Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékony készülékházba nem fér a SIM-kártya?
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Volt egy kis félreértés a OnePlus frissítési politikáját illetően
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
[P]laci
senior tag
válasz
Burgburger #60999 üzenetére
-
Burgburger
tag
Olyan kérdés merült fel bennem, hogy lehetséges e web kameraként használni az S3-at?
-
apaszka
veterán
válasz
Laraxior #60986 üzenetére
Nyertél tényleg, kimondhatod,hogy mi az!
Bocs,nem hagyhattam ki!
Én biciklire tippeltem![ Szerkesztve ]
-
tween
őstag
Láma vagyok mert nem találom,pedig már mindenhol kerestem; árulja már el nekem valaki hol tudom beállítani,hogy a hívott félnél kijelezze a számomat??! Köszönöm!
-
[P]laci
senior tag
válasz
Burgburger #60992 üzenetére
Jeez...
az első postodat sztem Bálint85-nak szántad, csak Laraxior-nak ment véletlenül...
ő meg nem értette miért neki írod.
-
Laraxior
titán
válasz
Burgburger #60990 üzenetére
Nem értem miért nekem mondod...
-
Laraxior
titán
válasz
Burgburger #60987 üzenetére
Mi a gond?
-
turbobusa
senior tag
válasz
Bálint85 #60985 üzenetére
Nem, sima fuggetlen mehet ra vagy mas rom, ha az szimpatikusabb.
Elronditja a mobilt ez a nagy "telep" , ki tudja, milyen minosegu. Gyari 2100-essel egy napot ki lehet huzni nyomkodas mellett. Este toltore dobod es kesz.
5k a gyari akkor inkabb vegyel egyet pluszba, de nagy ertelmet nem latom... -
Laraxior
titán
Akkor nyertem
-
Bálint85
senior tag
válasz
[P]laci #60972 üzenetére
a másik kérdésem, h független a telefon, de majd T-mobile kártya lesz benne. Akkor mindig az adott szolgáltatónak a frissítését kell rátenni? bocs kérdésért de nem értek az ilyenhez
és érdemes bele venni 5500mAh akku+hátlap -ot 6500ft -ért, vagy csak eredeti akkuval, hátha ez kinyírja a telót?
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
apaszka
veterán
válasz
LouiS22 #60973 üzenetére
Off
Az asszony telóját pénteken hoztam el a Móri telenortól. Javításon volt.
Egy srác vett előttem 2 db LG telefont. a barátnőjével.Mondom neki,had tapizzam már meg kicsit!
Oda adta,és mondja ha érdekel,az asszonyét + 30 at dobok rá,és már mehet a csere.
Telefonszámát oda adta azonnal.Mondom neki az eladó előtt,hogy ez nem gáz? Most veszed,és adod is el?
_mondja ez üzlet csak.Eladó mindkettő,és a jövő héten veszünk még 2 tőt!
Aztán ott hagytam,gondoltam,0 forintért elhozta őket,akkor ez fasza üzlet lesz a vevőnek. A fiatalok,még tuti sulisok,és honnan hajtják be a sarukat?
Szóval ezek is letiltós telók lesznek tuti.
(#60978) havri1
Ebből volt a botrány az S4 el kapcsolatban.
[ Szerkesztve ]
-
turbobusa
senior tag
Sziasztok!
Ki milyen romot hasznal? Egy Antutu testre kivancsi lennek.
Ha valaki megnezne akkor nagyon halas lennek! -
-
Gaabor80
aktív tag
Sziasztok!
Használ valaki olyan dokkolót, ami zenelejátszó is egyben? A zenelejátszás a lényeges funkció, nem a dokkolás...
Szemeztem a gyári samsunggal, de kicsit drágának tartom... -
LouiS22
veterán
válasz
Misi1980 #60963 üzenetére
Nagyon menő akartál lenni, de az csak egy darab papír, amivel kb. a popsid tudod kitörölni. 60-70 ezer forintért pereskedni, két évig bíróságra járni, fizetni az ügyvédet? Sokkal többe kerül a végösszeg és ezt a csalók is tudják.
Egyszóval: kb. semmit nem ér az ilyen "papír két tanÚval".
-
[P]laci
senior tag
válasz
Bálint85 #60971 üzenetére
hali, hivatalosan 4.1.2 a legfrissebb, hogy melyik régióban melyik firmware az up-to-date verzió, azt pl. itt tudod megnézni (vagy teló kézbe -> beállítások -> az eszköz névjegye -> szoftver frissítése
és ki is derül, hogy van-e neked frissebb hivatalos verzió
).
van 4.2.2-es leak is (ez nem hivatalos), amiről a linken tudsz olvasni... a legutolsó félhivatalos infó szerint nekünk a 4.2.2 helyett majd a 4.3-as jön officialban, de ez majd csak akkor lesz biztos, ha már a telón csücsül majd a cucc.
A többiért olvasd át az 1.hsz-t![ Szerkesztve ]
-
Bálint85
senior tag
Sziasztok
Én is egy S3 boldog tulajdonosa lettem
Érdeklődnék, hogy melyik a legfrissebb Jelly Bean amit rá lehet frissíteni erre a telefonra és honnét tudom letölteni? 4.2.2 vagy 4.3 ? és ilyenkor mit kell lementeni róla, h ne vesszenek el a képek stb róla? -
mgTerminator
veterán
válasz
roberto211 #60934 üzenetére
A fogyasztásra is hatással lehet a modem.
-
Balduran
tag
válasz
Burgburger #60967 üzenetére
Igen arra is jó. + ha telepíted a gépedre is akkor oda is leszinkronizálja, így automatikusan a telefonodról a gépedre kerül.
[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
-
Burgburger
tag
Sziasztok! A Dropbox-val kapcsolatban lenne kérdésem. A dropboxba feltöltött fájlok (Pl. képek) kikerülnek a telefon memóriájából?
-
válasz
Laca1212 #60960 üzenetére
egy számlán, de külön csekk, eltérő befizetési határidő, az előfizetőn múlik, hogy csak az egyiket, vagy a másikat nem fizeti be, esetleg mind a kettővel elmarad.
Misi1980; az a papír - sajnos - csak arra jó, hogy "pereskedj" a pénzedért, akár hosszú hónapokig, netán évekig...
a semminél jobb, de nem garancia a probléma - gyors - rendezésére, ha már letiltották a telefont.[ Szerkesztve ]
-
Misi1980
senior tag
válasz
MunezXBK #60962 üzenetére
Én pl. írtam egy szerződést amibe beleírtam hogy garanciát ad hogy nem lesz letílva és hogy ha még is letíltanák vállalja az ezzel járó jogi következményeket vagy vissza adja a pénzem két tanuval aláiratva.Persze ettől még letílthatják de lakáson voltam érte és kijelentettem hogy ha gond lesz a teloval ezzel a papírral tudok feljelentést tenni.
-
miért és mióta nem?
sokan azzal keverik a dolgot, hogy a részletre vett telefon részletének az elmaradásánál nem lehet már felfüggeszteni az előfizetést, de fordítva mehet, a telefon tiltató akár akkor is, ha nem részlere lett vásárolva, és csak adott számlával marad el a meghatározottak szerint az előfizető!
ászf; link
10.4. Mindaddig, amíg az Előfizető a 4.2. pontban meghatározott Díjfizetési határidő letelte után a tartozását nem fizeti meg, a Szolgáltató az Előfizetői (SIM) Kártyát nem kapcsolja ismét a Szolgáltatásába, valamint a Készüléket annak IMEI száma alapján felfüggesztheti.
4.2. Díjfizetés
4.2.1. Az Előfizető az Előfizetői Szerződés megkötésével egyidejűleg egyszeri belépési díjat, valamint a Díjszabásban meghatározott esedékes díjakat köteles megfizetni, amely előfeltétele a Szolgáltató rendszeréhez való csatlakozásának. Ezen felül havi rendszerességgel az Előfizető igénybevételi díjat köteles fizetni. A díjak mértéke mindenkor az érvényben levő Díjszabásban foglaltak alapján kerül meghatározásra. (Eszr 4. §)
ez az utolsó hivatalos infóm, mást - illetve ezzel kapcsolatos módosítást - nem találtam a szolgáltató honlapján. -
törölt tag
Sziasztok!
A mai napon megint életre kelt az EFS mappa törlődése után a szeretett S3-am!
NAGY,NAGY KÖSZÖNET nggabi-nak a segítségért!
Még betegen is bűvölte 2 órát és helyre is állt minden!Csak ajánlani tudom, nagyon korrekt és segítőkész!
Köszönöm ismét!
Ákos[ Szerkesztve ]
-
-
roberto211
őstag
válasz
M0Dair #60941 üzenetére
Menj be a t-hez kérdezd meg ilyenkor mi a helyzet. Csávót valahogy próbáld kinyomozni.
Ezen kívül van megoldás de az illegális ,nem mondok semmit gondold át,hogy megéri e neked vagy nem, de utána nem tudod eladni ,viszont használható lesz. Sajnos a gsm boltok ebből már jeleskedtek nem egy példa volt itt.
[ Szerkesztve ]
-
M0Dair
senior tag
Köszönöm srácok. Akkor szerintem bemegyek a szolgáltatóhoz, vagy ahány pü-t kaptam, hogy megvennék így, még az is lehet. Köszönöm szépen!
További kellemes hétvégét kívánok Nektek!
-
demyen
tag
válasz
M0Dair #60944 üzenetére
szia.
Na , én a végén pont ezért nem mertem cserélni az s3-at. egy p6-ra, mert t-mobilonál vette és ki tudja hogyan. bár én házhoz mentem volna a cseretelefonért, de az se garancia, mert hiába megyek és töröm rá az ajtót, ki tudja ki lesz addigra már ott.[ Szerkesztve ]
-
M0Dair
senior tag
válasz
BigBlackDog #60946 üzenetére
Hááát. Azért nem szívesen vinném be, elvégre nem én vettem és ha 0Ft-ra hozta ki aki eladta nekem, nem akarok belőle bonyodalmat.
Tegnap próbáltam telefonálni és kiírta a hálózati blablát. Azóta nem megy. Olvasgattam neten és egyértelműen tiltásnak tűnik. -
-
M0Dair
senior tag
Estét Urak!
Egy gyors kérdés.
Vettem egy új T-s S3-ast, expressz.hu-ról és négy nap után letiltották.
Nem tudok telefonálni vele, hálózati blalba üzenet. WiFi-ről net megy.
Illetőt nem érem el, feltételezem kihozott egy csomó telefont és nem fizette a részleteket, eladogatta őket, én meg belenyúltam.
A telefon vadi új, én bontottam ki kis T-s lezárt zacsiból, dobozt stb.
Gyakorlatilag most van egy csodaszép papírnehezékem; tudom az én hibám, többet nem leszek ilyen naív. Root vagy ilyesmi gondolom ezen nem segít, igaz? Ez ilyen IMEI dolog amit letilt a szolgáltató.
Szoftveresen ezzel lehet valamit csinálni, vagy kuka kb.?Feltételezem box-al egy kattintás, de az már illegális ha valahová beviszem ilyesmit kérve. Nincs erre valami szoftveres babrálás, hogy legalább telefonálni tudjak rajta?
Bárminemű segítséget akár PÜ-ben nagyon megköszönnék, mert kidobni nem szeretném és tudom, hogy az én hibám a dolog, hogy bedőltem.
-
bexinho23
őstag
Sziasztok!
Gyári romnál hol lehet kivenni a kamera kattanó hangját? Sehol sem találtam
-
dbius
veterán
válasz
roberto211 #60929 üzenetére
Akik több modemet is próbáltak pl. ugyanazzal a rommal, azt mondják, hogy némelyik modemmel jobb a térerő, de akár a hangminőség is. Személyes tapasztalatom nincs a témában.
-
dancsuri
veterán
válasz
roberto211 #60929 üzenetére
nagyjábol az mint romotcserélni, mindíg van mit javítani rajt
mindenféle hálózati kapcsolatért a modem a felelős[ Szerkesztve ]
-
Burgburger
tag
Nos jó magam is belaktam egy S3-t. Nokia E7-ről váltottam. A mai napom elment, hogy a topikot átnéztem nagyon sok infót gyűjtöttem, de biztos lesz kérdésem.
-
dbius
veterán
válasz
BigBlackDog #60924 üzenetére
Tudomásom szerint nem, gyakorlati tapasztalatom pedig nincs, mivel csak modemet még nem flasheltem működő rendszerre.
A lényeg, hogy visszamászott a hálózatra. Ha rajta is marad és tudsz is telefonálni vele, akkor nem kell piszkálni.
[ Szerkesztve ]
-
kovicska
aktív tag
válasz
BigBlackDog #60910 üzenetére
Szia !
Próbáld meg ezzel : "kTool " maeketen fönt van
Hátha sikerül vele vissza rakni, én nem próbáltam, csak a mentést csináltam meg vele.
Nekem is itt javasolták.
Lehet vele menteni és vissza állítani. -
BigBlackDog
veterán
-
dbius
veterán
-
Kreky85
csendes tag
válasz
BigBlackDog #60916 üzenetére
Én is csak arra tudok gondolni, amit dancsuri már leírt, más ötletem nincsen sajnos
talán próbáld meg a twrp-s backupot visszatenni, hátha....
[ Szerkesztve ]
-
dancsuri
veterán
válasz
BigBlackDog #60914 üzenetére
ha jó az IMEI akkor vagy repcsimódba van vagy letiltotta a szolgáltató
(#60917) dbius
a sorozatszám nem számit,van hogy romonként válltozik van hogy nincs is
[ Szerkesztve ]
-
dbius
veterán
válasz
Ne csak az IMEI-t nézd, hanem az s/n számot is ellenőrizd az akku alatt és a készülék beállítások - névjegy - állapot - sorozatszámmal hasonlítsd össze.
Ha egyezik, próbálj meg egy gyári visszaállítást.
[ Szerkesztve ]
-
Kreky85
csendes tag
válasz
Az IMEI egyezik az akksi alattival?
-
BigBlackDog
veterán
válasz
Kreky85 #60913 üzenetére
Sajnos ugyanaz a jelenség.
Remélem valamit én csinálok rosszul. IMEI van, de csak segélyhívás indítható.
Ami furcsa; hogy efs visszaállítás után kikapcsolom, akksi ki-be bekapcsol. Megjelenik a samsung i9305 felirat, majd feketeség. Utána megint megjelenik a Samsung i9305 felirat majd a bootanimáció és indul a rendszer. Mintha újraindulna.
[ Szerkesztve ]
-
Kreky85
csendes tag
válasz
BigBlackDog #60910 üzenetére
itt a terminal emulator. a feljebb leírt módszerrel mennie kell függetlenül attól, hogy LTE vagy sem...
-
apaszka
veterán
válasz
Varszegig #60906 üzenetére
Én egy évet olvastam a help-be.
101.25 giga a helyem,és hátha ?
Úgy tudom ők nem törlik a cuccaimat,hanem az alap pár gigát adják utána,és csak akkor tudod használni,ha csökkented arra a felhasznált tárhelyed. Lementeni tudod ,de ami marad,az semmire sem elég. 100 dolcsi meg évente marha sok ezért.(#60909) Kreky85
Mentem!
Soknak kell linkelni tuti ![ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
válasz
havri1 #60908 üzenetére
Elvileg ugyanaz a verzió volt mentéskor, mint most. Legalábbis újrahúzás előtt a verziószámok, amit kiírt a telefon megegyeztek az itteni T-s rom verziószámaival.
Az img fájl kelzsoca progijával készült, még régebben, de a rom verziója azóta nem változott (gyári rom + perseus kernel)Most látom, hogy van külön lte-s topik, lehet, hogy ott kéne feltennem.
[ Szerkesztve ]
-
Kreky85
csendes tag
válasz
BigBlackDog #60907 üzenetére
Hali!
másold az sdcard mappába az efs mentésedTerminal emulator
su
dd if=/sdcard/efsbackup.img of=/dev/mmcblk0p3
exitaztán öröm bódottág
szerk:
havri1
root explorer ki tudja bontani az img file-t, hogy a tartalma másolható legyen?szerk2:
nekem MG4-ről visszaállásnál a fenti módszer működött. Talán egy restart kellett, de még ebben sem vagyok biztos[ Szerkesztve ]
-
havri1
félisten
válasz
BigBlackDog #60907 üzenetére
Mi volt fent, és a mentés milyen rom?
MG4-ről vissza régebbire?
EFS-t másold vissza. (Root, + root explorer. efs mappában lévő dolgokat törlöd, majd beilleszted a mentést, off, akksi ki, akksi be, on)[ Szerkesztve ]
-
BigBlackDog
veterán
Mai napon engem is utol ért az efs probléma. Imei van, efs mappa megvan, efs-ről van img fájl is. A készülék viszont nincs regisztrálva a hálózaton. A probléma akkor jelentkezett, miután twrp-vel csináltam egy backupot (efs-t is bepipáltam) tömörítéssel. Következő újraindulás után már megvolt a baj. Mit, mivel hogyan érdemes csinálni a jelenlegi helyzetben?
-
apaszka
veterán
válasz
[P]laci #60879 üzenetére
Ez is cm támogatást kér. Sajna én úgy tudom , gyári ROM nem támogatja ezt a funkciót.
Én ezért használtam Kelzsoca ROM-ját mert abban a tasker is, és az automata 2ill 3g váltás tökéletesen megy.
Viszont az aksi nem bírja úgy mint a gyárival. Sajna a CM csapat ezt a gondot még nem oldotta meg.
Viszont nem az ők hibájából , hanem a Samsung nem adja ki a forráskódot amiből tudnának dolgozni.
Ha a samu nem lenne ilyen köcsög, már régen mindenki cm alapú ROM ot használna tökéletesen működő képesen, és aksi idővel persze.
Szerk.
Eltudom képzelni az okát, hogy miért nem adja ki a samu.
Féltékenyek, mert más jobb ROM ot csinálna a telefonjára, mint a gyár.Bár a felhasználók jobban örülnének biztos, hogy felhasználó barát a gyár, és a fejlesztésekbe besegít egy csapat komoly tudású ember.
[ Szerkesztve ]
-
demyen
tag
Nos. Maradt az s3. Nem cseréltem el. Mondjuk a fő érv amiért nem vàgtam bele, hogy t mobil függő a P6. Én meg telenoros vagyok. Nem kockàztatok letiltàs függetlenités stb miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Balduran
tag
válasz
balintkalman #60897 üzenetére
Egy kis segítség:
[link]Itt látszik, hogy a -szerintem- lényeges részekben jobb az S3 LTE
-RAM
-Kijelző méret, felbontás
-Processzor
-Akku[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- World of Tanks - MMO
- Mesterséges intelligencia topik
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Milyen okostelefont vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen autót vegyek?
- További aktív témák...
- iPhone 11 Pro 256GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4115
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4113
- iPhone SE 2020 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4112
- 1 db Samsung Galaxy A55 A556 5G 128GB GARANCIA