Hirdetés
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Dobja a némítókapcsolót a OnePlus
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- 2026-ra halasztotta a Siri felturbózását az Apple
Új hozzászólás Aktív témák
-
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #61475 üzenetére
Nagyobb kijelző, 1.5x akkora aksi, lehet hozzá venni smart dockot amivel tvre, monitorra köthető.
A mérettel kapcsolatban meg csak annyit hogy sokat tapogattam meg zsebre is vágtam, de ennek ellenére félek tőle... -
Joachim
tag
Sziasztok!
Tudja valaki az okát, hogy miért van az, hogy a galériában a camera képek helyett - miniatűrben nézve - miért jelenít meg a telefon a más (wallpaper) mappában lévő képeket?
Ha rányomok, hogy jelenítse meg, akkor már a fotó látszik.
Filmszalag nézetben rendesen látszanak a képek, ha visszatérek miniatűrökre, akkor megint a másik mappából idevarázsolt képeket mutatja.
Nagyon idegesítő, Help me!
Köszi! -
turbobusa
senior tag
válasz
Krisz79 #61494 üzenetére
Amikor 4s után nézelődtem, rögtön az ötöst vettem kézbe, de abszolút nem esett kézre.
Nagyobb a kezem, hogy felfelé meghúzták, mint egy S3-at s szélessége ugyanolyan maradt elég szarul állt a kezembe. Biztos meg lehet azt is szokni, de e mellett semmi extra dolgot nem váltott ki belőlem. Kicsit átszabott 4s. Ott volt még az ár is, s3 118k, míg az ötös 168k volt ugyanabban a csomagban (mozaik s) .
MM-be akkor szerencsére ott volt a két mobil, rögtön meggyőzött a Samsung, előtte nem volt dolgom droiddal, de átlátható a menüje meg minden.
Valahogy már nem vágyok iPhone-ra, nemigazán éri meg azt a többletet. -
Varszegig
veterán
válasz
roberto211 #61491 üzenetére
Engem nem érdekel, milyen paraméterei vannak. Sokkal érdekesebb lesz, hogy milyen garancia, szervizháttér van mögötte, mennyire hibásodik meg stb. Ezekről gyakorlatilag nincs még adat.
-
Krisz79
őstag
válasz
FrankMonzano #61485 üzenetére
Abszolút egyetértek...
Valahogy tanácstalanul állok,hogy melyik menjen és melyik maradjon.
A kezembe ideális 1kézzel való használat a 4s.[ Szerkesztve ]
-
lafaty80
addikt
válasz
Ami nekem szimpi: s pen / s note + kamera appja (slow motion miatt)
-
tzoli79
tag
Sziasztok !!!
Valaki kipróbálta a Ressurection Remix ROM-ot ? Véleményt tudnátok nekem mondani róla ? Köszi !
-
Varszegig
veterán
válasz
#01696768 #61479 üzenetére
Itt valami félreértés van, soha nem full wipe-oltam a telefont esténként. A Titanium után újraindult. Ennyi. Ettől már nem gyári?
De már nincs erre sem szükség, a kezdeti romoknál még jól jött. De ha mondjuk valakinek csak azért lassú a telefonja, mert nem indította újra, és restart helyett rinyál, az gyorsan adja el, és vegyen egy LG-t, vagy valami kínai vackot
[ Szerkesztve ]
-
FrankMonzano
őstag
válasz
roberto211 #61480 üzenetére
Igen ezzel teljesen egyet tudok erteni. Szamomra amugy a legoptimalisabb meretu keszulek az s2 volt. Az s3 mar nagyon a hatareset. Van ismerosnek note1 teloja,szamomra az mar a leleltani hatart tullepi.
-
turbobusa
senior tag
válasz
Majd megtudod mi a különbség, ha pofán váglak egy S3-al és egy Note 2-vel
-
roberto211
őstag
Nekem sokszor az s3 is macera zsebben nem,hogy egy note 2. Ha filmet akarok nézni úton akkor veszek egy tabletet mert ahhoz szerintem a note 2 is kicsi. S3 lte kényelmesebb szerintem de csak szerintem!
na m1.flowerstar: Relax.
már bőségesen kitárgyaltuk.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Mit lehet itt amúgy csinàlni? Csak mert ha valaki azt írja, hogy neki laggol, akad, akkor màr mindjàrt rinyàl... En személy szerint csak meglepödtem rajta, mert eddig nem volt ilyen. Es egyértelmüen softveres problémànak tartom, vagy appok (mert a tàrcsàzò is az), vagy a TW okozza. Tény, hogy mindent le lehet cserélni, és ha valakit tényleg zavar, le is kell. Ezzel együtt, egyszer az életben szívesen megjegyzem, h azért a samu is összeszedhetné magàt.
Vàrszegig: Még mindig full wipe-ol minden este a telefonod? Mert azért az nem éppen gyàri àllapot.
(Nehogy megsértödj, nem azért mondtam!!!)
-
FrankMonzano
őstag
válasz
Annyival,hogy nem tudod zsebre vagni az s3 lte-vel ellentetben,kell hozza egy hatizsak,vagy egy nagyobb hasitasi
. Ha kellokepp felforr rotyogtatni is tudsz rajta valami frissensultet. Amikor vettem az essharmat a srac note2re cserelte,mondta csak farzsebben tudja hordani
.
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz
jobb rajt egérmozizni
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Ráfér a pizza.
-
roberto211
őstag
válasz
mgTerminator #61474 üzenetére
Mivel tud többet.egy note 2 az s3nál? Oké,+200mhz és +1gb.ram(kb mint.s3lte)
. Ezen kívül?
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #61472 üzenetére
Ugytudom a 2. ev csak a szovtverre van
-
apaszka
veterán
válasz
mgTerminator #61424 üzenetére
Biztosan nem.
Sajnos. -
apaszka
veterán
válasz
Bubukain #61460 üzenetére
Fagyasztani lehet.
Bár ha nem használod, akkor talán nem indítja el magát.
Én mondjuk a gyárit használom, az az egy másodperc nem zavar tényleg, hogy elinduljon.
Sőt nekem a ram sem kevés. Mikor megvettem ez volt a csúcs. 1 giga! Ma is árulnak samsungot 40 ezerért amibe 256 van, és lehet vele telefonálni, sőt netezni is.[ Szerkesztve ]
-
SipiBcs
őstag
Ha valaki Java alkalmazást szeretne futtatni S3-on, itt egy megoldás a JB-re!
Egyszerű böngésző: Skyfire Web Browser. -
Bubukain
senior tag
-
BigBlackDog
veterán
Történt ma valami érdekes? 195 új hozzászólás kicsit sok így estére.
-
lafaty80
addikt
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Nekem is van nexus7-esem és érdekes módon kevesebb gond/akadás/röcögés (szinte nincs is) van ott mint itt. Akkor most? Szerinted úgy van, szerintem meg így....
A többire nem reagálok, mert vagy nem akarod megérteni, vagy nem akarod megérteni hogy sok embernél igenis nem úgy megy a rendszer, ahogy kellene, elvárható lenne.
pucz: barátom azzal 10hsz-eddel itt igazán sikerült sokat alkotnod, bemutatkozásnak legalábbis jó lett. Ha nem tetszik a fórum, akkor ne olvasd ne írj bele, ennyi. Ha ezen sem tudod magad túl tenni, akkor vegyél másik telefont és garázdálkodj ott, nem fog siratni senki.
kovicska: miről? telefonról, pc-ről?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
válasz
FrankMonzano #61444 üzenetére
Mert használom őket?
Van amit naponta sokszor, van amit naponta 1-2 alkalommal, van amit csak hetente 1-2-szer, van amit havonta 1-2szer, és van amit néha veszek csak elő, illetve ami azért van fenn, mert hátha kell. De már bocsánat, miért is zavar ez téged? Az én telefonom -
pucz
senior tag
válasz
gyuri81 #61452 üzenetére
Én kihasználom, nem szidom, inkább imádom. Megdolgoztam érte, keményen. Tudom tisztelni, és nem a negatívumokat keresni benne. Bármibe találnák, ha akarnák. De ez a telefon engem kifog szolgálni egy pár évig.
Részemről témának vége.
Más:
Vannak itt olyan emberek, akik romolgatnak is? Vagy csak a dev csapatoktól várjátok az újjítást?
(baró az új jutyúúb....
)
[ Szerkesztve ]
-
megérkezett a Youtube frissítés! elég jó lett!
inkább használjátok ezt a qrva telefont a sok felesleges szájkarate helyett!!!!
-
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
A szifon egyik előnye, a gördülékeny rendszer, meg elméletileg stabil is. Más nem szól mellette. Nincs akkora nyíltsága, mint az Androidnak. Ki ismertem az androidot, tudom, hogy úgy önmagában egy instabil rendszer, sok vele a gond. De szörnyen imádom a nyíltságát, és ennyi.
Akik tapasztalt droid userek, tudhatnák, hogy mire vállalkoznak.
-
havri1
félisten
válasz
roberto211 #61445 üzenetére
Nem, engem is zavar, és sok mást is, csak van aki leszarja, vagy nem látja, és van aki szóvá teszi. Ennyi
Nincs 2 egyforma ember..
De ennyi pénzért, én úgy gondolom, hogy valóban elvárhatná az ember, hogy igenis ennél gördülékenyebb rendszert csináljanak.De az, hogy 2-2.5 mp mire felvillan a kijelző deep sleepből, nem a 4 mag hibája. N4, N7, szintén 4 mag, és mégsem produkálja
De én itt ezt többet nem fogom bocolgatni, mert ahelyett, hogy megoldást keresnénk rá közösen, tapasztalatokat osztanánk meg, csak egymás osztása megy.
Megoldja mindenki magának, és kész.[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz
roberto211 #61435 üzenetére
Csak offolgatok, mert szúrja a szemem a sok sírás-rívás. A lúzert senki nem mondta, én mondtam képletesen.
Úgy néz ki szerencsém van, mert az Alcatelnál, és ennél is teljesen atombiztos a gyári rom.Mellesleg kössz, a helybe igazítást. De kihagyom az LTE topikot is.
Ha mélyvíz, akkor megyek a régi fórumba. Vannak ott akkora agyak, hogy tudnak ők is segíteni. Egyébként meg google, XDA.
-
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #61424 üzenetére
egy próbát megér.
(#61425) Varszegig: +1
kovicska: XXEMG4-hez képest eggyel frissebb!
[ Szerkesztve ]
-
Jadro
veterán
válasz
roberto211 #61428 üzenetére
Van néha-néha egy másodperces beakadás nyilván. De akinek ez teszi tönkre az életét, az meg is érdemli. Kezeljétek már helyén a dolgokat, mert tényleg siralmas ami itt megy.
-
roberto211
őstag
válasz
Varszegig #61432 üzenetére
Na mindegy. Valakinek ilyen valakinek olyan. Valaki elviseli valaki nem, ez egyénfüggő. Én mindenesetre , meg még ahogy olvastam páran a gyári szoftver(gyári állapotában) szokott rendetlenkedni.. Mindegy jegeljük vagy végezzünk a témával mert ez a hétvége hosszú volt.
(#61431) pucz : Ez nem LTE topic. Az pár görgetéssel arrébb van. És senki nem mondta senkire,hogy lúzer nem tudom honnan jött ez.. Rinyálni senki nem szokott, itt elvárások vannak kategóriához mérten.
[ Szerkesztve ]
-
kovicska
aktív tag
válasz
-
Varszegig
veterán
válasz
Akkor nem hiszed el. Hidd el, nem fogok ettől rosszul aludni.
Nem veszem észre? Nos szerintem az a lag, amit nem vesz észre a user, az nem lag, az maximum a klotyóklánból leszármazott lag-klotyó klán veszi észre. Mert bocsi, de lag az, ami rontja a felhasználói élményem. Ha rontja, akkor észreveszem. Ha nem rontja, akkor meg nem lag. És mivel sokat használom a telefont, hidd el, kiabálnék, ha valami rontaná a felhasználói élményt. Már az is kiakasztana, ha az élő háttér miatt belassulna, mert ahhoz ragaszkodom. De nem.
A 10.1-es tabnál (P7500) bizony pl. tomegével vannak ilyenek. Vettem mellé egy Note 10.1-et (ugyanaz a proci van benne, mint az S3-ban, 2 GB Ram, semmi extra), és élő háttérrel, meg minden szarral megtoltam, de meg se kottyan neki, röccenés nélkül húzza az igát.[ Szerkesztve ]
-
pucz
senior tag
válasz
Képzeld, Én is egy akkor lúzer vagyok, hogy kifogtam egy olyat, amivel nincs gond. Igen, kicsit nehezen ébred. De 4 mag, jó ha van deep sleep.
Tudtátok mire vállalkoztok, ne rinyáljatok.Tele van kényelmi funkciókkal, amik esznek is. Ne sírjatok, használjátok a telefont. Ha nem lenne ennyi szabadidőtök, hogy a hibákat vadásszátok, nektek sem tűnne fel, ha valami 0.3 sec-el később nyílik meg.
Ha meg nem tetszik, akkor tessék elmenni a boltba, és venni egy LG-t.
-
roberto211
őstag
válasz
Varszegig #61425 üzenetére
Ne haragudj minden rossz indulat nélkül mondom de ez az amit nem hiszek el: "És nincs probléma, nincs lagg " Probléma oké,hogy nincs de,hogy 200 app-al meg még simán is neked röccenésmentesen megy az kicsit fura nekem. Vagy csak nem veszed észre passz.
(#61429) Gergosz2 : Most ezt ki mondta?
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
Szép kis termés jött össze a hosszú hétvégére. Mivel ömlesztve olvastam, összegezném:
Mikor lesz 4.3? És 5.0? Miért nincs már most is?
Egy kis szokásos IMEI hamisítás.
Szar a Samu. Szar az S3. Soha többé Samut. Tök jó az Lg.
Laggol a telefon. Heggesszük a gyári romot....
Lssan már nem lesz értelme olvasni ezt a fórumot. 3 S3 van a családban, mindegyik gyári romon roottal az adfree, meg a titanium miatt. Semmi nincs fagyasztva, semmi nincs törölve stb. Csak használva, mint egy okostelefon. És nincs probléma, nincs lagg (olyan amit észreveszel használat közben nincs, ha valaki arra repül, hogy épp a gmail app 0.1s alatt vagy 0.3s alatt nyílik meg, akkor már bocsánat, de kezeltesse magát.)
Az enyémen pl. van fenn 200 app. Használom rendesen, a 3000-es akksit lenyúzom estére. Szóval nem csak hever az asztalon. Aztán semmi baja egyiknek se, semmi nyomor. De ezért én kérek elnézést. -
[P]laci
senior tag
válasz
mgTerminator #61422 üzenetére
I9300XXEMG4 -> Build Date: 16 July 2013 -> Change List: 1314436
De most nézem:
I9300XXEMG6
Base Firmware: I9300XXEMG6 (4.1.2)
Region: Europe
Country: Netherlands
Carrier: Unbranded
Build Date: 26 July 2013
Modem: CEEMG2
CSC: PHNEMG2
Change List: 1328525
[link]egyébiránt meg: Samsung Galaxy S III GT-I9300 Stock Firmware Collection
-
mgTerminator
veterán
Ez az mg4 rom mikori? Gondolkozok rajta hogy visszatérek gyári romra mert most hogy beletettem egy 64 gigás kártyát és torrentezek rajta, így néha megakad, belassul, megfagy, de totál random.....
-
havri1
félisten
Nem jó helyen jársz, ez a sima 300-as topic.
[ Szerkesztve ]
-
ESP23
senior tag
válasz
racerx #61381 üzenetére
Nekem kereken egy hete van meg, de még nem tapasztaltam laggolást, pedig én aztán nem kímélem.
Szép folyamatos a működése.
Mondjuk nekem az LTE verzió van meg.Más:
Valaki elárulná nekem, hogy a gyári böngésző miért olyan tompa fényerejű?
Hiába állítom 100%-ra a böngésző fényerejét, olyan mintha 50%-os lenne. -
roberto211
őstag
válasz
roberto211 #61413 üzenetére
Fhuu ma már sok volt a fórumozás most nézem 3x-os szóismétlés.
-
turbobusa
senior tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Sima S3-am van lassan egy éve, de a gyári rom ratyi, nincs mit fényezni ezen.
2-3 hetente ha belassult a mobil általános dolgoktól akkor nem tudom, mivel lehet magyarázni.
Jól mondta valaki itt a topikban, rá kell szánni az időt a mobilra és root s valami frankó rom kell neki.
Ezek után már nem rossz a teljesítmény. -
roberto211
őstag
válasz
#01696768 #61411 üzenetére
A szebb szó alatt azt értem,hogy van ilyen körbefutó csík (mintha fém lenne de nem az szerintem), és az feldobja kicsit. De mit kell ezt most túl lihegni?
Nekem tetszik ez a csík benne és kész.. Olyan mint iphone 5 ön azon is van ilyen körbefutó csík ..
ratatouille tényleg olyan mint a lecsó?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz
#01696768 #61411 üzenetére
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!De egy dolgot nem értetek meg:
S2 és S3 között ég és föld a különbség, az S2 javára!!!
Full gyári LSS rommal, philz kernellel, egy mikor lag sincs.
Pont.
Ez nem android, ez S3 hiba. -
törölt tag
válasz
arsenix #61394 üzenetére
Ez egy nagyon jó telefon, csak tudni kell kezelni.
Amúgy meg:
"szarul optimalizál a Samsung"
Nem viccelek, szerintem ez igaz. Nagyon sok energiát feccölnek a csilivili fícsörökbe, de néhány dolog nem hozza ugyanazt a színvonalat. Például, íme:
"laggol a tárcsázó megnyitásakor"
nincs lag, egyszerűen ennyi idő megnyitni az alkalmazást. A google tudatosan pihekönnyű dialer appot gyártott magának a nexushoz, ezért tűnik smoothabbnak a rendszer.
Ennyi, toszott nagy az app, szerintem feleslegesen. Én is lecseréltem, és egyik kedvencem sincs híján funkcióknak, még többet tud, mint a gyári. Engem ez, ami cserélhető, totál nem érdekel. Csak ugye a fentieket bizonyítja...
"szar a memóriakezelés"
Ezen én is mindig behalok. Droid ilyen, amit elé raksz, azt megeszi. Mit kell mán aztat annyit nézegetni?!
"az S3 LTE jobb"
Miért is ne lenne? Ne őrítsetek már meg! Ez olyan, mintha azt mondanám, 2 kocka csoki rosszabb, mint 1.
Összegezve lassan egyéves lesz a kicsike, és imádom. Bírnám, ha nem kéne piszkálni ahhoz, hogy élvezetes legyen használni, és ezért szégyellheti magát a samu. Ha meg a többi teló laggol, akkor a többi gyártó is.21. sz-ban szeretném ha ez a HW simán vinné azt az OS-t, amit a világ egyik legnagyobb cége dob ki. Mondom, nem cserélem, nem bántom, ajánlom mindenkinek, de lássuk be, van még mit fejleszteni a szofton.
(#61410) roberto211 Szebb egy kicsit az S4
Megőrült a világ, elmegyek ratatouille-t főzni.[ Szerkesztve ]
-
roberto211
őstag
válasz
migabi24 #61405 üzenetére
S4... Azt inkább hagyjuk. Mikor azt látom egy vodába(westend),hogy egy galaxy s4 20 másodpercenként indítja újra a touchwizt home gomb megnyomása után és csak alap dolgokat nézegettem (mondjuk nincs kímélve egész nap az biztos), és a HTC one amit szintén egész nap nyomogatják és villámgyors akkor nincs miről beszélni. Szebb egy kicsit az s4 de nem sokkal gyorsabb. Kicsit észre lehet venni egy s3-hoz(sima) hasonlítva de nem voltam elájulva tőle.
De ott az én s3-am és az ott levőt összehasonlítottam azért ott lehetett érezni,hogy enyém jóval gyorsabb mint a gyári.
(#61408) FrankMonzano : Ez tetszik "Ne vicceljél már!"
Már csak az hiányzik,hogy "haggyad mááá"
[ Szerkesztve ]
-
Krisz79
őstag
lehet tanitani a telefonnak a szövegbevitelt?
hol van ennek a beállitàsa? -
migabi24
nagyúr
válasz
FrankMonzano #61398 üzenetére
Pontosan, én az S4-et cseréltem le, mert a lag ott is jelen van, hiába csúcs hardver, a Htc One érdekes módon, alacsonyabb órajelen is vaj sima, de még energiatakarékos módba is smoothab mint az S4, ez azért jelent valamit
-
LouiS22
veterán
Te meg nem kérdeznél hülyeséget és használnád a keresőt. Mutass egy céget (ja, ahhoz használni kellene a keresőket úgy általában), aki megmondta, hogy jövő hét végéig supportál egy-egy készüléket és addig három frissítés érkezik majd.
Jelen pillanatban azt lehet tudni ilyen-olyan forrásokból, hogy 4.3 és talán az 5.0. De ezt nem Samsung csinhokelly mondta, hanem közvetett források. Egyébként ha mától nem adnának frissítést a telefonokhoz, azon sem kellene csodálkozni: lassan 1,5 éves eszközről van szó.
Egyébkén meg kb. minden második hozzászólás erről szól, néha nem árt ám két bekezdést visszaolvasni.
Az értelmi színvonalas megjegyzésedet nagyvonalúan nem vettem észre.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Milyen autót vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mesterséges intelligencia topik
- Macska topik
- Béta iOS-t használók topikja
- Suzuki topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Melyik tápegységet vegyem?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA
- iPhone 13 128GB Független Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 88%/p4111
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest