- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
GeneraL_XTX #69042 üzenetére
nem sokat kellett volna visszaolvasnod vagy keresőt használni..
35e Ft
-
válasz
GeneraL_XTX #69042 üzenetére
-
válasz
GeneraL_XTX #68676 üzenetére
-
nbukta77
addikt
válasz
GeneraL_XTX #54430 üzenetére
wp8-on meg jon az ertesires push. Volt a csaladban lumia620. wp7 ott kesik. Szamomra nincsenek hianyossagok a rendszerben. Teszi a dolgat. Ket mag es ugy mukodik mint az ios. Nagyon nagyon gyors.
-
mgTerminator
veterán
válasz
GeneraL_XTX #54430 üzenetére
Kolega pedig isteníti, neki is egy nokia lumia szarja van, olyan súlya van meg batár nagy hogy ölni is lehetne vele.
-
Icetee
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #54246 üzenetére
Egy GSMOnline tesztben úgy fogalmaztak (Motorola Defy+-nál), hogy nem karcálló, hanem ellenáll a karcnak.
Tehát nem sebezhetetlen, de a többi sima üveg kijelzőkhöz képes jobban bírja a gyűrődést.Egyedül a zafír kristály üveg az ami nagyon strapabíró (drágább óráknál lehet vele találkozni), viszont az szerintem olyan drága, hogy nem érné meg használni egy 4-5"-os kijelzőnél. Másrészt technikailag lehet hogy kivitelezhetetlen, mert túl vastag lenne.
Nekem az S3 előtt Defy+-om volt, ami az első okos strapa telefonok között volt. Én arra is vettem kijelzővédő fóliát, meg az S3-ason is használok új kora óta. Szerintem abszolút nem zavaró és legalább nem lesznek micro karcok sem a kijelzőn. -
saril
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #54229 üzenetére
amúgy szerintem akkora kamu szar üveget tesznek bele a gorilla glass helyett hát mindenért elreped, törik
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #54234 üzenetére
Keresd meg a kékbékát, ha van neki akár hibás, de működő, szerintem simán rádug neked egy kijelzőt, hogy kiderüljön, hogy van-e még más baj is... Rátolnék én is egyet grátisz, csak sajna most éppen nincs külön S3 -hoz működő kijelzőm. Lehet, hogy még fent is van, írj neki .
-
havri1
félisten
válasz
GeneraL_XTX #54234 üzenetére
Fagyállót, nggabi, keresd őket itt ph-n!
-
Gizmo94
veterán
válasz
Nem feltétlenül halt meg az alaplap, belső zárlatot okozhat a törött kijelző is. Nem temetném még. Annyira érdemes bevinni bárhová, hogy dugjanak rá egy ép kijelzőt. Mivel ennek úgyis mindegy, te is szétszedheted annyira, kevesebbet, vagy semmit nem kell a próbáért fizetned úgy.
-
roberto211
őstag
válasz
Uhh.
Sajnálom .Nem valami szép látvány főleg úgy hogy tönkre ment.
-
havri1
félisten
válasz
Bár nem sok esély van, de egy szakinak lehet érdemes lenne megnéznie. Jó nagyot repulhetett :-(
-
trobi28
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52991 üzenetére
Én is kipróbáltam a CM-et de pár nap után művelt furcsaságokat
Mindig vissza térek a gyárira,az teszi a dolgát ahogy kell.
Ja hogy lassú a tárcsázó? Annyi baj legyen,engem nem zavar,cserébe atom stabil,soha nem hagy cserben
Előttem írták már,másik tárcsázó akit zavar -
havri1
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52991 üzenetére
Dehogy lesz csigalassú, hidd el, gyors az
(Mondjuk nálam deodexed rom van, de állítólag ennél a hw-nél már mind1)
-
havri1
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52988 üzenetére
exdialer + theme, és voálá
-
trobi28
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52980 üzenetére
Van megoldás, daráld le az a sz.rt és tegyél fel gyári romot
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52980 üzenetére
Cm romok ilyenek, már írtam többször mindig valami hiba előjön benne, elején zsír minden aztán 1 hét és jönnek a gondok.
-
dobobazsy
őstag
válasz
GeneraL_XTX #52690 üzenetére
nem normális, de elvileg most ez a CM-ek betegsége.. és nem csak Samu telón
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #52354 üzenetére
Akkor csak nekünk van szerencsénk. Telefon szinten Samsung és Apple töltők vannak a háznál, szép számmal, egyetlen meghibásodás nélkül. Még a 2005-ben vásárolt kabala E720-am töltője is hibátlan, mai napig napi használatban strapatelefonként.
zoltan6 Biztosan nincs több, sőt, annyi sem, mert azt nem sok eszköz viselné el tartósan. Inkább a folyamatos ingadozásra, alkalmankénti kiugrásra tippelnék...
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #52354 üzenetére
Nálam az S2-é halálozott el.
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52203 üzenetére
CM romok szoktak ilyet csinálni, én pl. ezért nem teszem fel egyiket sem, mert jó gyors meg minden, de valami mindig összeomlik benne. És az sokszor bosszantóbb mintha lassabb lenne az egész.
-
korcsillio
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52203 üzenetére
Én pl.mxplayer-t használok...
MyckY:igen
-
Magga
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #52001 üzenetére
Telepítsd ezt, ez megtalálja: ROM Manger
Ja és persze meg tudod nézni a teljes elérési utat. -
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52130 üzenetére
CWM recoveryvel tudod telepíteni, előtte nyomj egy wipe data-t, és mehet fel a rom.
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52128 üzenetére
Tegyél ezzel egy próbát, ebben minden benne van.
Lesz majd valamikor friss build is, de jelenleg nincs időm vele foglalkozni.
-
kelzsoca
félisten
válasz
GeneraL_XTX #52125 üzenetére
Kellene küldeni egy gapps csomagot arra a romra.
-
mgTerminator
veterán
válasz
GeneraL_XTX #52006 üzenetére
Ejj barátom, látod nem lennének ilyen problémáid ha TWRP recoveryt használnál... Az inteligens, és ha van 0 mappád akkor abba teszi, és nem a 0 mappa "elé" amit elég nehezen lehet elérni....
Tényleg, a data/media/-ról el is felejtkeztem, onnan könnyel el lehet érni a 0 mappa előtte dolgokat
-
dobobazsy
őstag
válasz
GeneraL_XTX #52012 üzenetére
most jut eszembe, hogy nekem fordítva volt, a recovery nem látta a mentést, viszont a TWRP mappában meg megvolt.
le kellett mentenem gépre, ezután csinálni egy újabb mentést, majd ahova rakta oda visszamásolni a szükséges backupot.
de akkor ez nem ugyan az az eset. -
lafaty80
addikt
válasz
Próbáld meg így keresni:
/ data / media / "clockworkmod"
-
w333
félisten
válasz
De miért nem az SD kártyára csinálod a Backup-ot ?
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52009 üzenetére
V@zze, pedig volt ilyenem és persze most nem tudom fejből a megoldást
-
dobobazsy
őstag
válasz
én is így jártam multkor.
egy bizonyos 0 nevü mappában keresd.
bár nekem csak azután került elő ez a mappa miután sikerült visszaállítanom a gyári ROM-ra.ha csinálsz mégegy backupot sem kerülnek elő?
-
lafaty80
addikt
válasz
Keress esetleg egy "0"-ás mappát az internal SD-n és azon belül.
-
lafaty80
addikt
válasz
GeneraL_XTX #52001 üzenetére
Melyik cwm recovery van fent?
-
Frozzy
őstag
válasz
GeneraL_XTX #51969 üzenetére
én most a legfrissebb nightly-t raktam fel eddig "tökéletes" hát meglátjuk pár nap mulva mit mondok
-
roberto211
őstag
válasz
GeneraL_XTX #51969 üzenetére
Ha csak a Touchwizből van eleged akkor nem kell romolgatni szerintem , elég csak egy launchert váltani. Pl novára.
Én kipróbáltam a cm 10.1 et hát elég jó rom,nagyon hasít de valahogy nekem nem jött be és visszatértem gyári +nova párosra. Egyébként igen fel lehet rakni mint bármi más főzött romot.
-
zlatan77
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #49907 üzenetére
Ok megírom.
Most már nem keverek,hagyom a beégéses bejelentést.(Addig járatom orrba-szájba a kijelzőt)
Ha kötekedne,akkor jöhet a foltosodás szöveg.
Ha ez sem jön be,akkor jöhet a gyerek
Egyébként én tuti nem hívnék kicsi beégés miatt szervízest.Nem élnék vissza a garival.
De ezzel a maszattal a képernyőn már nem tudok tényleg mit kezdeni. -
DjBlero
őstag
válasz
GeneraL_XTX #49907 üzenetére
ha ez igy fog menni ,én is leveszem a foliát a kijelzöröl,3havonta cserélünk kijelzöt majd
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #48673 üzenetére
1.hsz-ben van a link.
-
ferrari1
őstag
válasz
GeneraL_XTX #48668 üzenetére
Én a Wanam féle v7.0 romot tettem fel tegnap délben és eddig teljesen hiba nélkül fut. Semmi FC, semmi akadás, semmi... Minden úgy működik ahogy kell. Felrakás előtt és utána is volt Factory Reset.
-
borsodika
őstag
válasz
Én kitöröltem a felesleges vackokat és így nem rossz az üzemidő nálam.
-
MunezXBK
nagyúr
válasz
Én simán visszaraktam Odinnal az előzőt, a vége bootloop lett. Elő kellett keresnem a JIG-et is és a 3 fájlos segített.
-
válasz
GeneraL_XTX #43497 üzenetére
Most lett leírva pár hsz-el lentebb. Miért keresi mindenki a bonyolultabb megoldást?
-
maxim01
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #42554 üzenetére
Akkor te egy igazi mázlista voltál!! Nekem az volt a gáz, hogy pont a sarkára esett, szinte biztos voltam benne, hogy ennyi volt a kijelzőnek, de megúsztam...
-
Muton
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39472 üzenetére
Akkor figyelni kell kell rá, hogy olyat vegyen az ember, aminek nem ér ki teljesen a telefon széléig, mert ennyire rugalmatlan, vagy nincs összeragasztva a kijelzővel (egyszerűen szerelhető).
Köszönöm mindenkinek a válaszát!
Még az értetleneknek is -
Muton
addikt
válasz
GeneraL_XTX #39454 üzenetére
én még nem láttam olyan legalja telefont a filléres olcsó anyagaival, aminek gondot okozott volna 30 cm-es esés, ezért furcsállom, egy egy 100+ ost meg így hazavág. Szumma szummárum, szart sem ér az egész
amuba: akkor kb az a kötelező út, hogy magam essek neki, mert ha jól csinálom, akkor olcsóbban jövök ki, ha meg elrontom, akkor ugyanúgy kijelző csere, mintha szerviz csinálná, nem? (bár egyelőre csak esztétikai hibának van elkönyvelve)
nordican: csak az előlap repedt el, az sem a kijelző feletti részen
Yeffy DJ: sok mindenben sikerült elérni egy-két gyártónak, hogy feketelistára kerüljenek nálam. de demokrácia van, úgy gyártanak dolgokat ahogy akarják, én meg úgy nem veszem meg, ahogy én akarom
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #38548 üzenetére
Jééé.. Thx.
Pedig most lógtam a vodafone oldalain napokat flottaválasztás miatt.
Mekkora béna vagyok... :S
-
apaszka
veterán
válasz
GeneraL_XTX #38208 üzenetére
Én mikor ilyenre vágytam,,,,felraktam egy gyári frisset! Full gyárit,aztán ROOT,és kipucoltam,ami nem kell!
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #37955 üzenetére
Szívesen. Egyértelmű, hivatkozz és meg is kapod ingyen, simán cserélik, tíz perc az egész.. Cseréltem már vagy hármat. A legutolsót talán egy hónapja sincs.
A kitörős fajtát adják és az adapterrel gusztustalanok. 1000 ft-ért akartak adni egyet. Nehogy vegyél! Átmentem a T-be és két perc sopánkodás után kaptam 3-at ingyen...
-
Gizmo94
veterán
válasz
GeneraL_XTX #37941 üzenetére
Nem láttam, bocs. A konkrét a telenyomornál:
Kártyacsere, illetve kártyapótlás eseti díjai:
Díjmentes:
(„normál” SIM és Micro-SIM kártya esetében is)
programhibás SIM-kártya cseréje
50/100/160 memóriás (régi) SIM kártya cseréje új típusú SIM kártyára
2 évnél régebbi SIM kártya cseréje3 825 Ft:
Fizikailag sérült kártya cseréje
PIN/PUK kód letíltása miatti kártyacsere
Normál méretű SIM kártya cseréje MicroSIM-re és fordítva (amennyiben a csere nem tartozik a fenti díjmentes esetekbe)5 100 Ft:
Ellopott vagy elveszített kártya cseréjesrq2: Ez nyilvánvaló hardverhiba, véleményem szerint csináld amit írtam, légy határozott, ne engedd,hogy letereljenek, mert neked van igazad.. Jogos a felháborodásod, cirkuszolj, hisztizz, ezt csak bebukhatják ellened, ezzel ők is tisztában lesznek. Ezt a hibát gariban javítaniuk KELL!!.
-
Piwi
veterán
válasz
én fizettem anno, 4000 ft körüli összeget
-
trobi28
addikt
válasz
Nekem nem kellett fizetni érte de a munkatársamtól elkértek 1500 pénzt.
Azt hiszem úgy van hogy ha kártya hiba miatt cserélik akkor ingyenes amúgy fizetős és ezért az ügyintézőn múlik hogy mire írja.
Mond azt hogy vacak a kártya,eldobálja a hálozatot és ha már cserélni kell akkor adjon micro simet,így tuti ingyenes lesz. -
apaszka
veterán
válasz
Én nem fizettem,bár a honlapon azt írják!
Móron normálisak az üzletben nagyon! Új típusú van,hogy nem kitörni kell hanem kis keretben van,így bár mikor vissza rakható nagyra! -
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #27748 üzenetére
kb.
Szerintem is, de csak valamikor szeptember környékén
Biztos ütközik az origo ikon a 4.1-es design pakkal. Így teljesen át kell reformálni az a logot.... -
foxymaxy
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #24744 üzenetére
basszus az létezik hogy a t-mob még a 4.0.4 romnál jár ???
a piros és a kék szolgáltató is már a 4.1.1-et tolja
most van 1 kis időm és belemélyedtem a romolgatásba hát mit ne mondjak a kínálat fenomenális
és zavarba ejtő a felhozatal
volna 1 kérdésem, a dualboot hogy műxik?
boot menüből kell kiválasztani hogy melyik rendszer fusson ?GeneraL_XTX : bocsi nem neked szántam konkrétan
valahogy mellé nyomtam
-
rankesz
veterán
válasz
GeneraL_XTX #24741 üzenetére
Nem találtam a honlapkukon, remélem ingyen van a kézbesítés, tehát összesen 2100 forintot fizetek majd... te hogy tudod?
-
válasz
GeneraL_XTX #24735 üzenetére
vodanal hol lehet ezt megrendelni? tudnal esetleg dobni egy linket? szerk: picit lemaradtam
latom a linket
ez a tok mennyire maszik fel a kijelzo szelere? elfedi a kijelzo illetve a keret kozotti illesztest?
-
Paloczi95
tag
válasz
Amikor én rendeltem, akkor a képen is kék színűek voltak, és a leírásba bele volt írva, hogy kék. Most megnéztem, most a képen is fehér/áttetsző van és a leírásban a színhez -1 van írva. Remélem én kéket kapok, mert a teló is kék
más: Letöröltem az adfree-t és azóta működik a fb messenger értesítés. Szóval valamiért úgy tűnik, az adfree blokkolta le. Lehet valahogy módosítani az adfree beállításain, engedélyezni benne bizonyos programokat?
-
rankesz
veterán
válasz
-
bordi10
senior tag
válasz
Itt még van jó árban, és ez a fehér/átlátszó pakk, a kéknek más gyári kódja van!
Ez az átlátszó: EFC-1G6SWEC -
hito
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #24398 üzenetére
Akkor valaki esetleg tudna nekem linket adni a rootolt BETA 4.1.2-höz?
-
lajki7
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #24390 üzenetére
jah ! igy kell. nem tudom miért csak igy engedi ...
-
Laraxior
titán
válasz
GeneraL_XTX #23033 üzenetére
az még a gyáriban volt, mert kevés menüs recovery volt, akkor felcseréltem a kettőt
Root csak a triangle miatt kellett.amuba: Igen, product kód stimmel, számláló nullán. Remélem nem olvassa a fickó ezt a topikot
-
p06
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #21900 üzenetére
Ez nem hinném, hogy a SAMSUNG hibája lehet.... inkább ITTHON keresném az okokat.
Vagyis miért sikerült kiadni a Telenor - Vodafone párost..
Biztos még nem olyan tökéletesek az új romok mint az ország és ezért nem hajlandóak (lustaság) kiadni azt..
-
gyuri2008
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21900 üzenetére
Igazad van.
Én is leváltom a, köcsög csúcs telefonjukat egy másik típusra.
Több mint valószínű,hogy még egyszer nem veszekSamsungot
Lehet már nálunk Nexus 4-et kapni? -
csutizs
tag
válasz
GeneraL_XTX #21783 üzenetére
nekem tökéletesen ment 4 honapon át. amíg el ne adtam az ipad-et
-
spawn21
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21481 üzenetére
Szerintem is nagyon szep a "termeszetes" , mar pedig az en szememnek jonak kell lennie.
Micsoda magyar mondatot alkottam
-
Varszegig
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21481 üzenetére
Pedig tegnap linkeltem egy összehasonlító videót, és ott láthatod, hogy ha nem is tökéletes, de mondhatnám 90%-osnak.
-
Varszegig
veterán
válasz
GeneraL_XTX #21460 üzenetére
Fakónak érzed, mert a szemed megszokta a rikítást. Mondom, egy hétig nekem is fira volt, de ma már nem tudnék visszatérni a rikítóra. Mellesleg ha ez fakó, akkor milyen az iphone?
realmadrid: Nova pl. és a playen találod meg
-
Yeffy
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20606 üzenetére
szerintem kapsz rá mindj javaslatot, h hogyan "segíts" ezen a problémán
off
-
Bilux
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20596 üzenetére
Full képernyős netezésnél illetve *#0*# teszt alatt a kék színnél.
-
arsenix
tag
válasz
GeneraL_XTX #20596 üzenetére
Nekem is be van egve egy kicsit de leszarom, emiatt nem hivok futart
Ha bongeszem pl ezt a forumot es elforgatom landscape nezetbe, akkor halvanyan latszik a statusbar helye.
Szerintem szurkevel is be fog egni csak lassabban. A HTC-ken atlatszo, nemtom a samsung miert nem csinalja olyanra..
-
nggabi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #20570 üzenetére
épp ez az h mivel nem használódik így nem fárad el a kijelzőnek a status bar része. sztem azért szürke a status bar, mert így az is öregszik a kijelző többi részével együtt, nem fog látszani beégés (annyira).
-
Bilux
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20570 üzenetére
Igen
-
maxim01
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #20430 üzenetére
Persze én sem vettem komolyan, de ezek után már nem bírtam, hogy ne szóljak be neki...
-
gyuri2008
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20410 üzenetére
Szerintem azért mert hülye vagyok
A fiam azt vett és azóta neki kétszer is frissített.
Neki van igaza....
Eladom ezt a telefontés veszek egy Nexust
-
lajki7
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #20159 üzenetére
Jah ranez persze
-
allein
addikt
válasz
GeneraL_XTX #20093 üzenetére
Mégis sikerült
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #20081 üzenetére
Igen, szerintem a samsungnak csak annyit kellene tenni hogy tartsa memóriában ne lője le a rendszer
-
Piwi
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20078 üzenetére
az nem a készülék hibája..bár ha játéktelefonnak használod akkor is el kell mennie a kijelzőnek több mint 2 órát
-
a.t.t.i.
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #20072 üzenetére
Igen,alapból rootolt volt.Na felment az LJ4.Most rootoltam ezt,és felteszem a 33.1es omegát.
-
Piwi
veterán
válasz
4 óra kijelző elég soványka lesz a végére ha az böngészésből van
-
Zsolaf
addikt
válasz
Persze, nem tudtad?
de a fogyasztás relatív, mert abban a romban nincs modem hanem ami elözőleg volt rom annak a modem-ét hagyja fent a telefonon
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #20068 üzenetére
Rootolva van alapból az a rom.
-
Bilux
veterán
válasz
GeneraL_XTX #20061 üzenetére
4.2-höz mi köze a samsung mérnökeinek?
-
Tragger
tag
válasz
GeneraL_XTX #20030 üzenetére
Nekem LJ4-el folyamatosan felébredt a téló, még éjjel is. Most majdnem végig alszik.
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #20016 üzenetére
Kösz
(#20020) Tragger: neked melyik van fent? wanamlite? vagy a sima ?
-
divid4
csendes tag
válasz
GeneraL_XTX #19928 üzenetére
Én speciel nem "kerülöm" a bizonyos kék színt meg más milyent sem, azért vettem a telót, hogy használjam. Olyat teszek ki amilyen tetszik
, ha egyszer beég akkor gariztatom. Persze ez csak az én véleményem.
-
nggabi
félisten
válasz
GeneraL_XTX #19928 üzenetére
a kéket
háttérnek meg válassz valami sötétebb képet, akkor kevesebbet zabál valamivel.
#19220: rootolás, titanium backuppal gyomlálás.
-
maxim01
aktív tag
válasz
GeneraL_XTX #19913 üzenetére
+1 Nova
-
No.01
addikt
válasz
GeneraL_XTX #19905 üzenetére
Fasza most akartam feltolni 10 perce nincs h letoltottem. Pedig egy elegge egyszeru es stabil ROM-nak ismeretm meg... Akkor marad a gyari LJ5, bajom nincs vele
-
Zsolaf
addikt
válasz
GeneraL_XTX #19913 üzenetére
Gondolom, mert kevesebb ram kell neki
-
válasz
GeneraL_XTX #19907 üzenetére
novában sajnos nincs ilyen opció, nem lehet a memóriában tartani
-
kzkz
őstag
válasz
GeneraL_XTX #19905 üzenetére
a kernel is felmegy a telepítés során, választható hogy feltegye-e vagy se
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz
GeneraL_XTX #19897 üzenetére
Nah az akkuidő továbbra is jó, viszont a Revolution HD 15.1 rom nem az igazi
Google hangalapú search nem működik crash-el elszáll. Ebben is benne van a billentyűzet bug, azaz újraindítás után mindig visszaáll a gyári billentyűzetre és nem tartja meg a SwiftKey3-at alapértelmezettnek)
Plusz vannak különböző működésbeli "furcsaságok" is ,szóval ez a rom nem ajánlatos senkinek.
Kezdek afelé tendálni hogy egy kigyomlált WanamLite stock rom mellé mondjuk felteszem a Perseus kernelt, viszont ilyet még nem csináltam hogy kell? Lehet csak kernelt frissíteni miután felraktam a friss romot? És honnan lehet beszerezni ezeket a kerneleket? És hogy kell telepíteni?
-
gyuri2008
veterán
válasz
GeneraL_XTX #19829 üzenetére
Most ez van fent [link]
Tehát akkor full wipe. -
gyuri2008
veterán
válasz
GeneraL_XTX #19814 üzenetére
[ROM][CWM][XXELK4][Jelly Bean][4.1.2] Deodexed Stock Rom
CWM-böl telepíthető.
Kell a full wipe? -
CHIPman
nagyúr
válasz
GeneraL_XTX #19785 üzenetére
Nekem még mindig, de a romot az Istennek nem cserélném le.
-
Pipiripi
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #19785 üzenetére
Valami folyamatosan ébresztgeti a telefonod akkor is, amikor a kijelző nem aktív. Nézd meg a csíkot. Nekem alig van pár vonal ilyenkor. Pl érdemes kikapcsolni a térképnél a helymegosztást és a helyközlést.
Új hozzászólás Aktív témák
- Need for Speed: Rivals
- Battlefield 1
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Milyen légkondit a lakásba?
- EAFC 25
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Gigabyte Vision RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3042, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest