Hirdetés
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Decemberben jön az Android 15 alapú One UI 7
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- IFA 2024: Kezünkben az Ulefone apró strapamobilja
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ulefone Armor 27T Pro - hőkamera mindenáron
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
Új hozzászólás Aktív témák
-
ferrari1
őstag
Beléptem én is a klubba egy kék személyében. Egyenlőre csak egy kérdésem van. NEE LJ2 mellé melyik kernelt ajánlatos?
-
ferrari1
őstag
Már régóta ( mióta megvettem az első SGS-em, tavaly előtt karácsonyfelé ) gondolkodom azon, hogy miért használnak előszeretettel kék színt a romokban és a témákban, mikor az amoled halála a kék. Vagy fölöslegesen töröm a fejem? Valószínűleg igen, mert nem találtam rá magyarázatot. Nektek mi a véleményetek?
-
ferrari1
őstag
Találtam valami számomra érdekeset. CodecRom Legalább kipróbálom a dual romot
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz ferrari1 #17264 üzenetére
Feltettem ezt a CodecRom-ot. Eddig nagyon ígéretes, sőt... Megéri kipróbálni!
-
ferrari1
őstag
Mi történhetett a telefonommal? Rádugom a számgépre és kiírja: " Hiányzó hardverazonosító. Lépjen kapcsolatba a készülék gyártójával ". Csak minden, 4.-5. csatlakozásra ismeri fel a telefont. Driverek telepítve stb...
-
ferrari1
őstag
Rádugtam egy XP-s gépre és egyből felismerte mint háttérhordozó. Akkor ezekszerint az én gépemen van valami, de vajon mi?
-
ferrari1
őstag
válasz Laraxior #20740 üzenetére
Régebben feltettem én is ezt a kérdést. Nekem is ez a bajom és teljesen mindegy milyen rom van rajta! Egy időben azt gondoltam egyéni telefon hiba, de rá kellett jönnöm, hogy valami más van a háttérben.
A win-t is újratettem emiatt de csak addig ismerte fel a telefont, amíg fel nem tettem a drivereket is. Utána színtén ez a helyzet állt elő. Néha az segít csak, hogy gyorsan kihúzom és azonnal vissza is dugom a kábelt. Mindezt fél másodpercen belül. Az airdroid megoldás lehet, de ott meg a külső SD-re nem enged másolni. Értetlenül állok a hiba előtt.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz gyuri2008 #23513 üzenetére
Ez nehéz lesz. Win 7 alatt nekem is csak akkor látja, ha sem a kies sem a driverek nincsenek fent!!! Ilyenkor rádugom és látja rendesen. Emiatt már én is újratettem a wint mire rájöttem. Úgy használom, hogy mikor szükségem lenne a driverre felteszem ( odin ), utána uninstallálom. Ilyenkor minden rendben. Viszont van itthon egy gép XP-vel, azon én sem tudtam rávenni semmire sem ( lehet béna vagyok ).
Van egy jó megoldás: Airdroid, és elfelejtheted a kábelt. Persze, ha van wifid.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Egy ideje nem követem a romolásos dolgokat itt. Tettem több kitérőt párhuzamos összehasonlítás végett, de maradt az S3. Mondjatok nekem egy olyan friss kernelt 4.1.2-höz, ami a legkevésbé módosított.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Ami ma itt ment az már no komment kategória :-(
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Artu megint nagyot alkotott! Szerintem Itt a remekmű !
-
ferrari1
őstag
-
ferrari1
őstag
Akit érdekel élő közvetítés az S4 bejelentéséről
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Ugyanúgy polikarbonát Nem értem miért nem lehet már végre egy igényesebb anyagból egy házat készíteni neki! Akár egy kis fémet is elbírna! Szerintem!
-
ferrari1
őstag
Már ne haragudjatok, de annyit szöszmötöl mindenki ezzel a vágással, hogy csak na. Aki nem tudja kicseréltetni ingyenesen a szolgáltatójánál csak pénzért, keressen fel egy sarki gsm boltot. Szinte mindegyik rendelkezik kivágó szerkezettel. 2mp alatt készen is van. Méretpontos és nincs meg a para, hogy otthon mellévágok.
-
ferrari1
őstag
Régen nem írtam, csak olvastalak benneteket. Most találtam én is egy romot, Amestris BlackDiamond V5.0 . Aki nem próbálta, tegyen vele egy kisérletet. Jó ideje fent van, de egyszerűen imádom. Nem érzek késztetést, hogy lecseréljem
Találkoztam benne kisebb hibákkal telepítés után, de egyszerűen orvosolható. Telepítéskor a kiválasztott appok közül nem tette fel a térképet és a talk-ot. Mindkettő megoldható.[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Tudom senkit sem érdekel, de 5 nap S4-ezés után visszatértem S3-ra . Nagyon vágytam rá, kifizettem és megbántam. Idézőjelben rá sem tudtan nézni. Nem használtam örömmel. Nekem nem nyújtott annyi többletet mint amennyit ráfizettem az S3-ra. Igaz kis buktával de vissza tudtam szerezni a régi Galaxy-m. Most öröm van, újra boldogan nyúlok a telefon után.
-
ferrari1
őstag
válasz lafaty80 #47587 üzenetére
Én nem védem. Nagyon jó telefon, sőt mégjobb lesz, ha kap laggmentesítő frissítést Egy erősebb vas mint az itthoni gépem és laggol Ami igazából tetszett az az Adapt Sound. Füledhez igazítja a hangzást, ami nagyon nagyot dob az élvezeten. Kijelzője hatalmasat üt, de a többi számomra csak vakítás. Integethetek a kijelőz felett hogy felvegye? Ha integetek oda is tudok nyúlni... stb... Ezek és az erősebb HW nekem már nem ér meg +90e. Ft-t.
Szerk: Visszajött a bevált 9305, neki is van 2 Gb ramja és pont. Bízom benne, hogy egy frissítés során megkaja azt a hang állítós dolgot és öröm lesz mégjobban.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Csendes szobában füledbe rakod a fülest amivel használni fogod. Halk, különböző frekvenciákad ad a telefon mint a jobb mint a bal oldalon. Mindig válaszolnod kell, hogy hallod-e. A végén beállít neked egy hangképet ami tökéletesen a füledhez van igazítva. Nálam jól látható volt, hogy a két fülem nem egyforma A hívás beállításoknál is ki tudod választani, hogy melyik füleddel használod. A szerint állítja a telefon hangzását is. Nagyon jó dolog
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
válasz GeneraL_XTX #48668 üzenetére
Én a Wanam féle v7.0 romot tettem fel tegnap délben és eddig teljesen hiba nélkül fut. Semmi FC, semmi akadás, semmi... Minden úgy működik ahogy kell. Felrakás előtt és utána is volt Factory Reset.
[ Szerkesztve ]
-
ferrari1
őstag
Mai nap én is belefutottam ebbe a töltési mizériába. Én nem a töltőt, hanem csak a kábelt cseréltem másikra. Megjavult:-)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest