Hirdetés
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Még ráadás óra és fülhallgató jár az új Redmi telefonokhoz
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
w333
félisten
válasz
ToomyC #43994 üzenetére
Ez pontosan így van ... DBT újabb kiadás valamiért, érdekes
XEH : Changelist 13760092
Build date : Tue, 26 Jun 2018 00:40DBT : Changelist 13971786
Build date : Mon, 16 Jul 2018 05:49Szerk.
Amire gondolok hogy a CRG1 -ben van valami hiba amit csak később javítottak (így a DBT nem jelent meg) ezért lehet az hogy a DBT és XEH is egyszerre jött, csak a DBT mégis újabb kiadás, majd kiderül ha van valami hiba a rendszerben
[ Szerkesztve ]
-
bigdady
nagyúr
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ToomyC #39133 üzenetére
A Clear Coverre írták páran még anno, de nekem sosem volt azzal a tokkal ilyen negatív tapasztalatom, pedig már régóta használom.
[ Szerkesztve ]
-
madkiller
őstag
válasz
ToomyC #33027 üzenetére
Én, beton stabil egyenlőre, bár még csak 5 napja fut. Nem is tisztán ment fel mégis jó. Alkalmazás nem állt le, térerő olyan, mint régen. Aksi minimum olyan, ritkán méregetem érzésre olyannak tűnik. Úgyhogy fasza , bár nagy újdonságra senki se számítson.
Sztem is az S9, miatt lett vissza vonva csak marketing fogás.[ Szerkesztve ]
-
w333
félisten
válasz
ToomyC #33027 üzenetére
Én, és hibátlan az Oreo !
(#33032) EnterR
Nagy kamu az egész ... keresd meg már hányan panaszkodnak !
[ Szerkesztve ]
-
Mike81
senior tag
válasz
ToomyC #27946 üzenetére
Te csináltál már hard resetet? Mert Bigdady azt írta hogy az kell hozzá hogy újra mozogjon. Én is töröltem a frissítést de tényleg nem változott semmi.
#27949; Én is most végezgem a belakásal szóbal nem biztos hogy ezért nyomnék hard resetet.
Az én verzióm is 2.7.32.2[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ToomyC #26861 üzenetére
Haragszol te arra a szegény gyerekre, hogy 240p-re kárhoztatod?
Viccet félretéve, a YouTube appban csak annyit tudsz tudtommal állítani, hogy WiFi mentes környezetben ne játsszon le HD-ban videót. A böngészőből megnyitható, teljes értékű YouTube-ban sem látok előbbire opciót.
[ Szerkesztve ]
-
-
dkovizoli
addikt
válasz
ToomyC #24507 üzenetére
Nekem is van mindkettő. Illetve páromnak vettem s8-at nemrég, nekem meg 8+ van május óta. A sima nyolc is meglepően jól bírja. Én jóval többet nyomkodom, ő sokkal többet beszél. Mindkettőnké kb másfél nap és 5 óra sot körül jön ki. Nálam jóval több dolog van telepítve. A másik dolog, hogy van g4-em is, g5 is, és mielőtt ezt vettem, megnéztem a 6-ot is. Nem azt vettem. Ennél arra kell nagyon vigyázni, hogy ne törd össze!
-
dnelb
veterán
válasz
ToomyC #24507 üzenetére
Nézz youtube teszteket pl. Ha intenzíven használod akkor 10% diffi van. V pl gsmarena endurance rating is csak 4h különbség, tehát kb ugyanaz..
Viszont, én úgy látom a nagyobb akksi jól jön a készenléti fogyasztásban.. A plusal meglehet a 2 nap is, a simával nem, mert nap végére 45% körül leszel ~3.5-4h SOT mellett, és az már kevés még 1 naphoz..
Magyarul, ha mindennap töltöd amugy is akkor elég a sima, ha meg 2 naponta akarod akkor plus.. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
ToomyC #24507 üzenetére
Ahhoz, hogy megmondjuk, mennyivel gyengébb az üzemidő a kisebb modell kárára, mindkét típust azonos felhasználásnak, azonos körülményeknek kéne alávetni. Tudtommal itt egyedül littlecar kollégának van mindkét modellből egyszerre a birtokában, szóval ha ő nem tud szerinted eléggé releváns adatokat, tapasztalatokat közölni számodra, akkor innen más se fog tudni.
Mint linkeltem feljebb, a saját meglátásom az, hogy nagyjából 1-1,5 óra plusz SoT-tal tud többet a nagyobb modell.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ToomyC #24504 üzenetére
Alig három kommenttel feljebb válaszolt a kolléga. És őneki valóban van mindkét modellből, szóval nem a levegőbe beszél, hanem tapasztalatot oszt meg.
Leegyszerűsítve:
•S8: gyengébb akku, kompakt méret
•S8+: erősebb akku, péklapát méretMinden másban egyeznek.
A G6 nem egy kategória az S8-cal, az inkább a V30, ha már az LG-t nézzük. A G6 hardveresen tavalyi felépítésű. Cserébe jóval olcsóbb is.
[ Szerkesztve ]
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
ToomyC #24497 üzenetére
Hasonló volt a kolléga kérdése, dilemmája, én ezt válaszoltam rá.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz
ToomyC #24478 üzenetére
Mindenkinek más a normál felhasználás.
Az s8 4-6 óra sot, a plusz 6-8 óra sot körül mozog, de ez csak kijelzőidő.
Nálam 1 óra beszélgetés jó térerő mellett 10%-t visz az akkuból, 1 óra böngésző használat szintén 10%-ot merít WiFi-n de pl ugyanez 15% körül van ha a térerő nincs velem.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+