- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Motorola Moto G72 - a titkos favorit
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Van egy jelenség amivel nem bírok megbírkózni, nem találom a megoldást és ilyennel nem találkoztam még.
Nem működik a push. Sem gmail, sem Talk ( hangouts )...
Csak manuális frissítéskor mutatja a bejövő üzeneteket. A tegnap esti talk üzenetet pl. ma reggel kaptam meg, mikor megnyitottam az alkalmazást. Amit eddig próbáltam:
Teljes gyári visszaállítás 3-szor, Rom újrarakás kezdve 3 fájlos + repart, utána OTA frissítés, Samsung Push Service frissítés majd frissítés eltávolítása. Minden művelet után teszt következett. Semmi
Ennél többet én nem tudok tenni. Mit hagytam ki? Mi lehet a gond? Mind wifinél mind mobilnetnél fent áll a jelenség. Minden más hibátlanul megy.
Lehet a Google szerver sz..akodik? Másnál nincs semmi hasonló?
-
ferrari1
őstag
válasz
RigoJancsi #55872 üzenetére
Nem vagyok biztos benne, hogy jól jártál, amit az S4 mini topikban ki is fejtettél:
" Üdv!Előfizetésnél mennyiért veszik be a Note2 met?Nagyon nagy nekem,és a Blade 2 m az jobb volt harveresen számomra. "
Blade 2 jobb mint a Note 2 ?
Akkor az S3 sem felelne meg a Blade 2-vel szemben.
-
-
ferrari1
őstag
válasz
bbalika81 #49549 üzenetére
Hogy segít-e az nem biztos! Ha volt recoveryből reset és utána is gond van, akkor ott valami más lesz a bibi. Hívj házhoz egy szerelőt. Regisztráld be a samu oldalán a telefont ( persze csak akkor, ha hivatalos gari van rá ) és utána kérhetsz helyszíni javítást. Kijön egy szerelő és nálad az asztalon megjavítja
-
ferrari1
őstag
Mai nap én is belefutottam ebbe a töltési mizériába. Én nem a töltőt, hanem csak a kábelt cseréltem másikra. Megjavult:-)
-
ferrari1
őstag
válasz
GeneraL_XTX #48668 üzenetére
Én a Wanam féle v7.0 romot tettem fel tegnap délben és eddig teljesen hiba nélkül fut. Semmi FC, semmi akadás, semmi... Minden úgy működik ahogy kell. Felrakás előtt és utána is volt Factory Reset.
-
ferrari1
őstag
Csendes szobában füledbe rakod a fülest amivel használni fogod. Halk, különböző frekvenciákad ad a telefon mint a jobb mint a bal oldalon. Mindig válaszolnod kell, hogy hallod-e. A végén beállít neked egy hangképet ami tökéletesen a füledhez van igazítva. Nálam jól látható volt, hogy a két fülem nem egyforma
A hívás beállításoknál is ki tudod választani, hogy melyik füleddel használod. A szerint állítja a telefon hangzását is. Nagyon jó dolog
-
ferrari1
őstag
válasz
lafaty80 #47587 üzenetére
Én nem védem. Nagyon jó telefon, sőt mégjobb lesz, ha kap laggmentesítő frissítést
Egy erősebb vas mint az itthoni gépem és laggol
Ami igazából tetszett az az Adapt Sound. Füledhez igazítja a hangzást, ami nagyon nagyot dob az élvezeten. Kijelzője hatalmasat üt, de a többi számomra csak vakítás. Integethetek a kijelőz felett hogy felvegye? Ha integetek oda is tudok nyúlni... stb... Ezek és az erősebb HW nekem már nem ér meg +90e. Ft-t.
Szerk: Visszajött a bevált 9305, neki is van 2 Gb ramja és pont. Bízom benne, hogy egy frissítés során megkaja azt a hang állítós dolgot és öröm lesz mégjobban.
-
ferrari1
őstag
Tudom senkit sem érdekel, de 5 nap S4-ezés után visszatértem S3-ra
. Nagyon vágytam rá, kifizettem és megbántam. Idézőjelben rá sem tudtan nézni. Nem használtam örömmel. Nekem nem nyújtott annyi többletet mint amennyit ráfizettem az S3-ra. Igaz kis buktával de vissza tudtam szerezni a régi Galaxy-m. Most öröm van, újra boldogan nyúlok a telefon után.
-
ferrari1
őstag
Régen nem írtam, csak olvastalak benneteket. Most találtam én is egy romot, Amestris BlackDiamond V5.0 . Aki nem próbálta, tegyen vele egy kisérletet. Jó ideje fent van, de egyszerűen imádom. Nem érzek késztetést, hogy lecseréljem
Találkoztam benne kisebb hibákkal telepítés után, de egyszerűen orvosolható. Telepítéskor a kiválasztott appok közül nem tette fel a térképet és a talk-ot. Mindkettő megoldható. -
ferrari1
őstag
Már ne haragudjatok, de annyit szöszmötöl mindenki ezzel a vágással, hogy csak na. Aki nem tudja kicseréltetni ingyenesen a szolgáltatójánál csak pénzért, keressen fel egy sarki gsm boltot. Szinte mindegyik rendelkezik kivágó szerkezettel. 2mp alatt készen is van. Méretpontos és nincs meg a para, hogy otthon mellévágok.
-
ferrari1
őstag
Ugyanúgy polikarbonát
Nem értem miért nem lehet már végre egy igényesebb anyagból egy házat készíteni neki! Akár egy kis fémet is elbírna! Szerintem!
-
ferrari1
őstag
Akit érdekel élő közvetítés az S4 bejelentéséről
-
-
ferrari1
őstag
Artu megint nagyot alkotott! Szerintem
Itt a remekmű
!
-
ferrari1
őstag
Ami ma itt ment az már no komment kategória :-(
-
ferrari1
őstag
Egy ideje nem követem a romolásos dolgokat itt. Tettem több kitérőt párhuzamos összehasonlítás végett, de maradt az S3. Mondjatok nekem egy olyan friss kernelt 4.1.2-höz, ami a legkevésbé módosított.
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
válasz
gyuri2008 #23513 üzenetére
Ez nehéz lesz. Win 7 alatt nekem is csak akkor látja, ha sem a kies sem a driverek nincsenek fent!!! Ilyenkor rádugom és látja rendesen. Emiatt már én is újratettem a wint mire rájöttem. Úgy használom, hogy mikor szükségem lenne a driverre felteszem ( odin ), utána uninstallálom. Ilyenkor minden rendben. Viszont van itthon egy gép XP-vel, azon én sem tudtam rávenni semmire sem ( lehet béna vagyok ).
Van egy jó megoldás: Airdroid, és elfelejtheted a kábelt. Persze, ha van wifid.
-
ferrari1
őstag
válasz
Laraxior #20740 üzenetére
Régebben feltettem én is ezt a kérdést. Nekem is ez a bajom és teljesen mindegy milyen rom van rajta! Egy időben azt gondoltam egyéni telefon hiba, de rá kellett jönnöm, hogy valami más van a háttérben.
A win-t is újratettem emiatt de csak addig ismerte fel a telefont, amíg fel nem tettem a drivereket is. Utána színtén ez a helyzet állt elő. Néha az segít csak, hogy gyorsan kihúzom és azonnal vissza is dugom a kábelt. Mindezt fél másodpercen belül. Az airdroid megoldás lehet, de ott meg a külső SD-re nem enged másolni. Értetlenül állok a hiba előtt.
-
ferrari1
őstag
Rádugtam egy XP-s gépre és egyből felismerte mint háttérhordozó. Akkor ezekszerint az én gépemen van valami, de vajon mi?
-
ferrari1
őstag
Mi történhetett a telefonommal? Rádugom a számgépre és kiírja: " Hiányzó hardverazonosító. Lépjen kapcsolatba a készülék gyártójával ". Csak minden, 4.-5. csatlakozásra ismeri fel a telefont. Driverek telepítve stb...
-
ferrari1
őstag
válasz
ferrari1 #17264 üzenetére
Feltettem ezt a CodecRom-ot. Eddig nagyon ígéretes, sőt... Megéri kipróbálni!
-
ferrari1
őstag
Találtam valami számomra érdekeset. CodecRom Legalább kipróbálom a dual romot
-
ferrari1
őstag
Már régóta ( mióta megvettem az első SGS-em, tavaly előtt karácsonyfelé ) gondolkodom azon, hogy miért használnak előszeretettel kék színt a romokban és a témákban, mikor az amoled halála a kék. Vagy fölöslegesen töröm a fejem? Valószínűleg igen, mert nem találtam rá magyarázatot. Nektek mi a véleményetek?
-
ferrari1
őstag
Beléptem én is a klubba egy kék személyében. Egyenlőre csak egy kérdésem van. NEE LJ2 mellé melyik kernelt ajánlatos?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Régóta várta a szakma a Samsung aktuális csúcsgépét. Túl régóta, ezért aztán nem is tud minden várakozásnak megfelelni.
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Parkside szerszám kibeszélő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- iPhone 16 PRO MAX 512GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akkumlátor 100%! Apple garancia 2025.11.14
- iPhone 16 PRO 128GB black titanium KÁRTYAFÜGGETLEN! Akku 100%! 2025 október 14-ig Apple garancia!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- MacBook felvásárlás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest