- Yettel topik
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Poco F3 - a mindenes, de nem mindenkinek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
róland #58960 üzenetére
be van törve a kijelzője, befolyt egy részen az OLED, rollerre kell kijelzőnek, egy fillérrel többet nem költenék rá semmint szükséges
fél napot kell kibírnia rollerre rakva emiatt kérdeztem
de tegnap kipróbáltam az alulról 2. Battery Saver módot és így működött a fél nap szóval lehet még ennyit sem költök rá
-
T_Stark
őstag
válasz
róland #58683 üzenetére
Nálam S20 FE lett az utód. Azért gyorsaságban, fényképezésben stb egész más világ.
Viszont utána kézbe véve az S8, meglepően kicsi, és könnyű.
Meg még mindig nagyon szép.
Sajnálom eladni.Úgy döntöttem, berakom a kocsiba, ilyen fix autós második telónak.
Erről fog menni a navi, meg a zene. -
dkovizoli
addikt
-
Tomiii258
tag
-
Probert75
addikt
válasz
róland #57601 üzenetére
Lehet neked ma, de egyébként már 14-e óta van.
-
sgeza
veterán
válasz
róland #57516 üzenetére
Ezeket tudom. Nekem egyébként működne az Assistant, csak nem érdekel. Az alternatív lehetőséggel is tisztában vagyok, de én a home gombbal szeretném indítani a keresést, ahogy eddig is. A hírfolyam egyébként nem érdekel, majd én azt tudom, hogy honnan szeretnék informálódni, legkevésbé sem a Google által javasolva.
Attól tartok én is, hogy egyelőre ez így marad, hogy erőszakoskodik, hogy Assistantot használjak. Na majd hátha ez változik, és lehet anélkül is normálisan használni. A leginkább az zavar, hogy az Android Autót elcseszte, a többi felett szemet hunynék. Köszi azért! -
Szajo
őstag
válasz
róland #57310 üzenetére
Nekem egy hasonló méretű mobil kellene majd ami ad valami újat kamerában,kijelzőben de nem nagyon van most... Ilyen xiaomi meg társait nem akarok venni akármennyire istenítik, mert nekem a Samsung bizonyított szervíztapasztalatok/megbízhatóság.
200ezernél többet pedig nem akarok kiadni telefonért... -
Predatorr
őstag
válasz
róland #57276 üzenetére
Ezt nekem miért írod? Én is ezt mondtam. (Mondjuk akkor is vannak cégek, amelyek csak 3-at vállalnak a nem gar. javításra.) Ha meg nem olvastad, mire reagáltam, minek koptatod az ujjaidat? Tök fölöslegesen.
Mellesleg a garanciálisan cserélt főalkatrészre újraindul a teljes gyári garancia. -
-
martonl
senior tag
válasz
róland #56734 üzenetére
Be van kapcsolva és működik is. Csak szeretném rögzíteni a vowifi hívásokat is, erre vonatkozott az eredeti kérdésem. Az összes hívásrögzítő szépen rögzíti a mobil hívásokat, a volte hívásokat is. A gyári rögzítő nem rögzít vowifit, és ezt meg is mondja szépen. Más rögzítő vowifi esetén csak a saját hangomat rögzíti.
-
Probert75
addikt
válasz
róland #56369 üzenetére
Nem! Ez egy one UI launcher.
A vidóban szerintem egy S8 van."How to Install One UI 2.0 Launcher for any Samsung Galaxy device?
Here is the direct link to the latest One UI Home and Samsung Experience Home official download link from the Play Store and Galaxy Store for devices running Android 9 Pie, 8.0 Oreo, or earlier.
Download the One UI 2.0 launcher APK and App Cloner APK from above to phone storage. Install the App Cloner app. Launch the App Cloner and click the folder icon. (left most tab) Now, click on the “+” button to enable the APK tab. Select the option “from a file” and locate the launcher with.apk
file from phone’s internal storage. Once the App Cloner has done cloning the app, rename the app to “OneUI 2” or any name you like other than the original one. Install the new OneUI 2 app. Now go to settings > apps > One UI 2 > permissions and enable all permissions for the launcher. Restart your phone. Go back to settings and set the launcher a default." -
hunluigi
senior tag
válasz
róland #52298 üzenetére
Nem volt/nincs az égvilágon semmi probléma a melopow-al. Az elsők között voltam aki megvette, és azóta is napi szinten használatban van. A mostani könnyítés samu szoftveres oldalról jött (amit a melopow eddig is megkerült), miszerint nem korlátoz be a gyári eszközökre. Ami érdekesebb, a dexmód ráncfelvarrása. Javított felület, és a telefon/monitor paralel egymástól független használata, mint az S9/Note9 pároson.
-
Dr Bubo
MODERÁTOR
válasz
róland #52290 üzenetére
Jól értem, hogy ezzel a kábellel összekötöd a telefont és a monitort és DeX módba lép?
Ezen az oldalon mintha ilyesmi lenne. -
Quqesz
nagyúr
válasz
róland #41987 üzenetére
Vodásnál meg a voda/tesco mobilt ajánlja fel. Újraindítás után mindég.
Más
Tegnap gyerekek műsorát videóztam, és mivel az állványban volt kikapcsoltam csak húzásra a zárképernyőzárat(arc+minta volt). Elfelejtettem visszakapcsolni utána...ennek az lett a mai eredménye, hogy fiú unokatesómnak elküldött pusziszkodós emois sms-t, kb 15 képet lőtt(persze fekete segget 😀) 6 alkalmazást megnyitott, bekapcsolta az osztott kijelzőt,stb....pedig a zsebemben volt egész nap, és ez a zsebben funkció is be van kapcsolva.....mókás volt 😀😎
Most visszakapcsoltam az eredeti képernyőzárat... -
janosibaja
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- iPhone 16 Pro MAX 512 GB, Kártyafüggetlen - Makulátlan állapot! + AJÁNDÉK TOK - 3 ÉV GARANCIA
- Eladó egy Samsung a36 5g 8/256 GB samsung alle 2025/05/24 vásárlás
- iPhone 12 128 GB Éjfekete - 85.000 FT
- ÚJ - iPhone 16 Pro 512 GB Black Titán - - Apple Garancia - 0 perces, 0 ciklus
- Azonnali A320 B350 X370 B450 X470 A520 B550 X570 chipset alaplap felvásárlás személyes/csomagküldés
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Lenovo Legion Pro 7 i9-14900HX 64GB RAM 2TB SSD 16" QHD+ 240Hz RTX 4080 12GB 175W DOBOZÁBAN, MAGYAR
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest