- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
teo77
őstag
-
szunyi777
őstag
válasz
t_a_m_a_s #90545 üzenetére
Szerintem nem tud kommunikálni a készülék az akksival.. Lehet apró kontakt hiba a csatlakozónál az esés következtében...
Több készüléknél is tapasztaltam, hogy kisprólólták a ragasztót a csatlakozóról, és igy könnyebben szét tud csúszni. Egy apró mozdulattal szét lehet csatlakoztatni.
Láthatod, hogy több szál is fut a szalagkábelen... elég, ha az egyik kontakthibás...Erős a gyanum, hogy csak ennyi a gond..
Töltőről be lehet kapcsolni, egyéb életjelek? -
wdx
őstag
válasz
t_a_m_a_s #89670 üzenetére
Ehhez azért lenne pár szavam... miszerint a régi s3-ak igenis kidőltek. Erre csinálta samu a javítást. Persze pont emiatt nem akartam sose ilyen telefont (s1, s2 után inkább ugortam volna 4-esre)... de én már az újabb szériát vettem meg, ami mentes minden hibától. Ettől független tény, hogy az első szériából több ezer meghalt pár hónapon belül. Elég nagy híre volt. Aztán kiderült a hiba oka, javították. Aki nem frissítette a rendszert, az így járt. További téma (Borsodika): nand... nos ez csak egy logikai kapocs, pont ellenkezője az and kapunak. Egy apró tranzisztorról beszélünk... Nem gondolom, hogy egy ilyen miatt fizikai sérülést szenvedhet egy chip. Kb nulla esélye van. A hibás eMMC-től (belső tároló) már annál inkább.
-
Janou
őstag
válasz
t_a_m_a_s #89615 üzenetére
+1!!!
Mielőtt megvettem volna az első csúcskategóriás Samsung telómat, előtte nekem is csak butított telóim voltak amiket újonnan vettem boltból... Aztán megvettem a használt S1-et... (i9000) Hát baz*... Akkor megfogadtam hogy soha többet butítottat és inkább megveszem használtba a régi csúcstelót. Ezt a mostani S3-at sem bántam meg. Nagyon megérte.
Amúgy ha feltesszük erre is a KK-t ezen is baromi gyors. És nálam stabil is.
-
balazs1022
őstag
válasz
t_a_m_a_s #88849 üzenetére
Samung Wave I lett helyette. Android KitKat 4.4-el megfűszerezve.
A jó telefonra még várok. Xiaomi mi4 a kiszemelt, de lehet megvárom az mi5-t. Az s3-at már kinőttem. Amúgy az Otterbox tokot (1x veled beszéltem erről, még mondtad is h lehet nem éri meg mert drága) megtartottam, hátha lesz még egy S3-am.
-
Yeffy
veterán
válasz
t_a_m_a_s #88424 üzenetére
nézd, nem zárom ki ezt sem, de mivel egyrészt csúcsteló volt, meg a cég is tele van lével, nem hiszem, hogy nem tudna egy normális programozógárdát toborozni, akik legalább a csúcstelókra normálisan optimalizálnak.
mondjuk S4-S5-öt nem tudom, milyenek, lehet, hogy ott már javult ez. ha igen, akkor értelemszerűen visszavonom. de ennél a "gépnél" azért finoman szólva vannak/voltak bajok az ilyen kis idegesítő akadásokkal, pedig nem egy low-budget telefon...
vagy, hogy ehy hét "Ontime" után úgy belassul, hogy több másodpercekre tényleg beakad, szinte befagy. és restartolnom kell. azért menjünk már...mindegy, tényleg nem flame-elni akarok, mert szeretem a "kicsikét". de engem ez bosszantott mindig is. mellé jött még a KNOX-os majomkodásuk, szóval most már kb nem is tudsz ebbe kicsit belenyúlni tudtommal garvesztés nélkül.
ezért nem hiszem, hogy a folytatás, ha ezen a platformon lesz, Samu lesz. pedig nagyon megszerettem a hardvert/kinézetet/szolgáltatásai jó részét.x1port: én is annak szántam
-
Gizmo94
veterán
-
Gizmo94
veterán
válasz
t_a_m_a_s #83304 üzenetére
A holdon élsz? Nemhogy két három hónapot, de két három hozzászólást sem szokott itt visszaolvasni senki.
Kelzsoca: Ezerszer mondtuk már és mások is többen, hogy akármilyen vonzó is az ajánlat, nem éri meg GSM boltból venni telefont, csak abban az esetben ha a hivatalos garanciajeggyel adják a telefont, akár szolgáltatós, akár független. Egyéb esetben csak a méreg és a szívás lesz a végeredmény, mert a legjobb esetben is, ha maga a telefon tiszta, de a GSM-es garancia nem sokat ér. Ha csak egy pillanatra gondolkoznak logikusan, rájönnek, hogy a boltosnak eleve nem érdeke a garanciális javítás, abból csak kókányolás lesz. Egy kijelző 30-40 ezer Ft. nyilván nem fogja kicserélni egy gyári újra, csak úgy egy szóra, mint a Samsung, mert akkor már be is bukta az üzletet. Érvényes ez alaplapra és minden egyéb alkatrészre.
A GSM boltból vásárolt telefon az esetek 90%-ában jó magyarsággal igazi pain in the ass. Nem éri meg. Ennek ellenére megveszik, a relatíve kedvező árak, meg a cserebere lehetőségek miatt. Akkor viszont számolni kell ezekkel a negatív következményekkel is alkalomadtán. Az meg, hogy akkor jönnek a topikba, amikor már baj van, az egy dolog. Nyilván addig minek, hiszen sok a haver, ismerős , stb "szakértő is" aki megmondja a tutit keresgélés nélkül is. Ha baj van, akkor viszont minden lehetőséget megragadva, ide is benéznek utolsó esélyként, megváltást várva. Az pedig nincs, csak szopi van, legjobb esetben is éktelen cirkusz, mire visszakaphatják (esetleg) a pénzt. Ilyen ez az élet... -
balazs1022
őstag
válasz
t_a_m_a_s #78007 üzenetére
Nah itthon összedobtuk a pénzt egy ilyenre. 6000 lesz. De sehol nincs olcsóbban, pedig egy használttal is kibékültem vna. Nah mind1. Ez legalább megvédi.
Nem is akárhogy. Még a háztetőről dobálást is bírja.Amúgy találtam jóval olcsóbb alternatívát is. Ezt szerettem vna, csak sajnos sehol nincs fekete...
NeatRom-t feltoltam. Előtte persze gigawipe. Jó is volt. De mikor belekatam és elkezdtem gta-zni akkor kidobott: A(z) gta sa alkalmazás leállt. Aztán a fájlkezelővel is ezt csinálta mindig meg utána minden mással.. Oké mondom akkot FR, erre meg nem műxik a home gomb... Jah meg Első netezésnél olyan oldalt hozott be a net amit már több éve látogattam meg, (műszaki oldalas PDF).. Nah mind adok neki meg egy Gigawipe-t.
-
Szellősdy
csendes tag
válasz
t_a_m_a_s #77863 üzenetére
Köszönöm, megnéztem azt is.
Azt hiszem ennél maradok, jókat írnak róla, elég masszívnak tűnik, de mégis valamennyire finom a megjelenése. Lány vagyok, nem járhatok egy terepi GPS szerű monstrummal a kezemben.
A csomagban adnak hozzá egy ajándék kijelző védő fóliát is. -
Zsolaf
addikt
válasz
t_a_m_a_s #75509 üzenetére
Nem teszik, marad minden, de mikor egyeztettek veled telefonon időpontot akkor azt mondják hogy ments előtte mindent. De ez csak nagyon szélsőséges esetben van gondolom ha más problémát is lát a szerelő és cserélik az alaplapot is. De a kijelző sima cseréjéhez nem kell reset és nem is csináltak nekem sem
My Samsung itt regisztrálsz utána rögzíted a készülék adatait, utána ott lesz a készülék mellett egy gomb vagy szöveg, hogy:
"Prémium assistance / helyszíni javítás igénylés (ingyenes)"
-
pulguinha
aktív tag
válasz
t_a_m_a_s #68317 üzenetére
Na igen.... A mostani telefon is naponta nagyjából kétszer eszik, és bosszantó. Mert ha ne adj Isten el kell menni olyan helyre ahol nincs töltő, akkor kellemetlen... Volt már rá példa, hogy 250 km-re otthontól leállt a teljes vonatforgalom és SOS intézkedni kellett... Mázli volt hogy előtt még siekrült tölteni a telefont...
-
-
tothbalazs88
csendes tag
-
borsodika
őstag
válasz
t_a_m_a_s #63094 üzenetére
Ha 1 frissen telepített s3-at megnézek simkártya és google szinkron nélkül azaz üres névjegyzék tartalommal sem tölt be egyből a tárcsázó így itt nem a névjegyzék méretéről van szó sajnos persze az lenne a logikus következtetés. Több ismerősömnek is van S3-as készüléke a szoftver rajtuk vagy a hivatalos 4.1 vagy az utolsó kiszivárgott 4.2 leak és sajnos mindenki panaszkodik a tárcsázó lassúságára. Nem azt akarom ebből kihozni, hogy nem vagyok képes várni 3-4-5 másodpercet amíg betölti a tárcsázót hanem innen is látszik, hogy hiába az erős hw ha a szoftver nincs megfelelően optimalizálva rá.
-
havri1
félisten
válasz
t_a_m_a_s #62483 üzenetére
Magánszemélyek részére érkező küldemények vámkezelése
Sokan keverik a dolgokat.
A 0-45 euro közötti vámmentesség csak magánszemély-magánszemély között van.
Ha rendelsz, és ezt cégtől teszed, akkor 0-22 euro a határ!!!
Az, hogy néha átsiklik 1-1 termék a vámon úgy, hogy nem kell rá fizetned, a szerencse. Általában a pici dolgokat nem nézik át. Ha nagy a csomag.. -
apaszka
veterán
válasz
Ez egy hivatalos oldal! Most találtam!
Nem offolok tovább!
-
apaszka
veterán
válasz
Arról van szó, hogy én így tudom, az USA-ból érkező termékeket 175 euro érték felett 3,5% vám és az ÁFA terheli.
Aztán volt egy kabát amire kellett fizetni vámot. (így is megérte mert fele sem volt a végén)
De volt nagyobb érték amire nem kellett?
Így aztán nem tudom pontosan .
Igazából 50 dolcsi alatt szoktam rendelni. Arra még nem volt soha! Pedig volt sok ezüst ,és Japán gyöngyök az asszonynak. -
tzsolesz
nagyúr
válasz
t_a_m_a_s #62012 üzenetére
- a legboldogabbak, akik azt sem tudják, hogy ez a topik létezik
Ez nagyjából az S3 felhasználók 90%-a, és akkor még csak nem is akartam túlozni.
Én gyárit használom, nem cserélgetek romokat, nekem ez olyan mint egy PC, szeretem belakni, és megszokni. Így válik igazán kényelmes használatúvá egy rendszer, és nem úgy hogy naponta akár több rom is megfordul rajta.
Ez mind csak személyes vélemény, szigorúan.
-
apaszka
veterán
válasz
t_a_m_a_s #62023 üzenetére
Az igazság,hogy ez csak egy telefon,amit lehet másra is használt,mint anyámtól segítséget kérni rántotta sütéshez. (Nem kérnék tőle)
Lehet használni gyári állapotban valóban.
Ha valaki tuningolni akarja az nem baj,de ne legyen megszállott,mivel csak csalódások fogják érni!
Persze vannak kik értünk felrúgják szabadidejüket és jobbá akarják tenni,ami nagy dolog,és le a kalappal előttük!Ez egy S3 ,és nem lesz belőle S4 !
Akár mit rakunk fel ,ez az igazság!Szerethető telefon,de kicsit elcseszte a Samsung.
Eszköz és kész!
Le lehet cserélni bár mikor ,ami jó! -
Jadro
veterán
válasz
Kb egyet is értek. Nem hiszem, hogy egy telefonnál normális felhasználást jelent, hogy torrentezek vele vadul és közben meg youtube HD videókat nézegetek váltogatok közben Facebookra is és még a játékom is le van téve a háttérbe. Nyilván van aki ezt teszi, de ezek meglátásom szerint extra igények, amihez extra hardver való. Használom én is sok mindenre a készüléket, de pl nem torrentezek telefonon, szerintem nem arra való. (a sok kapcsolatával durván odatesz minden gépnek) A gyári facebook kliensnek a közelébe se megyek és nincs semmi bajom. Igaz nem is gyári romon vagyok, bár voltam azon is egy kis ideig. Észrevehető ram elfogyást csak Miui alatt tapasztaltam, nova launchert érintette. Ott az zavaró volt, hogy újra betöltötte a launchert.
Összegezve, normál felhasználásra szerintem egyelőre elég az 1 giga, bár nyilván jobb a 2.
-
mgTerminator
veterán
válasz
Bárcsak mikro lagg lenne
az a baj hogy ilyenkor a zene is laggol
Hidd el, én nem az a fajta vagyok aki mókol... Eddig CM parti voltam, azt feltettem, töröltem ami nem kell és használtam, néha pedig frissítettem. Az utóbbi időben pedig annyira elszarták hogy egyre több volt a probléma, ezért gondoltam kipróbálom a gyárit, és tudod mit? Tetszik! A névjegyzékkel nem vagyok még teljesen kibékülve meg a zseblámpa widgettel, de ezen kívül nagyon fasza! Természetesen a szar aksi idő maradt, most 2 óra alatt 5%-ot merült...
-
apaszka
veterán
válasz
Ezt már egyszer szóról szóra majdnem már leírtad.
Akkor is tetszett, azért emlékszemrá. Tényleg nagy igazság van benne!Kiegészíteni csak egy negyedik típusú felhasználóval egészíteném ki.
Aki kipróbál ROM -okat, de vissza tér a gyárira mindig, mert csak az a leg probléma mentesebb.
Viszont tényleg keres jobbat.Üdv!
-
vwpolopg
őstag
válasz
t_a_m_a_s #60078 üzenetére
Mert korábban a Lumia 820-am és az Omnia 7-em is azt a hibát produkálta, hogy random eldobta a hálózatot, az omniánál csak net nem volt ilyenkor, a nokiának meg mikor milyen kedve volt, vagy csak a net ment el vagy telefonálni se lehetett. Volt, hogy kijelezte a térerőt és közben nem volt, volt hogy nem jelezte ki. Gyári hibás hulladék volt mindkettő. Na amennyi sz*pás ezekkel volt, főleg a nokiával, egyből a telefon hibájára gondolok.
(#60083) t_a_m_a_s : konkrétan az agybaj kerülgetett, hogy nem hiszem el, hogy ez is ugyanazt produkálja...
Új hozzászólás Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- 138 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest