Az egyetlen dolog amit szeretnék, hogy be tudjam fagyasztani a felesleges gyári alkalmazásokat. Találtam itt a toikban leírást ezzel kapcsolatban (itt köszönném meg a korrekt leírásokat). Amit megcsináltam már a telefonon: rootoltam, kimentettem ez efs mappát (az egyik itteni fórumtárs programjával, köszönet érte), illetve feltettem a backup programot.
A kérdésem az lenne hogy root után nem látja eredetinek a rendszert (ez érthető), viszont a superuser alkalmazásban van egy teljes unroot lehetőség, ez visszaállítja eredeti, rootolás előtti állapotba a telefont?
Ha nem, akkor hogy tudnék a gyári rendszeremről mentést csinálni, vagy gyári romot letölteni ha esetleg gariztatni kellene? A telefon Írországban vásárolt független készülék, csak ami érdekes hogy bootnál a samsung logó után még beadja az o2 szolgáltató logóját is (náluk vettem), ezért lenne jó erről a rendszerről készíteni egy visszatelepíthető backupot.
Első nekifutásra ennyit szeretnék, a válaszokat előre is köszönöm.[ Szerkesztve ]
-
Frozzy
őstag
válasz
dancsuri #60379 üzenetére
azért ez nem teljesen van így.. az android revolutionba szinte bele sem nyúl a srác csak csiszolja/csiszolgatja és érezhetően jobb mint egy gyári.. ezt a wannamlite-t még nem próbáltam azért kérdezem.. de van még valami neatrom-is az is jó lehet. csak gondoltam kikérdezem az itteniek véleményét.. hátha próbálta már valaki
-
kiss8671
tag
igen igen olyat vettem
-
Frozzy
őstag
kinek milyen véleménye van erről a rendszerről ?? WannamLite
vagy van ennél jobb? tudnátok ajánlani ?
full gyárit (odinost) nem akarok felrakni mert azért az nem 100-as.. valami épített build kéne
-
kiss8671
tag
válasz
roberto211 #60375 üzenetére
mondjuk a régivel se volt különösebb meg akkor sem volt gond mivel garanciába javították háztól házig ezért is szeretem a samsungot
-
tzsolesz
nagyúr
Olyan tokot hol lehet kapni, amelyiknek ki van hagyva a hely a hívás felvételhez, vagy elutasításhoz?
Tudom, hogy Galaxy s4 kapott ilyet, de asszem már az S3-hoz láttam valahol.... -
Rem-X
senior tag
válasz
ILoveMyPhone #60360 üzenetére
Ezért itt irgumburgum lesz...
-
Danny750
őstag
válasz
ILoveMyPhone #60360 üzenetére
RealRacing3at próbáld ki , nagyon csap
Van marketen hack csr-hez azt hiszem[ Szerkesztve ]
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Játszik valaki itt a CSR Racing nevű játékkal ha igen tudtok hozzá működő hacket ?
-
Danny750
őstag
válasz
kiss8671 #60356 üzenetére
Pont tőlem vetted már csomagoltam is, úton a postára
Am a keretre kell figyelni meg az indikàtorra főleg!
Az első szériás egybe töltőkkel nincs az esetleges lassabban töltési mizéria sem+a garira
Függetlenítés nagyon egyszerű , de ilyen formában itt wareznek minősül. ..[ Szerkesztve ]
-
kiss8671
tag
lehet függetleníteni a galaxy sim unlock nevő programmal?
-
kiss8671
tag
illetve lehet ezeket függetleníteni?
-
kiss8671
tag
olyanokra gondolok mint például típushibái
-
kiss8671
tag
Sziasztok használt galaxy s3 mat szeretnék venni mire figyeljek oda?
-
hdekakas
senior tag
Sziasztok!
Csak most láttam hogy van XXEMG4 rom. Ez miben jobb az XXELLA-hoz képest, megéri feltenni?
És ezzel ugyanúgy megy a CF-Root 6.4?
Köszi! -
törölt tag
Sziasztok!
Szeretnék érdeklődni, hogy nektek is van jelen egy jól hallható folyamatos sistergés a rádió hallgatása közben??? Engem nagyon idegesít és nem tudom, hogy miként lehetne megszabadulni tőle.
Azért vettem az S3-at, mert az előző telefonomnak nagyon rossz volt a rádiós képessége. Erre az S3 meg sistereg... Viszont sima zene hallgatásnál tökéletes, ott nincs alapzaj.
Miért lehet ez?? A ROM újrahúzás segíthet, vagy ez ilyen és adjam inkább el az S3-at is??? -
sajby
senior tag
SPIGEN Galaxy S3 Steinheil Curved képernyővédőt,szivesen átveszek ha valaki rendel pl és csak 1 kell neki a dobozból
-
Gergosz2
veterán
válasz
ILoveMyPhone #60345 üzenetére
telefon->bal alsó gomb-> hívás->további beállítások->hívóazonosító
-
ILoveMyPhone
csendes tag
Hogy lehet beállítani hogy ne legyen rejtett a szám ?
-
Dani82
senior tag
Kezdi megadni magat a telefonom egy év után .... már csak nagy nehezen tudom tolteni, mintha kontakthibas lenne.
Viszont ami gond, hogy a szamla nincs meg, csak a bolt altal lebelyegzett (perfect gsm) samsungos gari fuzetke amin ki van toltve a daatum, 2012.08.03, de 24h garis. ez eleg lehet hogy segitsenek? -
ILoveMyPhone
csendes tag
Valamiért nem engedni az email-hoz beállítani az indamail fiókomat valami hibát ír
mi lehet a gond ?
-
Rem-X
senior tag
Hoppá! S3 és S3LTE 4.3/10.2 CM nightly a mai naptól :-)
-
sanyirigo
senior tag
válasz
ILoveMyPhone #60254 üzenetére
Tedd fel a Zedge nevű appot. Ott millió háttérkép van, és a kijelző méretéhez igazítja azt.
-
hacki87
senior tag
Reggel van benéztem xD pinkodos kijelzőzàr...
[ Szerkesztve ]
-
apaszka
veterán
válasz
mgTerminator #60329 üzenetére
Ez jó.
-
eastone1
senior tag
válasz
MunezXBK #60325 üzenetére
Vagy a másik variáns és elpasszolod 30 ért, 25 öt kiperkálsz az újért az ötöt meg elsörözöd.Új teló + ötezer
Nem beszélve arról, hogy ha mindent globálisan nézünk elsírjuk magunkat.
Két hónapja még havi húszat költöttem bagóra. Most tekerem és kijövök 3500 ból.
Ha így nézem akkor igazából a vodafon kapja a zsét a pécsi vagy egri dohánygyár helyett.
Ők meg meccseljék le.[ Szerkesztve ]
-
eastone1
senior tag
Én super redes vagyok havi 22EFt-ért. Csak nézőpont kérdése a költség. Ha maradok az eredeti előfizetésnél akkor perkálhattam volna száz akárhány ezret és szokás szerint rinyálhattam volna hogy mennyi lesz a számla net nélkül. Most még a "zöldségest is felhívom hogy van e friss árú" és netezhetek rogyásig ha nem vagyok otthon. Eddig fizettem 5-6-7 ezret net nélkül. Így meg nyugiba 1 forintért és ami a csövön kifér.
-
chriss81
tag
válasz
roberto211 #60320 üzenetére
meglátjuk
mindenesetre köszi az infokat.szép estét!!
-
roberto211
őstag
válasz
chriss81 #60318 üzenetére
Nekem 1évig volt 4s em, megvoltam vele elégedve nagyon,nem tartok meg sok ideig telókat csak ha valami tetszik tehát bejön meg nincs jobb helyette az aktuális árkategóriába. Ezt elérni eddig egy i900 omnia, htc touch cruise,i9000 Galaxy s, iPhone 4s, és galaxy s3 tudta és ezt úgy mondom kb volt vagy 80 telefonom tuti..
Nem bántam meg, nem olyan mint az iOS ,hogy bekapcsolod és használod, kicsit kellett vele foglalkozni,hogy megfeleljen de ez nem valami nagy munka, ezután teljesen okés minden.Na meg a másik igen.. iPhone egy idő után unalmas.
[ Szerkesztve ]
-
chriss81
tag
válasz
roberto211 #60317 üzenetére
erre voltam kiváncsi
,hogy megtudom e szokni az IOS után.
jelenleg 4S-t használok,csak már kicsit unom.Elötte sima 4-em volt.
kb 2 éve Iphone. -
Danny750
őstag
-
roberto211
őstag
válasz
gyuri81 #60299 üzenetére
Előfizetésnél nem így kell nézni mert akkor minden telefon amit előfizetésre vesznek veszteségesen jön ki,tehát...
(#60304) chriss81:Ha alapból is redes vagy és nem csak ez miatt váltanál akkor megéri.. 2év múlva már nem nagy szám lesz az s3 de 2év múlva egy telefon sem nagy szám.
(#60307) Laraxior : Szerinted miért vesznek előfizetésre emberek telefont? Mert valószínűleg bal zsebből nem tudnak kicsapni csak úgy 80-110ezret.
Itt olyan könnyen beszélnek emberek. Nyilván nem éri meg igen, de ha belegondolsz,hogy pld egy galaxy mininél is 3500-5000 között van a havidíj és megkapod nem nagy pénzért előfizetés mellé az is 2 év múlva 50-100 ezerre jön ki és az is veszteséges mint minden...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Szörnyű dolognak nevezte a CHIPS-törvényt az USA elnöke
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hardcore café
- The First Descendant (PC, PS4, PS5, XO, XSX)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Leszámol a fekete képernyős hibákkal a GeForce driver gyorsjavítása
- PlayStation 5
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest