- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
lanszelot
addikt
válasz
Locutus #56673 üzenetére
Hello,
A párom s8+ power gombja huncut lett. Nem kiesik vagy lötyög, egyszerűen ha megnyomom nem klikken mint az enyém. Szerintem be fogja adni a kulcsot.
Tapasztalatod alapján hogyan tudnám kiszedni, hogy én is csak bepattintsam az újat?
Illetve elkuldenéd a linket hogy mit vettél? -
Locutus
veterán
válasz
Locutus #56566 üzenetére
Hátha valakit érdekel, vagy segít neki a jövőben hasonló probléma esetén.
Szóval rendeltem ebayről kemény 8 euróért gombot, meg mögé elektronikát kompletten, lesz ami lesz alapon.
Mondom azért csak megpróbálom, hogy a kiesett gomb helyett egyszerűen bepattintom az újat.
És láss csodát, bepattant a helyére, és ott is maradt. Tökéletesen működik. Ennek köszönhetően nem kellett szétszedetni a telefont.Mint kiderült, a lenti képen látható fekete rész minimálisan, de szélesebb, mint a telefon fém vázában lévő áttörés. Mindössze ez akadályozza meg, hogy a gomb kiessen miután benyomod a helyére. Csakhogy a régi gombon a fekete rész két széle minimálisan ugyan, de le volt kopva, ami csak akkor vált láthatóvá, mikor az újjal összehasonlítottam. Sőt, ez a különbség még ezen a képen se igazán szembetűnő, olyan kicsi. De emiatt nem maradt bent az a helyén többé.
-
amoledus
aktív tag
-
Diokhan
addikt
válasz
Locutus #56566 üzenetére
Hy. A helyedben én azzal kezdenék, hogy kiderítsem az okát, hogy miért esett ki, és elsősorban a sajátját próbálnám meg vissza tenni. Ha nem sikerül, utána pedig kérdés, hogy vajon garanciás még a készülék? Ha igen, akkor irány a szervíz, ha nem, akkor pedig utána olvasnék magának a problémának, hatha létezik könnyű és egyszerű megoldas.
Ezután lehet venni új gombot :) :)) De ez csak az én véleményem, pontosabban én így csinálnám.AliasB köszi, már nem is érdekes :)
-
batai15
félisten
válasz
Locutus #37051 üzenetére
Olvass fentebb.
TOZ: szvsz túl van hypeolva. Amellett hogy nem olcsó melette kell még dbrand is ami dob még rajta, és nincs is olyan dbrand ami tetszik.
Nem lesz egyszerű olyan tokot találni ami minden igénynek eleget tesz.
Ha nem lenne mágneses tartó egy kritérium mínusz de annyira bejön hogy nem tágítok. -
válasz
Locutus #35903 üzenetére
Edig ez rendben is, de kicsit úgy érzem, mióta megvettem lassult a telefon, illetve pár anomáliát is felfedeztem. Azért gondoltam.
Ilyen megvilágításban akkor a kérdéseimre mik a válaszok? Köszönöm.
iOS-en is volt, hogy főverzió váltáskor inkább restore-oltam és újra belaktam, jobb is volt a rendszer utána.
-
dkovizoli
addikt
válasz
Locutus #35903 üzenetére
Pedig ha sok helyen sok mindent olvasol, akkor bizony összetudja kuszálni a dolgokat a frissítés. Ezért csak ajánlott. Ez rengeteg dologtól függ, hogy lesz-e gebasz vagy sem. Nálatok nem lett, ettől még sokmindenkinek lett. Nézz csak utána mennyi embernek helyrejöttek a problémái fr után.
-
válasz
Locutus #35240 üzenetére
Biztos hogy nincs az egész EU-ra vonatkozó 2 év gari olyan módon, hogy bármelyik tagállamban veszed, minden államban 2 év garit kapsz, mert a pl. a briteknél sem kapsz 2 évet, ha nem ott veszed a telefont hivatalos forgalmazótól. Ebben a topikban írta egy ott élő fórumozó, hogy az ő telefonjára is csak 1 év gari van.
-
Divinity
őstag
válasz
Locutus #35240 üzenetére
35179
Én ebbe nem látok ilyet. Lentebb mikor már rájöttél, hogy miről van szó akkor már leírtad azóta meg véded a szempontod ami nem is a témáról szól. Lehet, hogy úgy gondoltad de nem ezt írtad.
A felvetett kérdés pedig ez volt: 35174
Magyar és két év. Ebből indult az egész te meg tökre elbeszélsz a téma mellett. -
OCTAMD
őstag
válasz
Locutus #35227 üzenetére
Onnan indult ez a beszélgetés,hogy szerinted tévhiteket terjesztek az 1 év garival,35179es hozzászólásod.Szerinted ha az amazonról vagy kinti nagyobb német osztrák helyekről veszem,akkor csak felmutatom a számlát és 2 év eu garim van.Se regisztrálni nem kell, semmi egyéb más dolog nincs.
Mivel ez egy magyar fórum,igazából rohadtul itt nem érdekli az emberek 75%-át hogy hogyan is van ez nyugaton.
Itt a legtöbben a minimum 1év garit a magyar Samsungnál szeretnék érvényesíteni.
Szóval itt zárjuk is le a dolgot.
-
Divinity
őstag
válasz
Locutus #35227 üzenetére
Szerintem rosszul értelmezted.
Abba senki nem kételkedett, hogy 1 év jár itthon is. A második évről volt szó ami az általad leírtak szerint sem lesz meg mivel nem itthon vetted és így itthon a Samsung csak 1 év garanciát vállal. Ha kiviszed Bécsbe akkor élhet a 2 év de nem ez volt a feltevés. -
válasz
Locutus #35224 üzenetére
Vagyis Magyarországon 1 év, mert annyi garanciát vállal a Samsung. +1 év (extra) csak akkor jár, ha beregisztrálod a Samsung Magyarország oldalán, de csak Magyarországon forgalomba helyezett készülékeket enged regisztrálni.
De amúgy nem értem mi köze a németországi garanciának hozzánk.
-
Gábor-KJ
őstag
válasz
Locutus #34215 üzenetére
Biztos találsz ilyet, de azt sok helyen írják, hogy ejtés/törést jobban bírja az 5, viszont a karcokkal sajnos nem boldogul.
1 és 2 GG-s telefonjaimnál volt, hogy nem fóliáztam és 1-1.5 év után sem volt rajta még csak hajszálkarc se.
Ezutobbi szériáknál már nem merem kihagyni a fóliát, noha az S8-nál rezgett a léc mivel nem sok minden szeret rajta maradni...
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Locutus #34178 üzenetére
10 hónapos a készülékem, elég sok, leginkább fényben látható hajszálkarc borítja már a képernyőt, illetve két, kissé mélyebb sérülés is van már az előlapon. A használatot egyik sem befolyásolja igazából, de azért kicsit zavaró a dolog. Ha egyszer valami miatt majd cseréli a biztosító a telefonomat, akkor rakatok rá majd üvegfóliát (tavaly májusban még nem volt itthon elérhető, most meg már mindegy is).
-
válasz
Locutus #34191 üzenetére
“...A kvarcüveg technológiai szempontból folyadék; viszkozitása mintegy 1040 Pa·s. Mintegy 100 000-féle üveget ismerünk, amelyek közül 7–800-at használunk a gyakorlati életben – ezek a kereskedelemben is kaphatók. Összetételük és ezzel tulajdonságaik eltérőek. Szerkezetük a folyadékokéhoz hasonlóan véletlenszerű; az olvadt ömledékből rögzül a megszilárdulás pillanatában. A folyadék- és az üvegállapot között az a különbség, hogy a megszilárdult üvegszerkezetben (üvegállapotban) az atomok hőmozgása gátolt....”
Részlet,Wikipedia.
Csak érdekességként írtam,hogy az üveg milyen. Persze összetételben van különbség,de én még nem láttam karcolhatatlan üveget. -
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Yettel topik
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Üzleti Fujitsu Lifebook u7510 15,6" FHD IPS 2021/08. havi gyártás
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad 330S-15IKB - i5-8G I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest