Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Miért nincs MagSafe az iPhone 16e-ben?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Burt1793
veterán
válasz
torrente777 #1698 üzenetére
Ugyanolyan felhasználással? 13 óra készenlét az pl nem sok. A téma fekete. Kis ésszel az s7 is tud 6,5 óra SoT-t, persze attól függ mivel.
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1173 üzenetére
Nem azt mondtam, hogy csak ezt csináltad, de semmi konkrétat nem írtál. S7-tel 20%-os fényerőn, wifin, nem fekete (olvasó) módban netezve, facebookozva 50%-ra jó 6 óra SoT-vel merül.
De nagyon sajnálom, hogy telefonon bediktálva nem voltam teljesen PC.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #1166 üzenetére
Oké, de alacsony fényerőn a sima s7tel is lehet ennyit böngészni.
-
Burt1793
veterán
Én nem látok különösebb eltérést így képen, sőt, ha leveszel a pirosból, még talán ugyanolyan is lehet.
AMOLED - fényképen vagy alapvetőn többet lehetne látni, hiszen azok szabvány szerinti beállítások, adaptívon lehet, hogy az s8 alapból máshogy hangol, hiszen ilyen beállításon folyamatosan változtat szoftveresen a színezésen.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
#67656192 #993 üzenetére
Mit csináljak, ha jobb a klón?
Viccen kívül, szerintem az s7-em kijelzőjének alsó része világosabb egy kicsit, lehet, hogy a minimális leejtéstől, nem tudom, de egyáltalán nem zavaró.
(#994) somogyib: Nem biztos, hogy a rossz minőségű user fotók alapján kellene megítélni a foltokat, menj el egy üzletbe, nézd meg. Egy fénykép az esetek 99,9%-ában nem egyezik a valósággal. Persze ha nagyon durva az elszíneződés, akkor oké, látható, de ez nem olyan vészes.
(#995) vodrosjozsi: Szinte ugyanaz a kettő...
Az antik FHD IPS monitoromon is nagyon jól néz ki.
(#997) ForRedGlory: Jaa. Mondom, megnéztem monitoron is, nem csak egérmozin. Tényleg jók ezek a kijelzők, valszeg még a piros szín se zavaró a tiéden, majd megnézem pirosra kalibrálva is, együttérzés gyanánt!
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
ForRedGlory #987 üzenetére
Itt van kattinthatóként, én is megnéztem s7tel, tényleg szép, a 60 fps még fancybbé teszi. Ilyenkor jó a videójavító, ami feltolja a fényerőt. 😃
-
Burt1793
veterán
válasz
RaveForce #981 üzenetére
Felesleges össze-vissza fénymérésű fényképeket felrakni, illetve ezekből bármit megítélni.
(#984) udna999: Az alapvető a legmelegebb (legsárgább, pirosabb) kalibráció mind közül. Az AMOLED-fénykép nagyon szép és természetes, én azt szeretem. Az adaptívot akkor kell bekapcsolni, ha valakinek meg akarod mutatni, hogy milyen szép színeket tud az amoled.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
Red Bull fan #975 üzenetére
De ne azzal mutasd meg a piros széleket.
-
-
Burt1793
veterán
válasz
kellcucc #411 üzenetére
Nem írt semmi rosszat. Hitelre megvenni, 24 hónap alatt 20 ezer forintokkal kicsit többet fizet az ember. Annak kéne észhez térni, aki ennek ellenkezőjét állítja.
Én próbálok optimistán hozzáállni minden emberhez, de ezeket nem bírom olvasni se... aki fél napig se lát előre és azt mondja, hogy nem fizet ki 300k-t, hanem csak két évig 22 ezret hitelként, az elszomorít.[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #250 üzenetére
Igen, lehet, hogy kisebb telónál se működik ez, 5,1 colon én elérem fogásváltás nélkül a kijelző tetejét, amit bármikor lehúzva ott az értesítési panel, kattintva és húzva pedig a sok kapcsoló.
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #233 üzenetére
Na jó, de alkalmazásban (internet, zene, teljes képernyős dolgok, gps, stb...) nem működik ez gondolom, és igazából ott használja a legtöbbször az ember. Jó az az ujjlenyomatolvasós lehúzás, kár, hogy itt elérhetetlen...
-
Burt1793
veterán
Egyelőre nem megy tele a gatya, ennél jóval olcsóbban, többet tudó w10-es pc-t rak össze az átlag ember. Mint ahogy azt a nougat részesedésből megtudtuk (oké, tudott volt ez anélkül is), az emberek nagy része nem felső kategóriás telefont használ.
Plusz ilyen androidos "PC"-t 20-30 ezer forintért tudsz venni, ami ugyanezt tudja. Ezzel nem azt mondom, akinek ilyen telefonja van, annak nagyon jó, hasznos feature, főleg azért, mert egy helyen van mindene.(#214) BenHans: Érdekes amit mondasz, az s7 még a szokásos samsung UI-val jött ki - ami nekem nagyon bejön -, januárban frissítettem kb. nougatra, hirtelen minden puritán lett, ha olyan témát rak fel az ember, simán elmegy Pixelnek a kinézet. Nekem ez igényelt megszokást, most már elviselem.
[ Szerkesztve ]
-
Burt1793
veterán
válasz
tomboy0013 #111 üzenetére
Óránként 1%-kal többet fogyaszt AoD-vel az S7, mint nélküle, így végülis kijön a 20%, ha nem használod a telefont, de folyamatosan megy az AoD (mellesleg ez leáll, ha sokáig mozdulatlan a telefon, vagy ha két percnél tovább zsebben van a telefon), a fényereje S7-en is változik (még a LED-é is) a külső fényviszonyok függvényében.
Én azt tapasztalom S7-tel, hogy kijelzőhasználat nélkül (tehát mondjuk 1 óra kijelzőidő/nap, szóval elég kevés), de mobilnettel, AoD-vel lemerül 70%-ra 18 óra készenlét alatt, de ha használod a kijelzőt (nem durva játékokra, azokkal nincs tapasztalatom), akkor kijön a 6 óra SoT.
Szinte ugyanúgy merül bekapcsolt kijelzővel, mint nélküle, jól fogyaszt ez az amoled.Nálam 90%-ban ki van kapcsolva az AoD, van óra a kezemen, a teló zsebben van, ha nyomkodni akarom, bekapcsolom a kijelzőt, de ahogy mondtam, 10%-ban használom, inkább csak a móka kedvéért.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+