- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Magisk
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
-
Mobilarena
ÖSSZEFOGLALÓ
Új hozzászólás Aktív témák
-
róland
veterán
Hogy miért is érdemes frissíteni:
Meglepetés frissítést kapott a Galaxy S7 és S8 isGyakorlatilag a GPS valamilyen hibáját javították.
-
jambiyya
őstag
Félreértek akkor valamit. Az a szitu, hogy apósomnak és nekem is S8-asunk van, de míg az enyémen a legfrissebb FW van, az övén valami régi, és nem is frissül automatikusan. Enyém magyar független, ő valami webshopból vette, ahol épp olcsó volt. Az övén pl. ne futnak banki alkalmazások, enyémen minden oké
Az a tervem, hogy odinnal teszek az övére is olyat, mint az enyémen van. Ehhez ugye kellene a FW, és ezt szeretném letölteni.
Ez így működhet? -
xrvman
őstag
Köszi, akkor várok.
Sőt még a WAZE is hülye mostanság.
Mobilon jól fut, okés, de amint rádugom a kocsira, az egész akad, késlekedik, van hogy el se indul.
Beállítások - álatlános beállításokElőtérben marad engedélyezve a waze-n belül.
Samsung beállítások - alkalmazások - waze
Mobil adatok - háttérbeli használat engedély: megadva
Akkumulátor - háttérbeli tevékenység engedély: megadva -
Tityahome
aktív tag
-
Predatorr
őstag
Nálam tök jól szólnak a mélyek. Van füldugós bt fülesem, próbáltam többet, egyik szarabb, mint a másik. Ha eladom a telót, majd ajándékozok hozzá bt fülest, ezt meg megtartom.
Pakolj fel egy jetAudio-t, ha nem egészen felel meg igényeidnek, de ha már nem hallod a mélyeket, akkor mindegy. -
dkovizoli
addikt
Onnan biztos nem rendelnék "eredeti" akg-t.
bár én vettem anno még g5-höz egy b&o -t. Az azért elég jó hanggal bír. Igaz nem is 3000 volt. Most meg kaptam a 10+-hoz buds-ot. Így van vezeték nélküli is. Meglepően jó a hangja. De ha eredeti akg-t keresnék inkább olyantól próbálnám , akinek a telefonhoz van és esetleg nem használja.
-
zmtTom
aktív tag
Ezt úgy értettem hogy van a névjegyzékben nagyságrendileg 780 név és hozzá számok, van hogy egyhez 3 vagy 4 is és csinált mentést de csak egy részéről. kb a 3/4-e volt meg és volt ahova csak 1 számot mentett el. Elfogadom hogy én csináltam valamit rosszul, de fogalmam nincs hogy mit.....? Vagy miért lehetett hogy az 1/4-e kimaradt... Van esetleg korlát? Nem hiszem.
-
sgeza
veterán
Ha jól emlékszem, a full hd 30fps videónál nincs korlát (de lehet, hogy a 60-nál sem). Legalábbis közvetlenül nincs. Filmanyagtól függően kb. fél óra környékén új fájlt indít (automatikusan, nem fog hiányozni képkocka). Mindezt azért teszi, mert a fájl mérete nem lehet nagyobb, mint 4GB. Ezen a felbontáson ez kb. az említett fél óra környékén következik be.
-
dkovizoli
addikt
Ott az lehet a hiba, hogy hiányzik valami, azért nem megy. Nagy valószínűséggel a microsoft 2008 c++ redistributable és a c++ 2010 redistributable csomag a gépedről. Ezek nélkül nem fog menni és hibát ír. Ezeket telepíted és jó lesz. Legalábbis én ilyenek miatt láttam már nem működő samfirmet.
-
Mr.Silkó
veterán
A Samsung gyári videólejátszója nincs külön programként telepítve a telefonra – bár én például letöltöttem a Galaxy Apps-ból –, gyárilag nem, de disablerrel tudod tiltani. Enélkül maximum az alapértelmezését tudod törölni a videólejátszónak.
Ami megoldás lehet, hogyha a beállításokban, az alkalmazások fül alatt, a VLC-t kikeresed, katt a legyen alapértelmezettre, majd állítsd be megfelelően az ugrás a támogatott URL-ekre menüpontot.
-
Igen, a sima, nem a matt. Megértem, és elfogadom, hogy szerinted teljesen okés, én viszont nagyon is látom a különbséget (és mások is,ha visszakeresel). Innentől meg ugye mindenki döntse el maga, akar-e rá mobile outfitters fóliát. Én biztosan nem fogok rakni rá többet, ami a screen-t illeti.
-
Én is akkor tetettem rá, mikor még új volt a mobil. Ismertem a "vizes alapú" fóliákat, ha megnézed, neked is a kijelző totál szemcsés, ha már jobb esetben a szivárvány effekt el is tűnt. Az meg, hogy nem ront rajta, hát majd ha leveszed, akkor fogod látni, hogy bizony rontott, nem is kicsit. Ezzel most nem fikázni akarok,vagy bármi, csak ha más rákeres, ne szívja meg adott esetben.
Oldalt és hátul nekem is fent van még, de elöl leszedtem és milyen jól tettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Teszt Samsung Gear VR kontrollerrel - bemutató
- Hír Ismét elérhető az Oreo a Galaxy S8 párosra
- Hír Leállították a Galaxy S8 Oreo frissítését
- Hír Megindult az Oreo a Galaxy S8-akra
- Hír Negyedik fázisban jár az S8-Oreo
- Hír Elérhető a Galaxy S8 oreós bétája
- Hír Üzleti kiadást kapott a Galaxy S8 és a Note8
- Hír Hamarosan indulhat a Galaxy S8 Oreo béta program
- Hír Ma startolt globálisan a Bixby hangasszisztens
- Hír Bemutatkozott a strapabíró S8 Active
- Hír Az S8 Daydream-támogatást, az idei A3 Android 7.0-t kapott
- Hír Már angolul is társaloghatunk a Galaxy S8-cal
- Hír Elstartolt a kalibrációs frissítés a Galaxy S8-ra
- Hír Frissítés érkezik a Galaxy S8 képernyőszínei kapcsán
- Hír A JerryRig nehezen hozta zavarba a Galaxy S8-at
- Hír Szétkapták az S8-at, de mennyire volt nehéz?
- Hír A Dex számítógépet csinál a Galaxy S8-ból
- Hír Megjött a Samsung Galaxy S8 és S8+
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest