- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- iPhone topik
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Google Pixel topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
marquuard
veterán
-
Tujmos
tag
válasz
Mo Bill #43617 üzenetére
a vezeték nélküli töltés működik, ha valahol tudsz venni gyorsan egy töltőt
szoktam.olyat, hogy valami rongyhoz ütögetem az alját a telefonnak, attól is kijöhet az a kis nedvesség esetleg, utána meg megfújkálom, hogy tuti kijöjjön
ha semmi nem segít, esetleg vizezd be a csatlakozót egy kicsit és utána ütögesd ki belőle a nedvességet
persze csak saját felelősségedre -
-
DefJamHUN
aktív tag
válasz
Mo Bill #41558 üzenetére
Az enyem most volt tmxnel kijelzocseren. Csereltek elol hatul es amint megerkezett a telefon en is ettol tartottam, de azonnal felhivtam a Samut es azt mondtak, hogy tesztelik mielott visszakuldik, de a beszelgetest elmentik, igy ha beazna legalabb van nyoma hogy ketelkedtem a szervizben foleg azok utan amit a neten lehet olvasni rolluk!
( mondjuk nalam hibatlan allapotban jott vissza!)
-
Ateszpapa
addikt
válasz
Mo Bill #41558 üzenetére
Mr.Silkó jól leírta a lényeget.
Ezt egy HA-s hírdetésből emeltem ki:
"A javításra és a beépített alkatrészre fél év garanciát vállalunk, természetesen gyári technológiával dolgozunk, nem házi barkács módszerrel. A javítás után a készülékek vízállóságát garantálni nem tudjuk, de az elmúlt másfél év tapasztalatai alapján egy kiadós esőt mindenképpen túlélnek"Úgyhogy, ha hivatalos Samsung szervizbe viszed, ott vízálló marad.
Máshol meg nem garantálják, ennyi. -
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mo Bill #41551 üzenetére
Jók az UAG tokjai, funkcionálisak, nekem is van 2 (Pathfinder, Metropolis), de nagy bumszli velük a mobil. Alkalomadtán igénybe veszem őket extrémebb körülmények között, de nálam napi használatban általában a gyári Clear Cover és a Rhinoshield bumper van melóban.
Jó, az is igaz, hogy biztosítás is van a telefonomra, így nem féltem annyira.
-
Mr.Silkó
veterán
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mo Bill #40894 üzenetére
Ha bemész a beállításokból a Samsung Cloudba (Felhő és fiókok), ott a mentés és visszaállítás opciót válaszd, majd adatok visszaállítása. Itt egyesével engedélyezhetőek a korábban mentett programok és alkalmazások a visszaállításhoz. A galéria appot én nem szinkronizálom a Samsung Cloudba, így azzal nincs ilyen tapasztalatom, de a többi programnál és alkalmazásnál működik a dolog.
-
sgeza
veterán
válasz
Mo Bill #40894 üzenetére
Na én például ezért nem használom ezeket a mentéseket, mert nem lehet épeszűen felügyelni, illetve bénán is csinálja a mentést. Majd megoldom én azt magam, akkor legalább úgy lesz, ahogy szeretném...jól.
Máskülönben én úgy emlékszem, hogy ez történetesen állítható benne, hogy mely mappákat/albumokat akarod menteni, de nem mernék rá megesküdni.
-
Quqesz
nagyúr
-
icemad
nagyúr
válasz
Mo Bill #39959 üzenetére
Én felraktam az appsales nevű programot a play áruházból. Ez listázza az akciós és ingyenes programokat is. Nekem hasznos, sok jó játékot, programot és ikonpakkot szereztem vele. Kb 2 éve használom, eddig kb 1000 eurót spóroltam. (persze ebben vannak olyan programok is, amik alapból 5 euróba kerülnek, de 10 fillért sem érnek...)
-
válasz
Mo Bill #34734 üzenetére
Ja, sima 9-re én sem váltanék. A plusz kamera hiányát még megértem, mert jóval kisebb a ház, és az extra kamera sok helyet foglal (belül is), viszont a 6GB ram hiánya már nem indokolható ezzel. De nekem szerencsém van olyan szempontból, hogy úgyis a nagyobb modellt vettem volna.
-
tome0001
senior tag
válasz
Mo Bill #21077 üzenetére
Most a következő napokban én is megpróbálkozom a 3G-s mobilnettel (eddig 4G-n én is sokkal nagyobb merülést tapasztaltam mint wifin).
Már a 3G is hoz 15/3 mbit-et, ami szerintem facebookozni, viberezni, meg email-ezni bőven elég.
Kipróbálom így mennyit nyújt.
Majd beszámolok a fejleményekről a hét második felében. -
-
törölt tag
válasz
Mo Bill #20261 üzenetére
A poweramp a minőségről szól, zenebolondoknak.
Bár a legjobbak között van, de én ritkán használom, kevés zenét hallgatok, inkább az "ez folder player" fizetős változatát preferálom már csak azért is, mert ahogy a nevében van, "folder" mappákba rendezve megtartja úgy a mappát, ahogy felraktam az sd-re. Nem mellesleg magyar nyelvű, egyszerű mint az etióp gyerek segélycsomagja. -
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mo Bill #19878 üzenetére
Jó választás volt, gratulálok hozzá, használd egészséggel!
Ami a port illeti: én többek között raktárban is dolgozom, ahol sok a szálló por és homokszemcse, de nem lett karcos a kijelzőm fél év után sem, pedig nem használok fóliát vagy üveget (csak 2 zárt tokot). Por valamennyi bejut a Metropolis tokba, egyébként felváltva hordom a gyári Clear View tokkal (most is az van fent), ami kevésbé zár, és egyikkel sincs karc a kijelzőn (se).
Igaz, nekem van biztosítás kötve rá, illetve nyilván ha a plusz védelem téged megnyugtat, akkor tegyél fel rá valamilyen kijelzővédő fóliát.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mo Bill #18247 üzenetére
Szia!
A Metropolis tok képességei nem fedik a Smart Cover kifejezést, ez egy sima, mágnesesen záródó tok, de kinyitva nem ébreszti a kijelzőt, mint mondjuk a gyári Clear View tok.
Ami a védelmet és a kényelmet illeti: a tok igencsak ellenálló - bár a szintén UAG márkájú Pathfinder szerintem egy fokkal masszívabb védelmet nyújt (persze az nem védi az előlapot). A Metropolis anyaga valószínűleg gumi, illetve a fedlap valami bőr hatású anyag, egyáltalán nem csúszik, asztalon is és kézben is jól tapad.
Ugyanakkor munkába csak a Metropolisban hordom a telefont, mert nagyon jól zár, por nemigen jut be a tokba, a mágnes kifejezetten erősen fogja a fedlapot, így biztos, hogy egy esetleges esésnél nem nyílik ki, 100%, hogy egyben túlélne ebben egy nagyobb zuhanást is a készülék. A gombok nyomáspontja kicsit gyengébb benne, mint mondjuk az említett Pathfinderben, illetve az oldalakhoz is kicsit lazábban kapcsolódik, mint a másik UAG. Zárva viszont maximális védelmet nyújt, ennél nem kellhet több. Otthonra viszont szerintem túlontúl bumfordi, amikor hazaérek, mindig kicserélem a Nillkin Nature TPU-ra vagy a Super Frostedre.
Nekem egyedül a led takartsága az, ami igazából negatívum benne, de a védelem kárpótol.
Remélem elég részletes voltam.
Amit linkeltél, az valóban nagyon jó ár érte.
-
N.otorious
senior tag
válasz
Mo Bill #17740 üzenetére
phoneinfot szedd le playből
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
Mo Bill #16478 üzenetére
Szia!
A Metropolis a második UAG tokom az S8+-ra (van egy Pathfinder is).
Alapvetően én elégedett vagyok, szépen felfekszik a készülékre (bár egy leheletnyit lehetne feszesebb, leginkább a gomboknál), nagyon jól védi a telefont, főleg nadrágzsebben, akár a kisebb-nagyobb ütődésektől is. Por alig megy bele, mivel elég zárt a kialakítása, ebből következik ugyanakkor, hogy a bejövő értesítéseket nem látni egyből a készüléken, csukott állapotban, ahogy az értesítő led is takarásban van, ha zárva a fedél.
Talán ez utóbbit, illetve a munkahelyen/utcán kívüli használatát tudnám egyedül kicsit kényelmetlennek nevezni - a flip tokoknál mindig zavar a hosszabb kézben tartásnál a lifegő fedlap -, ugyanakkor kárpótol a masszivitás, amit a tok sugároz és, hogy megvédi ezt a drága kütyüt.
Fogásra egyébként stabil ezzel a tokkal a teló, nem csúszik, gumírozott. A külső borítása részben bőr, vagy bőr hatású, nagyon kellemes a tapintása. Belül a fedlap bársony szerű anyagból van, nem gyűjti a koszt. Az oldalsó kapocs mágneses, határozottan záródik, így leejtésnél vélhetően nem nyílik ki a fedlap - ellentétben esetleg egy Clear View tokkal -, ami így megmentheti a kijelzőt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- OTP Bank topic
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- HiMedia lejátszók
- Autós topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Xbox Classic / Xbox 360
- Stellar Blade
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 14" WQHD HDR I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged