- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak,
tudom hogy szakmai topikban nem hirdetünk, de most, hogy az S3 nyugdíjba ment, van egy alig használt S-Line meg egy Otterbox tokom a fiókban. Ha valakit érdekel, jelképes összegért/sörért/kóláért szívesen adom, dobjon egy privit.
További mindenjót az ittenieknek!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Ricardo #90557 üzenetére
Jaja
Megmondom őszintén, a zászlóshajók nekem már túl nagyok, a mini változatokban gondolkodom, gondolkodtam, valamint nekem (főleg most a tabletes b*szakodás tudatában) sokat nyom a latba a prémium garancia. Az, hogy bármi van, nem kell hetekre szervizbe dekkoltatni a telefont, kijönnek és az íróasztalomon megjavítják, nagy ütőkártya.
Meg már megszoktam a Samut, elvagyok a gyári rendszerrelszunyi: Azért az eléggé gáz szerintem, hogy 2-3 ilyen kismértékű behatástól megadja magát a kétoldalú ragasztó... Azért arra kíváncsi lennék, ha a gyerekem birtokba venné, mit bírna? Kicsit keményebben nyúzza mint én, én azért vigyázok rá...
-
t_a_m_a_s
addikt
Köszi teo, és neked is szunyi! Megoldódott a problémám, egy itteni szervizes emberke 3 perc alatt megjavította... Az akksit egy kétoldalú ragasztó csík tartja a gépen, az engedett el, így az akksi el tudott mozdulni(?) valamennyit, és kihúzódott a csatlakozója. Van valami speckó műanyag nyitójuk amivel nem cs*szik szét a házat, én csavarhúzóval nem mertem volna nekiállni
Egyébként lassan én is elbúcsúzom a topiktól, holnap jön meg az S5 mini... Nem mintha sok hasznomat vettétek volna, inkább én okosodtam az itteni hsz-ektől
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
szunyi777 #90552 üzenetére
Töltőről sem megy... Megkérdeztem a szervizt, 15 napos javítási időt mondtak, amit igyekeznek betartani
Most a 30K-s tabletet vagy felküldöm futárral amitől tartok picit, vagy felautózok 2x Pestre, vagy sz*rok a garira és beviszem valami helyi szervizbe... Szerintem csak vissza kell dugni a csatlakozót, mert olyan minimális fizikai behatás érte, hogy kizártnak tartok komolyabb hibát. Ehhez képest az S3 akkorát perecelt már háromszor, hogy csak na, aztán semmi baja.
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok szakik,
bocs az offért, de az Asusos topikok elég döglöttek... Elsősorban szervizelésben jártasok segítsége kéne...
Ránéznétek ERRE a hsz-re, hogy mi lehet ez?
Köszi!
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak,
mennyiért lehet piacra dobni egy T-s, dominósan vásárolt (tehát kifizetett, nem tilthatós), 2013.05-ben vásárolt, 2015.07.23-ig garis, abszolút gyári, két sarkán kicsit megütött de alapvetően jó állapotú S3-at, egy Nillkin, egy S-Line és egy Otterbox tokkal, pótakkuval, a gyári fülese nélkül, ha az ember eladni szeretné, nem csak árulni?
Köszi!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
plinksd25 #89667 üzenetére
Azért ha belegondolsz ezek a mai telefonok nem kőbalták, van benne ez-az ami meg tud zakkanni... De hogy 1-2 évesen tömegesen pusztulnának el az S3-ak, azt azért erős túlzásnak érzem...
Annak ellenére is, hogy nggabi mondta, aki eléggé otthon van a témában
Gondolj csak bele, hány 1000-10000 S3 tulaj szaladgál a mai napig, akinek mondjuk halvány fogalma nincs a PH! topikról, csak úgy simán használja a telóját... Aztán vagyunk itt pár 10-en 100-an akik követjük a topikot, ebből 1(!!!) kollégának most lehalt a telefonja. Ezek után azt kijelenteni, hogy MINDEGYIK el fog halálozni, merészség
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
balazs1022 #88850 üzenetére
az az otterbox mindent túlél
Nekem is megvan, de csak ritkán használom mert tök bufla vele a telefon. Persze eddig 2x esett, egyszer sem ez volt rajta, hanem a Nillkin, meg is látszik mindkettőnek a nyoma
Sok sikert a wave-hez, nem mai csirke már, de nagyon szép telefon!
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
balazs1022 #88848 üzenetére
Mi lett helyette hogy már most így siratod az S3-at?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
[P]laci #88833 üzenetére
Azért azt is valljuk be, hogy ezt itt egy kis techb*zi közösség, a legfelkészületlenebbje olyan mint én, hogy képben van valamelyest, tudja, hogy nem a legújabb szoft fut a telefonján, de igazából nem különösebben feszül meg emiatt (az igazat megvallva nekem a 4.1 is megfelelt, megfelelne amivel vettem), nem mókolja a telefonját, használja ahogy a Samu megteremtette. És még így is bőven el lehet lenni az S3-al (ami ugye egy két generációval ezelőtti zászlóshajó).
A felhasználók további kb 90%-a meg végképp pont lesz@rja a szoftver verziót, az akku merülést, azt, hogy nem 1A-al tölt a töltő, meg hogy hajszálrepedések vannak a kereten... Megvette vagy megkapta céges telónak, telefonál, mailozik, max kicsit közösségi életet él rajta, aztán csók. Egy-két év múlva meg cseréli, vagy cseréli neki a cég az aktuális csúcstelóra -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
x1port #88426 üzenetére
Én is szeretem, lassan 1,5 éves lesz, ilyen matuzsálemi kort a nokiáim éltek meg nálam anno
Molyoltam mostanában sokat valami kisebben, de az meg hardveresen is sokkal soványabb (meg a fotós tulajdonságai is szerényebbek), akármiről is legyen szó, így marad az S3. 120-ért vettem, 40-50-ért nincs szívem elkótyavetyélni.
(#88428) Ricardo: Ugyen nem engem kérdeztél, de sok... Most hogy 1-2-2,5 másodperc az mindegy, érzékelhető idő telik el a gombnyomás és az éledés között.
(#88427) Yeffy DJ: Nekem ezzel kapcsolatban az a véleményem, hogy minden arra megy ki, hogy vedd meg az aktuális csúcstelót. Ha kijön az S4, cseréld az S3-at... És így tovább. Valamelyest fejlesztik, támogatják, de nem törik agyon magukat, hisz akkor mindenki ellenne az 1-2-3 éves telójával, nem venne újat.
Épp most néztem az új Nexus tesztet, basszus az a gép majdnem az laptopom hardvere, amivel Autocadet meg egyéb gépigényes vackokat futtatok egyszerre, nem pedig telefonálok meg netezek... Ez alapján bizos vagyok benne, hogy egy S3 szintű hardverre meg kéne tudni írni úgy a szoftvereket meg a rendszert hogy az ne akadjon, de mégsem teszik...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
x1port #88423 üzenetére
Én is csak a telefonkönyvnél veszem észre hogy megtorpan egy picit, meg nem igazán akar menni a skype meg a viber egyszerre. Gondolom azért mert a háttérben futtatja még a FB-t meg a Messengert
De ezt nem is várom el tőle.
Múltkor le is dobtam utóbbi kettőt, és csak böngészőből használtam, érezhetően gördülékenyebb volt a teló. De aztán csak visszatelepült, szükségem van rá, na(#88425) Yeffy DJ: A 4.1-el, amivel eredetileg kijött, szerintem nagyon horzsolt. Aztán azóta eltelt két év, gondolom minden program frissült 25x, ami egyre gépigényesebb lett, az S3 meg közben egy kettővel ezelőtti csúcsteló már...
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, használja itt valaki rajtam kívül full gyárin, mindenféle root és pucoválás nélkül a telefonját? Kíváncsi lennék az akku- és képernyőidőkre...
Már vettem bele új akksit (szarvas gsm-es, állítólag eredeti), csak 2G, de így is max 1,5-2 nap, 1-1,5 óra képernyőidővel... Érik egy gyári beállítás visszaállítása nagyon?! -
t_a_m_a_s
addikt
válasz
kisbrekes100 #88000 üzenetére
EZT az appot esetleg tedd fel, legalább meg tudod nézni vele, történik-e valami töltés közben...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
seederking #87956 üzenetére
x1port kollégának nem a szíve csücske az S4 mini
Engem is lebeszélt(ek) róla anno...
Nem tudom mire használod, de ha arra amire én, igazi átlagjúzer, akkor elleszel az S3-al is. Nálam megy a viber, a gmail, böngészés, fényképezés, telefonálás, sms-ezés. A Facebook, Messenger, Instagram most leugrott (böngészőn keresztül Facebookozok), így talán kicsit gördülékenyebb és akksibarátabb a gyári T-s rendszer. Én 2G-n használom, mert errefelé elég soványka a 3G-s hálózat, így 1,5-2 napot elketyeg egy töltéssel, bár az akksija már nem a régi, most rendeltem bele pótot.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Count0 #87910 üzenetére
15K, kapsz egy függetlenítő kódot, meg számlát róla, hogy hivatalosan függetlenítettél. Most kérdeztem meg én is a napokban, mert lassan nekem is aktuális lesz.
(#87915) Andrewstarr: nekem ezt a dominonál 25K-t nem mondták... Elmennek a picsába, ugyanúgy kifizettem a telefont, akkor miért kerül többe a kifüggetlenítése?
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, akkor szerintetek ez a Szarvas GSM-es akksi tuti, hogy eredeti? Mert ennyiért már rendelem is. Délelőtt voltam a Camponában, a márkaboltban 10K-ért adják...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
nggabi #87693 üzenetére
Közben utána érdeklődtem a hivatalos függetlenítésnek is. A T-nél 15K, és küldenek valami függetlenítő kódot. Van ezzel esetleg neked vagy valakinek tapasztalata? Nem fogok a későbbiekben szívni szoftverfrissítéskor vagy bármivel?
Szép meg aranyos ez az Ace3, de így megnyomkodva inkább maradnék az S3-nál...
-
t_a_m_a_s
addikt
sziasztok,
valaki használ(t) esetleg s3-at és galaxy ace3-at párhuzamosan? Lehet, hogy az lesz cégesnek... Mire készüljek? A legrosszabbra?
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak,
biztosan volt már, bocsássatok meg, de most egyszerűbb újra kérdeznem mint utánakeresnem...
Valszeg szolgáltatót fogunk váltani számhordozással, és a készüléket vinnem kellene magammal, mert még garis, meg amúgy sincs semmi baja.... Meg tudja esetleg valaki mondani pontosan, hogy mennyibe kerül egy teljesen hivatalos függetlenítés a T-nél, és hogy hogyan működik ez? Az S3 dominósan lett vásárolva, de előfizus kártya lakik benne, mint mondtam garis és céges vásárlás. Ilyenkor valami papírost is kapok a T-től, hogy ők függetlenítették a készüléket, és ez nem befolyásolja a garanciális dolgokat?Szunyi: én a kompakt(abb) méret miatt szívesen visszalépnék a 4,3"-ra, az S5 meg a Note3 nekem már vállalhatatlanul nagy, az S3 is határeset... Ha ez behal, nem tudom mit fogok venni, mert ahogy olvasgatom az új készülék teszteket, lassan alap az 5-5,5"...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Laraxior #86927 üzenetére
Az kemény... Gondolkodom én is néha a cserén, de kb 15 hónapja vettem dominósan 120K-ért (aztán ment bele az előfizus kártyám), az azt jelenti, hogy havonta több mint 5K-val amortizálódott... Plusz még leejtettem nemrég, és sajna pont úgy esett, hogy nem védte meg a Nillkin, van rajta egy csúnyácska nyoma az esésnek...
Asszem kap egy gyári beállítás visszaállítását megy 4K-ért egy új aksit, aztán elleszek vele még egy darabig. Pedig kacsintgatok valami kisebb felé, egy S4 vagy S5 mini jó lenne... De a szemét T-nél még két év hűséggel is kurva drága, holott így kb ingyen kéne dobálniuk a havi 10K-s előfizumhoz
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
PowerBuldog #85610 üzenetére
Töltő, kábel rendben van? Első lépésben próbáld ki másik kábellel vagy másik töltővel.
-
t_a_m_a_s
addikt
-
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Gizmo94 #83321 üzenetére
Jah, mi rendes cég vagyunk, már vagy tíz éve azt az előfizus számot használom
Szegény Alcatel olyan reménytelenül harmatos volt, hogy úgy döntöttem, inkább eladom kis pénzért, minthogy földhöz vágjam és széttapossam
Aztán vettem helyette egy dominós S3-at, ez jobban karcol
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Gizmo94 #83311 üzenetére
Igazságod vagyon... Ettől függetlenül nem értem, hogy - amit flowerstar is írt - miért nem lehet egy kicsit elébemenni a dolgoknak mielőtt kiad az ember egy fél havi fizut/ösztöndíjat/zsebpénzt, akármit.
Amikor én vettem még 120K körül mentek kártyásan, 90-100K körül GSM boltban. Én is molyoltam, aztán beleolvastam a topikba, meg gondolkodtam picikét és mindjárt elment a kedvem a GSM bolttól...
A másik oldal viszont, hogy én is adtam már be GSM boltba telefont, igaz én korrekten, minden tartozékkal, minden papírral, ám T-s korlátozással. Direkt nézegettem anno, hamar elvitték mindet. Gondolom függetlenként, megmókolva... Remélem nem szívott nagyot egyikkel sem az új gazdája
-
t_a_m_a_s
addikt
Pár napja jött meg a túlélő tokom: [link]
Szerintem eredeti, és jó árban volt... Ma megmentette a telóm életét
Visszakocogtam a kocsihoz, pulcsizsebből kificcent, én meg azzal a lendülettel rúgtam bele egyet... Szerencsére kijelzővel felfelé ért földet, kutya baja
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
vwpolopg #80711 üzenetére
Én is nézetem, hogy rendesen esik az ára... Viszont ez az első okostelefonom aminél egy év után sem bizsereg a tenyerem, hogy váltani kéne
Eddig mindegyik fél-egy év után ment a levesbe, ezt úgy érzem megtartom még egy darabig, arra amire kell, tökéletes, és méretben is kb ez a maximum nekem.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
donciccio #79987 üzenetére
A gyári kábel szokott besz@rni leginkább... Esetleg próbáld meg a töltőfejet egy másik kábellel, és dobd fel ezt: GalaxyCharging, ezzel ellenőrizni tudod a töltést.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
balazs1022 #77884 üzenetére
Ja, szemezgettem vele én is egy darabig, de nagyon drága.... Meg szvsz elég bufla lenne tőle az amúgy kecse S3... Én irodában ülök egész nap, de azért egy Nillkin van rajta (anélkül nagyon csúszik). Ha többel lennék "terepen", biztos valami ilyen masszív cuccot vennék rá én is.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Gabesz1019 #76102 üzenetére
Tapasztalatom nincs, de volt már róla szó régebben, hogy a wifit leárnyékolja kicsit, kisebb hatótávra számíthatsz. Viszont jól néz ki
-
t_a_m_a_s
addikt
Sziasztok,
nem tudom, hogy én vagyok-e a béna, de nem találom, hogy hol lehet beállítani/be lehet-e állítani a naptárban a bejegyzés emlékeztetőjének alapértelmezett időpontját? Most alapban a "15 perccel előtte" lehetőséget dobja fel, úgy dereng, hogy 4.1-nél ezt át tudtam állítani...
-
t_a_m_a_s
addikt
Nos urak, nemrég járt nálam a szervizes. Keret repedés és töltő hiba miatt tegnap reggel igényeltem a javítást, mindkettőt szó nélkül cserélte. A töltőhöz kaptam új kábelt, a kereten egy kis repedés volt az USB csatlakozónál, de ezen sem problémázott. Kaptam egy ajándék CELLECT védőfóliát.
Azért akármennyire is savazzuk a Samut, ezért a szolgáltatásért nagy respekt nekik! OK, persze elgondolkodtató az is, hogy ha valamit ennyire szó nélkül javítanak, az milyen minőség, és miért került beépítésre egy ilyen kategóriájú telefonba....
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Zsolaf #75498 üzenetére
Ez a kijelzőcsere együtt jár a gyári beállítás visszaállításával? Most, hogy felmerült, megnéztem én is, és mind a 4 sarkán meg ugyanitt nekem is repedezik
Nem ennyire markáns, de azért látszik már... Tegnap laktam be az új 4.3-at, nem nagyon van kedvem elölről kezdeni, ha gyári állapotra teszik akkor inkább várok vele még egy picit...
Amúgy hol is kell pontosan igényelni ezt a házhozjövős szervizet?
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
kelzsoca #75153 üzenetére
Én eléggé átlagjúzer vagyok. Most a frissítés után nézegetem, és bosszant, hogy fogy a memória, esetenként 100 MB alá... Szerintem ha nem nézegetném, nem bosszantana, mert amúgy a működésen ezt nem érzem
Az biztos, hogy itt eléggé kihegyezett felhasználói igények jelentkeznek, én azt hiszem a telefon tudásának a töredékét nem használom ki így sem, így nem bosszant pl hogy milyen lett a világóra, meg milyen a galéria nézete stb. Mivel számomra ez egy telefon, elsősorban kommunikálni használom, engem az érdekel, hogy tudjak telefonálni, sms-ezni, mailozni, netezni, FB-olni, skype-olni, viberezni. Együtt tudok élni vele, ha ez mind nem megy egyszerre, ha a fele megy, már akkor is megtalál mindenki aki akar
Néha nosztalgikusan gondolok vissza a 6310i-s időkre, azt még simán félretettem 1-2 napra is ha arról volt szó, pont nem érdekelt ha nem vagyok elérhető. Ezt meg... félóránként nézegeti az ember, illetve örökké villog meg pittyeg ha jön valami. Elhiteti velünk, hogy mindig mindenhol elérhetők kell legyünk, mert mi rettenetesen fontos emberek vagyunk... Aztán hozzánk nő, és lemaradunk egy csomó szép és fontos dologról mert a képernyőt tapicskoljuk helyette
De ez már nagyon off....
-
t_a_m_a_s
addikt
Na nekem is felment a 4.3... RAM használat kb ugyanaz mint volt, eddig különösebb gebaszt nem találtam. Gyári visszaállításra még nem szántam rá magam, nincs kedvem megint belakni a telefont... A viber szarakodott, ezt újratelepítettem, most jó...
Ezt a telefonszám mizériát nem értem
Kb 4 éve volt az átállás. Én akkor a nagyját átirkáltam, a többit pedig folyamatában, ahogy találtam. Az új ismeretlen hívások értelemszerűen +36-al jöttek, ezeket nyilván így is mentem el. Egyszer rászántam egy fél napot, hogy a gmailban rendbetegyem a névjegyeket (majd' 400 kontakt, többségénél nem csak számok, hanem mailcímek, képek, postacímek, megjegyzések, minden), aztán azóta folyamatos névjegyzék szinkron és kész is. Aki itt fórumozik, okostelefont buzerál, annak nem hiszem el, hogy nincs két fél napja hogy gatyába rázza ezt, inkább napokig vergődik itt emiatt...
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, van valakinek valami jó kis bevált progija hívás blokkolásra? Alapvetően nem rossz a gyári, de két dologgal nem vagyok kibékülve benne: nem tudom vele megoldani, hogy külön szabályozzam a LED tiltást és külön a bejövő hívások tiltását, valamint a hívás blokkolás úgy működik benne, hogy egyet kicseng majd foglaltat jelez a másik félnél, mintha kinyomtam volna...
Azt szeretném megoldani, hogy 22:00-06:00 között tiltsa a ledet, valamint 17:00-06:00 között és hétvégén a bejövő hívásokat (egy csoport kivételével), és ha lehet, úgy tiltsa a hívást, hogy az a hívó félnél úgy jelenjen meg mintha ki lennék kapcsolva, nem úgy mintha kinyomnám.Előre is köszi az ötleteket
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Oldman2 #72587 üzenetére
Előbb-utóbb úgyis veszel hozzá valami tokot, mert anélkül eléggé csúszik. Akkor meg már úgysem látszik
Ez a legjobb ezekben a szép, vékony, csicsás okostelókban: a felhasználók 95%-a valami 1000 Ft-os ebayos tokban hordja a 100.000 Ft-os kütyüjét
Köztük én is, előbb megvolt a Nillkin tok minta telefon
-
t_a_m_a_s
addikt
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Burgburger #70884 üzenetére
Nem, a hálózati töltővel ezt írja ki...
-
t_a_m_a_s
addikt
Urak, az mitől lehet, hogy időnként hiába dugom rá a töltőt, nem tölt? Aztán egy újraindítás után megy minden rendben... Kontakthibát elvileg nem kéne, hogy egy újraindítás orvosoljon...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
pulguinha #68315 üzenetére
Szerintem ha nyüstölöd, minden okostelefon kifekszik estére... Én úgy vagyok vele, hogy este felteszem töltőre, reggel lehúzom, ha mondjuk 8-kor indul a nap, akkor este 7-8-ig kell kibírnia egy töltéssel, hisz utána már általában otthon vagyok, de mindenképpen töltő közelében.
Nekem egyenlőre nem sikerült annyit nyüstölnöm semelyik telefonomat, hogy 10-12 órát ne bírjon ki. Nagy általánosságban az S3-at is kétnaponta töltöm, illetve ha naponta, akkor olyan 40%-ál szokott lenni estére mikor bedugom tölteni.Csodák viszont nincsenek, a régebben itt (is) olvasott 3-4-5 nap üzemidő szvsz csak akkor játszik ha butatelefonként használod, és úgy sem sokat
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
Maxtreme #67036 üzenetére
Nem tudom ez mennyibe kerül, de az ebay-en ugyanilyen kialakítású Nillkin kb 1500-2000-ért van. Nekem nagyon bevált, nem törik-repedezik... Két hét alatt itthon volt.
szerk.: tudom, tudom, nem MO-i... Először én is fostam az ebay-től, de ilyen cuccokat egyértelműen onnan éri meg beszerezni.
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
LouiS22 #66114 üzenetére
Nokia 6310i. Az már majdnem okos
S3 kontra S4mini témában: Én igazi átlagjúzer vagyok, már kétszer leírtam a véleményem, tapasztalataim az S3-al kapcsolatban. Nem akarom ismételni magam, nincs itt annyi hsz-em, hogy ne lehessen fél perc alatt visszakeresni a részletes keresővel.
Én nem úgy fogom fel,hogy ez már egy egy éves telefon, hanem úgy, hogy ez egy éve még csúcstelefon volt...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
tothbalazs88 #63172 üzenetére
Nekem is a gyertyafény a sor vége, onnan nincs tovább...
-
t_a_m_a_s
addikt
válasz
borsodika #63083 üzenetére
Érdekelne, hogy ti mennyi adatot tároltok a névjegyzékben, illetve hány fiók, facebook stb névjegyzékét szinkronizáljánok, hogy ilyen lassú...
Nekem 370 névjegyem van, névjegyenként több telefonszámmal, e-mailcímmel, lakcímmel stb, meg 20-30 névjegyhez van fénykép is, de elég pikk-pakk betölti, max 2 másodperc, de inkább kevesebb.
-
t_a_m_a_s
addikt
Tudom, nem hirdetünk, de ha érdekel valakit az aláírásomban lévő tok, keressen bátran!
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Lenovo Thinkcentre M920t Tower/ M720s SFF / i5-8-9. gen/ WIN10-11/számla, garancia
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkel
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest