- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Netfone
- Mobil flották
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZüD
tag
Koszi az epito jellegu reszet! A degradalot kevesbe. Fellapoztam a kis pirosat. Sot a kisbetus nagyot is. Cardif siman felvette karbejelentesnek a telefonos erdeklodesem (a tulaj neveben erdeklodve, irasos meghatalmazas nelkul. Johiszemuen altam hozza, ezert nem viszakoztam mikor mondta, hogy felveszi a jegyzokonyvet). Amit ahogy irtam el is utasitott elbol. A megbotlott, leesett sztorira. (Amugy a realbe pont hogy kiverte a baratno a kezbol sztori volt)
Hosszas email valtasok utan viszakozott csak a biztosito, mnb allasfoglalas utan. Gondoltam nem farasztom a forumlakokat pikans reszletekkel.
Most lett hivatalos meghatalmazasom a tulajtol es gondoltam kikerem segitokesz forumtarsaim velemenyet, tapasztalatat.
-
söncö
tag
Ha pl az adott terméket amit rendeltél károsodottan, törten, üzemképtelenül kapod akkor már a futárnak is tudod jelezni ,hogy ezt így nem veszed át.
Aláírás előtt illik tehát megnézni mit kapsz kézhez.
Ha úgy viszel be valamit a vevőszolgálatra ,hogy sory de ezt így kaptad kézhez azt nem lesz ember aki elhiszi.
Hála Istennek egyre kevesebb ilyen eset van. -
-
Mr.Silkó
veterán
Lehet extra garanciaidőt vásárolni a hazai S8-akra (is) a Samsungtól, ami kitolja az eredeti jótállást.
-
IamTheDog
tag
Azzal csinalom. A decemberi DBT-nél is ezt csinálja. Ugye erről frissítettem az update zip-pel pár hete Oreóra. Most viszont nem enged arra visszamenni. S7-nél soha nem volt ilyen problémám, ott oda vissza rakosgathattam a romokat, még a fejlesztőibe sem kellett belépni. Amúgy lehet az a baj, hogy nincs engedélyezve az OEM unlock a fejlesztőiben? Ha ezt engedélyezem, ugrik a gari vajon?
-
Aszi10
tag
Teljesen igaza van OCTAMD kollégának... Nekem is TMH/TMH/TMH volt majd sim kivétel nélkül felnyomtam egy januári DBT-t... indulás után felugrott egyből az ablak ahol németül kérdezte h be akarom állitani a sim-em régióját vagy később emlékeztessen... rámentem h később ..belaktam a telót és igy lett DBT/XEH/TMH...
-
sgeza
veterán
Alapvetően igazad lehet, de nem vagyok biztos benne, hogy oem feloldásnál nem ugrasztja a knox-ot még akkor is, ha hivatalos romot teszel fel! Ez innen már nem logika kérdése, hanem, hogy hogyan gondolta a Samsung.
Kellene egy olyan ember, aki tutira megmondja, jó esetben próbálta már! :-) -
söncö
tag
Az ADB-s telepítés után memória kártyáról való telepítéshez:
Update.zip
Felmásolod memóriakártya gyökérbe.
Indítasz egy recoveryt
Apply update from SD Card -> kiválasztod a zip-et, telepíted.
Újraindítás után még hagyd egy picit had dolgozzon a telefon /jelezni fogja hogy a háttérben még telepít/ -
Mr.Silkó
veterán
Dehogynem lesz, csak nem mindenki olyan türelmes ezügyben. Én a magam részéről megvárom az OTA verziót a Telekomtól – lesz vagy egy hónap csúszás a többiekhez képest, az tuti –, nem sietek sehová, a mostani rom is nagyon jó, meg legalább kiütköznek addig az esetleges hibák, rendellenességek a többieknél.
-
madgie
titán
Ez még tavalyi, de idén lett nagy sikere
SharpSA: a vörösebb-sárgásabb, magyarul melegebb fehéregyensúlyú színek emészthetőbbek a nagy többségnek, nemhiába indult el ebbe az irányba az iPhone 8/X is.
-
Gergőkee
aktív tag
All in one gestures!
Én kettő gestur-t használok (azaz állítottan be magamnak)
-Jobb oldali edge fogópont alatt, ha balra suhintok az edge panelen, akkor az egyenlő a vissza gomb megnyomásával. (Alsó navbar el van rejtve, így mínusz egy mozdulat.)
- Navbar vissza gombját hosszan nyomva lejön a notification panel. -
kaisers
aktív tag
Legfelül az alkalmazás kezelőben nincs egy fekete vagy egy elsőre észre nem vehető háttérrel azonos színű sor?
Nálam is egy alkalmazás helyett telepített vmit, még eszköz adminisztrációs engedélyt is kért. Furcsa is volt, az alkalmazás helyett telepítette amit szerettem volna, utána jöttek a furcsasàgok az AdGuard ellenére is. -
sgeza
veterán
-
JMarty
tag
-
DarthFater
tag
Hát vagy 3-4 éve amióta az MM-be szoktam menni, szinte mindig Ő van ott egy másik kollégájával a Vevőszolgálaton, szerintem tudnia kell
Annyit mondott még, ami így eszembe jut, hogy ha a terméket forgalmazzák Magyarországon is, akkor itt megcsinálják, ha nem, akkor továbbküldik (nem mondott több részletet)...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z390-E GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest