Hirdetés
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Mobil flották
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- iPhone topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
kellcucc
aktív tag
válasz
Richard #1649 üzenetére
Tegnap hoztam el a telefont az Allee-ból, felmentem az emeletre a SES-be fóliáért. 3000 volt a kettő, felrakták, ha lejön a blokkal visszamegyek és a másikat is felteszik ingyen. Viszont alatta van kb 5 szösz pihe vagy tökömtudja, egyenlőre nem zavaró.
(#1601) ForRedGlory:
Hogy sikerült slowmo videót csinálnod? Ahogy nézem a telefonon alapból nincs ilyen opció. Több applikációt letöltöttem de a max, amit le tudott lassítani az 3szoros volt (ingyenesekről beszélek).
Kérnék segítséget, ami mondjuk jó minőségben és sokat le tud lassítani. Nem is értem a youtube videókon miket használhatnak.
Köszi! -
bigdigit
addikt
válasz
Richard #1640 üzenetére
Érdekes mód nekem is csak az nagy csomag jött rá más nem. De ha adaptív módban belépek kalibrálós menübe és nyomok egy helyre állítást nekem alapból leveszi a piros színt 0-ra. Nem tudom korábban milyen volt ez a funkció mert most vettem észre. Korábban én eleve lehúztam mert nálam nem csak a széleken látszott hanem az egész panelen. Lehet aki azt írja nem látszik eleve le van húzva a piros szín. Jó lenne valaki megnézne helyreállításra nála mit is csinál.
[ Szerkesztve ]
-
Freezee
senior tag
válasz
Richard #1636 üzenetére
Zsír nagyon boldog vagyok
és miért nem kapcsoltad be kíváncsi lettem volna hogy milyen rózsaszín. Amúgy figy minek vetted meg ha ennyire szar? Add el 100.000 ért bárki megveszi
Tessék itt vannak ez a jelenlegi paletta + céges i7. Szóval miről akarsz még meggyőzni?? Arról hogy mindenki szembe jön tudom -
Freezee
senior tag
válasz
Richard #1625 üzenetére
Lehet negatív véleményed csak legalább közel valós dolgokat írjál. Nekem is sok telefonom volt jelenleg is 4 van és mindegyik topicjában fellelhető vagyok de sehol nem istenítem egyiket sem. Az S8+-nak is vannak hibái azokkal tisztába is vagyok illetve valakinek tetszik valakinek nem ez meg szubjektív dolog. A gond az hogy olyanokat próbálsz meg "eladni" tényként amik nem valósak. Az hogy van 100-ból 5 rózsaszínesebb kijelző elfogadtuk ez egy gyártástechnológiai dolog ( amit közben már patch -el megoldottak ). Az hogy furcsa képarány elfogadjuk az, az hogy neked nem esik kézre az ujjlenyomat olvasó elfogadjuk ( nekem pl kézreesik elég hosszú ujjaim vannak , de nekem a Mate 7is kényelmes volt ), de az hogy szaggat meg kifagy, meg nem fut normálisan semmi az iphone-on igen az akkora ordas nagy baromság hogy ezért röhög ki mindenki és kötnek beléd...teljesen jogosan.
Az utolsó mondatodban pedig benne is van hogy minden topicba elmész hurrogni meg trollkodni mégha nincs is olyan telod pedig mindent elmond mit is keresel itt. Szerintem nincs is galaxy s8-ad csak nagyon vágysz egyre nemhogy3-is volt eddig mint állítod. Csinálj plz egy fotót ahogy a csoda iphone-od meg az S8 egymás mellett van, légyszives
-
Freezee
senior tag
válasz
Richard #1588 üzenetére
Nincs gond ízlése mindenkinek más nekem is sokféle telefonom van csak amiket írsz az pont nem igaz. Széleken rózsaszín? Hát ez max nálad. Megakadó rendszer? Hol akad meg mit csinálsz? Facebook app-ról gőzöm sincs nem használom , chrome-ban nézem asztali nézetben ott semmi baja. Szóval nálam akadásmentes , chrome, twich, zene, viber, skype, youtube, strava, waze, gmail, excel meg még sok-sok app felrakva okosotthont vezérlem róla bárhonnan sohasincs gond, meg a Mi fittel bárhol, filmeket nézek rajta sehol semmi akadás még recegés se. Iphone-ra fel sem rakom a filmeket
nem is látnám azon a mini kijelzőn, a full hd filmeket azért annyira nem szereti azt csak telefonálásra használom meg céges levelezésre. Másra nem jó... Előtte Mate 7-em volt, még egy sony Z3 compactom is van, de azt is több mindenre tudom használni.
-
Freezee
senior tag
válasz
Richard #1545 üzenetére
Szerintem ez csak nálad jött elő mert nekem az s8+ semmi ilyet nem csinál. Lehet nem sufni GSM-ben kellett volna egy Klónt venni
és most szidni az s8-at
Darabos animáció??? hol?? a 4k videót gyönyörűen játsza le filmeket is nézek rajta semmi probléma vele.
Cégesem Iphone mellé itt az s8+ de ég és föld a kettő és nem az iphone javára.....[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
ma Lemászik a kijelző a jövőből idecsöppent S8 előlapjáról – nincs sok egyéb elem arrafelé, az ujjlenyomat-olvasó hátra költözött. Van viszont íriszleolvasó és egy sor innováció, meg némi kompromisszum.
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- SCYROX V6 gamer egér
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Almás felhangokat pendít meg a Cougar legújabb, E-ATX-es háza
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Politika
- Biztonsági kamera
- A kelleténél jobban lebutítja egyes GeForce RTX 5090-es VGA-it a Zotac
- További aktív témák...
- iPhone 13 Midnight 256 GB - 60 nap garancia - szép állapotban
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával