Hirdetés
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
MrBazsi
senior tag
-
MrBazsi
senior tag
Srácok S10e-re váltottam, maradt egy S8 gyári fóliám, és egy használt nillkin tokom, ha valakit érdekel szivesen odaadom ingyen, csak írjon rám privátban
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. valaki megnézné hogy a témaáruházban található minu féle material black nevű téma teljesen kompaktiilis e már pieal? oreon nagyon megszoktam, de mikor kijött a pie még nem volt jó teljesen az a téma, a tárcsázó pl hófehér volt, és most sem frissítenék addig amig nem tökéletes az a téma piehoz. köszi előre is
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. visszaálltam oreóra minden szuper de naponta jelzi h van frissítés. hogy tudom végleg eltüntetni?
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Probert75 #52007 üzenetére
csak h egyet mondjak, az emlékeztető funkció az értesítéseknél. hiába állítottam be ugyanugy mint oreon meg se nyekkent , sőt még az értesítési ledet is kilötte egyúttal. tesztletem 1, 10 percel is de semmi. oreon kiváó ez is. mindegy nem is lényeg , nem akartam én sem vitát indítani h melyik a jobb, mindenki azt fogja használni ami neki tetszik.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
thedarkfox #51999 üzenetére
bőven elég volt belőle, sok is!
bigdady: tudnék mondani jópárat![ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
viktorhu #51987 üzenetére
"A pie előnye a sebesség meg az akku." na már bocs de pont az ellentjétje volt nlam. a pie egy napig laggolt, mire beállt akkuidő simán kevesebb volt, nemhogy több, és az oreo egyáltalán nem lassú, sőt most downgrade után pláne gyors. gyors volt a pite mire beállt, de addig az agyamra ment.
nem létező akkuélettartam... no comment 5-6óra sotom 2 nap készenléttel mindig megvolt az oreón
igen ami számomra nem jó azt nem is akarom megszokni. a pite ilyen, rengeteg apró furcsasága van számomra! én meg a pite után viasszaállva az oreóra érzem azt h új telóm van. Annó 6után a 7 nagyon jó váltás volt, a 7ről is jó volt a 8, de ez a pite egy fos, kidolgozatlannak érzem, nem minden alkalmazás működik úgy mint rég, nincs acr, máshogy jelennek meg az értesítések, máshol van az óra, pár beállítás hiányzik, nem működik az ismétlés fukció értesítéskor stb stb, van még mit faragni rajta bőven szerintem[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Mások vagyunk, szerintem meg oreóval igazán jó ez a telefon. knek mi tetszik ugye, de a pie azért szerintem még elég bugos, azmellett h nem is néz ki olyan jól. 3napig használtam a pitét nem egyszer akartam földhözvágni a telefont mert nem úgy működött ahogy kellett volna... jó lessz ez az oreó még egy jó darabig!
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Köszi srácok, megoldódott a dolog, a legfrissebb odin kellett hozzá, és visszament szó nélkül az utolsó oreo. komolyan mondom h megváltás a pie után újra a jól megszokot rendszer. számomra sok sok furcsaság volt a pitében.
-
MrBazsi
senior tag
Srácok help!! megőrülök ettől a downgradetől
Sammobilról az utolsó 2 XEH oreót (január , és december) letöltve, lejön ugye egy zip fájl 4óra szenvedés után...
winrarral kicsomagolásnál rögtön az elején jelzi h "az archívum sérült" . de ennek ellenére kicsomagolja, megvannaka fájlok látszólag, viszont odin flashelésnél a tegnapi csatolt képeknél megáll.
mi az istent csinálok rosszul? nem létezik h h a sammobilon 2 is sérült egymás után
Honnan máshonnan tudnám letölteni az utolsó xeh oreót?
fölhözvágom azt a szart lassan komolyan, 2 napja ezzel szopok meló után.
Légyszi aki tud segítsen mert agybajt kapok![ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
thedarkfox #51701 üzenetére
Köszi. megpróbáltam 3.11 odinnal is, ugyanez a helyzet. letöltöm újra az utolsó xeh-t sammobilról hátha...
-
MrBazsi
senior tag
Srácok valaki aki downgradelt már vissza oreóra segtsen már akár privátban is, legyen szives. nem tudom mit rontok el.
Odin letöltve, sammobileról utolsó magyar xeh letöltve, samsung driver ujratelepitve, download mód bekapcs, fpr lock, oem lock OFF, 4 fájl odinba betallóz, ha sima csc-vel indítom a falshelést nem csinál semmit. ha home csc-vel akkor pedig 5 mp után "végez" és indul a telefon ujra.
mit rontok el? megköszönnék egy kis segítséget.első kép sima csc betallózása esetén itt megáll és sehova tovább.
második kép home csc betallózása esetén, itt végez pikkpakk de nem csinál semmit és ujraindul a teló.
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Predatorr #51633 üzenetére
végülis ha oreót rakok vissza akkor úgyis elveszik minden nem? ergó mindegy h melyik csc-t csinlom akkor nem kell ragaszkodnom a homehoz. vagy létezik h downgradenél is megmaradnának a dolgok? nem hiszem.., de hátha valaki tud pontos választ.
oem lock a fejlesztői beákkításokban van igaz? -
MrBazsi
senior tag
srácok help! oreo visszarakásnál, a download mode indulásánál bal felül látom a telóm h frp lock, oem lock, ON. ez jó igy mehet a flash, vagy át kellene valamelyiket állítanom? ha igen hol kell ezt megtennem, fejlesztői beállításokban? nem akarom elcseszni....
illetve home csc vel flasheljek? magyar xeh teló, és az utolsó xeh oreo menne vissza.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
utolsó xeh oreohoz esetleg tud valaki adni egy linket ahol gyorsan jön? sammobil 4órát ír, a samfirm meg ugye már a pitét látja csak...
-
MrBazsi
senior tag
hát nem rossz ez a pite, de nem is tetszik, igy visszarakom odinnal az oreót. magyar xeh telóra, mit csináljak h ne akarja rögtöna flahelés után felajánlani a pitére való frissítést? úgy kezdemm el a downgrade-et h lekapcsoloma wifit meg a mobilnetet, visszateszem a z oreót, elindul és kikapcsolom az automataikus szoftfrissítést, még mielőtt ráengedem wifire a telót, akkor elvileg az úgy jó lessz nem? knox nem billen downgrade miatt igaz?
-
MrBazsi
senior tag
Üdv srácok. ,
Megjött a pite, nem rossz, tetszik, kicsit smoothabb is a teló, de van néhány furcsaság.
Órát vissza lehet tenni a jobboldalra az akisikielzés mellé valahogy?
Material black témát használtam, minden szép fekete volt ha rányomtam a beállításokra, de most hiába van ugyanaz a téma beállítva, fehér háttere van, és azon belül vannak fekete bubikban az egyes beállítások. elég furcsa...
kezdőképernyő alsó 5ikon alól eltüntek a megnevezései. ezek visszaállíthatóak?
a tárcsázó is fehér az eddigi fekete helyett...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Nekem egyedül a sima S10 tetszik, pláne zöldben, de az árazás túl van tolva. Majd egy év múlva a 11 megjelenése után lesz elfogadható áron a 10 is, mint a 9 megjelenése után a 8. Na és még másfél év garis az S8am, nem is fogom elkapkodni a cserét...
-
MrBazsi
senior tag
válasz
icemad #50503 üzenetére
Tesztelő vagy te is? vagy oreón mondod h nem megy? a szülinapi app az más... hogy konkét példát mondjak, egy bármelyik "kölcsönzőben" megtalálható iGO Primo 9.6.29.625822 verziójú progiról lenne szó. régebbi samsung Tab S8.4 tabletet használok erre a célra, de ezen a telefonon is szeretném használni....
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Újra érdeklődnék a Pie tesztelőktől hogy valaki megpróbálná e hogy a régi jó öreg igo PRIMO (nem a nextgen) működik e az új rendszeren. Oreo alatt nem megy sajnos. Köszönöm nem kérek olyan válaszokat h használj mást vannak ezerszer jobbak stb.. a kérés kifejezetten a primóra vonatkozik! Köszönöm!
-
MrBazsi
senior tag
Hasznalok mást es utálom mindet... primora is van friss terkép, nekem az a felület tetszik a legjobban, és mai napig jobb mint a többi. Tableten hasznalom es ezerszer jobban tervez mint egy sygic.... de nem erről szolt a kérdés megy vagy nem?
-
MrBazsi
senior tag
Üdv urak. A Pie-t tesztelőket kérezném h valaki próbálta már h a jól bevált igo primo (nem a nextgen) megy e a telón? oreóval ugye nem megy, kiváncsi lennék....
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok. Mit kellene feltelepitenem ahoz h egy külső 4tb os Ntfsre formázott külső vinyót lásson a teló ha radugom a telora?
-
MrBazsi
senior tag
Srácok ha valakit érdekel, az alzán 2400ft a gyári 2db-os fólia sima s8ra. kifutó termék, nem sok helyen van már, de én nagyon meg vagyok elégedve vele így betartalékoltam 2db-ot. hátha valakinek aktuális
-
MrBazsi
senior tag
ott sem kaptam tegnap, weben se látom h lenne....
-
MrBazsi
senior tag
Srácok, valaki tudja hogy hol lehet még venni S8hoz gyári fóliát? tegnap 2 samsung boltban sem volt, és mindkettőben azt mondták hogy hozzájuk nem is érkezik már, és hiába keresem de egyenlőre neten sem találok sehol....
-
MrBazsi
senior tag
Vezeték nélküli töltővel kapcsolatban egy kis pozitívum. én is féltem az utángyártott ebayesektől, a gyári árát 20k körül pedig sokallottam. Addig addig keresgéltem míg a jófogáson találtam 10.ért új EP-N5100 tipust egy hirdetőnél. Kételkedtem benne h eredeti e. A hirdető azt mondta hogy az, számlával garanciával adja. Rábólintottam, ha nem eredeti viszaküldöm alapon. Ma megkaptam. Tényleg eredeti original bontatlan dobozban, töltőpad, adatkábel töltőfej. Tokban, állítva és fektetve is megy a töltés szépen.
Érdemes keresgélni tehát egy 10esért jó vétel volt.
Érdekesség, megnéztem a cég oldalát ahonnan jött ott is 20k az ára....
Más. 3 hetes a telefonom ugye, csere után sikerült belakni újra, azóta minden másnap kell tölteni csak, kijelzőidő 6,5-7óra simán. Jó lessz ez még 2 évig úgy érzem...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
sebgutkopf #45599 üzenetére
ezt kérdeztem én is a samung szervizes sráctól.... ők nagyon korrektek voltak továbbra is, mint mindig. szó nélkül kaptam tőlük egy új telót ők meg még boxolnak a telemaxal... és nem csak az enyém volt egyedi eset egy hét alatt 3 telót dobott vissza a telemax, csak az ő szervízpontjuknba....
Sok alternatívájuk mondjuk nincsen... de megkérdeztem ismét, hogy náluk már nincs javítás? de van, de nem a prémium telók... azok mind a telemaxba mennek... szóval kössük fel a gatyát...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Na srácok megoldódott a 15 napos kálváriám. a mai nap kaptam a samnsung szervíztől egy teljesen új telót. 2 év garancia, számla, garijegy, zsír új gyárifüggetlen XEH S8. összességében nem jártam rosszul.
a samsungtól a hozzáállás díjazandó nem számítottam egyáltalán új telefonra, viszont ők is nagyon szidják a telemaxot... -
MrBazsi
senior tag
válasz
Mr.Silkó #45456 üzenetére
én is a megszokott "rutin" szerint mentem be jelezni h lenne egy s8 beégett kijelzőm, lerendelitek akkor az alkatrészt ahogy szoktuk, és akkor hozom a telót? mindig igy ment. nem kellett otthagyni, hanem küldtek egy smst h megérkezett az alkatrész és egy nap alatt megvollt a javítás.
a srác közölte h május 28 óta mióta nincs termékregisztráció azóta megváltoztak a dolgok. a hajlított kilezős prémium telók, s7 edge, s8 s8+ s9 s9+ note8 is csak a telemaxnál lehet kijelzőcsere. aztmondják h ez május 28.óta van így. kétszer kérdeztem rá nem értettem félre.
midegy mostmár megvárom a keddet ha akkorra se küldi vissza a telemax akkor az asztalra csapok. állítólag nagyon sok szervízes embert ki rúgtak a telemaxtól mostanában...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
azért a pólusba vittem a hivatalos ssamsung szervízbe, mert minden eddigi samu telóm ott szervizeltettem, és sose volt gond, ők mindig megcsinálták 1 nap vagy 2 óra alatt. s7 kijelző csere szintén beégés miatt, 2 alkalommal is meg volt 1-1 nap, tesztelve, nem 12 napig ültek rajta mint a nyomorék telemax akik még azt is letagadják h most elvileg náluk van a teló.
a másik ok h nem váci út, mert azt a tájékoztatást kaptam h s8 s9 note kijelzőcsere csakis telemaxban történik ergó tökmindegy hova vittem volna.
nem a samsungra vagyok igazán mérges hanem a telemaxra. már mikor megtudtam h odamegy a teló sejtettem h szopóroller lessz.. hát az....[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Na most kezd elegem lenni a samungból is meg a telemaxból is... kedden a samsungtól azt a tájékoztatást kaptam h vissza lett küldve a teló a telemaxhoz. arról volt szó ugye kedden h mára visszakaponm a telót...
a telemaxos hölgyike ma reggel reagált az egy héttel ezelőtti levelemre, és a harmadik üzenetváltásnál közölte h márpedig nincs náluk most a telefonom...
Hívom a samsung szervízt utána ahol leadtam a telót ugye, azt mondta a srác ma, "kicsit problémás eset" bocsánat bla bla, hétfő vagy kedden mehetek érte ez már biztos.
agyfaszt kapok komolyan.... 12 nap eltelt.... telefon sehol... viccc kategória....[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
na gyerekek nem akarom elkiabáni de úgy néz ki vannak még csodák, és pozitív fordulatot vesz a történetem. az előbb felhívtama samung szervízt ahol leadtam a telót, hogy visszaérkezett e már atelemaxtól.
Mondja a srác, h egy kis türelmet kérnek, mert visszafordították ma reggel a folyamatot, odaszóltak a telemaxnak h csinálják csak meg gariban a telót! először azt hittem h rosszul hallok, de a samsungos srác most is korrekt volt mint mindig, el van intétve, megbeszéltük a telemaxal, meg is sürgettük, csütörtökre, legkésőbb péntekre viszaír teló gariban cserélve.
na erre nagyon kiváncsi leszek....[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
nem fogok aláírni semmit, de hogyan tovább kérjek ott egy panaszkönyvet h ennek nyoma legyen vagy hogy hagyjak ennek nyomot? aki volt már hasonló szituban azmit tett ilyenkor? az előző esetekben amikor a helyszinen javítoottak nagyon korrektek voltak, de hogy most ezt megjátsza a tmx az számomra felháborító...
-
-
MrBazsi
senior tag
Na srácok, akkor most kéne egy kis tanács.
kijelző beégéssel adtam le ugye atelót a pólusban, mondták, hogy megy a telemaxba. 3-4 napra igérték. nem jött meg tegnap, mondom most akkor megnézem a tmx oldalán imei és munkalap szám alapján hogy áll.
a helyzet a következő, ez van a munkalapra írva:" A készülék bevizsgáláskor megállapítottuk, hogy abban szakszerűtlen beavatkozás nyoma
található”a belső imei matrica hiányzik” .A gyártói előírásoknak megfelelően, a készülék
javítását a továbbiakban garanciában nem tudjuk elvégezni az idegen/szakszerűtlen
beavatkozás miatt. A hibás/nem gyári/megrongálódott alkatrészek cseréjét csak fizetős
kereteken belül tudjuk elvégezni.
Garancia jogosultság:
Javítása csak fizetős keretek között oldható meg."na akkor ilyenkor mi van? a telót használtam vettem, adásvételi szerződéssel, ez egy patika karcmentes állapotú extreme digitálos vásárlásos magyar 2 év garis teló. Akitől vettem annak jeleztem hogy visszadobta a tmx mert állításuk szerint elenyúltak. ,Aktől vettem ő is megvan lepődve ezen, ez egy bontatlan állapotú teló volt amikor vettem, ami sosem volt piszkáálva, és ez látszott is eladásnál. gyári hátlap imei számmal, karcmetes keret, karcmentes kijelző minden patika, knox 0. amit tudtam megnéztem, beregisztráltam, az elsdó is korrekt volt, (hozzáteszem most is korrekt mert felajánlotta h segít a megoldásban) erre a tmx viszadobja.
most azért egy cseppet mérges vagyok....[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
na akkor egy fekete pont a samsung szervíznek... vasárnap adtam le a telót kijelző beégés miatt. azt igérte a szervizes rác h szerinte tuti meglessz 3-4 munkanap alatt. most hívtam a szervízt mert sms nem jött h meheteke vajon érte... még mindig a teleamxban van... nem kapkodják el... direkt rákérdeztem h aug 20ra számíthatok atelóra? persze igen addigra tuti... köszi telemax.... nesze neked prémium garancia mint rég.... bosszantó... remeélem legaklább normálisan megcsinálják. a garanciidő ilyenkor kitolódik pluszban a szervízben töltött napok számával?
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
marquuard #45055 üzenetére
Pólus, samsung szervíz. s7et kétszer helyszinen javították, ezen rajta van a papíron h küldik a központi szervízzbe a telemaxba,,,, kicsit tartok tőlük, sok rosszat olvastam róluk, de így h elvileg egyben kijcserélik a kijelzőt kerettel csak nem cseszik el. remélem minden rendben lessz
-
MrBazsi
senior tag
Na ma leadtam a telót a samusng szervízben, korrekt volt a a srác, mondta h biztos h csere a kijelző, és természetesen kerettel együtt, felirattam a kamera kocogtatásos random fókusz hibát is, és valamiért ráírta a munkalapra azt is h néha néha nem indul a teló pedig ezt nem mondtam
3-4 napot mondott, remélem normálisan cserélik akijelzőt tényleg kerettel együtt. s7nél elég negatív tapasztalatom volt kijelzőcserénél, remélem ezt rendesen megcsinálják.
-
MrBazsi
senior tag
tegnap besétáltam a pólusban talalható samzung szervízbe, mondom akkor lejelentem már h beégett a kijelzőm, rendeljék le az alkatrészt, és akkor majd viszem cserére ha megérkezett, ugye ezt így csináltam 2szer is s7nél, jófejek voltak, felvették a hibát, jött az sms h megjött a kért alkatrész, bevittem a telót másnap reggel, este mehettem érte... na most közölte a srác h május 28óta ez nem játszik, nem javítanak, hozzam a telót minden papírral, küldik központi szervízbe, 8nap átfutási idő, mentsek le mindent mert szoftverezik is, ja és cseretelefont se adnak...
köszi samsung... csodás hozzááállás..
de legalább megtudtam h a kijelzőt kerettel együtt cserélik. -
MrBazsi
senior tag
Srácok kérdeztem korábban is de nem kaptam választ. hivatalos samu szerzíz kerettel együtt cseréli a beégett kijelzőt? vagy küön és helyszinen ragasztják? a vizállóság miatt kérdezem.
-
MrBazsi
senior tag
válasz
marquuard #44336 üzenetére
persze amoled egyértelmű csak bosszantó... ezért jó a 2 év gyári gari. pár nappal múlt egy éves a teló... kár h csak ennyit bír pedig tényleg nincs agyonhasználva.
Kicseréltetem mindenképp, kék és fehér háttérnél már látszik, zöldnél és pirosnál nem, adjanak csak újat ha már garis -
MrBazsi
senior tag
hát kezdek csalódni a samungban... 2 alpha, egy s6 és 2 s7 után ezen is beégett a kijelző. pedig nincs max fényerőn, max félig... oké, gyártói garis a telóm, jelzem a hibát lerendelik az alkatrészt kicserélnik hamar, közel is van a pólusban a szervíz de akkor is bosszantó, nem tud a samsung olyat csinálni ami nem ég be? ennyire peches nem lehetek... hibátlan állaptú karcmentes teló.. vigyázok rá mint az állat és beég a kijező megint... mint mindig... éppen csak egy éves múlt a teló.. bosszantó.
itt is klüön cserélik a kijelzőt keret nélkül mint az s7nél? vagy esetleg egyben a kerettel? a vízállóság miatt kérdezném azoktól akinek már cserélték.[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Srácok segítsetek légyszi mert tényleg megőrjít ez a hiba. júniusi frissítés óta a régi messengeren nem lehet hívni csak írogatni. feltettem a legújabbat de ezzel meg 15 percenként megszólal a telefon, az alapértelmezett értesítési hangon, de úgy h értesítés nem jön semmi. leveszem a messengert prbléma megszűnik, kikapcsolom az emlékeztetőpő funkciót a hiba akkor sem szűnik meg. elvesztem az értesítési beállítosokban már. találkozott már valaki ezzel a hibával?
-
MrBazsi
senior tag
Üdv srácok kérnék egy kis segítslget.
Régebbi facebook messengert használtam még a 80as körülit, ezidáig a telón, még azt a fajtát amiben nincs benne a napom funkció. viszont a júniusi biztonsági frissítés óta azon a verzión már nem megy se a hang se a videóhívás. kénytelen voltam frisssebb messenger verziót keresni feltettem most a legfrisebbet meg visszafele párat, de van egy bosszantó hiba. ha ez verzió van fent 15percenként pittyeg a teló mintha jönne értesítés. de nem jön semmi, csak pittyeg... ugye be van pipálva az emkékeztető funkció amit szeretek, mert zajos környezetben dolgozok. csak akkor csinálja ezt ha az új messenger van telón, a régivel fainul működik...
ma is vagy 15ször vettem ki zsebemből úgy h jelez, de mégsincs új értesítés. találkozott valaki már ezzel?
illetve, igo primora még mindig nincs megoldás h működjön oreó alaatt? eleinte nem volt bajom az oreóval, de mostmár nem vagyok oda érte. a primo nagyon hiányzik, és ez a hiba meg megőrjít...[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
Sziasztok urak. nem követtem mostanában a topicot, de a telefont elégedetten használom, egy dolgot kivéve. még mindig hiányzik az igo primo, lett erre már valami megoldás? 7.0 ra downgade nagyon bonyorult?
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
2017 júliusi készülék, használtan vettem, gyári 2 év garos média vásárlás, makulátlan patika állapotban, gyakorlatilag úgy néz ki mint az új. a ciklus szám 1 volt mikor megvettem... a fél éves s7emt úgy adtam el h 24ciklust mutatott... azért is sokallom mert pár napja néztem és akkor még 5 volt a ciklusszám.... hogy lett ilyen sok? nem értem...akksidő rendben van, az 5-6óra sot megvan....
[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
firemanus82 #39046 üzenetére
használom, de sehol nincs a primóhoz képest... mindegy csak megoldódik idővel a kompatibilitás....
-
MrBazsi
senior tag
válasz
Mr.Silkó #39038 üzenetére
hát ez nekem s7en nem jött össze 7hónap után már érezhető volt. hozzáteszem a régi s2 gyári töltővel töltöttem az s7et is, ami ugye nem tesz rosszat az aksinak ha lassabban van töltve, battery dicharge ciklus 24, és 94%os volt az akksi a phone infó szerint. fél év után érezhetően gyorsabban merült a teló! gyári beállítás visszaállítás után is.... de legyen így ahogy te mondod, akkor boldog leszek.
-
MrBazsi
senior tag
látom sokan panaszkodtok aksira, nekem is ez volt az egyik félelmem a telóval kapcsolatban, így 2 hét után azonban jobban meg vagyok eddig elégedve mint az elmúlt bő egy évben az S7en, azon is megvolt 5óra sot, de ezen megvan a 5-6 is, és nem 30%ra merülök a nap végére mint az s7el hanem simán 50 körül van még. meglepően pozitív csalódás ez számomra, jó választás volt s7 után az s8, kamera sokkal jobb, ujjlenyomat olvasót hamar megszoktam, bár eleinte hiányzott a fizikai gomb előről de mára már ráált a kezem. appok ugyanúgy vagy gördülékenyebben futnak mint az s7en. mondjuk a messengerrel küzdöttem mire találtam egy olyan régebbi verziót ami nem áll le folyton. a wifije jobb, ahol régen megszakadt a wifi ott simán van jel még az s8al. és szerintem a térerő is jobb kevésbé ingadozik mint az s7nél vagy az elődjénél az alphánál.
2 dolog nem tetszik,az egyik a névjegyzékben nem lehet képet berakni csak a kis körbe, a másik h oreón nem megy az igo primo, de remélem megoldják hamarosan....
akksi kiváncsi vagyok mikor kezd érezhetően gyengébb lenni, az s7nél ez fél év után nagyon észrevvehető volt. -
MrBazsi
senior tag
válasz
Zsozsoka 74 #38878 üzenetére
igen, de az kb halottnak a csók. 10ből 8szor bekapcsol...
-
MrBazsi
senior tag
srácok továbbra is keresném amegoldást h ne érzékelje az érintést a kijelző alul lezárt kijelzőnél amikor az always on képenyőt látom. idegesítő h veszem ki azsebemből és felébred a kijelző ahogy hozzáérek alul
erre ötlet valakinek? -
MrBazsi
senior tag
és ezt hol? always on menüben hiába vettem ki és csak az órát mutatja a home gombot nem, ugyanúgy érzékel azon a területen
-
MrBazsi
senior tag
válasz
batai15 #38737 üzenetére
srácok azt meg lehet valahogy oldani h lezárt kijelzőnél, always on-t használna a kijelző abszolút ne legyen érintésérzékeny?
hiába tüntettem el ahome gombot, egyszerűen ha kijelző alsó részéhez nyúlok, mindig felébred a kijező, ez idegesít. s7nél ugye a fizikai gomb miatt ez nem így volt és zsebből kivéve 10ből 9szer felvillan, meg ki tudja hoga zsebembe még hányszor... -
MrBazsi
senior tag
megjött ma nillkin superfrosted tok atelóhoz, jó választás volt, tetszik. a hzzá kapott fólai az tényleg vicc
Más: szeretnék valamilyen vezeték nélküli töltőt venni hozzá, ezen a tokon keresztül megy a töltés vezetlk nélkül?
illetve nem tudok kinek milyen tapasztalata van az ebay es samsung töltőpadokról, mennyire redetiek ezek?Samsung EP-NG930 nézek elsőkörben tetszik h álló ilyen 3000ft körül van ebayen, felejtesem el h ezek eredetiek jól sejtem? -
MrBazsi
senior tag
ne tmx be vidd. Pólusban a samsung szervíz full korrekt. 2 db s7emen is cseréltek kijelzőt úgy h az egyiknek a keretén voltak külsérelmi nyomok....
én nem hagynám annyiban. -
MrBazsi
senior tag
válasz
Tujmos #38522 üzenetére
és itt még az ára i sjobb, na ebből betartalékolok.
más, még mindig érdekelne h az s7ben gyári jegyzet appot hogan tudnám feltelepíteni a telóra. hiányzik
ja és s7en volt olyan opció, h ha értesíés jött villogtatta a vakuut ezt nagyon szerettem, de most nem találom. én vagyok vak, vagy ez s8on nincs? -
MrBazsi
senior tag
fólia ügyben, hátha érdekel mást is, most voltam auchanban, gyári fólia kitéve 3000ftért, fehér dobozban, vettem is egyet. Itthon kibontom nagy meglepetésemre 2db fólia volt benne. az egyiket fel is pattintottam, kb negyed órás művelet volt egy porszem maradt alatta, azt is sikerült kiszedni a hozzá kapott szalaggal. jól rányomkodtam a széleken is, bubimentes lett teljesen, nagyon szépen illeszkedik, kiváncsi vagyok meddig fogja bírni.
1500ft/db áron szerintem jó vétel, bár nem tudom h mindbe kettő van, vagy csak szerencsém volt? -
MrBazsi
senior tag
srácok kéne egy kis infó, úgy döntöttem h Nillkin Super frosted tokot rendelek a telóhoz. Most sok helyen adnak mellé fóliát ajándékba, nem tudom az milyen minőségű lehet, meg h teljesen fedi e a telót
olyan fóliát (vagy üveget mindegy) szeretnék a telóra, ami az oldalára kiér, és a lekerekített részekret is fedi. aki ilyen tokot használ, az meg tudja mondani h ez a tok nem nyomja fel a széleken a fóliát?[ Szerkesztve ]
-
MrBazsi
senior tag
válasz
moco22 #38239 üzenetére
megköszönöm ha adsz egy linket
első benyomásmég így is pozitív azért.
nextgen nem ugyanaz mint a primo, de gondolom csak lesz majd oreóra is.
a liteból sokminden hiányzik amit használnék....
még egy dolog szintén hiányzik az s7ből ismert gyári jegyzet app, azt nagyon megszoktam. ezt valahogy fel lehet telepíteni s8ra? samsung notes progit leszedtem ideiglenesen de mégse ugyanaz....., -
MrBazsi
senior tag
az első benyomások az s7 után elég jók,azonban van pár dolog ami nem ugyanaz mint az s7en volt és most furcsa
névjegyzékben hiába társítok képet egy konktakthoz, teljes méretben nem látszik a kép, csak egy kis kör alakú mezőben látszik, és ott ahol képnek kéne lnnie, csak egy színes homályos árnyalat van. mit rontok el?
továbbá, material black témát használok, gyári ikonokkal, és ki van kapcsolva az ikonháttér, de pár alkalmazásnál mégis ott van, youtube viber és főleg a google alakalmazásoknál. ez valami bug?
az s7 always on displaye jobban tetszett, de ezt majd megszokom... ujjlenyomat olvasó még fura hátul, de meglepően jobban teljesít mint az s7ben.
és egy nem igazán s8 téma. az s7en is régebbi veziójú facebook messsengert használtam, még a napom feature nélkülit, szándékosan, és az s8on is szerettem volna ezt használni, de a messenger leáll hibaüzenettel állandóan leáll, gondolom nem kompatkibilis az oreóval (ugyanúgy mint az igo primo) apkmirrroról próbálgatom a régieket de ugyanazzal a hbaüzenettel leáll. mind.
használ itt még valaki régi tipusú messengert S8on ami oreón is jól megy?
egész sokat nyomkodtam ma a telót, 6óra kijelzőidő volt wifin lógva, nem lessz ez rossz. -
MrBazsi
senior tag
Sziasztok új vagyok, most váltottam S7ről, pár kérdésem lenne.
Fóliát szeretnék tenni rá, létezik olyan ami rendesen rajta marad, vagy ugyanúgy szívás mint az S7nél?
illetve valami nagyon vékony hátlaptokot, ami nem nyomja fel a fóliát ha van egyáltalán rá rendes fólia. Kijelzőidőben mi az elvárható? s7 5-6órát tudott, az én használatom mellett, ezt tudja hozni az s8 nektek akik már régi felhasználók?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+