- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
eladogeppc
veterán
válasz
Snoop27 #38987 üzenetére
Direkt írtam, hogy félre ne értsétek, csak meghökkentem, hogy mennyire fluid az app betöltés, sajnos.
A multitaskingról csak annyit, hogy például a DigiOnline adás akár kikapcsolt kijelzővel is megy, akár másik app mellett is, míg S8-on nyom egy szép stoppot. Plusz ha osztott képen akarom használni S8-on, akkor is nyom egy stoppot.
iOS-en már nem zárok be semmit, mert nincs értelme. Ahol álltam, onnan megy tovább. De S8-on még mindig nincs ez így sajnos. Működik olyan 4-5 app-ig, talán.
Többnyire ez szerintem a programozók hibája. Főleg, hogy például a youtube a rákért nem tud a háttérben menni ? Miért csak trükközésekkel ?
Plusz ami még negatívum az S8 esetében az az, hogy ha nem használom is merült szegény AOD nélkül, ami szerintem komoly hiba. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Snoop27 #37253 üzenetére
Végignézegettem az összes appot benne, egy párról levettem a SABS "figyelmét"– főleg az alap rendszerappokról –, a többinél engedélyeztem. Majd ha menet közben lesz olyan app vagy weboldal, amit megfog vagy ellehetetlenít, pedig nem kéne, akkor azt whitelistbe rakom és kész.
-
Divinity
őstag
válasz
Snoop27 #37246 üzenetére
Olyan nem igazán van.Knox license key-t kell generálni az pedig a SEAP oldalán visszanézhető.SEAP-license
So slow..
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Snoop27 #37246 üzenetére
Ha visszamész Deck kolléga leírásának első linkjében szereplő oldalra és bejelentkezel a Samsung azonosítóddal, akkor szerintem ott látnod kell majd a kódot.
-
Mo Bill
aktív tag
válasz
Snoop27 #19879 üzenetére
Szia!
Nekem eddig a két fajta gyári tokom volt, (clear viwer es a led viewer) kizárólag ezek nem tolják fel kétoldalt a fóliák 99% -át. Egy két fólia létezik amiket a nem gyári tokok nem nyomnak fel, de azok olyan 7 - 8 ezertől kezdődnek.
A gyári fólia nálam egy napig volt rajta, utánna a gyorsboltban vettem led tokot és a telóra fóliát, de nem üvegfóliát.
Most a tok kialakítása miatt nincs semilyen fólia a talón és ver a víz! -
-
Hipnotic
tag
válasz
Snoop27 #19143 üzenetére
Kényelmes használni az S8 Pluszt. Ha meg fogom ez után a G2-t, az tűnik túl kicsinek és nem ez túl nagynak. A G5-től és G4-től nem olyan sokkal nagyobb a készülék, viszont a kijelző jelentősen. Az értesítéseket le tudom húzni ,ha bárhová suhintok le felé gesztusvezérléssel. Volt G6-om az kb a sima S8 mérete. Na nekem inkább az volt kényelmetlen. A keskenysége miatt rengetegszer fére ütöttem a billentyűzeten. Az ujjlenyomat olvasó pozícióját meg lehet szokni, igaz G5/G6-on sokkal komfortosabb helyen van.
Előző akksi időm ilyen volt S8 Pluszon:
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Snoop27 #19052 üzenetére
Ha van lehetőséged, akkor szerintem keress egy kiállítótermet a közeledben (SES, MM, szolgáltatói üzlet), és vedd kézbe a telót, nyomogasd, úgy hamar kiderül, használható-e még neked a nagyobbik S8 mérete.
Ha elenyésző az árkülönbség, mint írtad is, akkor inkább a Plust javaslom. Fogásváltással simán kezelhető a legtöbb esetben egy kézzel, az ujjlenyomat-olvasó fenti helye is csak keveseket zavar a tényleges használatnál (bár ezt előszeretettel emlegetik a cikkírók itt, a MA-n is), zsebben is könnyedén elfér az S8+, és ugye nagyobb a kijelző meg az aksi is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Animal Crossing: New Horizons
- BestBuy topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Mozilla Firefox
- Path of Exile (ARPG)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB SSD fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest