- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Google Pixel topik
- Mobil flották
- Azonnali mobilos kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
trobi28
addikt
válasz
pedrobike #40879 üzenetére
Azon is tudsz tuningolni,tehát a hangszóró hangerejét is növelheted,a mikrofon érzékenységét is.
De nekem azzal nem volt gondom a gyárinál sem hanem a zene része nem tetszett ahogy szólt.
Olyan átlagos volt.Próbáltam a Poweramp-ot is de hiába húztam feljebb a mély hangot csak torzítás lett a vége.
A Boeffla kernel + a Boeffla tweaks-el olyan mélyet ad hogy csak na,nem is bírod maxra húzni
Szóval a mélyek szép teltek lesznek a magasak meg tiszták , nekem nagyon tetszik így ahogy szól -
-
-
Laraxior
titán
-
Gizmo94
veterán
válasz
pedrobike #37523 üzenetére
Nem ismerem a CM romokat, de amit Lafaty is írt, azt is megpróbálhatod, vagy van a LUX alkalmazás, azzal is sokmindent hangolhatsz a kijelző fényerején és a szenzort is jobban vezérli.
MaCS Sokkal gyorsabb lesz, ha egy Titanium Backup mentést csinálsz előtte és onnan visszadobod az összes appot. Rendszeralkalmazásokat nem éri meg, sőt, nem is lenne jó, de a többi mehet, és az egész pár perc..
-
lafaty80
addikt
válasz
pedrobike #37517 üzenetére
Próbáld ki a gplay-en lévő Android Sensor Box-ot. A light sensor-nál ha erős fény alá teszed, hamar max. fényerőre áll a kijelző, de vissza már csak 30-40mp múlva áll...legalábbis nálam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sorozatok
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Linux kezdőknek
- Végső megjelenési dátumot kapott a Metal Eden
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 ProMax 256GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3146
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3145
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3141, 95% Akkumulátor
- AKCIÓ! Microsoft Surface 5 13,5 notebook - i5 1235U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe IGP 27% áfa
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest